Did you know?

  • 20.04.2017 kl.10:46

// Jeg blir sint når jeg blir redd // Og jeg tror ikke jeg er alene. Men jeg tror jeg er ganske alene om å ha kjeftet på mannen min da han hadde et  astmaanfall. Kall meg kjerring, men når han hadde rotet bort inalatoren sin og jeg var så redd at det gjorde vondt, så måtte jeg kjefte litt. Dere skjønner vel det? Nei?

// Jeg er ingen durasell kanin // Nei det kan jeg skrive under på at jeg ikke er. Der andre har, eller klarer å hente energi, kan jeg bare kaste inn håndkle og takke for meg. Skulle virkelig ønske jeg hadde mer å by på når det kommer til akkurat dette, men jeg må nok bare innfinne meg med at et høyt energinivå ikke er en av mine kvaliteter. 


Foto: Mia Tåsåsen

// Jeg kan synge // Men det er det ingen andre enn meg som vet...eller mamma og Martin da. Utover det er det få som får høre min virkelig stemme. Det gjør meg heller ingenting, for selv om jeg ikke er totalt tonedøv, så er det ikke noe jeg ønsker å drive med. Det får bli med nattasanger og morgensang i dusjen. 

//Jeg er veldig nyskjerrrig // Og jeg googler alt jeg lurer på. Det kan være alt fra en kjent historisk hendelsen til innbyggertallet på en liten øy i Hawaii. Uansett, så må jeg vite det. Kanskje derfor jeg kan en del unødvendig fakta^^ Men vet du hvilken bergart det finnes mest av i Norge kanskje? Vel! Ikke jeg heller! Googeltime! 

// Jeg elsker historie // Hadde jeg valgt å studere, hadde jeg valgt å studere historie i en eller annen form. Jeg elsker  museer og dokumentarer som tar for seg alt fra historiske gjenstander til hendelser. 

// Jeg har hatt 12 tamrotter // Ja, du leste riktig! Men det er kanskje ikke antallet du reagerer på, men rotter? Før du tenker æsj! Så vil jeg bare si at de er utrolig smarte og omsorgsfulle. Halen kan vi kanskje diskutere, men den er glemt i det man får en skikkelig rottekos. Husker en gang at hun ene jeg hadde, hadde stukket av fra buret sitt og jeg var sikker på at den hadde rømt ut, for jeg kunne virkelig ikke finne henne. Lei meg la jeg meg, men våknet midt på natten av en liten rottebaby som hadde krøllet seg sammen og lagt seg i halsgropen min. Veldig lojale dyr. 


Foto: Mia Tåsåsen

// Jeg har forferdelig høydeskrekk //  Og allikevel vil jeg hoppe i fallskjerm. Skjønn det den som vil, men tror det har noe med at jeg vil utfordre frykten min. Jeg setter meg sjeldent i situasjoner som innbærer høyder, men når jeg først havner i en slik situasjon, så blir jeg kvalm og det veltet seg i magen. Så det fallskjermhoppet en gang i fremtiden skal bli interessant.Huff! 

// Jeg er ikke spesielt glad i sjokolade // Joda, jeg kan kose meg med sjokolade, men det er helst ikke det jeg foretrekker. Jeg har sjeldent sjokoladesug, men skal ikke lyve å si at det ikke skjer. Min eneste svakhet er kanskje sjokoladepudding, det er godt det! 

//Jeg er redd for å reise bort // Ikke sånn innenfor Norges grenser, men til utlandet og da langt vekk. Jeg er ikke redd for selve reisen, men mer om det skulle skje noe med de jeg er glad i her hjemme. Det kan sette hjemlengselen i svinge selv på de fineste stedene. Jeg har egentlig hatt det sånn hele livet, og det er kanskje derfor det har vært lett for meg å sette ting som for eksempel oppussing og andre kostbare gjøremål, før det å reise. Men jeg merker at jeg gjerne skulle hatt en tur til litt varmere strøk snart, for nå begynner det å bli trist lenge siden.

Noen som kjenner seg igjen?

Foto // miatasasen.com

 

 

 

 

 

 

 

9 Kommentarer

dreamofstyle

20.04.2017 kl. 10:59
Så fine bilder <3 Likte godt den poncho-saken ;)

Oda Davidsen Nygaard

20.04.2017 kl. 21:41
dreamofstyle: Tusen takk!:D<3

Victoria Larsen

20.04.2017 kl. 11:26
Kjenner meg igjen i veldig mye her.. Blant annet det med høydeskrekk, som jeg også tenker at jeg har lyst til å hoppe i fallskjerm (merkelig nok, son du også sier.. haha). Men, det er vel en form for å teste ut frykten og se hva du klarer, på en måte :D Kjempe fine bilder og artig lesing om deg. Flere slike innlegg, hehe!

Oda Davidsen Nygaard

20.04.2017 kl. 21:43
Victoria Larsen: Ja, jeg har virkelig lyst til å utfordre meg selv på den fronten:) Tusen takk:D<3

Becca Alexandra

20.04.2017 kl. 13:52
Hyggelig å bli bedre kjent med deg :D Kjenner meg spesielt godt igjen i det siste punktet <3

Oda Davidsen Nygaard

20.04.2017 kl. 21:44
Becca Alexandra: Ja, det å reise bort er ikke bare bare! Ha en fin kveld søte deg<3

Cathrine

20.04.2017 kl. 17:17
Vi er like på mange av punktene, for eksempel sint når man blir redd og veldig nyskjerrig! Morsomt innlegg <3

Oda Davidsen Nygaard

20.04.2017 kl. 21:51
Jeg burde sikkert ikke bli så sint, men når jeg blir redd så blir jeg en skikkelig kjeftesmelle^^ Veldig hyggelig at du likte innlegget! Ha en strålende kveld!:D<3

Becca Alexandra

20.04.2017 kl. 21:46
Takk du også <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits