Både gruer og gleder meg!

  • 17.03.2017 kl.17:50

Fredag og endelig helg! Kjenner at det skal bli ekstra godt med noen dager fri nå som jeg har kommet godt inn i arbeidslivet igjen. Det har gått overraskende fort å komme tilbake i jobbhverdagen og det er ganske deilig. Men nå skal jeg ikke snakke så mye om jobb, for nå er det fri og da skal jeg fokusere på noe helt annet. 
I morgen skal jeg på reunion med ungdomsskolen. Det både gruer og gleder jeg meg til. Det blir spennende å se hva folk har drevet med de siste årene og hvor de er på vei. Men det blir også litt skummelt, noe jeg tror er helt naturlig når man ikke har sett hverandre på flere år. 

Det er rart å tenke på hvor mye man har vokst siden den gangen og hvor annerledes verden var da. Man bekymret seg for hva slags karakter man fikk på matteprøven, drakk litt bak  foreldrenes rygg, en tusen lapp var sinnsykt mye penger og ja livet var rett og slett en ganske stor kontrast i forhold til hvordan det er nå. Nå har jeg etablert meg, giftet meg og fått barn, noe som var en fjerne tanke den gangen. 


Jeg husker godt hvordan det var. I helgene kunne jeg og venninnen min Mia, sitte oppe til langt på natt og chatte på MSN. Vi lagde hjemmesider ved hjelp av Piczo og var over gjennomsnittet fan av Harry Potter. Vi hadde fester og levde livet slik man gjør som tenåringer. 

Jeg husker også at jeg hadde perioder som ikke var like lette,og da det holdt på var det veldig kjipt! (skal skrive et eget innlegg ang det). Nå har jeg lært av erfaringene jeg fikk og tror det har vært med på å skape forståelse og aksept for meg selv, men også for andre. Jeg har virkelig vokst siden den tid, og det er takket være det jeg har vært gjennom, både bra og dårlig. Jeg ville ikke vært foruten noen ting, for selv de tyngste tingene i livet etterlater seg noe positiv. For min del har det gjort meg sterkere. 

Selv om det var mye opp og ned på ungdomsskolen, gleder jeg meg til å mimre tilbake. Jeg gleder meg til å treffe gamle kjente og kose meg med venninnen mine. Jeg gleder meg generelt til helgen! Og med det vil jeg ønske dere alle en trivelig helg!

Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

3 Kommentarer

Mia

17.03.2017 kl. 18:38
❤❤

experiencinglife

18.03.2017 kl. 00:19
Lykke til, tror det blir veldig bra. Btw, du var veldig pent sminket på de bidlene!

God helg

Oda Davidsen Nygaard

18.03.2017 kl. 00:33
experiencinglife: Tusen takk!:D veldig hyggelig å høre!<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits