Frister til gjentakelse

  • 19.03.2017 kl.18:12

Dagen derpå er helt klart lettere å komme seg igjennom, når kvelden før var vellykket. Det var så koselig på reunion i går og ikke minst hyggelig å se igjen mennesker jeg ikke har sett på lenge. Og så var det ekstra hyggelig, da flere kommenterte hvor søt William er. Det varmet mammahjertet.

Det var også veldig spennende og se at alle hadde forandret seg og blitt så voksne. Koselig og prate om gamledager og høre om hvor alle stod i dag. Jeg sitter igjen med en god følelse og kommer til å huske kvelden i går i lang tid fremover. 

Det var også godt som mamma og få lov til å slå ut håret. Det blir ikke så ofte jeg har barnefri, men jeg skal ikke lyve å si at det ikke er deilig, for det er det. Det er deilig å få litt tid til å bare tenke på seg selv og gjøre som man vil. Jeg savnet selvfølgelig William etterhvert, men kvelden i går var definitivt noe jeg trengte og hadde stor glede av. 

Jeg håper det lar seg gjøre en gang til, og kanskje om ikke så altfor mange år. Er jo hyggelig å holde kontakten og treffes litt jevnlig og ikke bare hvert tiende år. Uansett så frister kvelden i går til gjentakelse. 

Tradisjonen tro, er søndager spadag og spesielt etter en kveld med alkohol. Ansiktsmasken har gjort sitt og formen begynner så smått å bli bedre. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lade opp til en ny uke. Ha en strålende søndag flotte dere! 


 

5 Kommentarer

elisebr

19.03.2017 kl. 21:17
Så fint du koste deg <3 Ønsker deg en fin kveld videre <3

Oda Davidsen Nygaard

19.03.2017 kl. 21:19
elisebr: Tusen takk!:D ønsker deg det samme<3

elisebr

19.03.2017 kl. 21:21
tusen takk <3

Ida Øverland

20.03.2017 kl. 17:50
så fint å høre at det ble en bra kveld for deg! og såååå pen du er :D

Oda Davidsen Nygaard

20.03.2017 kl. 18:55
Ida Øverland: Tusen tusen takk! Så hyggelig å hør!:D<3 Ja kvelden var virkelig vellykket! Storkoste meg:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits