I love details

 • 20.09.2017 kl.18:07

Nå er det lenge siden jeg har hatt et ordentlig interiør innlegg her på bloggen. Jeg er jo veldig glad i interiør og det jeg kanskje liker best er jo alle detaljene. Det er jo detaljene som gjør rommet til slutt og så er det så greit å bytte ut når man går lei. Her er detaljene fra rommet jeg kanskje har mest fokus på, nemlig stua.


Det er ingen tvil om at grønne planter frisker opp og sette prikker over I'en. Skulle bare ønske at jeg hadde grønne fingre. Av en eller annen grunn har jeg mistet den egenskapen. Før kunne jeg dyrke frem tomater og store basilikum på verandaen, nå er det så vidt en liten ildtopp overlever^^

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 20.09.2017 kl.18:07
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Jeg innrømmer det!

  • 13.08.2017 kl.09:56

  Jeg er glad i det ytre!. Et pent hjem, et vakkert ytre og ja alt som øye kan se. Men selv om det står høyt på listen over ting som betyr noe, er det ikke slik at jeg ikke har gode verdier og at jeg ikke synes at det er det indre som teller til syvende og sist. Det er ikke hjemmet, eller det fantastisk vakre håret som avgjør om jeg ønsker å skape en relasjon til et annet menneske for eksempel. Ja, det er kanskje det som tiltrekker meg, men det er ikke det som avgjør om jeg ønsker å fortsette kontakten. Så det er ingen tvil om at det er det indre som teller.

  For meg er et pent hjem viktig, og det å ta vare på utseende er enda viktigere. For meg er et velstelt hjem med freshe farger og stilig interiør med på å skape trivsel, og hudkremer og sminke er med på å ta vare på å skape trivsel med meg selv. Jeg elsker det rett og slett, kommer ikke til å forandre meg på det punktet. Det er ikke noe som er tilfeldig plassert hjemme hos oss, og det er ikke hvilken som helst produkter som smøres på huden, eller brukes i håret. Her er alt nøye plukket ut, hihi!^^

  Det å være materialist blir som regel fremstilt som noe negativ og noe man ikke ønsker, eller burde være fordi man kan oppfattes som overfladisk. Noe igjen som absolutt ikke trenger å være tilfelle. Men hvis man ser litt på seg selv, så tror jeg man har vanskelig for helt å holdent å avskrive seg stemplet som materialist . Du er jo glad i ting, sminke og alt som er, er du ikke? Derfor skjønner jeg ikke at det skal fremstilles som noe dumt, når det er helt naturlig å ville ha et innbydende hjem og et friskt og vakkert utseende. Det virker jo ikke som om vi higer etter noe annet om dagen heller!

  Jeg er ikke redd for å innrømme at utseende på verkene meg selv eller hjemmet mitt er veldig viktig for meg. Jeg er ikke redd for å innrømme at det ytre betyr en del for meg, og jeg er ikke redd for å innrømme at det kanskje går over stokk og sten noen ganger ( Jeg har en enorm samling av ting jeg aldri fikk helt bruk for) . Jeg innrømmer det! Jeg er materialist til tusen. 

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 13.08.2017 kl.09:56
 • Interiør
 • 6 kommentarer
 • overnattingsbesøk!

  • 21.04.2017 kl.20:24

  // Inneholder annonselinker //

  Siste helgen i april får vi overnattingsbesøk her hjemme. Svigermor ringte her om dagen og sa at hun skulle ta seg en tur ned. For de som ikke vet det bor min kjære svigerfamilie i Harstad og det er derfor ikke så ofte vi får sett dem. Vi skulle selvfølgelig ønske det lot seg gjøre å treffe dem litt oftere, og spesielt i forhold til William. Men nå kommer jo svigermor ned og det gleder vi oss til!:)   

  Vi har ikke store plassen her hjemme, men ønsker likevel å ha et gjesterom, der gjestene kan trekke seg tilbake om de ønsker det. Det er viktig at gjestene våre har det godt, når de er hos oss og ikke minst at de skal få en god natt søvn. Men så er det denne plassen da. Av erfaring så er ikke gjesterommet vårt stort nok til en stor dobbelt seng. Eller det er plass, men da går hele rommet bort i en stor seng og det er ikke muligheter til å bruke rommet til noe annet, en gjesterom. Så da er løsningen veldig grei! Sovesofa!  Den som fant opp sovesofaen må ha hatt oss i tankene, eller sånne som oss blir vel mer riktig å si. Det er virkelig en løsning vi er fornøyd med og som passer perfekt på gjesterommet her hjemme. Gjestene våre får en god seng å sove i og vi kan bruke rommet til TV rom, når det ikke bor noen der. Med en sovesofa får vi to produkter vi trenger til gjesterommet i et, og da kan man ikke bli annet en fornøyd. En god seng og en god sofa, yes please!   

  trademax.no har de kjempefine sovesofaer og gode tilbud. Jeg elsker at de er stilrene og det er derfor lett å få de til å passe inn i hvilket som helst hjem. Så hvis du er på utkikk etter en god løsning på hvor du skal plassere svigermor, når hun er i byen. Klikke deg inn på Trademax og finn en sovesofa som passer deg! . Dere ser flere av mine favoritter litt lenger opp. Klikk på bildene for å komme direkte til sofaene!:)

 • 21.04.2017 kl.20:24
 • Interiør
 • 2 kommentarer
 • interiør // Yellow

  • 04.01.2017 kl.16:00

  yellow home

   

  yellow home by oneword featuring shag rugs

   

   
  Black lamp, 315 NOK / Shag rug, 1.895 NOK / Winter tree, 60 NOK / Yellow furniture, 4.995 NOK
 • 04.01.2017 kl.16:00
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Dagens inspirasjon-Vårdekor

  • 24.02.2016 kl.12:13

  Selv om det fortsatt er kaldt ute og et greit lag med snø, kan jeg ikke noe for at jeg skjenner litt på vårfølelsen. Det har sikkert noe med det fine være vi har nå for tiden og kan ikke annet en å si at det er fantastisk deilig. Jeg elsker våren, kan vel trygt si at det er min favoritt årstid. Er glad i de andre også, men å skjenne solen varme etter en lang og kald vinter og etterhvert se at blomster og trær begynner å spire igjen, er det lite som kan måle seg med. Våren er rett og slett best etter min mening:)

  Nå som våren så vidt har begynt å snuse på den hvite og kalde landskapet, kan jeg ikke la være å bli inspirert til å fornye noe av dekoren her hjemme. Og nå som jeg ikke kan gå lange turer i skogen eller være for mye i aktivitet før bekkenet begynner å skrike, er det enda viktigere for meg at det ser litt ålreit ut her hjemme. Har store planer om å få kjøpt litt blomster som kan freshe opp de litt triste vinduskarmene og krokene i leiligheten, som jeg ærlig må inrømme at jeg har latt forfalle litt.

  bildene er hentete fra Pinterest

   

  Jeg elsker å friske opp gamle krukker eller vaser som jeg en gang har kjøpt, eller fått, med friske blomster. En gammeldags melkeflaske eller den lille krukken det en gang var sukkertøy i, funker ypperlig som små vaser. Så i stedenfor å la de stå skapet til ingen nytte, drar jeg det fram og gir de nytt liv med farger og ikke minst den deilige duften blomster har. Så kansje det er på tide å hente fram den litt triste, kjedelige krukka som står innerst i en krok på loftet og støver ned, fylle den med de fargene og blomstene du liker best. Vipps!  Så har du en superfresh dekorasjon, du kan pynte et omeråde i leiligheten eller huset med, som trenger litt liv og omsorg.

  Nå skal jeg la meg inspirere litt til, så får vi se hva jeg kan klare å sette sammen i løpet av uka.

  Ha en stårlende dag alle sammen!:)

   

 • 24.02.2016 kl.12:13
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no