Skal jeg tørre å følge drømmen min?

  • 09.03.2017 kl.22:58Skal jeg tørre å følge drømmen mine, eller skal jeg forbli i det trygge og stabile? Jeg har jo mine drømmer og det verste er jo at det ikke er helt uoppnåelig heller. Jeg må bare være villig til å bruke penger, for å tjene penger og jeg må være villig til å legge inn mye jobb. Jeg må være forberedt på å måtte snu på krona i startfasen og ikke ha den stabile økonomien jeg har i dag. Jeg må også være forberedt på at det ikke går som jeg hadde tenkt og at jeg må legge drømmen på hylla. 

Jeg har nemlig en liten grunder spire i meg som egentlig har lyst til å blomstre. Men på grunn av frykt for det ustabile, så forblir denne spiren bare værende akkurat det, en spire. Jeg har lyst til å starte for meg selv og bli min egen sjef. Jeg vil styre min egen hverdag hvor jeg har mulighet til å jobbe hjemme, samtidig ute i butikk. Jeg har nemlig lyst til å sette min lille cupcakes bedrift ute i livet. Jeg elsker å bake og mener selv at jeg har potensiale til å bli en ganske god cupcakesbaker og jeg har masse kreative ideer på lager. Jeg tror også at jeg har potensiale til å drive en bedrift med litt hjelp vel og merke. Jeg tror også at jeg kan bli en god leder for mine ansatte fordi jeg bryr meg og vet at hvis man gir så får man. 

Det er bare det å hoppe ut i det da. Tørre å ta en sjanse og gjøre det man faktisk vil. I tillegg må jeg finne noen som er villig til å satse sammen med meg og som er innforstått med at en bedrift i startfasen ikke er den mest forutsigbare. Jeg må finne noe som er like engasjert som meg, hvor pengene ikke står i fokus, men å gi kundene våre det de vil ha til en rimelig pris. Jeg har så lyst til å få det til, men akkurat nå virker det så fjernt og skummelt. 

Jeg har ingen planer om å slutte i den jobben jeg har, for jeg trives veldig godt. Men jeg har så smått begynt å innse at i det lange løp, er kanskje ikke jobb i en fiskedisk det rette for meg og kroppen min. Derfor har jeg begynt å smake på tanken om å realisere det jeg virkelig har lyst til, og som jeg i løpet av dette året borte fra jobb,har blitt mer og mer nysgjerrig på. Jeg har til og med lagt meg en plan, jeg må bare finne mot til å begynne. Noen som har noen gode råd? Noe som selv har startet for seg selv og har erfaring ang det? 

Jeg er spent på om jeg kommer til å tørre å ta steget. Jeg tror kanskje jeg skal klare det til slutt, men akkurat nå må jeg fokusere på jobben jeg er i. Jeg må fokusere på å komme 100% tilbake og få kroppen til å samarbeide. Men jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer, om det dukker opp en ny cupcakesbutikk i Oslo eller ikke. Hva tror du?:)

Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

16 Kommentarer

charlotte79

09.03.2017 kl. 23:10
Håper virkelig du tør å satse!!! Det er utenfor komfort sonen der skjer :))) Om en ikke endrer noe, blir en på samme plassen videre og :)) heier på deg :))))

Oda Davidsen Nygaard

09.03.2017 kl. 23:32
charlotte79: Tusen takk!<3 Og takk for en motiverende kommentar:)

Janne

09.03.2017 kl. 23:15
Go for it!! Livet er for kort til å holde igjen på drømmer og sitte igjen med anger. dette klarer du!

Oda Davidsen Nygaard

09.03.2017 kl. 23:32
Janne: Tusen takk for motiverende ord:D<3

Ane Benedicte

09.03.2017 kl. 23:43
Ååå så spennende! Håper du tørr å realisere drømmen din. Det er nok både skummelt og vanskelig, men sååå verdt det!

Oda Davidsen Nygaard

10.03.2017 kl. 20:25
Ane Benedicte: Ja, jeg tror på at det det er verdt det!:) Det å oppnå drømmen må jo være det beste. Takk for motiverende ord<3

Victoria

10.03.2017 kl. 00:11
Jeg må bare si en ting først: WOW! Etter å ha lest dette innlegget, er jeg ikke i tvil om at du ville ha klart noe sånt. Jeg ser på verkene dine, noe som er kunst. Ikke bare det, men slik du skriver og at du tørr å skrive det slik - at du selv mener du kan være god nok til en slik greie.. Det er inspirerende! Jeg håper virkelig du kan ta det rette valget for deg. Jeg har virkelig troen! Kjempe flott at du tørr å dele denne tanken. Du er super flink - det mener jeg <3

Oda Davidsen Nygaard

10.03.2017 kl. 20:27
Victoria: ååå dette betyr så utrolig mye å høre. Kjenner jeg nesten blir litt rørt. Tusen takk Victoria for at du har troen på meg det er mye motivasjon å hente i det. Tusen takk gode deg<3<3<3

Antonette

10.03.2017 kl. 00:16
Ikke la dine drømmer forbli drømmer men gjør de til en virkelighet :) Så mitt beste råd er go for it!

Oda Davidsen Nygaard

10.03.2017 kl. 20:29
Antonette: Tusen takk for gode råd, skal ta det med meg<3

stavangerinmyheart

10.03.2017 kl. 09:23
Håper du går for det jeg.... :))

Oda Davidsen Nygaard

10.03.2017 kl. 20:30
stavangerinmyheart: Jeg tror jeg skal klare det til slutt!:)

Evelin

14.03.2017 kl. 20:20
la dine drømmer bli til virkelighet ! go for it D:

Oda Davidsen Nygaard

14.03.2017 kl. 20:27
Evelin: Tusen takk for motivasjonen!:D<3

healeren

18.03.2017 kl. 00:35
Det er sant det "de" sier at man angrer ikke på ting man gjorde, men kun på de tingene man ikke gjorde. Skal du sitte på gamlehjem og tenke " jammen sparte jeg de pengene, og jammen hadde jeg det trygt og godt i fiskedisken til jeg gikk av med pensjon" .. ;-) Satt på spissen men du skjønner hva jeg mener. Jeg startet egen business da jeg var 24. Lånte 75 tusen kroner uten å ane om det ville gå bra. Åpnet butikken min og jeg glemmer aldri den dagen. Var livredd for at det skulle komme inn kunder fordi jeg visste egentlig ikke helt hva jeg skulle si. :-D Det kom heller ingen kunder den første dagen. Jeg hadde ikke turt å annonsere åpningen noe sted nemlig! Jeg må bare le litt av meg selv idag, 8 år senere. Jeg endte med å klare meg helt ok og flyttet til og med til større lokaler etter en stund. Alt gikk helt fint til ryggen min ikke tålte å stå hele dagen og jeg måtte finne på noe annet. Men en ting som jeg har igjen som alltid vil gjøre at det var verdt hver arbeidstime og hver ulønnede måned er at jeg ble bedre kjent med meg selv og ikke minst tryggere på meg selv. Det var ikke farlig i det hele tatt faktisk! Har bare gode minner fra den tiden, med egen arbeidstid, egne valg, kunder som ble faste kunder, pynting av butikk på min egen måte, kreativ frihet osv. Det spiller nesten ingen rolle om du lykkes eller ei for du vil aldri angre på at du prøvde! Nå holder jeg på å bygge opp en helt annen business, fordi jeg absolutt ikke har lyst å gå tilbake til en jobb hvor jeg teller timer til jeg er ferdig, selv om det er en kjekk jobb. Det å kunne styre livet ditt selv er den beste gaven du kan gi deg selv. Følg drømmene dine! Ikke la frykt styre dine valg. Dagene flyr avgårde og snart er det jul igjen.. Så er det plutselig 2020 og du er ikke kommet noen vei. Så lenge du er lidenskapelig med det du gjør og har den fine innstillingen du har så er du nødt å lykkes! Ja det er hardt arbeid og mye ulønnet tid, men noen ting kan ikke måles i penger, og den følelsen av å drive sitt eget er fantastisk! GO GO GO!!! Jeg heier på deg!

Oda Davidsen Nygaard

18.03.2017 kl. 10:21
healeren: Tusen takk for en veldig motiverende og inspirerende kommentar! Det setter jeg pris på:D Det er nettopp det jeg ønsker, å styre livet mitt selv, og ta egne valg. Uansett om jeg ikke tjener så mye i starten, så driver jeg med noe elsker og jeg tror jeg kan være veldig lykkelig på det:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits