hits

Vi har aldri vært på kjærlighetsferie!

  • 26.07.2017 kl.21:09Kjærlighetsferie er ikke noe jeg og Martin har opplevd enda. Tenk dere det! Sammen i snart fem år, gift, et lite barn, men ikke noe ferie til varmere strøk, eller noe annet sted for den saks skyld. Vi har jo reist å besøk svigerforeldrene min, så vi har jo vært på ferie, men ingen kjærlighetstur. Heller ingen bryllupsreise, da jeg var høygravid på tidspunktet bryllupet fant sted. Akkurat nå skal jeg innrømme at en tur til syden ikke hadde vært å forakte. Sol og strandliv med familien er virkelig noe jeg ønsker meg!

Samtidig som jeg synes det er litt kjipt at vi ikke har fått reist mer, så er jeg fornøyd med de valgene vi har tatt. At vi har valgt å etablere oss, pusse opp leiligheten og fokusere på å gjøre hjemmet vårt til slik vi ønsker det. På den måten synes jeg at vi har kommet langt og når vi først får råd til å reise, så har vi et hjem vi føler er vårt å komme hjem til. Jeg trives veldig godt hjemme, men nå kjenner jeg at det kribler litt etter å oppleve noe nytt. Jeg trenger ikke reise langt heller, eller på noe fancy sted, så lenge det er familievennlig, varmt, rolig og fint. Men selvfølgelig så koster alt penger og det er ikke penger vi har akkurat nå.

Barnehagestart er like rundt hjørnet og med barnehagestart betyr det som regel at en del penger skal ut av konto! Nå har vi heldigvis fått god hjelp av familie, men kjenner jeg ting rett så dukker det alltid opp noe man ikke visste man trengte og som koster litt. Derfor blir det ingen kjærlighetstur i sommer heller. Martin snakket om å selge sykkelen sin, så det kan jo hende at vi kanskje kan få til en mini ferie. Akkurat nå kjenner jeg at det hadde vært veldig godt og ikke minst noe jeg lengter litt etter. Men, men vi får ta det som det kommer og jeg vet at den dagen vi faktisk får satt snuten mot sol og varme, så kommer det til å bli fantastisk!

Hvor liker dere å reise og har dere reist i sommer?:)

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

3 Kommentarer

veronicarood

26.07.2017 kl. 21:29
Den som venter på noe godt ;-) Deilig å ha et hjem man trives i, det er jo tross alt der man tilbringer flest dager. Ferie får dere tidsnok råd til, men skjønner godt at du ønsker å reise <3

Oda Davidsen Nygaard

26.07.2017 kl. 23:38
veronicarood: Ja, har virkelig lyst til å reise!:) Jeg blir så misunnelig når jeg får snapper av venninnene mine som ligger på stranda og bader i glassklart vann^^

veronicarood

26.07.2017 kl. 23:52
Det skjønner jeg godt. Håper det snart blir deres tur til å reise på ferie <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no