Jeg innrømmer det!

  • 13.08.2017 kl.09:56

Jeg er glad i det ytre!. Et pent hjem, et vakkert ytre og ja alt som øye kan se. Men selv om det står høyt på listen over ting som betyr noe, er det ikke slik at jeg ikke har gode verdier og at jeg ikke synes at det er det indre som teller til syvende og sist. Det er ikke hjemmet, eller det fantastisk vakre håret som avgjør om jeg ønsker å skape en relasjon til et annet menneske for eksempel. Ja, det er kanskje det som tiltrekker meg, men det er ikke det som avgjør om jeg ønsker å fortsette kontakten. Så det er ingen tvil om at det er det indre som teller.

For meg er et pent hjem viktig, og det å ta vare på utseende er enda viktigere. For meg er et velstelt hjem med freshe farger og stilig interiør med på å skape trivsel, og hudkremer og sminke er med på å ta vare på å skape trivsel med meg selv. Jeg elsker det rett og slett, kommer ikke til å forandre meg på det punktet. Det er ikke noe som er tilfeldig plassert hjemme hos oss, og det er ikke hvilken som helst produkter som smøres på huden, eller brukes i håret. Her er alt nøye plukket ut, hihi!^^

Det å være materialist blir som regel fremstilt som noe negativ og noe man ikke ønsker, eller burde være fordi man kan oppfattes som overfladisk. Noe igjen som absolutt ikke trenger å være tilfelle. Men hvis man ser litt på seg selv, så tror jeg man har vanskelig for helt å holdent å avskrive seg stemplet som materialist . Du er jo glad i ting, sminke og alt som er, er du ikke? Derfor skjønner jeg ikke at det skal fremstilles som noe dumt, når det er helt naturlig å ville ha et innbydende hjem og et friskt og vakkert utseende. Det virker jo ikke som om vi higer etter noe annet om dagen heller!

Jeg er ikke redd for å innrømme at utseende på verkene meg selv eller hjemmet mitt er veldig viktig for meg. Jeg er ikke redd for å innrømme at det ytre betyr en del for meg, og jeg er ikke redd for å innrømme at det kanskje går over stokk og sten noen ganger ( Jeg har en enorm samling av ting jeg aldri fikk helt bruk for) . Jeg innrømmer det! Jeg er materialist til tusen. 

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

6 Kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

13.08.2017 kl. 11:14
Helt enig med deg :) Det er viktig med små detaljer som gjør det lille ekstra i et hjem. Man føler seg selv mye bedre også når det ytre er på plass :D Ha en strålende dag :)

Oda Davidsen Nygaard

13.08.2017 kl. 14:49
Stine Sophie Lundsrud: Tusen takk!:D Du også<3

betina young

13.08.2017 kl. 14:56
helt enig med deg i ar et koselig hjem er viktig for trivsel.Elsker selv å dekorere og pynte med gardiner og puter.ikke minst planter. Har du noen favoritter å foreslå til meg?

Oda Davidsen Nygaard

13.08.2017 kl. 18:37
betina young: Jeg har jo så mange favoritter!:D Men mye av det jeg har kommer fra H&M Home!:) Puter, dekor, potter, lysestaker osv:)

veronicarood

13.08.2017 kl. 23:43
Jeg er ikke redd for å si at jeg er helt enig med deg..haha! ; -D Elsker alt som har med dekor å gjøre..tror jeg har dilla^^

Oda Davidsen Nygaard

19.08.2017 kl. 09:52
veronicarood: Jeg også! Man får aldri nok dekor^^

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits