Inspirasjon-lys

 • 29.02.2016 kl.15:05

Jeg elsker lys og synes det er litt synd at leiligheten vår ikke er lysere. På grunn av det må man ta i bruk, lamper og belysning som gjør leiligheten litt koselig, når sola ikke titter innom rett og slett. Vi har snust på litt på dette med glødelampe og hvis vi får fingeren ut, blir nok noen hengen over stuebordet etterhvert. Synes glødelamper er utrolig fint! Men det finnes mye mer som kan sette det lille ekstra lyset på et rom.


 

Inspirasjon hentet på Pinterest

 

Det finnes jo så mange fine lysslynger og lamper at man vet nesten ikke hva man skal velge. Og i tillegg finnes det så mange artige ideer på hvordan man kan bruke de. Det kommer godt med siden vi skal bruke en del lysslynger til bryllupet og må finne noen å bruke de til etterpå. Hvordan belysning liker dere og har dere noen morsomme eller stilige ideer?

  

 • 29.02.2016 kl.15:05
 • inspirasjon
 • 1 kommentar
 • Ranunkler

  • 29.02.2016 kl.14:47

  Da har jeg klart  å komme meg på et ltie ærend, og det var rett og slett å komme seg til legen. Siden legekontotret ligger på et kjøpesenter benyttet jeg anledningen til å kjøpe inn litt småtterier jeg trenger og litt blomster selvfølgelig. Når jeg først har klart å komme meg dit, kunne jeg like gjerne sanke inn det som sto på "needs" lista:) Selv om jeg tilbringer mye tid hjemme, synes jeg det kan være greit å sette seg ned, sminke seg og ordne seg litt på håret. Det er jo bare meg om samboeren som ser det, men det gir meg en litt sånn "starte dagen" følelese som er godt for sinne når man er litt låst til leiligheten. Så på needs lista i dag var det sminke som tok mest plass. Alltid gøy og oppdatere sminkepungen og speseilt når det ikke koster skjorta.


   

  Ranunkler er i sesong og finnes i alle mulige farger. elsk!

   

   

  Så fine!

   

  Tok med meg hjem, de blomstene jeg synes er finest akkurat nå også og det er ranunkler. Denne gangen ble det rosa, da det var stort sett det de hadde. Synes det er fint å pynte hjemme med blomster, spesielt nå som jeg har store planer om å få ryddet litt her hjemme. Blir ikke så mye husmorpoeng til meg om dagen, da bekkene krever mye hviletid, men i dag føler jeg i hvertfall en viss energi så vil utnytte det så langt det går. Så får vi bare se hvor lenge formen er med på den leken. Ja, så agendaen i dag er vel rydde og så få handlet inn middag for uken.Hva er deres plan for dagen?

      

   

 • 29.02.2016 kl.14:47
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Lazy sunday!

  • 28.02.2016 kl.18:33

  Søndag her i huset betyr som regel å ta livet helt med ro og det er det vi har gjort i dag. Sofa, film og pizza er dagens oppskrift. Det er deilig med en dag i uken hvor man gir seg lov til å ikke gjøre noe som helst. Hva pleier dere å gjøre på en søndag?  Flere som liker å ta det med ro  søtnos  nam nam  samboeren er flink til å diske opp

   

  Ha en fin søndagskveld!:)

   

 • 28.02.2016 kl.18:33
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • Hjemmelagd borddekor

  • 27.02.2016 kl.23:23

  Jeg vet det enda er en stund til sommeren og til den store bryllupsdagen, men siden jeg nå tilbringer mye av tiden hjemme, er det greit å ha noe å sysle med. Så bordekorasjonene er jeg i full gang med, eller vasene blomstene skal stå i om man skal være nøye på det. Jeg er jo som tidligere nevnt glad i gull og det er vel ingen overraskelse at det skal være noen gulldetaljer i bryllupet. Bryllupskaken skal også ha en diskret gulldetalj, så dette tror jeg blir bra:)  ble det ikke fint?:)

  Det er utrolig hva man kan få til med litt glitter og en billig vase fra Ikea. Jeg har valgt en vaske med små glitterkorn og en vase med gullflak. Konrasten mellom det veldig fine og det litt grove, gjør at to helt like vaser får forskjellig utrykk. Gleder meg å se de med blomster:)

 • 27.02.2016 kl.23:23
 • inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Lykke!

  • 27.02.2016 kl.23:17

  Lykke for meg akkurat nå, er å komme meg litt ut. Selv om det går veldig sakte, er en tur i skogen noe jeg setter veldig pris og når mamma spurte om vi skulle ta en tur i dag takket jeg ikke nei. Med små smuseskritt fikk jeg i hvertfall gått en liten tur, før jeg måtte snu. En liten tur i min situasjon er bedre, en ingen tur i det hele tatt. Luna fikk også springe rundt å snuse og da kunne det jo ikke bli så veldig mye bedre:)  lykke for denne jenta er å snuse rundt i snøen

   

  Lykke er for mange, tror jeg, en trygg og go familie, en opptur i karrieren, eller kanskje en reise. Jeg tror det er veldig store forskjeller på hva vi oppfatter som lykke og hva som skal til for at vi oppnår dette og om det i det hele tatt er mulig å bli helt lykkelig. Jeg finner lykke og ikke minst trygghet i familien min og føler jeg kommer langt i livet med å ha de rundt meg. Fra foreldrene min, søsteren min og ikke minst min egen lille familie, som snart skal bli en til. En stabil jobb, er jo også med på å skape en trygghet. For meg er dette nok til å kunne si at jeg føler meg lykkelig. Men selv om familie er viktig for de fleste, tror jeg ikke det er alle som kan falle til ro med kun barn, hund, hus og bil. Noen har kanskje andre sider som må tilfredstilles før man føler livet er sånn det skal være.

  Jeg som veldig mange andre er kreativ og for noen er dette noe de må drive med på heltid for å føle at de er der de vil være. Noen vil leve av kunsten de lager, noen vil leve av å sy klær, andre vil leve av å produsere smykker. Jeg tror ikke alle kan si seg helt lykkelige før den kreative delen har fått tatt sin plass, og er en stabil del av hverdagen. Altså, det holder ikke bare med familielivet og den stabile jobben med den stabile inntekten, det må det lille ekstra til! Jeg trenger ikke å være kreativ i form av håndtverk for å være lykkelig, men samtidig gir det meg masse og få lov til å være det. Så når man virkelig brenner for det man driver med og det er utenkelig å forbli eller ende opp i det vi kan kalle en "standard" jobb, så skjønner jeg hvor det kommer i fra. Hadde jeg ikke vært så opphengt i den økonomiske stabiliteten jobben min gir i dag, så hadde jeg kanskje gjort noe annet. For jeg tror det er mange som velger en vei utifra økonomisk trygghet og ikke hva man egentlig drømmer om.

  Når det kommer til en stabil økonomi, tror jeg mange ser på det som lykke og selvfølgelig er det en viss lykke i det å ha penger. Man vet at man har råd til å sende barna på håndballtrening, man har råd til å kose seg litt ekstra i helgene og man har råd til å ta en jentetur nå og da. Men jeg tror penger gir en trygghet, som igjen gir en litt falsk lykkefølelse. For det ligger noe i det at penger ikke er alt, for det er ikke det. Når du ligger i telt i skogen på sommeren og hører stillheten,når din aller beste venninne endelig kommer hjem fra utveksling, eller du får oppleve en fødsel, kan den følelsen du kjenner i disse øyeblikkene betales med penger? Nei, de er helt gratis og kan oppleves uten minus på konto. Lykken ligger ikke hva du eier fysisk eller hvor mye du har i banken tror jeg, men opplevelsene du opplever sammen med deg selv alene, eller mennesker du er glad i.  Dette gjorde meg lykkelig i dag, sol og frisk luft

   

  Opplevelser er det mange som finner glede i og noen kanskje mer en andre. Lillesøsteren min elsker å reise og gjøre det hele tiden, mens jeg har ikke så stort behov for å reise verden rundt. Jeg liker å reise, men som sagt finner jeg lykke andre steder. Noen vil kanskje føle seg fanget i en "standard" jobb, fordi muligheten til å hoppe på et tog, fly eller buss til en nytt og spennende sted begrenses. Man har plikter og det må passe for arbeidsplassen at man tar seg fri. Det er derfor jeg tror noen av oss aldri faller helt til ro. Har noen små jobber her og der, kjøper kanskje ikke drømmehuset og venter med å få barn til de er godt voksne. Lykken for dem er å oppleve nye kulturer og hele tiden fylle på arkivet med nye opplevelser, smaker og ja, ting man ikke ser eller har her hjemme. Jeg forstår denne lykken også, jeg. Hvor mange ganger har jeg ikke kommet hjem fra reise og det har gått opp for meg hvor godt det egentlig var å komme bort. Selv om jeg ikke har behov for å fylle opp arkivet like mye som andre kanskje har, så skjønner jeg godt at følelsen av å reise og gjøre noe helt annet, frister til gjentakelse.

  Jeg tror absolutt ikke at det er noen fasit på hva som gjør hver enkelt av oss lykkelige, selv om barn, hus, hund og bil er noe mange strekker seg etter og er fornøyde med. Og jeg tror mye av det vi ser på som lykke har forandret seg etter omgivelsene og hva samfunnet forventer av oss. Det kan jo hende det satt en kvinne på et kjøkken her i Oslo på 50 tallet med plikter opp til ørene og drømte om å bli bilmekaniker. Men samfunnet fortalte henne at hun skulle være lykkelig hjemmeværende med mann i arbeid og barn å ta seg av. Vi har kanskje i senere tid gitt oss mer lov til å følge drømmene våre og derfor følge den veien som gjør oss lykkelige, uavhenging av hva samfunnet og andre mener. Uavhenging av økonomi og status. Men en ting er sikker og det er at jeg tror lykken finnes der ut for oss alle, uansett hva det enn måtte være. Og har du ikke helt funnet ut av det enda, håper jeg du gjør det snart:)

 • 27.02.2016 kl.23:17
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Dagens inspirasjon- red lips

  • 27.02.2016 kl.10:46

  Røde lepper er noe jeg skjeldent går med, men synes er forferdelig fint. Alt fra kraftig markerte lepper, til den litt mer myke sorten. Det som er så fin med røde lepper, er at de gjør mye av looken. Tenk deg at det er fredag og så bestemmer kollegane seg for å stikke en tur ut etter jobb og spør om du vil være med. På grunn av litt dårlig tid på morningen, rakk du ikke å sminke deg noe særlig, maskara og litt foundation var det du prioriterte. Du føler deg kansje ikke sminket for en tur på byen, men med litt rød leppestift, så komme du langt. Fokuset vil være på leppene dine og da gjør det ikke så mye at resten er litt mer dempet. Jeg synes nemlig ikke at for mye øyesminke og røde lepper hører sammen. Min mening er at det blir for mye, men det er noen mennesker som får alt til å se bra ut.  Inspirasjonene er hentet fra Pinterest.

   

  Alt fra rødtoner som heller mot oransj, til de som går mer mot rosa er fint. De blommerøde er også helt nydelige, men må ærlig innrømme at jeg enda ikke at funnet en jeg synes plasser meg men jeg finner den vel til slutt. Eier dere en rød leppestift og bruker dere den mye?:)

  Ha en super dag:)

   

 • 27.02.2016 kl.10:46
 • inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • Jeg har bare en kropp

  • 26.02.2016 kl.17:11  I går sa kroppen min stopp, den ga ganske klar beskjed på at jeg nå må ta med ro. Jeg er en av de som desverre har fått tidlig bekkenløsning og alt som hører med det. For de som ikke har hatt dette eller vet hva det er, så kan jeg si at det er ganske vondt og hemmende. Det å gå ut med hunden, gå i butikken, til og med ta ut og inn av oppvaskmaskinen kan være vondt. På grunn av dette klarer jeg ikke å jobbe så mye og i går fikk jeg svi for de fire timene jeg var på jobb.

  Fire timer på jobb betyr at jeg blir sengeliggende og ganske ute av stand til å gjøre noe som helst resten av dagen. Det blir som regel etterfulgt av en natt med dårlig søvn og ja meg oppi det hele med dårlig humør. Jeg er vant til å ha en viss smerte hele tiden, da jeg har kjev rygg i tillegg, men dette tar kaka. I går endte det faktisk med at jeg sto ute og kastet opp når jeg skulle lufte voffsen, fordi jeg hadde så vondt og kroppen rett og slett var utslitt.

  Den mentale delen av meg har ikke lyst til å prestere noe dårligere selv om jeg er gravid. Jeg vil på jobb, jeg vill være i aktivitet, og ikke minst sosial. Jeg vil være hun som holder hus og hjem ryddig, hun som går lange turer med hunden, hun som fungerer i hverdagen og jeg vil føle meg nyttig. Det at dette ikke lenger er like lett og til tider umulig, var vel en av de grunnen til at jeg i går brøt litt sammen. Tårene rant og jeg følte meg plutselig som en belastning, en som ikke en gang klarer å gå utenfor blokka med hunden uten at det verker. Da holdt samboeren min rundt meg og sa noe som fikk meg til å tenke, og faktisk ikke se fult så tungt på det lenger. "husk at du har en kropp og den kroppen skal fungere den dagen barnet vårt kommer til verden. Den skal være med første dag i barnehagen, den skal være med å lære barnet vårt å sykkle, den første skituren og masse andre gleder vi skal dele sammen. Hvis du ikke tar vare på den nå, er det ikke sikkert du får den tilbake. Og vår lille jente eller gutt setter mer pris på en mor som kan være med på alt det morsomme i livet, ikke om hun presset seg gjennom smerte i svangerskapet fordi hun trodde hun måtte være flink pike"

  Det gikk ikke opp for meg med en gang, men etterhvert falt brikkene på plass. Jeg skal jo være mor når svangerskapet er over, jeg skal tilbake på jobb og jeg skal fungere igjen. Men disse oppgavene blir tyngere om jeg ikke tar var på meg selv nå og hører på kroppen min. Ikke minst respekterer den når den sier at det er nok. Jeg vil være den beste mamma barnet mitt kan få og for å være det må jeg begynne med å ta vare på meg selv. En lykkelig mor, vil også være en aktiv mor, en engasjert mor og en god mor. Og lykke for meg er en kropp som kan være med hele resien barnet mitt skal oppleve, fra sine første skritt til han eller hun flytter hjemmefra. Jeg skal også passe på å klappe meg selv på skulderen de gangen det er ekstra vondt, og være stolt av at jeg klarer å bære fram et barn og ikke minst er villig til å gå gjennom ill og vann for det. Jeg skal være stolt av at kroppen min skape og ta vare på verdens beste premie.

  Jeg gleder meg ufattelig mye til å bli mamma. Jeg tar meg selv i å se på søte små klær, barnesenger, leker og ja alt som finnes av babystuff. Og selv om ting i svangerkskapet ikke alltid er så lett, fra kvalme til ryggplager og ikke minst bekymringer, så er man så heldig at man skal få bli mamma. Så hvis det er flere i samme situasjon og det til tider er dager hvor ting er litt tøffe, prøv å tenkt på "pokalen" ved mållinjen. Den er jeg hundre prosent sikker på, at er verdt å strekke seg etter.

  Processed with VSCOcam with t1 preset

  Lille Luna passer alltid på meg når formen ikke er helt som den skal

 • 26.02.2016 kl.17:11
 • Tanker
 • 1 kommentar
 • Dagens inspirasjon-gull

  • 26.02.2016 kl.11:27

  Gull kommer vel til å gå av moten sånn som alt annet, men jeg er ikke sikker på om jeg klarer å la det gå. Jeg elsker gull og spesielt når det kommer til interiør og dekor. Samboeren min er ikke negativ til gull, men han har nok følt at det blir litt mye. " Enda mer gull, Oda?" er jo noe jeg har hørt nå og da^^ Men sånn helt ærlig, for mye er ikke helt etter min smak heller, men våres definisjon på hvor mye, som er for mye er jo diskuterbart.

  Det er alltid litt gull her i heimne og jeg synes at jeg har funnet en fin balanse, samtidig som jeg er inneforstått med at kjøpes det flere dingsebommser i gull, så må noe av det jeg har fra før vike eller settes et annet sted. Synd for meg at det er så mye fin dekor der ute og selvfølgelig i gull^^  inspirasjonene er hentet fra Pinterest.

  Det er så mye fint der ute! Alt fra pynteputer, bestikk og veggdekor. Jeg skjenner fingrene mine klør etter å saumfare visse sider og klikke hjem en haug med dekor og ting til leiligheten, men jeg skal la være. Det er andre ting som må komme foran før jeg i det hele tatt kan vurdere å ønske meg et sett med bestikk i gull ( synes det er så fint). Men å la seg inspirere til en senere anledning, er lov og så håper jeg kanskje flere som er like begeistret for gull som meg også kan få noen ideer:)

  Ha en strålende dag!

   

 • 26.02.2016 kl.11:27
 • inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • bekymringer

  • 25.02.2016 kl.14:43

  Jeg er en person som bekymrer meg mye. Alt fra penger til om voffsen har det bra. Fant nettopp ut at lille Luna har små sår i huden  vi ikke har lagt merke til før, og slev om det sikkert bare er en tur til veterinæren, litt antibiotika eller spesialsjampo som skal til, så kan jeg ikke la vær å bli litt bekymret. Jeg vet jo at mye i livet ordner seg til slutt, men den lille stemmen som forteller meg at ting kan være farlig eller ikke at ting ikke alltid går som det skal, er alltid med.

  Det å bekymre seg kan rett og slett nesten være vondt, spesielt hvis du er en av de som bekymrer deg mye og over alt. Enda vanskeligere blir det når de rundt deg kanskje ikke helt forstår hvorfor du føler det du føler og hvordan det faktisk kan sette en demper på det meste. Jeg er nok ikke av de verste, men jeg kan klare å sette meg inn det og aldri helt falle til ro. Det er hele tiden noe som må ordnes, planlegges, sjekkes og kontrolleres. Hvis jeg ikke har full kontroll, kan det noen ganger gå over i krisetilstander. Verden rundt kan rase sammen, fordi jeg får purring på en regning jeg vet og har beviser på at jeg har betalt. "Æææææ, hva er dette for noe, dette er feil, hvorfor sender de dette?" I stede for å sette meg ned med en gang, sende mail og få saken ut av verden, forsvinner jeg litt i bekymringen min rundt det. Jeg får sendt mailen til slutt, men skulle ønske jeg kunne komme frem til den løsningen uten å måtte bli stressa først.


  Turer med min kjære samboer og voffs er alltid en bekymringsfri opplevelse
   

  Penger er jo noe jeg alltid begymrer meg over og det er kanskje det verste. Nå som jeg skal gifte meg er jeg forberedt på at det må gå en del penger ut av konto, og det i tillegg til at jeg og samboeren venter vårt første barn og det går jo litt penger der også. Jeg vet jo at det ordner seg, men den stemmen i bakhode vil ikke gi helt slipp på meg. Vi skal ikke ha noe stort bryllup og vi lager mye selv, så der er jo penger spart, men alikevel er det noen ting man bare må punge ut for og det blir litt det altså. I tillegg vil jeg kun ha det beste for vårt kommende barn. Man kan få barnevogner, bilseter og egentlig ganske mye til en billig penge, men på hvilken skala ligger sikkerheten da? Nei, her må det prioriteres riktig både når det kommer til barn og bryllup.

  Til tross for at jeg lett bekymrer meg har jeg lært meg og slappe litt mer av etter at jeg ble gravid. Misforstå meg rett, jeg er fortsatt en bekrymret sjel, men kanskje ikke så ille som før og selv om det kansje ikke er så mye til forskjell, er det fortsatt deilig å kunne senke skuldrene litt i hvertfall.

  Håper alle får en bekymringsfri dag videre:)

   

 • 25.02.2016 kl.14:43
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Dagens inspirasjon-sommerhår

  • 25.02.2016 kl.07:13

  Selv om vi må beholde lua og pannebånnet på litt til, er det lov å se litt fremover. Jeg gleder meg i hvertfall til å slippe håret løs og ikke tenke på statisk luehår. Om vinteren, når jeg har tatt på meg lua beholder jeg den på så lenge det går, så sant jeg er på en plass hvor lue inne ikke er helt innafor, det blir for varmt, eller at jeg er hjemme rett og slett. Jeg er en av de som dessverre får floker bare jeg ser på håret mitt, så en lue i tillegg er jo ikke akkurat en fordel^^ så nå sitter jeg  drømmer om en lueløs hverdag.


  inspirasjonen er hentet fra Pinterest


  Og når lua legges på hylla for denne gang, er det jo så mye man kan gjøre. Alt fra enkle oppsattser til litt mer avanserte varianter, pynt eller ikke pynt. Man må heller ikke gifte seg for å pynte litt ekstra med blomster eller med en litt ekstra fin hodepynt. På sommerfesten med jentene, jobben, eller familie, er alt lov synes nå jeg. En tur på bye inviterer jo også til å gjøre litt stas på hårfrisyren. Jeg elsker det litt løse og enkle med mulighet til å legge til det lille ekstra hvis man skal noe spesielt.

  Ha en strålende dag!:)

 • 25.02.2016 kl.07:13
 • inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Min pelskledde baby

  • 24.02.2016 kl.16:55

  Jeg er jo så heldig at jeg har en liten en på vei og gleder meg veldig til å møte denne lille i begynnelsen av august. Men jeg har en liten en fra før også, selv om det er mer av den pelskledde varianten. Luna er verdens fineste Jack russell og jeg er sikker på at hun er den med mest energi, for en større energibommbe skal du lete lenge etter^^ Fikk ny ball her om dagen og den får ikke ligge i frem før "mamma og pappa" ønsker litt kveldsro og legger den bort.

  Men energibommbe eller ikke, hun er faktastisk nydelig og å komme hjem til noen som er såååå glad for se deg, selv om du kun var i butikken i ti minutter, er priceless. Flere som har en som ønsker dem velkommen hjem?

  Er hun ikke nydelig?

  Ballen får ikke være i fred i ett sekund

  Eller jo...kanskje de få sekundene hun vil at noen skal kaste ballen
   

 • 24.02.2016 kl.16:55
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Dagens inspirasjon-Vårdekor

  • 24.02.2016 kl.12:13

  Selv om det fortsatt er kaldt ute og et greit lag med snø, kan jeg ikke noe for at jeg skjenner litt på vårfølelsen. Det har sikkert noe med det fine være vi har nå for tiden og kan ikke annet en å si at det er fantastisk deilig. Jeg elsker våren, kan vel trygt si at det er min favoritt årstid. Er glad i de andre også, men å skjenne solen varme etter en lang og kald vinter og etterhvert se at blomster og trær begynner å spire igjen, er det lite som kan måle seg med. Våren er rett og slett best etter min mening:)

  Nå som våren så vidt har begynt å snuse på den hvite og kalde landskapet, kan jeg ikke la være å bli inspirert til å fornye noe av dekoren her hjemme. Og nå som jeg ikke kan gå lange turer i skogen eller være for mye i aktivitet før bekkenet begynner å skrike, er det enda viktigere for meg at det ser litt ålreit ut her hjemme. Har store planer om å få kjøpt litt blomster som kan freshe opp de litt triste vinduskarmene og krokene i leiligheten, som jeg ærlig må inrømme at jeg har latt forfalle litt.

  bildene er hentete fra Pinterest

   

  Jeg elsker å friske opp gamle krukker eller vaser som jeg en gang har kjøpt, eller fått, med friske blomster. En gammeldags melkeflaske eller den lille krukken det en gang var sukkertøy i, funker ypperlig som små vaser. Så i stedenfor å la de stå skapet til ingen nytte, drar jeg det fram og gir de nytt liv med farger og ikke minst den deilige duften blomster har. Så kansje det er på tide å hente fram den litt triste, kjedelige krukka som står innerst i en krok på loftet og støver ned, fylle den med de fargene og blomstene du liker best. Vipps!  Så har du en superfresh dekorasjon, du kan pynte et omeråde i leiligheten eller huset med, som trenger litt liv og omsorg.

  Nå skal jeg la meg inspirere litt til, så får vi se hva jeg kan klare å sette sammen i løpet av uka.

  Ha en stårlende dag alle sammen!:)

   

 • 24.02.2016 kl.12:13
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Prinsessen i meg

  • 23.02.2016 kl.13:29

  Jeg husker fra da jeg var liten og fikk en prinsesseskjole av foreldrene mine. Det var kanskje noe av det dumeste de har gjort, for det endte med at jeg ville ha den på meg hver dag i barnehagen, og det ble skrik og hyling om de prøvde å få den av meg. Kan vel trygt si at det bodde og fortsatt bor en liten prinsesse i meg, så du kan tro jeg ble sint på moren min den dagen hun tok meg til frisøren og fikk klipt håret mitt kort. På den tiden skulle jo prinesser ha langt hår, fine skjoler og ikke minst krone på hodet og jeg skulle jo ha alt, så at håret forsvant var jo totalt krise. Lite visste jeg at de små fjonene mine i bakholde holdt på å danne reir og at moren min egentlig gjorde meg en tjeneste. Den dag i dag har jeg langt og tykt hår og det hadde kanskje ikke vært sånn hvis moren min ikke bestemte seg for å "starte" håret mitt på nytt om man kan si det^^

  Men tilbake til dette prinsesse syndromet som fortsatt lever i meg den dag i dag. Kan jo si at jeg har et lite annet syn på hva en prinsesse er i dag. Det handler ikke lenger bare om hvordan en prinesse skal se ut, men følelsen. For jeg er sikker på at det er flere av oss som har følt oss ganske på toppen av verden når din kjære overrasker med en romantisk kveld.

  Det er vel den følelsen jeg er ute etter den dagen jeg gifter meg og ganske sikker på at jeg vil få. Jeg klarer ikke helt forstå hvor heldig jeg er som skal få dele livet mitt og en slik dag med han jeg elsker så høyt. Jeg gleder meg veldig, og vil egentlig bare at sommeren skal komme. Men før den tid, er det en del praktiske ting som skal være på plass, så det er kansje litt greit at det ikke er like rundt hjørnet. En av de tingene er meg selv og huden min.

  Jeg har jo lyst til å være prinsesse denne dagen, fin skjole, fint hår, kanskje ikke krone, men hodepynt og jeg har lyst til å føle meg vel fra topp til tå. Selv om jeg har sminke på og kvisearrene mine kanskje ikke er synlige for andre enn meg selv, er det bare den følelsen av å ha en fin hud. Føle at alt er on point, også huden min. Ikke minst er det sommer og sminke genrelt på sommeren, er noe jeg vil unngå, da jeg synes det blir litt mye i varmen. Da er det greit å ha en hud man føler seg komfortabel i, uten sminke.

  Fikk i starten av svangerskapet en del hormonelle kviser som har satt sine spor. Det er ikke super ille, men likevel nok til at det å gå uten sminke, er litt ukult. Jeg har derfor kjøpt meg en skin roller fra swissclinic som jeg skal teste ut, kanskje dette kan være reddningen før pryllupet og generelt sommeren. Jeg har akkurat begynt med behandlinge, så regner med at det tar noen måneder før jeg ser det endelige resultatet. Håper og tror at huden min blir litt bedre og jeg kan begynne å føle meg vel uten sminke igjen. Spørsmålet er om noen har erfaring med denne og evt kan dele hva de synes?  Ha en fin dag:)

   

 • 23.02.2016 kl.13:29
 • Hudpleie
 • 0 kommentarer
 • God morgen!

  • 23.02.2016 kl.09:27

  Den beste tiden på dagen er etter min mening, morgenen. Det er denne tiden av døgnet jeg føler jeg har mest energi og får rett og slett unnagjort mest, enten det er husarbeide eller andre ting jeg skulle ha gjort. Og ikke minst er det tid for frokost! Jeg elsker mat og når jeg har litt tid til å gjøre noe ut av det, er forkosten absolutt det beste måltidet i løpet av dagen:)

  Det beste med morningen nå, er at det nærmer seg vår. Fuglekvitter og solstråler inn på soverommet, er det lite som slår, så akkurat nå sitter jeg i sengen og hører på livet utenfor, samtidig som jeg lar meg bli inspirert på pintrest. Dette er virkelig en side jeg elsker, spesielt nå som jeg skal gifte meg til sommeren. Det er så mange flotte ideer på hvordan man kan gjøre ting selv og ikke minst inspirasjon til sminke, hår og brudeskjoler. Det var faktisk gjennom pintrest jeg fant brudeskjolen min:)

  Legger ved det som inspirer meg for tiden:)

  Hva inspirerer dere? og hvor blir dere inspirert?

   

 • 23.02.2016 kl.09:27
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Gravid

  • 22.02.2016 kl.13:25

  Nå er det lenge siden jeg blogget sist. Må ærlig innrømme at jeg falt litt ut og mistet motivasjonen en stund. I tilegg fant jeg ut at jeg var gravid og like etter meldte kvalmen sin ankomst. Lå rett ut i over en måned, med oppkast og ubehag. Jeg kan sammenligne svangerskapskvalme med å være fyllesjuk med en dose omgangsyke i tillegg, så deilig var det akkurat ikke, men det er utrolig hva man kommer seg igjennom når man vet at man får den beste gaven man noen gang kan tenke seg:) Og at selv om det er å være kvalm er noe av det verste jeg vet, så vet jeg også at det er høyst nødvending for at barnet skal ha det bra, eller kanskje ikke kvalmen i seg selv, men hormonene som gjør at doskålen blir litt oftere besøkt i en periode^^

  Men det er rart med disse svangerskapsplagene altså. Når det det står på som verst, føler man seg ikke akkurat tipp topp, men samtidig vil man ha plagene. For til syvende og sist, er de en god indikator på at alt er som det skal:) Tidlig bekkeløsning, som jeg er så heldig å ha nå, er jo også noe herk, men samtidig så gjør kroppen min det den skal, så man må vel egentlig si seg fornøyd til tross for smerter og ubehag. Det viktigste er at den lille har det bra og at jeg tar litt ekstra vare på selv:)

  foto: Mia Tåsåsen

  Siden jeg ser ut som et rufsetroll i dag, legger jeg ut et bilde fra en litt bedre dag som min dyktige venninne har tatt.

      

 • 22.02.2016 kl.13:25
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no