Hva skjedde!?

  • 19.05.2017 kl.22:55

Hva skjedde!? Når jeg dro på jobb i dag var det tåke, våt og duskregn, nå er det vel og merke mørkt, men kjempe varmt. Flaks jeg tok på meg gummistøvler og regnjakke i dag da! Det var jo ekstra deilig når gradestokken viste 16 grader^^ Godt det er aircondition på bussen, ellers tror jeg at jeg hadde smeltet bort på vei hjem fra jobb, hehe! Men herregud nå skal ikke jeg klage på at det er varmt ute, det blir for dumt. Uten gummistøvler og regnjakke er det bare fantastisk at sommeren så smått begynner å titte frem. Enda bedre er det at jeg har frihelg og kan nyte det deilige været!Vi har ingen spesielle planer for helgen og det er helt greit. Formen er ikke helt på topp, så denne helgen er åpen til å gjøre akkurat det jeg ønsker og i mitt eget tempo. Jeg trenger disse dagene hvor det blir varmere i luften og hvor jeg er fri til å styre min egen hverdag. Jeg trenger å føle at dagene blir litt lettere å komme seg igjennom. De siste månedene har ikke bare vært lette. Følelsen av å være så sliten at det går utover familien min og ikke minst meg selv, har gjort at jeg nå er 50% sykemeldt! Det at jeg har av og på "febersmerter" uten noen forklaring på det. Det at jeg ikke er 100% lykkelig fordi jeg føler at jeg ikke har mer å gi til tider. Etter et litt tungt svangerskap har jeg lært å kjenne meg selv og når det er på tide å sette ned foten. Jeg har lært meg å lese tegnene jeg gir meg selv og nå sa kroppen ifra at den trenger hvile. Jeg er rett og slett utslitt eller utbrent som legen kalte det. Nei, nå skal jeg slutte å grave meg ned i det negative og fokusere på det som faktisk er bra. Bruke dagene jeg har fri til å hvile, men også jobbe med å komme tilbake til en hverdag jeg føler fungerer. Jeg skal trene, men jeg skal også unne meg dager der jeg gjør akkurat det jeg vil. Jeg skal nyte at vi forhåpentligvis går en fantastisk sommer i møte og at jeg med en liten pause og en plan kan komme tilbake til 100% i jobb og i livet generelt.

Ønsker dere en fantastisk fredagskveld!

4 Kommentarer

The Happy Ways

19.05.2017 kl. 23:19
Greit å ikke ha så mye planer i blant! Ha en herlig helg :D

Oda Davidsen Nygaard

20.05.2017 kl. 09:03
The Happy Ways: Veldig deilig! Du også!:D

Victoria Larsen

20.05.2017 kl. 10:02
Slik er det av og til, jeg har selv hatt en slik periode nå for ikke så lenge siden. Det er lov å la tempoet gå til sitt eget, det er helt lov. Jeg håper du får en fin helg, så godt det kan gjøres <3 kjære deg! Klem!

Oda Davidsen Nygaard

20.05.2017 kl. 10:27
Victoria Larsen: Tusen takk! Og tusen takk for en så fin kommentar. Er godt å høre fra andre at det er lov å senke tempo litt fokusere litt på seg selv! Ønsker deg en strålende helg Victoria<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits