Oppskrift // kylling og chorizo salat, Harstad style!

  • 17.06.2017 kl.21:21



Jeg kaller denne Harstad style da den ikke er helt lik original oppskriften min, og fordi jeg har store planer om legge ut oppskriften p den originale etterhvert. Selv om oppskriften er litt annerledes betyr ikke det at den ikke like god, eller verdt dele. Det er noen rvarer som er byttet ut og noen som mtte slyfes, uansett satt bde jeg og svigermor mette og fornyde igjen. Det er utrolig hvor smakfull og spennende en salat kan vre, og denne inneholder saftig kylling, spicy Chorizo og ristede pinjekjerner. Supert om man nsker en lett og sunn middag!






1 // Start med renskjre kyllingfileten, deretter salte og pepre dem. Stek dem i olje eller smr til de er gyldne p begge sider. Skru ned temperaturen og la de steke under lokk til de er gjennomstekte. Skru temperaturen ned til 1 og la hvile til alt er klart.

2 // Ta av skinnet p choritzo'en om ndvendig og skjr i passe tynne skiver. Stek disse i en trr stekepanne til de er gjennomstekt. La renne av seg p et kjkkenpapir.

3 // Legg opp ruccolasalaten p en dyp tallerken, del cherrytomatene i to og legg dem over ruccolaen. 

4 // Del avokadoene i to og ta ut kjttet med en skje. Del disse i tynne skiver p skr.

5 // Rist pinjekjerner i en trr stekepanne p svak varme (det gr fort fra gylden til brent). 

6 // Lag dressing av cream fraische,finhakket hvitlk, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper.

7 // Del kyllingfileten opp i strimler p skr og legg den over salaten du la opp i punkt 3. legg deretter avokadoen over kyllingen, s chorizo, deretter fetaost og til slutt de ristede pinjekjernene. Topp det hele med dressingen.

 Hper det smaker!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits