hits

Forelsket!

  • 20.07.2017 kl.00:43

// reklameJeg elsker hudpleiesettet mitt fra Forever Living. Infinite som består av fire produkter som virkelig gjør underverker på huden min. Det er ikke lenge siden jeg startet og allerede nå ser jeg en forbedring. Huden min virker roligere, friskere og mer fornøyd. Jeg er virkelig forelsket og tror jeg endelig har funnet en serie som er antiaging, ikke gir meg urenheter, samtidig tar vare på min sensitive hud. Ikke er det et hudpleiesett med en haug av produkter, men kun fire enkle steg som for meg har gitt gode resultater. 

Infinitie serien er en serie basert på økologisk Aloe vera som inneholder ingredienser som peptider, collagen, naturlige mineraler og planter med det siste innen vitenskapen. Disse er med på gi meg produkter der både den fuktighetsgivende, og hudpleiende egenskapen  forsterkes. Jeg elsker at huden min får den fuktigheten den trenger, uten et tykt og kladdete lag med krem. Kun et pump med restoring creme og firming serum, så er jeg der. Absorberer raskt, føles lett og oppfriskende på huden. Love it!

Serien som tidligere nevnt består av fire produkter, altså fire steg.

hydrating cleanser ? rengjøringslotion 

firming serum ? oppstrammende seru

collagen complex ? kosttilskudd

restoring crème ? ansiktskrem 

Disse fire stegene gjør at jeg raskt og enkelt kan ta vare på huden min hver dag, morgen og kveld. I tillegg er de hygienisk innpakket som hindrer bakterier i å sette seg. Dette er noe jeg har slitt med, når det kommer til tidligere hudpleieprodukter, men nå trenger jeg ikke tenke på det en gang. Jeg sitter igjen med null urenheter og irritasjon. Ønsker du å se hva Infinite kan gjøre for din hud? Kontakt meg på odad.nygaard@hotmail.com, eller bestill på nettbutikken min HER

 

4 Kommentarer

Hege Kristin

20.07.2017 kl. 01:01
hørtes ut som gode produkter :D

Oda Davidsen Nygaard

20.07.2017 kl. 21:09
Hege Kristin: Veldig gode!:D

Victoria Larsen

20.07.2017 kl. 13:31
Det er kjempe fine produkter!! :)

Oda Davidsen Nygaard

20.07.2017 kl. 21:09
Victoria Larsen: Jaaaa; elsker de!<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no