hits

Akkurat nå!

  • 11.11.2017 kl.09:25

Føler jeg for å være ærlig! Jeg sliter med ryggplager og smerter. Jeg sliter så mye at jeg nå er delvis sykemeldt fra jobben min i fiskedisken. I tillegg til fysiske smerter føler jeg meg helt tom og utmattet. Jeg føler ikke det er noe å hente noe sted og det gjør meg egentlig ganske redd. Depresjon er et ord som dukker opp, men jeg kjenner at jeg ikke helt har lyst til å tro på det. Det er liksom noe ved det ordet som føles så fjernt, samtidig som jeg kjenner at jeg ikke har det helt bra og føler jeg ikke er der jeg vil være. Jeg mangler overskudd og energi til det meste og jeg føler meg demotivert, urolig og bekymret. 

Jeg vet man kan ha dårlige perioder, men når jeg kjenner etter så har jeg hatt det sånn som dette veldig lenge. Jeg tror bare at jeg ikke har orket å ta stilling til det og nå blir jeg på en måte tvunget til det. Jeg klarer ikke lenger late som at alt er positiv og flott. Fasaden jeg har satt opp for meg selv faller sammen og jeg blir mer og mer klar over at jeg faktisk sliter. Opp i det hele er det godt at jeg slipper å ta på meg et falskt smil, men samtidig så må jeg gjennom ting jeg synes er vanskelig. Det er nå sånn at det nytter ikke å gå rundt grøten når det kommer til følelser, de er der til man har bearbeidet og akseptert dem. 

Det er heldigvis ikke sånn at jeg ikke har noe glede i livet, for det har jeg masse av. Å våknet til lille William som alltid er blid og få tilbringe tid sammen med han kan få meg til å glemme litt der og da. Det bobler over av kjærlighet og jeg klarer å rette fokuset mitt på å bare være mamma. Det er noe med mammarollen som gjør meg sterk og som får meg til å se positiv på ting. Hvordan kan jeg la være når jeg får være mamma til verdens beste gutt. 

Jeg får heldigvis hjelp og føler jeg har fått satt i gang gode tiltak både fysiske og psykisk. Selv hvor nede jeg enn er eller føler meg så forsvinner aldri håpet og troen på at det til slutt skal bli bra. Og uansett hvor lite det håpet er, så føler jeg at det kan ta meg langt på vei. Jeg er stolt av den jeg er til tross for skavanker og psykiske utfordringer. Jeg er stolt av at jeg tør å innrømme at ikke alt er bra, at jeg tør å la fasaden falle. Jeg er stolt av den mammaen jeg er og stolt av lille William som gir så mye bare ved å være seg selv. Jeg ser lyst på livet, selv om jeg må stå i litt tunge tider akkurat nå. 

3 Kommentarer

Iselin Renée

21.01.2018 kl. 16:37
God bedring!

veronicarood

02.02.2018 kl. 13:10
Sender deg en klem og et håp om at alt bedrer seg <3

Iselin Renée

06.02.2018 kl. 13:36
God bedring!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no