hits

Glede!

  • 10.07.2017 kl.22:22


Jeg har ikke annet å si om helgen enn glede. Vi har vært på hyttetur! Det å få lov til å dra på tur med en så fantastisk gjeng er jeg virkelig takknemlig for. Vi har ledd, tulla, pratet, kost oss og ikke minst spist. Herregud så mye god mat vi har inntatt de siste dagene og så deilig det har vært å komme seg litt bort. Dette var virkelig noe jeg trengte.

Hytta ligger ikke langt unna Oslo heller, så det å reise med lille William var ikke noe problem i det hele tatt. Allikevel tror jeg at jeg skal prøve å ordne meg barnefri neste gang, sånn at jeg føler at jeg kan slå ut håret litt mer. Det er veldig koselig å ha med William, men akkurat nå føler jeg at jeg trenger en helg hvor jeg ikke trenger å tenke på annet enn meg selv og the best peeps som vi kaller oss. Litt voksenhelg må det være lov å ønske seg.


Siden vi har hatt det så bra, var det med en blandet følelse vi pakket sammen sakene våre i går. Den ene delen savnet sengen her hjemme, mens den andre ville ikke dra hjem i det hele tatt. Heldigvis var alle enige om at dette hadde vært en velykket helg, så vi er allerede invitert tilbake. Fryyyd! Jeg gleder meg!

Hva har dere gjort i helgen?

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no