overnattingsbesøk!

  • 21.04.2017 kl.20:24

// Inneholder annonselinker //

Siste helgen i april får vi overnattingsbesøk her hjemme. Svigermor ringte her om dagen og sa at hun skulle ta seg en tur ned. For de som ikke vet det bor min kjære svigerfamilie i Harstad og det er derfor ikke så ofte vi får sett dem. Vi skulle selvfølgelig ønske det lot seg gjøre å treffe dem litt oftere, og spesielt i forhold til William. Men nå kommer jo svigermor ned og det gleder vi oss til!:) 

Vi har ikke store plassen her hjemme, men ønsker likevel å ha et gjesterom, der gjestene kan trekke seg tilbake om de ønsker det. Det er viktig at gjestene våre har det godt, når de er hos oss og ikke minst at de skal få en god natt søvn. Men så er det denne plassen da. Av erfaring så er ikke gjesterommet vårt stort nok til en stor dobbelt seng. Eller det er plass, men da går hele rommet bort i en stor seng og det er ikke muligheter til å bruke rommet til noe annet, en gjesterom. Så da er løsningen veldig grei! Sovesofa!Den som fant opp sovesofaen må ha hatt oss i tankene, eller sånne som oss blir vel mer riktig å si. Det er virkelig en løsning vi er fornøyd med og som passer perfekt på gjesterommet her hjemme. Gjestene våre får en god seng å sove i og vi kan bruke rommet til TV rom, når det ikke bor noen der. Med en sovesofa får vi to produkter vi trenger til gjesterommet i et, og da kan man ikke bli annet en fornøyd. En god seng og en god sofa, yes please! 

trademax.no har de kjempefine sovesofaer og gode tilbud. Jeg elsker at de er stilrene og det er derfor lett å få de til å passe inn i hvilket som helst hjem. Så hvis du er på utkikk etter en god løsning på hvor du skal plassere svigermor, når hun er i byen. Klikke deg inn på Trademax og finn en sovesofa som passer deg! . Dere ser flere av mine favoritter litt lenger opp. Klikk på bildene for å komme direkte til sofaene!:)

2 Kommentarer

Jegmotverden

21.04.2017 kl. 21:20
ha en fin kveld videre <3

Oda Davidsen Nygaard

22.04.2017 kl. 21:22
Jegmotverden: Tusen takk! Du også:)<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits