overnattingsbesøk!

 • 21.04.2017 kl.20:24

// Inneholder annonselinker //

Siste helgen i april får vi overnattingsbesøk her hjemme. Svigermor ringte her om dagen og sa at hun skulle ta seg en tur ned. For de som ikke vet det bor min kjære svigerfamilie i Harstad og det er derfor ikke så ofte vi får sett dem. Vi skulle selvfølgelig ønske det lot seg gjøre å treffe dem litt oftere, og spesielt i forhold til William. Men nå kommer jo svigermor ned og det gleder vi oss til!:) 

Vi har ikke store plassen her hjemme, men ønsker likevel å ha et gjesterom, der gjestene kan trekke seg tilbake om de ønsker det. Det er viktig at gjestene våre har det godt, når de er hos oss og ikke minst at de skal få en god natt søvn. Men så er det denne plassen da. Av erfaring så er ikke gjesterommet vårt stort nok til en stor dobbelt seng. Eller det er plass, men da går hele rommet bort i en stor seng og det er ikke muligheter til å bruke rommet til noe annet, en gjesterom. Så da er løsningen veldig grei! Sovesofa!Den som fant opp sovesofaen må ha hatt oss i tankene, eller sånne som oss blir vel mer riktig å si. Det er virkelig en løsning vi er fornøyd med og som passer perfekt på gjesterommet her hjemme. Gjestene våre får en god seng å sove i og vi kan bruke rommet til TV rom, når det ikke bor noen der. Med en sovesofa får vi to produkter vi trenger til gjesterommet i et, og da kan man ikke bli annet en fornøyd. En god seng og en god sofa, yes please! 

trademax.no har de kjempefine sovesofaer og gode tilbud. Jeg elsker at de er stilrene og det er derfor lett å få de til å passe inn i hvilket som helst hjem. Så hvis du er på utkikk etter en god løsning på hvor du skal plassere svigermor, når hun er i byen. Klikke deg inn på Trademax og finn en sovesofa som passer deg! . Dere ser flere av mine favoritter litt lenger opp. Klikk på bildene for å komme direkte til sofaene!:)

 • 21.04.2017 kl.20:24
 • Interiør
 • 2 kommentarer
 • interiør // Yellow

  • 04.01.2017 kl.16:00

  yellow home

   

  yellow home by oneword featuring shag rugs

   

   
  Black lamp, 315 NOK / Shag rug, 1.895 NOK / Winter tree, 60 NOK / Yellow furniture, 4.995 NOK
 • 04.01.2017 kl.16:00
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Dagens inspirasjon-Vårdekor

  • 24.02.2016 kl.12:13

  Selv om det fortsatt er kaldt ute og et greit lag med snø, kan jeg ikke noe for at jeg skjenner litt på vårfølelsen. Det har sikkert noe med det fine være vi har nå for tiden og kan ikke annet en å si at det er fantastisk deilig. Jeg elsker våren, kan vel trygt si at det er min favoritt årstid. Er glad i de andre også, men å skjenne solen varme etter en lang og kald vinter og etterhvert se at blomster og trær begynner å spire igjen, er det lite som kan måle seg med. Våren er rett og slett best etter min mening:)

  Nå som våren så vidt har begynt å snuse på den hvite og kalde landskapet, kan jeg ikke la være å bli inspirert til å fornye noe av dekoren her hjemme. Og nå som jeg ikke kan gå lange turer i skogen eller være for mye i aktivitet før bekkenet begynner å skrike, er det enda viktigere for meg at det ser litt ålreit ut her hjemme. Har store planer om å få kjøpt litt blomster som kan freshe opp de litt triste vinduskarmene og krokene i leiligheten, som jeg ærlig må inrømme at jeg har latt forfalle litt.

  bildene er hentete fra Pinterest

   

  Jeg elsker å friske opp gamle krukker eller vaser som jeg en gang har kjøpt, eller fått, med friske blomster. En gammeldags melkeflaske eller den lille krukken det en gang var sukkertøy i, funker ypperlig som små vaser. Så i stedenfor å la de stå skapet til ingen nytte, drar jeg det fram og gir de nytt liv med farger og ikke minst den deilige duften blomster har. Så kansje det er på tide å hente fram den litt triste, kjedelige krukka som står innerst i en krok på loftet og støver ned, fylle den med de fargene og blomstene du liker best. Vipps!  Så har du en superfresh dekorasjon, du kan pynte et omeråde i leiligheten eller huset med, som trenger litt liv og omsorg.

  Nå skal jeg la meg inspirere litt til, så får vi se hva jeg kan klare å sette sammen i løpet av uka.

  Ha en stårlende dag alle sammen!:)

   

 • 24.02.2016 kl.12:13
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no