"overlever barnet mitt?"

 • 31.03.2017 kl.22:17

//anonnse//

Hva om dette var et spørsmål du måtte stille deg hver dag? Hva om dette var et spørsmål som lå å gnagde i tankene hele tiden? Hva om dette var et spørsmål du ikke hadde et svar på? Tenk om du som forelder ikke visste om barnet ditt ville overleve dagen? Det er vondt å innse det, men dette er realiteten for mange og dette skjer akkurat nå!


bilde: plan-norge.no
Som mamma blir jeg kvalm av tanken på å skulle miste barnet mitt. Som mamma kan jeg ikke forestille meg redselen, frustrasjonen og fortvilelsen som må oppstå når det på grunn av flere faktorer ikke er nok mat.

Hva gjør du når den lille du har ansvar for og som er avhengig av deg for å overleve, skriker etter mat, men du har ingenting å gi? Jeg kjenner jeg blir så lei meg, lei meg fordi det er så mange der ute som har dette som sin hverdag. Som må stå opp hver dag og gjøre det beste ut av ingenting. Som ikke har de samme forutsetningene som vi har og som kanskje aldri får det.

Langvarig tørke og konflikt har bidratt til at mer enn 20 millioner mennesker risikerer sult, mange er barn. FN har allerede erklært hungersnød i deler av Sør-Sudan, mens matkrisen fortsetter å øke i omfang i flere naboland. Plan arbeider i Sør-Sudan, Etiopia, Kenya og flere av de berørte landene for at barn og deres familier skal overleve.
Barna er spesielt sårbare. I Sør-Sudan er over en million barn  kritisk underernært, kolera-utbrudd sprer seg og behovet for hjelp er akutt. I tillegg til tilgang til mat og nødhjelp, må barn beskyttes mot vold og overgrep.

Faktatekst: plan-norge.nobilde: plan-norge.no

Heldigvis finnes det hjelp! Plan Norge har allerede startet matvareprosjekter og humanitær hjelp i flere av de rammede omerådene. Men vi kan også hjelpe! Ved å sende sms HJELP til 2055, gir du 250 kr til det viktig arbeidet plan gjør. Ikke bare har vi råd til å legge av 250 kr, men det er også godt å vite at for så lite penger,kan vi hjelpe så mye. At en lite del av lønnen vår, kan redde liv. Det er en deilig tanke og en motivasjon til å engasjere seg. Jeg har gitt 250 kr, har du?

Du kan også støtte min egen innsamlig for barn i kriser og konflik HER

 • 31.03.2017 kl.22:17
 • Tanker
 • 4 kommentarer
 • Gleder meg!

  • 30.03.2017 kl.21:52

  God torsdagskveld! Håper dere har hatt en innholdsrik dag, det har i hvertfall jeg. Mildt sagt har jeg hatt en stressende vakt på jobb og sitter nå i sofaen ganske så sliten. Kjenner det er lenge siden jeg har hatt en sånn dag og at jeg er litt ute av trening, når det kommer til å håndtere stressende dager. Føler jeg har vimset rundt, og selv om jeg kom i mål så var det bare så vidt^^


  Før jeg fikk William så var en dag på jobben med mye å gjøre, hjertelig velkommen. Skjedde det for lite ble det fort kjedelig og tiden gikk utrolig sakte. Nå derimot setter jeg pris på de litt roligere dagene, innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig. Det må ikke bli for stille heller. Uansett stille eller ikke, så er jeg veldig klar for helg og gleder meg til morgendagens vakt er unnagjort. 

  Jeg tror denne helgen blir veldig bra. Ikke bare fordi jeg trenger å hvile, men fordi jeg virkelig har noe å glede meg til. Min kjære venninne Mia både har og feirer bursdagen sin på lørdag og føler det er veldig lenge siden jeg var med å feire henne ordentlig. Hvis jeg ikke husker feil så var hun i England i fjor og jeg var gravid så det ble ikke helt det samme. Men i år skal jeg slå ut håret, kose meg og skåle masse for bursdagsbarnet. Ny leilighet med samboeren har hun også fått, så her er det mye å skåle for som dere skjønner. Gleder meg!   Jeg har også kjøpt inn en kjole for anledningen. Den røde jeg viste dere i forrige uke. Den gleder jeg meg veldig til å ta i bruk. Det er sjeldent jeg finner kjoler jeg føler passer for tiden, men denne sitter slik som jeg ønsker. Ny kjole og bursdagsfeiring er hva jeg vil si er oppskriften på en fin helg, i hvertfall akkurat nå. 

 • 30.03.2017 kl.21:52
 • Hverdag
 • 15 kommentarer
 • Kjære du som var så forbanna flink!

  • 29.03.2017 kl.21:34

  Du som var så flink å spratt rundt som gravid. Du som var så flink å jobbet til vannet gikk. Du som var så flink å trente og gikk lange turer under svangerskapet. Du som var så flink og følte det helt nødvendig å påpeke hvor late vi som sykemeldte oss var. Du som mente at vi bare hadde å ta oss sammen og kjøre på. Du som fikk oss til å føle oss helt forferderlig i en situasjon det ikke var så mye å gjøre med. Har du noen ganger tenkt på at ikke alle er som deg? Og har du noen gang opplevd plager under svangerskapet i det hele tatt?   Jeg husker da jeg var gravid og jeg akkurat hadde innsett at det å jobbe ikke var mulig. Med tidlig bekkenløsning klarte jeg ikke jobbe mer enn en time før kraftige smerter meldte seg. Det endte med at jeg lå rett ut i fire dager og da jeg endelig klarte å komme meg ut en tur, var det på jobb igjen. Martin snakket også om at jeg forandret personlighet, at jeg ikke var meg selv lenger. Jeg valgte derfor til slutt å sykemelde meg 100%. For min egen helse, men også for William som lå i magen. Jeg ville ikke presse meg lenger en jeg følte var komfortabelt. 

  Jeg følte meg litt alene og dum som jeg var, søkte jeg på nettet etter andre som kanskje var i samme situasjon. Der kom jeg over et forum med andre gravide som hadde sykemeldt seg av forskjellige grunner. Forumet i seg selv var veldig oppløftende, hvor jeg kunne lese om flere som opplevde det samme og som støttet andre som hadde tatt valget om å sykemelde seg. Men så kom jeg over hun som mente hun selv var så flink og at vi som var så late bare hadde å ta oss sammen. Graviditeten er ingen sykdom, så her var det bare å komme seg på jobb. 

  Det er helt teit at jeg lot meg påvirke, men på det tidspunktet var hormonene i sving og jeg slet litt med å akseptere at jeg var der jeg var. Ikke at jeg var gravid, men at jeg hadde så vondt. Det å i tillegg lese at dette menneske og flere til mente at det valget jeg hadde tatt bunnet i latskap, var heller ikke noe jeg tok lett på. Jeg ble sint, lei meg og usikker. For valget jeg tok var det jo egentlig ikke jeg som tok, men kroppen min.   I dag kjenner jeg at jeg bare blir sint. Sint fordi andre mennesker tror de har rett til å lire av seg en haug med dritt uten å i det hele tatt å vite noe om situasjonen til de, de negative kommentarene er rettet mot. At noen virkelig kan bruke energien sin på å få andre til å føle seg dårlig, der de egentlig burde fortelle oss som ikke hadde det så lett under svangerskapet, hvor flotte og sterke vi var. At vi til tross for smerter eller andre plager stod i det og gjorde det beste ut av det. At vi var omsorgsfulle som tok vare på egen helse, slik at vi kunne bli de beste mødrene vi kunne være den dagen barnet kom. At vi i dag kan klappe oss på skulderen for valget vi tok. For nå kan vi være med på sykkeltur, vi kan være med å stå på ski, vi kan være med å leke med barna våre, vi kan være der for dem slik vi ønsker. 

  Jeg er forberedt på at neste gang jeg blir gravid, så blir det enda verre. Men jeg vet også hva det vil si å bære frem et barn og hvor mye det krever. Jeg vet også bedre enn å la negative mennesker gå innpå meg, og selv om jeg ikke klarer å gå på jobb, trene, eller løpe rund som gravidt, så er jeg like forbanna flink! 

 • 29.03.2017 kl.21:34
 • Tanker
 • 10 kommentarer
 • Oppskrift // spaghetti vongole

  • 28.03.2017 kl.19:43

  Spaghetti vongole passer dere som er glad i mild sjømat. Mange tror nok at vongole, eller hjerteskjell smaker mye, og jeg skal innrømme at det trodde jeg også. Jeg fikk erfare at det ikke stemte og derfor vil jeg anbefale spaghetti vongole til de som har lyst til å prøve noe nytt, men er litt skeptisk til for mye skalldyrsmak. Spaghetti vongole er godt, spennende og kanskje noe man ikke får servert hver dag.

  Varianten jeg valgte til søndagsmiddagen forrige uke, er en variant inspirert av Jamie Oliver sin oppskrift. Den er enkel og ikke så altfor vanskelig å lage. Så lenge man har en god missanplass og har kontroll på hvilken rekkefølge råvarene skal opp i stekepannen, går dette som en drøm.   
  Dette trenger du til 2 personer:

  Et nett vongoleskjell, eller hjerteskjell ( det korrekte er å bruke vongole, men siden hjerteskjell er hakket billigere, så falt valget på det her i hus)

  En bunt med bladpersille ( holder litt igjen av denne til pynt ved servering)

  10-20 cherrytomater

  2 tørkede chili

  4 fedd med hvitløk

  250 ml med hvitvin, eller hvit matvin

  extra virgin olivenolje 

  pepper og havsalt  Før man i det hele tatt begynner må man rense vongole eller hjerteskjellene. Dette gjør man ved å skylle dem i kaldt vann og la dem ligge litt i vann til rusk og sand faller til bunn. Viktig å ikke la de ligge for lenge, da de ikke er vant til ferskvann og derfor kan dø. Det er heller bedre å ta de ut og bytte vann, frem til bunnen i bollen man skyller dem i er fri for sand. 

  Deretter setter man på en stor kjele med vann til pastaen. Tilsetter litt salt og olje. Når dette er gjort,kutter man opp og hakker det som skal hakkes. Cherrytomatene deles i to, persillen hakkes grovt, hvitløk og chilli hakkes fint! 
  Nå er det på tide og sette en litt dyp stekepanne, eller wok panne på middels til høy varme, og ha i fire gode klunker med olivenolje. Mens dette blir varmt, har du pasta i det kokende pastavannet og renser ut de vongole eller hjerteskjellene som er døde. De som ikke har lukket seg etter en rundt i kaldt vann kan kastes. Men husk at både blåskjell, vongole og hjerteskjell som regel ligger i fiskedisk på 0 grader eller i et kjøleskap på under 4 grader. Siden de trives i varmere omgivelser, vil de ligge i dvale, så ikke være for snar med å kaste. Noen ganger er de bare veldig trege, eller ikke lukker seg helt, men nesten. Et levende skjell vil trekke seg sammen ved damping og et dødt et vil forbli i samme formen den hadde før den ble varmebehandlet. Et levende skjell vil derfor ha sluppet den ene siden av skjellet og ligge som en klump i den andre. Et dødt et vil fortsatt være festet til begge sider.  

  Når skjellene er sortert og dere er klare til å begynne, er det viktig og ha alt klar for nå går det fort. Vipps er hvitløken brent, så her må man ha full kontroll. Rekkefølgen lyder som så. Hvitløk, tomater, persille, salt , pepper, chili, vongole, eller hjerteskjell og til slutt hvitvin. Når det er ca fem minutter igjen av koketiden på pastaen, sette dere i gang. Ha alt i den varme pannen med oliven olje, i den nevnte rekkefølgen. Sette på et lokk og la alt trekke og putre i fem minutter.   Hell vannet av pastaen og bland dette inn skjellene og sausen som nå skal være klart. Husk å se om det er noen skjell som ikke har åpnet seg og kast disse, før pastaen vendes i. Detter er det bare å servere. Jeg liker å pynte med deler av persillen og kanskje noe godt brød. Håper det smaker!:D

 • 28.03.2017 kl.19:43
 • mat
 • 16 kommentarer
 • Våren gjør meg positiv

  • 27.03.2017 kl.13:10

  For en dag vi hadde i går! Jeg glemmer hvor godt det er å kjenne varmen på kroppen og hvor godt det er når alt føles lettere. For det gjør virkelig det! Tanker og følelse blir automatisk litt mer positive, når solen skinner og man ikke trenger å ta på seg et tonn med klær. Jeg blir på en måte motivert til å se litt lysere på ting og jeg føler egentlig at jeg kan få til alt. 
  Det hjalp også veldig på humøret og besøke gården vi giftet oss på. Den ligger ti minutter unna der vi bor, så skjønner ikke helt hvorfor vi ikke har vært der før, men det er nå sånn. Med det fine været i tillegg ble det et godt gjensyn og nesten litt romantisk, da vi stod der vi tok bryllupsbildene våre. Det vekket virkelig gode minner og jeg skulle ønske vi kunne gifte oss en gang til, bare for å oppleve den følelsen jeg hadde den dagen igjen. Det kommer vel og merke ikke til å skje med det første, så enn så lenge for det holde med å besøke gården og mimre tilbake. 

  I går var virkelig en god dag på flere måter. Jeg blir nemlig ikke bare mer positiv, men jeg kommer meg litt letter ut av døren som dere skjønner. Jeg blir mye mer lysten til å forlate sofaen og oppleve ting. Det trenger ikke være noe mer en liten tur som i går, bare jeg ikke blir sittende inne hele dagen er jeg fornøyd. Dessuten er det greit å få noe ut av den ene fridagen jeg har før en ny jobbuke begynner. Ja, det er deilig å bare slappe av inne også, men det gir litt mer energi å faktisk komme seg ut å gjøre noe annet enn å se på tv også. 
  Jeg håper det kommer flere dager som det og at det etterhvert kommer for å bli. For den god følelsen jeg har hadde i går, kunne jeg gjerne ha tenkt meg å kjenne litt mer på. Dessuten er jeg veldig ferdig med vinteren og mørke kvelder. Jeg liker vinteren også altså, men et sted går grensen og etter sånne dager som i går, blir jeg enda mer klar for å vinke kulde og mørke farvel. 

  Håper dere hadde en like fin dag som meg og at dere koste dere i solen. Ønsker dere en fin mandag og en god start på uken!

 • 27.03.2017 kl.13:10
 • Hverdag
 • 14 kommentarer
 • Imponert!

  • 26.03.2017 kl.14:19

  Heisann og god søndag! Håper dere er, eller skal ut å nyte det fine være vi har i dag. Her skal det gjøres regnskap og så er det rett ut etterpå. Kan ikke sitte inne på en dag som denne!:D

  Beklager for dårlig oppdatering i går, men etter en lang og seig dag på jobb, måtte jeg bare koble ut verden og kun fokusere på meg selv og de her hjemme. Jeg kan gå så langt som og si at jeg ikke var helt i form. Null energi og null mulighet til å skrive noe form for innlegg! Jeg prøvde flere ganger, men det ble rett og slett ikke bra. Jeg hadde ikke hodet med meg og fant ut at det heller var best å la være. Jeg vil jo at innleggene jeg legger ut skal ha en viss kvalitet.   Kvelden i går endte med at jeg sovnet i godstolen i stua, og våknet til at alt var stille og mørkt. Jeg hadde blitt pakken inn i et pledd og Martin hvisket "bare sov jenta mi". Da var William lagt for kvelden, middagen var ryddet av bordet og leiligheten var plettfri. Da må jeg si at jeg var imponert! For en flink mann! 

  Jeg har generelt vært imponert over Martin etter at han gikk ut i permisjon. Han er ikke bare en fantastisk pappa, men han tar "husmor" rollen ganske så seriøst også. Jeg har aldri sett han vaske klær, brette klær, lage middag og holde orden som han gjør nå. Veldig deilig for en sliten mamma som jobber i tillegg. Veldig deilig å ha en mann som virkelig bryr seg og vil meg vel.   Selv om Martin er en fantastisk mann, skal jeg ikke legge skjul på at han også kan irritere vettet av meg. Noen ganger har jeg lyst til å kaste han ut av leiligheten og bare være borte fra han i noen timer, men det blir jo selvfølgelig aldri noe av^^ Uansett! Hvem blir ikke irritert på partneren sin en gang i blant? Noe annet mener jeg ville vært unaturlig og faktisk ikke helt bra, uten at jeg skal gå nærmer inn på det nå.  Jeg vet i hvertfall at uavhenging av hvor irritert jeg kan bli på han, setter jeg utrolig stor pris på at han engasjerer seg. At han tar vare på meg på dager som i går og hjelper til her hjemme. Han er også veldig familiekjær og er veldig nøye på at vi ikke skal mangle noe. Han kan lett finne på å komme hjem med en ny sekk til meg fordi jeg har klagd på vondt i ryggen, nye joggesko til meg fordi han har fått med seg at de gamle begynner å bli slitte, nye klær og ullundertøy til William og noe morsomt, eller godt til Luna. En ting er i hvertfall sikkert og det er at det er deilig å føle at man ikke bare er en, men to. Det er deilig å føle at det ikke bare er oss, men vi! Det er deilig å føle at jeg kan støtte meg på han og prate med han. Det er generelt veldig deilig å ha Martin.

 • 26.03.2017 kl.14:19
 • Tanker
 • 8 kommentarer
 • Spring feeling!

  • 24.03.2017 kl.22:07

  // anonnselinker //

  God fredag flott dere! Håper dere har en fin fredagskveld og er klare for helgen. Jeg skal vel og merke jobbe, så helgefølelsen er ikke på plass riktig enda, men fredag er det uansett. Det betyr litt ekstra god mat til middag og kos i sofaen med noe morsomt å se på TV. 

  Selv om det kanskje ikke har vært det fineste vårværet i dag, så er det ingen tvil om at våren virkelig begynner å kjennes i kroppen. En helt utrolig deilig følelse. Jeg elsker at alle er så glade og positive, noe jeg merker godt hos kundene mine. Dette smitter selvfølgelig over på meg selv og gjøre dagene på jobb mye lettere. Våren er den beste årstiden etter min mening, selv om høsten også står ganske høyt. 

  Det er ikke bare positive mennesker, solen og varmen som gjøre våren til en fin tid på året. Jeg føler at våren i seg selv er en god unnskyldning til å oppgradere garderoben. Ta en ekstra shopping tur, eller klikke hjem noe fint til seg selv. Jeg har blandet annet bestilt meg en super søt kjole fra Zalando jeg skal ha på meg i bursdagen til min venninne Mia neste helg. 


  Kjole // HER
   

  Er den ikke søt? Jeg elsker fargen og så elsker jeg blomstene. Jeg skal viser dere hvordan den sitter på, når jeg har fått den. Å som jeg gleder meg til å bruke den. Blir i skikkelig godt humør av fargerike klær.

  Nå har jeg vel og merke flere favoritter og de har jeg lyst til å dele med dere. Sånn til hverdags elsker jeg en ren stil, men kan godt sprite det litt opp med freshe farger, mønster eller blonder. Jeg liker egentlig litt av hvert.


  Grønn genser: HER // Rød genser med hvit blomster: HER // Jumpsuite: HER // Hvit skjorte: HER


  Hvit bukse: HER // Jeans: HER // Blå bukse: HER // Bukse med mønster: HER
   

  Det er ingen tvil om at jeg skal bestille noe av dette hjem etterhvert, når lommeboksen tillater det. Gleder meg virkelig til tiden fremover, når det blir aktuelt å droppe store bobblejakker, sjerf, lue og det som hører vinteren til. Jeg føler stiler min kommer tydeligere frem, når jeg ikke må pakke meg inn i tonnevis med yttertøy. Flere som føler det samme? 

  Nå skal jeg nyte kvelden før jeg vender snuten mot sengen og takker for i dag. Kos dere masse videre:)

 • 24.03.2017 kl.22:07
 • Mote
 • 12 kommentarer
 • Verdens fineste overraskelse!

  • 23.03.2017 kl.21:59

  Jeg husker den morgenen i desember 2015. Da underbevisstheten min ga meg den første beskjeden. En veldig varm, positiv og deilig følelse. Jeg har aldri følt noe lignende tidligere og ikke siden. Det var som om kroppen allerede visste noe jeg selv ikke hadde sett for meg.

  Jeg husker jeg våknet og det første jeg tenke var "Jeg må kjøpe en graviditetstest" Mensen hadde enda ikke dukket opp og så langt over tiden hadde jeg aldri gått før. Jeg ville ikke helt innse det, for vi brukte jo prevensjon. Og selv om den kanskje ikke hadde fungert som den skulle, så skal det jo klaffe ganske greit for å bli gravid. Allikevel fant jeg meg selv kjøpe en graviditetstest, litt smånervøs og ute av meg selv. Det kunne jo ikke stemme! Eller? 

  Vel hjemme satt en spent Martin og ventet. Jeg hadde jo luftet tankene mine og fortalt han at jeg hadde tenkt til å ta en test. Jeg hadde sett for meg at jeg skulle avsløre graviditeten for han på en morsom og kreativ måte, men jeg orket ikke ta testen alene. Dette måtte vi begge ta del i. Med testen i hus, var det ingen grunn til å vente. Testen ble tatt og nedtellingen ble satt på 3 minutt, 3 veldig laaaange minutter.   Da tiden var ute, så vi på testen og der lyste det opp en strek. Testen ble kastet og jeg falt ganske raskt til ro med tanken på at jeg ikke var gravid. Vi hadde jo ikke tenkt til å prøve før etter bryllupet uansett. Men Martin som den luringen han er, eller den smarte luringen i dette tilfelle, måtte se på testen en gang til" Odaaaa, det er en svak strek til her og på pakken står det at en sterk og en svak strek betyr at du er gravid" Nei for noe tull tenkte jeg, men ganske raskt etterpå stod jeg der og sammenlignet bildet på pakken med resultatet mitt. Joda i følge den var jeg gravid. 

  Først blir jeg sjokkert og tror absolutt ikke på testen! Jeg må ute å kjøpe ny og nærmest løper av gårde til butikken. Den nye testen viser det samme! En sterk og en svak strek. Men selv ikke da er jeg overbevist. Jeg må få tak i en clearblue hvor det står "gravid" eller ikke "ikke gravid" og ikke noen uklar strek. Jeg setter snuten mot apoteket. Det kan ikke ha vært noen tvil hva som gikk gjennom hodet mitt der jeg stod, svett, stresset og med 4 graviditetstester. 
  Hjemme igjen ble testen tatt og vi ble enig om at det var Martin som skulle se, etter de velkjente tre minuttene. Ordene "du er gravid Oda ,og du er 2-3 uker på vei" er fortsatt noe jeg husker som om det var i går. Hvor glad, sjokkert og redd jeg ble på en og samme tid. Martin var i taket av lykke, mens jeg begynte å tenke praktisk. Skal vi utsette bryllupet? Hvordan blir det med jobb? hvor tungt kan jeg løfte?, hvordan søker jeg permisjon? Masse spørsmål og masse følelser. Jeg skulle bli mamma, vi skulle bli foreldre. Tanken var veldig fjern, men også veldig kjærkommen. Det tok vel og merke litt tid før jeg landet, men det var aldri noen tvil om at det var verdens fineste overraskelse. 

 • 23.03.2017 kl.21:59
 • Tanker
 • 12 kommentarer
 • Skinnet bedrar!

  • 22.03.2017 kl.21:19

  Dere vet de dagene hvor kroppen rett og slett ikke er interessert i å følge med. Hvor "hodet sitter på bussen på vei til jobb, mens kroppen fortsatt er godt plassert i sofaen og ser på God morgen Norge"? Vel! I dag har det vært en sånn dag og det er nesten ren flaks at jeg har fullført arbeidsdagen nogenlunde strukturert. Altså! jeg hadde en viss kontroll, men jeg fikk jo ikke stumpen med meg og hode klarte ikke fokusere. Føltes nesten som å gå i vann til livet, samtidig som man skal regne ut et komplisert regnestykke. I min verden er det både umulig og Irriterende! Litt rar sammenligning, men jeg tror dere skjønner hva jeg mener. 
  Allikevel må jeg le litt av meg selv, for verre surrehue skulle du ha lett lenge etter i dag^^ Utad ,så jeg nok ut til å ha en viss peiling, men jeg har virkelig ikke følt det sånn. Skinnet bedrar som man sier^^  Jeg har lyst til å skylde på at jeg bare har vært tilbake på jobb i to og en halv uke, men det skal jeg ikke. Det er nok bare en litt vimsete dag som alle har noen ganger. Jeg håper virkelig det^^. 

  Jeg må legge til at jeg har hatt ganske mange sånne dager i det siste og da ikke bare på jobben, men her hjemme også. Jeg pleier å si at ammetåka kom syv måneder for sent, men det er jo ikke det heller. Lever jo ikke i min egen lille boble akkurat. Jeg vet faktisk ikke hva det kommer av. Om det er fordi jeg har gått fra å være mye hjemme, til en hverdag med masse oppgaver og mennesker, eller om det er noe annet. Når jeg i tillegg hjelper til med å holde hus og barn på stell, så blir det kanskje noen ekstra surredager. Ikke vet jeg:)

  Jeg har hvertfall fått luftet hodet sammen med Martin i dag og fått tid til å samle meg litt. Vi har vært ute å lekt med Luna og en nysgjerrig William. Han følger virkelig med og det er så moro å se at han blir mer og mer bevisst på det som skjer rundt seg. Blir nesten litt overrasket om hvor mye han utvikler seg fra dag til dag, og nå er det like før han krabber altså!

  Nå er William i seng, og jeg og Martin har litt voksentid før jeg selv skal finne sengen. Så ønsker dere alle en fin kveld videre og en god natt, når den tid kommer!

 • 22.03.2017 kl.21:19
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Hvem tror du at du er?

  • 21.03.2017 kl.19:30

  Jeg tror jeg er hun litt sjenerte som er det stikk motsatte bare du blir kjent med henne. Jeg tror jeg er hun som en gang var redd for å ta plass, men nå biter fra seg der det trengs. Jeg tror jeg er hun som elsker familien sin helt ut i fingertuppene og gjør alt for dem. Jeg tror jeg er hun som ikke alltid er fornøyd med seg selv, men allikevel går med hevet hode ut døren. Jeg tror jeg er hun som noen ganger kan sette litt for høye krav til seg selv og derfor faller litt ekstra hardt om det ikke går som planlagt. 


  Jeg tror jeg er hun som fort kan bli sint, men aldri langsint. Jeg tror jeg er hun som har evnen til å forstå andre og faktisk lytte. Jeg tror jeg er hun som har flere muligheter rundt seg enn hun tror. Jeg tror jeg er hun som kan nå drømmene sine, bare hun jobber strukturert og målrettet. Jeg tror jeg er hun som kan nå langt om hun bare vill. Jeg tror jeg er hun som kan få det til.

  Jeg vet ikke hva det kommer av, men jeg har fått et sterkt behov for at noe skal skje. At jeg ikke bare skal tenke på det jeg har lyst til å gjøre, men faktiske gjøre det. Realisere noe av det som surrer rundt i hodet på meg. Jeg føler jeg har mye å gi, og begynner faktisk å tro på at jeg kan klare å nå målene jeg har satt meg. Jeg føler at jeg har fått et lite spark bak på en måte. Ikke vet jeg hvor denne drivkraften kommer fra, men den er hjertelig velkommen for å si det sånn. Den er med på holde meg opp på så mange ting. Om jeg har vondt på jobben, en dårlig morgen, eller går rundt meg selv fordi jeg er så trøtt og sliten. 
  Jeg har litt lyst til å gi æren for den litt mer positive tankegangen min og drivkraften, til rollen som mamma. Fordi det å bli mamma har gjort meg sterkere og lært meg hva som er verdt å legge energi i og ikke. Hvilke kamper som er viktige og riktige å ta, og hvilke kamper jeg ikke får noe ut av. Samtidig har jeg litt lyst til å rose meg selv også. Rose den jeg var før jeg ble gravid, for at jeg har jobbet meg meg selv og nå tillater meg å tro på at jeg kan. At jeg nå er i ferd meg å komme meg ut av mine egne begrensninger. Jeg er rett og slett litt stolt av meg selv. Hva fremtiden vil bringe vet jeg ikke helt, men jeg gleder meg og det kan jeg komme langt med.

  Jeg tror jeg er hun som skal ta imot det som kommer med et åpent sinn. Hvem tror du at du er?

 • 21.03.2017 kl.19:30
 • Tanker
 • 16 kommentarer
 • Akkurat den samme!

  • 20.03.2017 kl.17:24

  Jeg trodde kanskje at jeg skulle føle meg mer voksen etter at jeg fikk barn, men det kan jeg si med en gang at jeg ikke gjør. Jeg har kanskje mer ansvarsfølelse, men utover det er jeg akkurat den samme. Like barnslig, like smart, like morsom og like rar. Jeg er meg selv, men med et morsinstinkt i tillegg.  Jeg har de samme interessene, er like glad i å drikke kaffe med venninner, shoppe, reise og dra på fest nå og da. Selv om kanskje forholdet mitt til alkohol og tålmodigheten min har endret seg til det bedre, føler jeg egentlig at jeg ikke har forandret meg noe særlig.

  Jeg skal ærlig innrømme at før jeg selv ble mor, så hadde jeg forventninger til hvordan en mamma skulle være og ikke være. At når man ble mor, så kunne man ikke gå i visse klær lenger for eksempel. Fordi man måtte fremstå som voksen og ansvarlig. Korte kjoler og utringninger skulle ut og en "voksen" stil skulle inn. Nå skjønner jeg ikke hvor disse tankene kom fra, eller hvorfor  jeg følte at jeg måtte forandre meg fordi jeg ble mamma. Hvorfor skal jeg plutselig slutte å gå kledd slik jeg ønsker fordi jeg har fått et barn? gjør det meg til en dårligere mor å gå i korte kjoler?
  Jeg er fortsatt ung og hvis jeg vil dra på fest, William er plassert på et trygt sted og det er greit for alle parter, ser jeg ikke problemet med å gjøre det. Allikevel så kan jeg kjenne på den følelsen av at som mamma så skal jeg jo ikke på fest. Det forventes jo at jeg skal være sammen med William hele tiden. Jeg hadde jo de forventningene selv. Men en ting er sikkert og det er at behovene man hadde før man fikk barn, er så og si akkurat de samme etterpå. Jeg vil fortsatt ha min dose fest og moro, shopping og champagne. 


  Selv om man får barn og kanskje noen i samfunnet mener at man burde bli kjedelig og "pliktoppfyllende" så forandrer man ikke personlighet og da heller ikke behovene sine. Man lærer seg selvfølgelig å prioritere annerledes, for man kan ikke leve akkurat som før. Og den ubeskrivelig kjærligheten man føler for barnet sitt, sørger for at behovene til barnet alltid kommer først. Hvis William noen gang i fremtiden skulle uttrykke at han er misfornøyd med at mamma og pappa drar på fest, så kommer det absolutt ikke til å være noe vi tar lett på. Men hvis det er greit, så må det da være lov. Til syvende og sist så er man akkurat den samme!

 • 20.03.2017 kl.17:24
 • Tanker
 • 9 kommentarer
 • Frister til gjentakelse

  • 19.03.2017 kl.18:12

  Dagen derpå er helt klart lettere å komme seg igjennom, når kvelden før var vellykket. Det var så koselig på reunion i går og ikke minst hyggelig å se igjen mennesker jeg ikke har sett på lenge. Og så var det ekstra hyggelig, da flere kommenterte hvor søt William er. Det varmet mammahjertet.

  Det var også veldig spennende og se at alle hadde forandret seg og blitt så voksne. Koselig og prate om gamledager og høre om hvor alle stod i dag. Jeg sitter igjen med en god følelse og kommer til å huske kvelden i går i lang tid fremover. 

  Det var også godt som mamma og få lov til å slå ut håret. Det blir ikke så ofte jeg har barnefri, men jeg skal ikke lyve å si at det ikke er deilig, for det er det. Det er deilig å få litt tid til å bare tenke på seg selv og gjøre som man vil. Jeg savnet selvfølgelig William etterhvert, men kvelden i går var definitivt noe jeg trengte og hadde stor glede av. 

  Jeg håper det lar seg gjøre en gang til, og kanskje om ikke så altfor mange år. Er jo hyggelig å holde kontakten og treffes litt jevnlig og ikke bare hvert tiende år. Uansett så frister kvelden i går til gjentakelse. 

  Tradisjonen tro, er søndager spadag og spesielt etter en kveld med alkohol. Ansiktsmasken har gjort sitt og formen begynner så smått å bli bedre. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lade opp til en ny uke. Ha en strålende søndag flotte dere! 


   

 • 19.03.2017 kl.18:12
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Der tok jeg grundig feil

  • 18.03.2017 kl.11:12

  Det er ubeskrivelig deilig å våkne opp og vite at jeg ikke skal på jobb. Det er også ubeskrivelig deilig at jeg får tilbringe lørdagsmorgenen med familien min og en god frokost. Helgefølelsen er på plass, barne TV er på for fult, frokosten er inntattt og jeg sitter her i koseklærne mine og tar det med ro.

  Jeg har store planer om å komme meg i dusjen snart, for i dag skal jeg ta litt bilder. Det har ikke vært så mye tid til det de siste ukene, da nesten all energi har gått bort i å sette seg inn i jobb igjen. Men nå føler jeg at jeg har kommet litt ovenpå og kroppen har begynt å bli vant til åtte timer på bena. Martin skal også hjelpe meg i dag, da jeg ikke er helt venner med selvutløseren^^ sliter med å få bildene helt klare! Noen som har noen tips?  Vi hadde også tenkt oss ut for å nyte det fine været, men nå ser det ut som vinteren kommer på nytt enda en gang. Det er i hvertfall ikke den deilig solen jeg stod opp til i dag tidlig . Kjedelig altså! Var sikker på at våren hadde kommet for å bli, men der tok jeg grundig feil. Syntes det var så deilig å våkne til solskinn. Det gir så mye og ny energi, noe som passet fint, da jeg måtte stå opp ganske tidlig med William i dag. Er det ikke typisk! De dagene jeg skal på jobb sover han lenge og de dagene jeg har fri er han oppe før sola i det hele tatt har titte ordentlig frem^^ Heldigvis sovnet han igjen etter en flaske med melk og litt kos

  Nå skal jeg nyte lørdagsmorgenen litt til, dusje og starte dagen her hjemme. Hva slags planer har dere for dagen?

 • 18.03.2017 kl.11:12
 • Hverdag
 • 12 kommentarer
 • Nytt design!

  • 18.03.2017 kl.09:49

  Nå var det på tide med et nytt design og et design som er mobilvennlig. Det har irritert meg lenge at designet på macen har vært helt forskjellig fra det man kan se på mobilen, men nå er det et nytt og bedre design på plass. Hva synes dere?


  //mobilvisning//


   

 • 18.03.2017 kl.09:49
 • Blogg
 • 14 kommentarer
 • Både gruer og gleder meg!

  • 17.03.2017 kl.17:50

  Fredag og endelig helg! Kjenner at det skal bli ekstra godt med noen dager fri nå som jeg har kommet godt inn i arbeidslivet igjen. Det har gått overraskende fort å komme tilbake i jobbhverdagen og det er ganske deilig. Men nå skal jeg ikke snakke så mye om jobb, for nå er det fri og da skal jeg fokusere på noe helt annet.   
  I morgen skal jeg på reunion med ungdomsskolen. Det både gruer og gleder jeg meg til. Det blir spennende å se hva folk har drevet med de siste årene og hvor de er på vei. Men det blir også litt skummelt, noe jeg tror er helt naturlig når man ikke har sett hverandre på flere år. 

  Det er rart å tenke på hvor mye man har vokst siden den gangen og hvor annerledes verden var da. Man bekymret seg for hva slags karakter man fikk på matteprøven, drakk litt bak  foreldrenes rygg, en tusen lapp var sinnsykt mye penger og ja livet var rett og slett en ganske stor kontrast i forhold til hvordan det er nå. Nå har jeg etablert meg, giftet meg og fått barn, noe som var en fjerne tanke den gangen. 


  Jeg husker godt hvordan det var. I helgene kunne jeg og venninnen min Mia, sitte oppe til langt på natt og chatte på MSN. Vi lagde hjemmesider ved hjelp av Piczo og var over gjennomsnittet fan av Harry Potter. Vi hadde fester og levde livet slik man gjør som tenåringer. 

  Jeg husker også at jeg hadde perioder som ikke var like lette,og da det holdt på var det veldig kjipt! (skal skrive et eget innlegg ang det). Nå har jeg lært av erfaringene jeg fikk og tror det har vært med på å skape forståelse og aksept for meg selv, men også for andre. Jeg har virkelig vokst siden den tid, og det er takket være det jeg har vært gjennom, både bra og dårlig. Jeg ville ikke vært foruten noen ting, for selv de tyngste tingene i livet etterlater seg noe positiv. For min del har det gjort meg sterkere. 

  Selv om det var mye opp og ned på ungdomsskolen, gleder jeg meg til å mimre tilbake. Jeg gleder meg til å treffe gamle kjente og kose meg med venninnen mine. Jeg gleder meg generelt til helgen! Og med det vil jeg ønske dere alle en trivelig helg!

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 17.03.2017 kl.17:50
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Tips // en god morgen

  • 16.03.2017 kl.11:17

  Hvis det er noe jeg elsker, så er det å ha god tid på morgenen. God tid til å dusje, god tid til å sminke meg og god tid til William, hvis han skulle våkne samtidig med meg. Jeg liker å føle at jeg har tid til alt jeg vil og ikke haste ut av døra i full fart. Av erfaring så er det alltid noe som blir glemt eller ikke går helt som det skal, når jeg stresser. Men for at jeg skal kunne ha den gode morgenen jeg ønsker, så er det noen punkter jeg pleier å følge.   Alarm
  Jeg setter alltid alarmen på ti minutter før jeg egentlig trenger å stå opp. Da kan jeg ligge å våkne til neste alarm ringer og jeg må dra meg opp. Jeg setter også på alarmer, når jeg må begynne å sminke meg, når jeg må gå ut med Luna og når jeg må gå. Da har jeg full kontroll og kan slappe ordentlig av mellom alarmene.

  Legge frem klær
  Klærne jeg skal ha på meg legger jeg frem dagen før. Da slipper jeg å lete etter noe å ha på meg, halvvåken og ukonsentrert. Jeg slipper også den evige jakten på to like sokker tidlig på morgenen. Det å holde styr på sokker er jeg bare ikke god på^^

  Frokost
  Før pleide jeg å dra på jobb uten å spise frokost  og har etter lang tid funnet ut at det bare er tull.  Jeg er vel og merke ikke sulten de første timene, men plutselig melder den seg og der står jeg uten noe å spise og langt unna lunsj. 
  Nå forbereder jeg frokosten dagen før, eller i hvertfall sørger for å ha noe å spise på vei til jobb. 

  Sminke meg
  Jeg merker at det er stor forskjell på de dagene jeg setter av tid til å sminke meg og de dagene jeg velger å sove litt lenger. Når jeg sminker meg føler jeg at jeg får tid til å våkne, tenke over hva jeg skal i løpet av dagen og forberede meg! Når jeg velger å la være, føles det som om alt går litt for fort. 

  Ut med hunden
  Luna må jo ut uansett ut, enten det er en god eller dårlig morgen. Men det å få litt tid ute uten å stresse over å rekke en buss før jeg må gå, er like godt for meg som for Luna. Det er ikke alltid Luna er klar for å gå ut, når jeg begynner tidlig, men jeg pleier å få henne med til slutt! Syvsover<3  Det er sikkert mange gode måter å starte en god morgen på, men disse punktene passer for meg. De gir meg tid, energi og en positiv følelse før dagen setter i gang for fult. Hva må til for at du skal ha en god morgen?

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 16.03.2017 kl.11:17
 • inspirasjon
 • 12 kommentarer
 • Willam 7 måneder!

  • 15.03.2017 kl.20:32

  heisann fine dere!

  For et vær vi har hatt i dag! Og takk og lov for at jeg sluttet på jobb klokken tre i dag, slik at jeg fikk muligheten til å nyte det litt. Akkurat i dag gjorde det meg ingenting å vente på bussen, så lenge jeg fikk stå å sole meg. Jeg håper virkelig at vinteren holder seg unna denne gangen og at våren er her for å bli. Jeg blir så glad når det er vår og er egentlig ganske ferdig med snø og kaldt vær. Hva tenker dere?  Da jeg kom hjem satt en stolt bestefar( pappa) med William på fanget. Det er så koselig å se de sammen og jeg er sikker på at de kommer til å bli gode venner. Jeg håper pappa har energi til å ta med William på små eventyr etterhvert, slik at han gjorde med meg. Enten det er en tur til Tusenfryd eller dra på piknik i skogen og bade dagen lang. Det er jo enda noe år til han kan være med på det, men det går fort nok dit. Han ble jo syv måneder i går. 

  Tiden går unna! Synes ikke det er lenge siden det var jul og han akkurat hadde rundet fire måneder. Om en måned er han det dobbelte! Kjenner det er litt spennende og så er det litt skummelt at det skal gå så fort. Før vi vet ordet av det har vi en liten en som står på egne ben, klar til første dag i barnehagen. 
  7 måneders dagen startet med barne TV^^ William har blitt en skikkelig tv slave og hvis det er noe han synes er ekstra spennende, så er det ingenting annet som gjelder. Selv ikke en mamma som vil kose, er viktig da,hihi! Men det er veldig greit også noen ganger. Hvis jeg har litt jeg må gjøre, slipper jeg den dårlig samvittighet jeg har når det kommer til å underholde han. Da tar tv'en oppgaven!

  Han har også begynt å komme seg rundt og det er ikke lenge til han knekker krabbekoden. Selv om han blir forferdelig frustrert, når han ikke får det helt til, så er det ganske spennende å se på. klarer han det denne gangen?
  Prøver å krabbe, men får det ikke helt til.

  Jeg gleder meg til tiden fremover, fordi jeg tror vi er på vei inn i en periode hvor mye skjer. Jeg gleder meg til å se utviklingen gå enda et skritt videre. Det blir spennende og se om han tar sin første krabbetur snart og om han begynner å si noe man kan kalle for ord etterhvert. Jeg som mamma er jo allerede hellig overbevist om at han så smått har begynt å si "mamma" men det virker ikke helt som han kjønnet hva han selv sier^^  Jaja, koselig er det uansett!

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 15.03.2017 kl.20:32
 • Hverdag
 • 17 kommentarer
 • Godt å komme hjem!

  • 13.03.2017 kl.13:59

  God dag fine dere! Håper dere har en strålende dag og koser dere så langt.  Hvis det er noe jeg la merke til forrige uke, så var det hvor fantastisk det var å komme hjem etter endt arbeidsdag. Hjem til William, Martin og søte overlykkelig Luna. Hun er den første jeg møter i døren og hun hopper på meg av glede. Hun gir seg ikke før jeg løfter henne opp og hun får gitt meg et klissete velkomstkyss, da roer hun seg kanskje litt. De som har hund skjønner nok hva jeg prater om^^ Deretter er det inn til en smilende William og Martin. Det er deilig å komme hjem altså!

  Enda bedre er det når Martin har middagen klar. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke var så flink på den fronten når jeg var ute i permisjon, men jeg var flink i andre ting, så jeg vil si at jeg er unnskyldt. Det synes i hvertfall jeg^^ Uansett så får "hjemme" en helt annen betydning nå som jeg er tilbake i jobb. Det er ikke lenger bare et sted jeg oppholder meg store deler av dagen, men et sted jeg slapper av og lader opp til neste arbeidsdag og da sammen med familien min. Den lille tiden jeg er hjemme i forhold til da jeg var ute i permisjon settes så stor pris på og nytes til det full.   Jeg merker også at helgene blir enda mer hellige om det er mulig. I hvertfall søndager hvor vi har som plan å gjøre minst mulig. Det smaker litt ekstra godt å sove lenger, spise en lang frokost, dasse rundt i joggebukse og en av Martin sine T skjorter, når jeg har hatt en lang arbeidsuke. Det er også utrolig deilig å få litt mer en bare kvelden sammen med familien min. Lykke!

  Det å få en ordentlig helgefølelsen er også noe jeg har savnet og nå som jeg hadde fri i går kjente jeg virkelig på hvorfor jeg har savnet det. Det ble litt som å få noe man har gledet seg til lenge. Det var rett og slett så deilig etter en slitsom lørdag. Jeg vet at jeg bare har vært i jobb i en uke og at jeg kanskje burde vært fokusert på hvor fint det er å være tilbake i jobb, men helg er og forblir helg uansett. Digg!  Det er i hvertfall ingen tvil om at jeg er hjemmekjær og om mulig, enda mer nå som jeg må oppholde meg åtte timer på arbeidsplassen. Men det er nå sånn, at det rett og slett er god å komme hjem. 

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 13.03.2017 kl.13:59
 • Tanker
 • 14 kommentarer
 • motivert

  • 12.03.2017 kl.11:56

  // innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no //


  Hei fin dere! Første uke på jobb er unnagjort og jeg kjenner at kroppen ikke er helt den samme som den var. Jeg må nok sette i gang med treningen igjen og nå som våren er her kjenner jeg en god motivasjon. Jeg har lyst til å få kroppen tilbake, men mest av alt har jeg lyst til å få tilbake styrken og kondisjonen jeg en gang hadde. 

  Jeg har store planer om å komme meg i aktivitet igjen. Etter et stillesittende år på grunn av graviditet og fødsel, og nå tilbake på jobb, er jeg klar til å ta fatt på treningen igjen. Planen er å begynne med yoga, da en god venninne av meg ga meg en yoga time i bursdagsgave. Jeg gleder meg veldig og håper dette er noe jeg kan drive med lenge fremover sammen med annen trening. Yoga er like bra for kropp som sjel, så tror dette skal bli bra. Det er bare et problem. Treningsgarderoben trenger en seriøs oppfriskning. Selv om fokuset på trening er å være i aktivitet, gir det en ekstra boost å føle seg bra. Jeg er derfor klar for å bytte ut noen av mine kjedelig treningsklær med freshe og nye. Her er noen av mine favoritter fra Zalando.


  Rød treningstopp: HER // Treningstopp fra nike:HER // Rosa tights: HER // Blå tights: HER

  Treningsklærne mine skal jeg, som dere skjønner, handle på Zalando, da dette er en nettbutikk jeg handler mye i og har det jeg ser etter . Enda bedre er det, at gjennom rabble.no kan jeg finne rabattkoder og kampanjer som jeg kan bruke på Zalando og alt er samlet på et sted. Enkelt og oversiktlig. Alt fra 70% på en mengede klær og billige favoritter ! Hvor supert er ikke det? For meg passer det perfekt og jeg har tenkt til å benytte meg av rabble.no, når jeg klikker hjem nye treningsklær! Og generelt når jeg skal handle på nett. Da er jeg sikker på å ikke gå glipp av gode tilbud på det jeg ønsker meg eller trenger. 

  Rabble er et nettsted/app hvor alle online kampanjer og rabatter til mange, og gode nettbutikker er samlet på et sted. Alt fra Zalando, Nelly, Room 21, Bubblerorom og mange fler.  Er ikke det smart? Da kan man få full oversikt over hvilke tilbud hver enkelt butikk har. Jeg er glad i handle på nett, så for meg er dette genialt! Jeg vil anbefale på det sterkeste å sjekke ut rabble.no neste gang du skal klikke noe hjem. Sjekk dem ut enten på nett eller laste ned appen deres:) God søndag videre!

   

 • 12.03.2017 kl.11:56
 • Rabble
 • 10 kommentarer
 • Tøffere enn jeg trodde!

  • 11.03.2017 kl.20:59

  Jeg vil begynne med å takke dere for alle de gode kommentarene på forrige innlegg. Det er virkelig motiverende å vite at dere tror på meg og jeg setter utrolig stor pris på det. Dere er så gode 

  Jeg vil også beklage for at gårsdagens blogginnlegg uteble, men noen ganger blir det rett slett for lite tid og jeg må nesten prioritere det å være mamma fremfor alt annet. Men i dag er jeg tilbake:)  Det har vært mye tøffere å reise fra William på morgenen enn jeg hadde trodd. Å vite at jeg skal være på jobb og borte fra han i åtte timer vet jeg ikke helt om jeg liker. Jeg føler jeg forlater han på en måte. Så det er en del glede og en del vemod, når jeg trasker ut døren på vei til en ny arbeidsdag. Glede fordi jeg kjenner at jeg har godt av å komme meg ut og vemod fordi jeg må la lille William være igjen hjemme. 

  Det er ikke lett, når hverdagen man har blitt så vandt til forandres. Jeg ser han mindre og det er ikke helt enkelt å akseptere, men samtidig er det litt godt å savne han også. Det er godt å glede seg til å komme hjem og mosekose gutten min. Glede meg til å se smilet hans, når jeg kommer inn døren og glede meg til alle de morsomme ablegøyene han kan finne på . Jeg klarer vel egentlig ikke helt bestemme meg for hva jeg synes. 

  Det er ingen tvil om at hodet mitt har godt av å ikke være på alerten hele tiden og få litt "voksen" tid på jobben. Men den lille klumpen med savn i magen skriker etter oppmerksomhet flere ganger om dagen. Den blir mindre og mindre for hver dag som går heldigvis, men jeg må si at dette har vært en tyngre start enn antatt, når det kommer til dette.

  Jeg hadde sett for meg at det skulle bli litt deilig, og litt deilig er det jo, men bare de første timene. Etter en stund kjenner jeg at jeg godt kunne tenke meg å reise  hjem til han. Jeg vet jeg sikkert ikke er alene, og dette er bare noe jeg må igjennom, men det er fortsatt en tilvenningssak. Jeg må venne meg til at jeg ikke får se han like mye  i løpet av en dag som jeg har gjort og ønsker. Men jeg får fokusere på å bruke den lille tiden jeg har med han godt, så går det nok bra. Det er bare litt tungt nå i starten.

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 11.03.2017 kl.20:59
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Skal jeg tørre å følge drømmen min?

  • 09.03.2017 kl.22:58  Skal jeg tørre å følge drømmen mine, eller skal jeg forbli i det trygge og stabile? Jeg har jo mine drømmer og det verste er jo at det ikke er helt uoppnåelig heller. Jeg må bare være villig til å bruke penger, for å tjene penger og jeg må være villig til å legge inn mye jobb. Jeg må være forberedt på å måtte snu på krona i startfasen og ikke ha den stabile økonomien jeg har i dag. Jeg må også være forberedt på at det ikke går som jeg hadde tenkt og at jeg må legge drømmen på hylla. 

  Jeg har nemlig en liten grunder spire i meg som egentlig har lyst til å blomstre. Men på grunn av frykt for det ustabile, så forblir denne spiren bare værende akkurat det, en spire. Jeg har lyst til å starte for meg selv og bli min egen sjef. Jeg vil styre min egen hverdag hvor jeg har mulighet til å jobbe hjemme, samtidig ute i butikk. Jeg har nemlig lyst til å sette min lille cupcakes bedrift ute i livet. Jeg elsker å bake og mener selv at jeg har potensiale til å bli en ganske god cupcakesbaker og jeg har masse kreative ideer på lager. Jeg tror også at jeg har potensiale til å drive en bedrift med litt hjelp vel og merke. Jeg tror også at jeg kan bli en god leder for mine ansatte fordi jeg bryr meg og vet at hvis man gir så får man. 

  Det er bare det å hoppe ut i det da. Tørre å ta en sjanse og gjøre det man faktisk vil. I tillegg må jeg finne noen som er villig til å satse sammen med meg og som er innforstått med at en bedrift i startfasen ikke er den mest forutsigbare. Jeg må finne noe som er like engasjert som meg, hvor pengene ikke står i fokus, men å gi kundene våre det de vil ha til en rimelig pris. Jeg har så lyst til å få det til, men akkurat nå virker det så fjernt og skummelt. 

  Jeg har ingen planer om å slutte i den jobben jeg har, for jeg trives veldig godt. Men jeg har så smått begynt å innse at i det lange løp, er kanskje ikke jobb i en fiskedisk det rette for meg og kroppen min. Derfor har jeg begynt å smake på tanken om å realisere det jeg virkelig har lyst til, og som jeg i løpet av dette året borte fra jobb,har blitt mer og mer nysgjerrig på. Jeg har til og med lagt meg en plan, jeg må bare finne mot til å begynne. Noen som har noen gode råd? Noe som selv har startet for seg selv og har erfaring ang det? 

  Jeg er spent på om jeg kommer til å tørre å ta steget. Jeg tror kanskje jeg skal klare det til slutt, men akkurat nå må jeg fokusere på jobben jeg er i. Jeg må fokusere på å komme 100% tilbake og få kroppen til å samarbeide. Men jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer, om det dukker opp en ny cupcakesbutikk i Oslo eller ikke. Hva tror du?:)

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 09.03.2017 kl.22:58
 • Tanker
 • 16 kommentarer
 • Martin mistet gifteringen!

  • 08.03.2017 kl.19:28  Jepp, han klarte det som ikke skal skje. Nemlig å miste gifteringen. Man skulle tro at jeg i en slik situasjon hadde blitt sint, men i stede lo jeg.  Martin blir sjeldent satt ut av spill, så bilde av en stresset Martin uten ring på fingeren kan jo ikke annet en å vekke frem et lattermildt smil. 

  Dette skjedde vel og merke da han var på jobb, så jeg fikk ikke vite noe om det før ringen var kommet til rette igjen, men det forandrer ikke det faktum at jeg fant det overraskende underholdene. Kort fortalt, hadde ringen blitt med av da han skulle ta av seg arbeidshanskene han bruker på jobb. Det tok litt tid før han oppdaget det og om jeg ikke husker feil, skjønte han ikke med en gang at det var der den hadde tatt veien. Jeg ser for meg en Martin med hjerte i halsen og svetteperler nedover pannen^^

  Hadde jeg blitt sint om han faktisk mistet den, sånn på ordenlig? Nei det tror jeg ikke. For meg er ekteskapet noe mer enn en gullring med gravering. Det er jo et symbol på kjærligheten mellom to mennesker, og uansett hvor mye jeg liker dette symbolet så forsvinner ikke betydningen bak, selv om ringen skulle bli borte. Ikke misforstå, jeg liker gifteringen min og ville ikke vært foruten. Den symbolisere ikke bare at jeg er gift, men at jeg er gift med Martin, og det er veldig fint!


   

  Kontakt // oda_davidsen@hotmail.com

 • 08.03.2017 kl.19:28
 • Hverdag
 • 7 kommentarer
 • Happy!

  • 07.03.2017 kl.20:57


   

  God kveld flotte dere!

  Det å returnere til jobb, gikk over all forventning, så man kan si at jeg har det ganske bra akkurat nå. Alt jeg gruet meg til er satt til side og jeg er virkelig glad for at det gikk bra. Det var så deilig å kjenne at alt jeg kunne før jeg ble gravid fortsatt var der. Og ikke minst ble jeg så godt tatt i mot og alle virket oppriktig glad for å se meg igjen. Da kan man jo ikke annet enn å være happy!

  Men det er rart hvordan det er. Jeg har vært borte nå i et år, allikevel føltes det ut som om jeg aldri hadde vært borte. Jeg var ganske stresset i dag morges, men med en gang jeg stod i uniformen min kjente jeg den selvsikker delen av meg bruse frem og jeg visste at det kom til å gå bra. Den følelsen har jeg savnet og det var litt godt å få kontakt med den delen av meg selv igjen. Jeg sier ikke at jeg er så sinnsykt flink, men jeg kan jobben min og det gjør meg veldig trygg på meg selv.   Jeg er klar og motivert til å fortsette, selv om det betyr smerter nå i starten. Jeg er forberedt på at jeg må legge igjen en innsats for at den positive opplevelsen jeg hadde i dag skal fortsette. Selv om kanskje ikke yrket jeg har valgt er helt ideelt for kroppen min, så er det, det som er jobben min nå. Da får jeg gjøre det beste ut av det, frem til jeg mener det er rette tidspunkt å prøve meg på noe annet. 

  Selv om dagen i dag var vellykket så vet jeg at det kan komme dager, eller uker som er mindre positive. Men jeg tenker at jeg ikke skal fokusere så mye på dem, men at jeg akkurat nå, er så lykkelig over at første dag på jobb ble bedre enn jeg hadde trodde. Så får jeg heller ta den tøffe tiden når, eller hvis den kommer.  Denne dagen har vært en av de bedre på lenge. Ikke misforstå! Det å ha få vært hjemme med William har vært noe av det beste som har skjedd meg, men det å endelig kunne gi slipp på den klumpen som har pumpet ut masse spørsmål og usikkerhet angående rygg og jobb, er også veldig deilig. Jeg føler jeg har fått masse energi og denne energien skal jeg ikke bare bruke på jobb, men i rollen som mor også. Jeg ser lyst på fremtiden!:D

  Nå skal jeg hoppe i dusjen, brette noen klær og så er det leggetid her i huset. Ha en fantastisk tirsdagskveld videre!:)

  PS: Siden jeg har begynt å jobbe, har jeg bare tid til et innlegg om dagen. Jeg har skrevet to før, men fant ut at jeg vil heller fokusere på et godt innlegg av kvalitet i stede for to halvveis gjennomførte poster. Jeg kommer heller ikke til å kunne svare på kommentarer så raskt som jeg har gjort, med de vil bli svart på og da i løpet av kvelden. Jeg er så takknemlig for at dere klikker dere inn her, finner det jeg skriver interessant og deler erfaringer. Dere er fine ! <3

  Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 07.03.2017 kl.20:57
 • Tanker
 • 8 kommentarer
 • blandede følelser

  • 06.03.2017 kl.17:35  God ettermiddag kjære dere!

  Jeg har veldig blandede følelser for morgendagen. En del av meg gleder seg litt til å komme i gang igjen og ha noe fast å forholde seg til, mens en annen del vil helst forbli trygg innenfor husets fire vegger. En del av meg føler at jeg trenger å komme meg inn i en form for rutine igjen. En annen del orker ikke å ta stilling til spørsmålet jeg har stilt meg selv en stund nå. Går dette bra?

  For de av dere som ikke vet det, skal jeg tilbake i jobb etter mammaperm i morgen. På grunn av min skjeve rygg, så vet jeg ikke helt hva jeg tenker om det. Jeg jobber i fiskedisk og det innbærer mye løft og fysisk arbeid. Jeg er motivert til å prøve og gir meg ikke så lett,men jeg kjenner meg selv. Går det ikke slik som jeg ønsker med en gang, blir jeg fort frustrert og lei meg. Jeg orker nemlig ikke ha en arbeidsdag, hvor jeg er avhengig av å ta smertestillende for i det hele tatt å holde ut. Jeg ønsker å komme hjem til familien min med energi, ikke som et sur og grinete tomt skall fordi jeg har vondt. 

  Jeg er fult klar over at jeg må tåle smerte de første ukene og det får så være. Det er mer hvis smertene blir vedvarende som bekymrer meg. Hva gjør jeg da? Jeg aner faktisk ikke, og det skremmer meg. Heldigvis har jeg gode kollegaer som vil mitt beste og hjelper meg så godt de kan, men desto mer får jeg dårlig samvittighet også. Jeg ønsker jo å gi 100% ,når jeg først er på jobb, og når jeg ikke klarer det så går det utover disse menneskene.   Jeg vet jeg høres pessimistisk ut, men sannheten er at jeg bare er redd. Redd for å bli skuffet over meg selv, eller at jeg blir satt i en situasjon som jeg føler jeg verken orker eller har tid til å forholde meg til. Jeg vil egentlig at det skal være slik det var før jeg ble gravid og jeg krysser virkelig fingrene for det. Jeg har også lyst til å sette opp et treningsprogram hvor fokuset er på rygg, og som passer inn i hverdagen som mamma. Dette har jeg skjønt at jeg skal få hjelp til, da min kunnskap om trening er lik null. Jeg satser på at det går bra, samtidig forbereder meg på det motsatte. Da faller jeg kanskje ikke så hardt om jeg skulle falle. 

  Facebook: HER // Instagram: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 06.03.2017 kl.17:35
 • Tanker
 • 14 kommentarer
 • hudpleie // dagen derpå

  • 05.03.2017 kl.16:21  I går var gøy! Så mange hyggelig mennesker og ikke minst fine gaver. Alt fra deilige kremer, vin, blomster og en yoga time. Lykke! Jeg hadde egentlig glemt at når man inviterer til bursdagsfest så dukker gjestene opp med gaver. Jeg klager absolutt ikke, for gaver er alltid moro, og så er det hyggelig å føle seg påtenkt. Alt i alt så var det en kjempe koselig kveld.

  Men etter en fuktig og koselig kveld kommer dessverre, dagen derpå. Selv om formen min ikke er så aller verst i dag, så kjenner jeg at jeg hadde det moro i går. Det er vel bare et tegn på en vellykket kveld, men det fjerner ikke følelsen av å ha gårsdagen klistret til ansikt og kropp. Det er nemlig ikke bare det innvendige som får gjennomgå på en slik kveld, huden må også tåle sitt. Litt mer sminke en vanlig og lite fuktighet på grunn av alkohol,er noen av faktorene som påvirker huden. Så i tillegg til å drikke masse vann, spise mat og ta en dusj, inngår et lite hudpleierituale i veien til en bedre form.


  Jeg begynner alltid med å skrubbe ansiktet. Det fjerner døde hudrester og gjør huden klar for masker og rens. Man kan bruke hvilken som helst skrubb, men min favoritt er face gel fra Maybeauty. Den er mild og passer min sensitive  hud perfekt. Den påføres i tørt ansikt og ved å massere i sirkulære bevegelser, ser man den døde huden løsne. Deretter skylder man ansiktet og står igjen med et friskt utseende, klar til å legge den første masken.  Etter skrubben er det klart for en rensende maske som fjerne gårsdagens smuss fra porene ,deretter lukker og gjør dem mindre. Her bruker jeg også et produkt fra maybeauty. Pore mask er også mild og jeg med sensitiv hud kan fint bruke denne. Denne legger jeg i t sonen og lar virke i 20-30 minutter før jeg skylder den av.  Etter skrubb og en rensende maske er det viktig at huden får fuktighet, da mye vask og alkoholen fra dagen før gjør huden tørr. Her bruker jeg Elemis sin fuktmaske. Den påfører jeg i hele ansiktet og lar virker i femten minutter før jeg den skylder av. Etter det påfører toner på en bomullspad og vasker hele ansiktet fri for maskerester. 

  Helt til slutt gir jeg huden en ekstra boost med en deilig og lett hudolje fra Marina miracle. Herbal face oil passer alle hudtyper og gir masse næring og fukt. Denne er super deilig på slutten av en rensende hudpleierutine og spesielt til en tørst hud dagen derpå.

  Jeg synes det er deilig og ikke minst viktig å ta vare på huden etter en fuktig kveld, da huden som regel trenger litt ekstra pleie. Det finnes selvfølgelig mange andre gode produkter der ute, men etter å ha prøvd både det ene og det andre, er dette mine favoritter. 

  Ønsker dere en fantastisk søndag videre!

  Facebook: HER // Instagram: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 05.03.2017 kl.16:21
 • skjønnhet
 • 12 kommentarer
 • Klar for fest!

  • 04.03.2017 kl.11:09  Eller det må seriøs rydding til før vi er helt klare, men vi nærmer oss:D Før jeg går videre vil jeg takke for fine og motiverende kommentarer på forrige innlegg. Ikke minst for gode råd, noe som tas i mot med åpne armer. Vi har som sagt ikke hatt et sukkerfritt kosthold før, så litt veiledning er ikke å forakte. Jeg tror vi skal få det til med motivasjon i hverandre og litt kunnskap etterhvert. Det blir bra!

  I dag skal jeg jo feire bursdagen min, selv om det ikke er før på tirsdag. Da blir jeg 27 år og det slo meg her om dagen at jeg alltid har sett på 27 som veldig voksent, men at når jeg står her så kjenner meg ikke igjen i mine egne forventninger. Altså, jeg anser meg som voksen, men jeg så for meg at jeg skulle føle meg  annerledes på en måte nå som jeg er nærmere 30 enn 20. Enda mer voksen på en måte. Er det flere som tenker sånn, eller er det bare meg?

  Jeg skal absolutt ikke klage, for det å føle seg ung er jo ikke feil og jeg vet jo at man fortsatt er ung som 27 åring. Men jeg husker jo at jeg synes  de som gikk på ungdomsskolen var skrekkelig store, da jeg selv gikk på barneskolen. Det er vel litt sånn jeg har følt det i forhold til de tre siste årene før 30. Men det skal være sagt at jeg aldri har gruet meg til å bli eldere, heller tvert i mot.   Gjennom 20 årene har jeg satt pris på det å bli et år mer, får mer erfaring, og ikke minst føle meg tryggere på meg selv. Jeg står vel igjen med en følelse av at jeg har funnet meg selv de siste årene og derfor så ser jeg veldig positiv på de neste. Jeg gleder meg til å se hva årene fremover vil bringe og jeg tror det er enda mer erfaring og kanskje en enda sterkere utgave av meg selv. Jeg har nemlig ikke alltid vært like selvsikker og det å slippe noe av det, er grunnen til at jeg heller tar fremtiden i mot i stede for å tenke på fortiden. Jeg har jo selvfølgelig kjempe gode minner fra mine yngre år, men jeg vil heller investere i tiden fremover, enn å ønske meg tilbake til et godt minne. 

  Jeg er kanskje ekstra positiv til tiden i møte fordi jeg har en helt ny hverdag. Det å bli mamma gir jo mye av det dagligdagse livet en helt nye mening og mye av det jeg gjør, gjør jeg jo for at William skal ha det han trenger og ha det bra. Det å gå på jobb handler ikke lenger om å ha penger til fest, moro og shopping, men til bleier, grøt,leker og det man behøver til et lite barn. Jeg sier ikke at livet før jeg fikk barn ikke hadde noen mening, jeg sier bare at det livet jeg har nå har en ny en ,og jeg elsker det.  Jeg tror året som 27 åring blir supert og jeg gleder meg til å se hva det vil bringe. Kanskje jeg finner mot til å følge drømmene min, hva nå det er. Jeg er ikke helt sikker, men det finner jeg ut av.

  Ha en strålende lørdag alle sammen og kos dere!

  #bursdag #lørdag #weekend #blogg #tanker #mamma

  Facebook: HER // Instagram: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 04.03.2017 kl.11:09
 • Tanker
 • 27 kommentarer
 • Tror dere vi klarer det?

  • 03.03.2017 kl.13:55  Frukt og bær til frokost er digg! Jeg spiser mer en det til frokost altså, men det er et forfriskende sidemåltid til den litt kjedelig, tørre brødskiven jeg pleier å spise til frokost. Jeg har et ønske om å spise sunt og fra og med neste uke begynner jeg og Martin på vårt nye liv. Vi blir sukkerfrie eller vi skal i hvertfall redusere sukkerinntaket.

  Det var Martin sitt forslag, og mener det er det beste forslaget han har kommet med i hele vår tid sammen. Det hender han glimter til med sunn fornuft og denne gangen slo han virkelig på stortromma. Neida, nå tuller jeg fælt! Martin er smart, fornuftig og verdens beste mann etter min mening. Han er også fantastisk snill, så snill at han gir meg ryggmassasje klokken to om natten fordi jeg hadde så vondt i ryggen. Snill som sagt. Men nok om det!
  Jeg aner ikke om vi klarer å gjennomføre det, men jeg har veldig lyst til å få det til. Jeg håper og tror at jeg kan få litt mer energi. Det er altfor mye sukker i kostholdet vårt i dag og vi er litt for flinke til å kose oss med "helgekos" i ukedagene. Så om ikke energinivået blir noe bedre, så blir i hvertfall kostholdet litt bedre.

  Vi har ikke helt lagt en plan på hvordan vi skal gjennomføre det, eller hva vi skal erstatte sukkeret med enda. Så om dere har noen gode råd, tas de i mot med glede. Jeg vet det finnes sukkerfri sjokolade og mange forskjellige søtningsmiddel, men vi må nok teste og feile litt for å finne ut hva vi liker. Jeg vil nemlig fortsette å kose meg selv om vi skal gjøre en endring i kostholdet. Og ja, det kommer til å være unntak enten Martin liker det eller ei. Min forkjærlighet for å bake cupcakes går ikke dukken i dette prosjektet^^  Jeg har aldri vært så nøye på å spise sunt, og skal ikke lyve. Deler av grunnen til at jeg velger å gjøre det nå,er kroppen min. En annen grunn, er at William mest sannsynlig kommer til å ta etter oss og da synes jeg vi kan prøve å være sunne forbilder. Om vi får det til gjenstår og se, det kan jo hende vi går på en skikkelig smell. Vi skal iallfall prøve og så får det bare går som det går. Tror dere vi klarer det?

  #hverdag #frokost #sunt #bær #familie #blogg

  Facebook: HER // Instagram: HER // Følg meg: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 03.03.2017 kl.13:55
 • Hverdag
 • 17 kommentarer
 • Jeg savner det egentlig ikke!

  • 02.03.2017 kl.16:52


  God ettermiddag flotte dere! 

  Da var det torsdag igjen og ikke lenge til helg! Jeg gleder meg veldig til helgen for da skal jeg feire bursdagen min! Wohoo! Feirer den vel og merke noen dager før min virkelig bursdag (7mars), men sånn må det nesten være når man skal ut i arbeidslivet igjen, og man ikke kan feste når man vil^^ Kan jo egentlig ikke det uansett, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg ser uansett frem til helgens festligheter, da det faktisk er to år siden vi hadde fest her hjemme. 

  Jeg savner egentlig ikke muligheten til å dra på fest når det passer meg. Jeg er fornøyd med hvordan livet mitt er nå og føler egentlig at jeg har festet fra meg. Ikke misforstå, jeg synes fortsatt det er morsomt å slå ut håret en gang i blant. Men jeg sitter ikke hjemme og er misunnelig når jeg får tonnevis med partysnaps. Jeg synes heller det bare er morsomt å få en oppdatering på hva vennene mine driver med. På den måten er jeg med, selv om jeg egentlig ikke er det.   Jeg har alltid vært hjemmekjær og selv om en tur på byen i mine yngre år var å foretrekke, i stedet for å sitte hjemme en lørdagskveld, så synes jeg at det kunne være deilig det også. Eller, når man faktisk begynte å bli skikkelig fyllesjuk dagen derpå^^ for det var en tid det virket som om man kunne drikke så mye man ville og så var formen like fin dagen etter. Noen som kjenner seg igjen?

  Nå i dag så er alkohol forbeholdt fest eller sammenkomster for min del. Det er sjeldent jeg nyter alkohol, når det bare er meg og Martin. Noen tenker kanskje at det er kjedelig og ikke unne seg noe som helst, men for meg er det den mest naturlige ting. Det er heller ikke det at jeg føler at jeg ikke kan, men det frister ikke rett og slett. 

  Hva er ditt forhold til alkohol?

  #hverdag #tanker #blogg #mamma #torsdag

  Facebook: HER // Instagram: HER // Føleg meg: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 02.03.2017 kl.16:52
 • Tanker
 • 6 kommentarer
 • Det er klart jeg blir frustrert!

  • 01.03.2017 kl.20:22

  Jeg skriver som regel om hvor fantastisk mammalivet er, for det er det. Det å ha barn er virkelig en gave i seg selv og gir meg så mye. Jeg stortrives i rollen som mamma. Men selv om jeg elsker jobben min som mor, så er det klart at jeg blir frustrert noen ganger.  Når William er grinete og verken, mat, søvn, lek eller nærhet ser ut til å hjelpe, så kjenner jeg jo litt på det. Jeg kan plutselig føle meg utilstrekkelig og nesten bli litt lei meg. Det er jo min oppgave å sørge for at han har det bra og så får jeg det ikke helt til. Det er ingen god følelse!

  Jeg vet jo at jeg ikke er alene om å ha det sånn noen ganger. Jeg vet at det er noe alle går igjennom og at noen ganger så er det bare sånn. Noen ganger er jeg sikker på at William ikke vet hva han selv vil heller, og da får jeg bare gjøre det beste ut av det. Jeg må bare stole på at jeg er bra nok i "jobben" min, men med lite søvn og et speilbildet som ser ut som et takras noen ganger, er ikke det alltid like lett. 


  Sånn generelt føler jeg meg som en god mor, det er bare dager og situasjoner som setter det litt på prøve noen ganger. Men det er vel lov til å ikke alltid være på topp? Jeg er i hvertfall ikke den beste utgaven av meg selv til enhver tid. Jeg prøver å være flink og tror at jeg stort sett er det, men noen ganger kaster jeg inn håndkle å driter i å følge boka. Da er jeg så frustrert at det eneste som teller er at William blir fornøyd. " greit så kan du få leke med mobiltelefonen" "greit så trenger du ikke legge deg, selv om det egentlig er natta for lenge siden" 

  Heldigvis så er det ikke sånn hver dag. Stort sett er han blid som en sol, så noe må jo jeg og Martin gjøre riktig. Det er faktisk veldig sjelden at han er grinete, så det kan jo være at det er den uvante situasjonen som gjør at jeg ikke føler meg tilstrekkelig i situasjonen. Men en ting er sikkert og det er at jeg er uendelig, ubeskrivelig glad i han uansett hvor frustrert jeg måtte bli

  #tanker #mamma #barn #familie #onsdag #blogg

  Facebook: HER // Instagram: HER // Følg meg: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com
   

   

 • 01.03.2017 kl.20:22
 • Tanker
 • 6 kommentarer
 • outfit // Leather skirt

  • 01.03.2017 kl.09:52


  Heisann og god onsdag! 

  Håper dere har en fin morgen. Det fortjener dere alle som en!:) Vi har også en fin morgen og mye av det er fordi vi er to om oppgavene her hjemme i dag, og jeg har hatt en nesten hostefri natt. Gud så deilig å få sove godt!:D

  I dag skal William til kiropraktoren, så vi er egentlig sånn halvveis på farten. Timen hans er ikke før ett, men jeg liker å være klar i litt god tid. Blir spennende å høre hva kiropraktoren sier om nakken hans, men utifra det jeg kan se nå, har han ingen problemer lenger. Han har nemlig hatt en låsning som har forhindret han i å bevege hodet som han skal. Det igjen har resultert i skjevt hode. Nå skal han tilbake for en kontroll og jeg håper vi kan dra derfra med gode nyheter.

  Hva skal dere i dag?:)  Leatherskirt and a knitted sweater- I love it!  Ønsker dere alle en fin dag og kos dere masse!:D

  #hverdag #mote #outfit #blogg #mamma

  Facebook: HER // Instagram: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 01.03.2017 kl.09:52
 • Mote
 • 14 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no