favoritter i sminkepungen - Evagarden grønn concelaer

 • 01.06.2016 kl.00:14
Da er det på tide med en favorritt fra sminkepungen min igjen. Jeg har funnet en liten, veldig effektiv concelaer. Den lille grønne fra Evagarden er virkelig fantastisk og er den beste grønne concelaren jeg har prøvd. Har vært innom mange og synes ingen av de har dekket rødheten og acnearrene mine noe særlig. Det en grønn concelear skal gjøre er jo akkurat å dekke og dempe de røde omerådene eller arrene i ansiktet, og gjør den ikke det, er den ikke verdt pengene. Denne er verdt hver krone og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg har vært en av de uheldige og blitt plaget med en del urenheter under graviditeten og det har ført til at jeg har en del arr. Dette gjør at jeg drar meg litt i håret siden jeg skal gifte meg om en måned og jeg ønsker virkelig å ha fin hud på den store dagen, vil i hvertfall at det skal se sånn ut. Dette grønne miraklet fra Evagarden, er min reddende engel og jeg kommer definitivt til å be makupartisten som skal sminke meg om å bruke denne.

Man ser kanskje ut som et grønt troll med en gang den er påført, men det gjevner seg kjemfint ut under BB cream eller foundation. Det som også er fint med denne er at den sitter godt, så effekten forsvinner ikke når man påfører neste steg av sminkerutinen. Vil uansett anbefale å påføre BB cream eller foundation med en beautyblender, men det er noe jeg vil anbefale uansett om du trenger en grønn concelear eller ikke, da jeg mener det er det beste å påføre med. Ulempen er at en beautyblender suger til seg mye produkt, men hvis du sprayer den med en settingspray først, forhindrer du dette.

Jeg har kjøpt min reddende engel på MAKESTYLE og er har de også fler produkter fra Evagarden om du finner merke interessant:)
 

 • 01.06.2016 kl.00:14
 • skjønnhet
 • 1 kommentar
 • Nytt design

  • 31.05.2016 kl.13:18

   

  Nytt design er aldri feil og denne gangen har jeg kjøpt det fra KVDESIGN.NO . Der er det sinnsykt mye fint design, til blogg.no og heller ikke dyrt. dessuten er det utrolig lett å få på plass og kodene kommer med god forklaring på hvor de skal være. Den dagen jeg blir lei av designet jeg har nå, så skal jeg absolutt inn å kjøpe nytt på KVDESIGN.

  På dagens plan så står det ikke så altfor mye, men stelillesøsteren min kommer til oss for å bake cupcakes. Hun skal på klassetur og der skal hun feire bursdagen sin og ville derfor ha med seg noe godt. Da hun ringte i forrige uke og lurte på om jeg kunne hjelpe henne, så kunne jeg ikke si nei. Cupcakes er noe jeg elsker å bake og ikke minst spise, og regner med at det blir en smak^^ Favoritten er vaniljecupcakes med en litt syrlig philadelphiafrosting. Søt og syrlig hører bare sammen i min verden. Hvis jeg husker feil, så ønsket hun seg blå cupcakes, så da får vi jo ordne det. Må bare være forsiktig med konditorfargen, da det var konditorfarge over hele kjøkkene forrige gang vi bakte^^ Er ikke alltid like lett å skjønne hvor det kommer fra, men kjøkkene og klær var røde, da vi bakte røde cupcakes den gangen. Gøy er det uansett:)

  Siden det er så fantastisk vær så har jeg lyst til å komme meg litt ut også. Prøvde meg på en tur ut med Luna tidligere i dag, men det var tydelig at det var for varmt. Merker på hele henne at hun blir litt daff i varmen og da venter jeg heller til i ettermidagen, når det ikke er så altfor varmt. Søte lille ligger som en liten pelsball på sofaen og orker ikke annet en å ta livet med ro. Hun er noe usedvanelig søt også, i hvertfall i mine øyne. Tenker vi skal komme oss til en liten bekk i nærheten hvor hun kan vasse og jakte på pinner litt senere i dag (hun elsker å hente opp pinner fra bekken).

   


  //kjedelig når det er for varmt ute


  // ikke ta bilde av meg mamma
   

 • 31.05.2016 kl.13:18
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • uken som var!

  • 30.05.2016 kl.16:10

  Ukens høydepunkt

  Var vel å komme til uke 30 i svangerskapet. Kjenner på spenningen over at det ikke er lenge igjen til William kommer. Synes det har gått utfattelig fort og med alt som skjer nå fremover, så går det vel enda fortere. Plutselig er 13 august her og termin. Jeg skulle ha bestilt fødselforbredne kurs for tre uker siden, men det har rett og slett ikke vært tid. Nå derimot skal vi komme oss avgårde. Hverken jeg eller Martin har vært med på en fødsel før, eller vi har jo det som Martin sier, men det var da vi selv ble født, så kan jo være lurt å være med på et kurs. Lære litt om fødselens faser, når man skal reise til sykehuset, smertelindring og ja alt som har med en fødsel å gjøre. Jeg kommer jo til å føle fødselen rent fysisk på kroppen og være veldig inn i det, så kan tenke meg at det er greit for Martin å vite litt om hva jeg gjennomgår når og hva han kan gjøre for meg. Viktig at han også føler han er en del av det, og da tror jeg litt informasjon på forhånd kan være med på det. Jeg gruer meg heldigvis ikke til fødselen, men er veldig spent!

   

  Ukens nedtur

  Har vel ikke hatt en direkte nedtur, men en knekk. En knekk i form av at kroppen sa stopp. Sånn utover det, så kan jeg ikke si at jeg har hatt en så veldig nedtur. Dagene for meg er ganske like, så er liksom begrenset med hva som skjer^^

   

  Ukens innkjøp

  kjøpte en søt liten skål til å ha maldonsalt i fra rosendhal til Martin. Jeg mente det var den han ønsket seg, men viste seg at det var settet med både pepper og saltskål han ønsket seg. Jaja, kan ikke få med seg alt her i verden kan man vel?^^ Fin er den uansett og han ble strålende fornøyd:)

   

  Ukens tanke

  Det må være bryllupet! Det er ikke så mye annet en baby og bryllup som får plass i topplokket om dagen. Det er mye som trengs på begge fronter og kjenner jeg går litt i surr noen ganger. Har fortsatt litt småting igjen til William også, selv om de store tingene er kommet på plass. Tenker veldig mye på hva jeg trenger og når jeg skal kjøpe det. Martin sier vi burde vente litt, fordi det alltid er noen som kommer med gaver, så kan jo være lurt å se hva det kan være først, før man går bananas på butikken^^

  Ukens utfordring

  Makroner sier jeg bare. Det er vanskligere en man skulle tro. Vi vil jo ha de perfekte, men får vi det ikke til snart, så får de bare blir som de blir^^ For de er supergode og ser ut som makroner, skulle bare helst hatt de helt likt som på de fancy bildene som finnes rundt om kring. Men øvelse gjøre mester, så tror utfordringen forsetter denne uken.

   

  Ukens bilde  //bollemagen og meg:)

 • 30.05.2016 kl.16:10
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • planleggin og organisering

  • 30.05.2016 kl.12:17

  Det har ikke vært så mye tid til blogging denne helgen. Til tross for at vi har vært hjemme, har planlegging og forbredelser til bryllupet stått i fokus. På torsdag er det en måned til bryllupet, så må benytte hver annledning Martin har fri til å få unnagjort litt. Det er gøy, men også litt slitsom å planlegge et bryllup, spesielt når jeg er gravid i tilegg. Lunta er kort og jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det^^ Det er vel og merke ingen avgjørelse som tas uten Martin sin velsignelse, selv om han noen ganger foretrekker at jeg bare velger. Tror ikke det er alt ved forebredelser og planlegging han synes er like gøy. En ting vi begge synes er ganskje kjedelig er å styke "serviettene" til bryllupet. Ja det høres kanskje rart ut å stryke servietter, men siden vi ikke skal ha de tradisjonelle, så innebærer det stryking av 60 kjøkkenhånklær. Skal komme tilbake til hvordan det skal se ut etter bryllupet:)

  Jeg vil mest sannsynlig komme med et ""uken som var" innlegg i løpet av dagen, men først skal jeg får unnagjort litt husearbeide. På grunn av det jeg vil kalle en bryllupshelg, så har alt stått litt på hode. Rydding, organisering og planlegging, går ikke så fort med meg og min kropp for tiden, så ting har tatt tid. Endelig begynner jeg å se lys i tunnelen, bare litt smårusk igjen. Ønsker der en strålende dag:)

   


  //En av blomstene jeg skal ha i håret på den store dagen.

 • 30.05.2016 kl.12:17
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • bryllup og makroner

  • 28.05.2016 kl.22:59

  I går er jeg sikker på at det stod bryllup i panna mi, i hvertfall føltes det sånn for meg. Jeg og Martin var og handlet inn en del småting vi trenger til bryllupet og holdt på hele dagen med planlegging av blomster og diverse. Det endte med at som den hormonproppen jeg er, begynte jeg å grine fordi jeg var så sliten^^ Jeg vil jo så gjerne bli ferdig med alt og helst med en gang. Fikk en knekk i går og Martin fikk meg til å forstå at nå må jeg "ro'an" som de sier i nord og ta en pust i bakken. Tror ikke jeg har sett han så streng på meg før, men noen ganger trenger man andre til å innse det selv, at nå må jeg hvile og ta kroppens signaler på alvor. Det at bryllupet er om en drøy måned og bekkenet blir verre, spiller nok inn på både søvn og det at jeg går rundt med en konstant uro. Spenningen over at det snart bare er to måneder til jeg blir mamma, tar nok også litt energi. Det er mye som skjer på en gang og kanskje det er litt mye, men når jeg står der i brudekjolen og jeg en måned senere har sønnen vår i armene min, så kommer jeg til å være så stolt og fornøyd. Da skal jeg klappe meg selv på skulderen og si høyt til meg selv at jeg har vært flink:)

  I dag har jeg og Martin prøvd oss på makroner som vi skal ha til bryllupet. Både jeg og Martin er perfeksjonister når det kommer til mat og baking, så vi er ikke helt i mål enda. Vi har funnet smakene og fargene vi vil ha og smaken er det ikke noe å utsette på, men utseende må vi pirke litt mer på. Vi jobbet oss gjennom noen runder før vi fant en oppskrift som ga oss det resultatet vi ville ha. Nå må vi bare fin justere litt så blir det perfekt. Er ikke lett, når man ikke har gjort det før, men vi finner ut av det til slutt forhåpentligvis^^

  Leiligheten ser forresten ut som et kaos! Sånn er det vel, når man har startet ryddeprosjekt og det er pappesker og poser med ting til bryllupet over alt. Sortering av ting som skal i boden og ting vi ikke lenger trenger. Jeg vil ha alt ferdig når lillegutt kommer, og siden det er så mye som skjer nå fremover, må man nesten bare sette av en helg å få det gjort. Martin har fått ryddet mye i dag, så nå gjenstår det bare å planlegge hvor ting skal stå og så plassere det der. Det får vi ta i morgen, nå er jeg ferdig for i dag^^


  //Bildet er hentet fra Weheartit

  Får vel til noe sånt til slutt^^

   

 • 28.05.2016 kl.22:59
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • favoritter i sminkepungen - Jane iredale GlowTime Full Coverage Mineral BB Cream

  • 26.05.2016 kl.23:02

  Jeg er en sminke og hudpleietjunkie og elsker å prøve nye ting. Nå som jeg skal bli mamma ønsker jeg å tenke litt annerledes økonomisk. Jeg kan ikke lenger bruke masse penger på ting jeg har lyst til å prøve, men må finne produkter jeg er 100 % fornøyd med og som jeg kan bruke nå fremover over lenger tid. Jeg er nemlig veldig flink til å bestille hjem både det ene og det andre bare fordi jeg er nyskjerrig, og det har ikke vært noe problem før, men nå som budsjettet må gå til bleier, salve til stumpen og ja alt annet en liten baby trenger, så kan jeg ikke det lenger. De produktene jeg har funnet nå, er produkter jeg elsker og helt fint kan kjøpe igjen, og derfor spare penger. Da bestiller jeg ikke masse nytt og ting som kanskje ikke funker i det hele tatt. I tillegg vet jeg at jeg liker det som kommer i posten og selv om jeg ikke får tilfredstilt nyskjerrigheten min, så tror jeg det "tomrommet" fylles raskt av kjærligheten til en liten gutt som snart melder sin ankomst:)

  Jeg vil jo veldig gjerne dele det jeg bruker fordi jeg synes de er så bra og fordi det kanskje er flere der ute som er på utskikk etter det samme som meg. Jeg orker ikke lage mildelange innlegg, så har bestemt meg for å skrive om et produkt av gangen. Blir det for mange, detter i hvetrfall jeg fort ut. So here it goes!

  Jeg har som tidligere nevnt, ikke så mye energi til å ta på full maske på morgene for tiden, så bruker sminke som kan gi meg gode resultater på kort tid. Sminke rutinen min kan ta 10 minutter om jeg vil, eller lenger om jeg ønsker å ta livet med ro. Når babyen i magen kommer, er det nok ikke tid til noe særlig mer en 10 minutter, så da passer jo sminke rutinen min perfekt. Jeg har en rutine med full pakke også, men den brukes når jeg får gjester, skal ut på cafe, eller det er en annledning man har lyst til å føle seg litt ekstra fin. Skal dra dere gjennom den også, ikke være redd for det^^ Men begynner med sminken jeg bruker til daglig, når jeg ikke skal noe speielt.   

  Jeg begynner med den fantastiske BB creamen fra Jane Iredale. Det er ikke av den billige sorten, men har som teori at om basen er god, så trenger ikke det andre være super dyrt og eksklusivt. Denne er kjempefin da den dekker godt og i tillegg dekker rødhet. Jeg har jo arr etter urenheter og denne demper det røde og gjør at jeg på kort tid, får det resultaten jeg vil ha. I tillegg så er BB crem generelt mer pleiende enn en foundation.

  BB cream

  tilfører fukt

  lysner arr og pigmentflekker

  over lenger tid gir gjevnere hudtone

  anti aging

  minimerer store porer

  hindrer overproduksjon av talg

  fungere som primer under sminke

  virker oppstrammende

  forbedrer huden tekstur


   

   

  Ikke dum den der BB creamen altså^^ Men det er jo selvfølgelig de som ikke gjør nytta i det hele tatt og bare ligger utenpå huden som kliss. Jeg har vært borti mange av de også og det har endt med at jeg ser ut som en dalmatiner etter to timer. Den setter seg ikke til tross for pudder og hele pakka og da er det nytteløst. Jane Iredale sin derimot, sitter hele dagen og jeg trenger ikke engste meg for at den sklir ut på varme dager. Det er jo også noe som er viktig med en BB cream, da jeg vet det er mange som foretrekker det nå på sommeren istede for en foundation som er litt tyngere på huden. Til tross for en pris på over 600 kr vil jeg anbefale denne, da du ikke trenger så mye og derfor har produktet lenger. Kjempegod!:)

  Hva bruker dere?

   

 • 26.05.2016 kl.23:02
 • skjønnhet
 • 1 kommentar
 • uke 30

  • 26.05.2016 kl.19:19

  I går var en tung dag og jeg følte det virkelig som om noen hadde baket meg opp i søvne, så i dag morges tvang jeg meg til å lukke øynene og sove videre selv om kroppen min sa at det var på tide å stå opp. Det er jeg sinnsykt glad for, for i dag har formen min være mye bedre heldigvis:) Den har vært såpass grei at jeg kom meg ut for å kjøpe nye blomster, men ble det noen nye blomster? Neida. Vi skulle egentlig lage en prøve bukett til vasene vi skal ha på middagsbordet under bryllupet, men de hadde bare den ene typen vi har bestemt oss for å teste ut. Buketten skal bestå av 4 forskjellige blomster og når de tre siste manglet bestemte vi oss for å prøve et annet sted i morgen. Tror jeg må være tidligere ute, så jeg sikkrer meg det jeg trenger før de blir utsolgt. Jeg har fortsatt tid, men skal det blir flere netter uten søvn fremover vil jeg bare få bestilt de blomstene vi trenger og den mengden vi trenger, så har vi gjort det:) dessuten, må jeg lage hodepynten min til prøvetimen av håret nå på mandag.

  Selv om det ikke ble blomster ble det jo litt innkjøp avlikevel. Klarer jo ikke la være å gå innom babyshop og se litt. Fant et badehåndkle og noen søte sokker på tilbud og da er jeg solgt^^ I tillegg fant jeg øredobbene jeg skal ha i bryllupet. Jeg vil ha det helt enkelt, så sterling silver på Glitter funker kjempe fint:) Var innom Olivers&co også og trodde de bare solgte spiselige produkter, men der tok jeg feil. Jeg fant en helt fantastisk håndkrem med oliven selvsagt og det er lenge siden jeg har funnet noe som har luktet så godt. Liten og fin å ha i veska var den også. Superfornøyd!:) Har lenge lett etter en håndkrem som funker og har følt at alt bare lindrer i ti sekunder og så er hendene like tørre. Denne holder enda og er en stund siden jeg smurte den på.

  Utover det så er jeg inne i uke 30 av gravididteten og det begynner å nærme meg mål. Kjenner jeg virkelig begynner å glede meg til alt som skal skje, nå som ting faller mer og mer på plass. De siste dagene har vært litt tunge på grunn av forstyrret søvn, men håper på at det skal bli litt bedre nå fremover. Leste på appen jeg har på mobilen at kvalmen kan komme tilbake igjen på slutten av svangerskapet og det har jeg ingen planer om. Det skal jeg ikke ha noe av, for kvalm er noe av det verste jeg vet, og med alt som skal skje, passer det ikke. Krysser fingrene for at jeg fikk min dose i starten og at jeg slipper unna nå^^

   

         
  // baderomsbilde! Da var det fint jeg vasket speilet ført jeg tok bildet^^

  Litt bustetopp top i dag, men sånn ser jeg ut tidlig på morgene før håret er gredd og maska er tatt på^^ Har vært deilig og varmt i dag, så jeg fikke prøvd den nye kjolen min. Elsker å gå i kjole som gravid, det er så ufattelig mer behagelig en tights og bukse:)

   

 • 26.05.2016 kl.19:19
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • hjelpeløs

  • 25.05.2016 kl.16:01

  Jeg skal ikke lyve å si at det ikke er deilig å kunne sove lenge om morgene, spesielt når nettene inneholder smerter i ryggen og vondt for å snu seg. Jeg skal ikke lyve å si at jeg har det kjedelig hjemme hele tiden, for jeg har det helt fint med å være hjemme, når jeg finner noe å gjøre. Men jeg har fortsatt dager hvor jeg kjenner på dette med å være utenfor, at jeg ikke begrenser meg selv, men bekkenet gjør det. Jeg har heldigvis etter litt tid virkelig akseptert situasjonen og prøver å fokusere på det jeg gleder meg til i stedefor at jeg ikke får gjort alt jeg ønsker å gjøre. Det hjelper veldig på og er egentlig et tankemønster jeg ønsker å ta i bruk i andre sammenhenger også. Men som sagt, noen dager får jeg det bare ikke til.

  Jeg kan ikke unngå de dagene hvor det er kjedelig, men det som plager meg mest er at jeg til tider kan føle meg hjelpeløs og det er ikke en følelse jeg er noe særlig glad i. For eksempel nå, så er det en del stor papp på verandaen etter barnevognene og oppussing som jeg så inderlig vil kaste. Pappen er jo ikke tung i seg selv, men lokket på pappakontaineren har jeg ikke sjans til å få opp alene. Den følelse av at noe jeg har klart helt fint på egenhånd før, nå ikke funker kan gjøre meg skikkelig sur og grinete. Det ender som regel med at i situasjoner hvor jeg egentlig budre be om hjelp, så kjører jeg på bare for å få en mestringsfølelse. Det igjen ender meg at jeg neste ikke klarer å sette meg ned på do eller komme meg rundt i leiligheten etterpå. Martin liker ikke så se meg sånn og sier hver gang at jeg må be om hjelp, men skal jeg høre? Neida.

  Jeg fikk jo beskjed da jeg prøvde meg i jobb igjen at jeg måtte stoppe når det ble for vondt og kroppen sa stopp. Selv om det kun gikk en time før jeg kjente at det begynte å bli vanskelig, så skulle jeg mestre. Jeg skulle IKKE være hjelpeløs. Det gikk jo like dårlig det og endte med oppkast og følelsen av å være syk i fire dager etterpå. Det var vel da jeg forsto at jeg bare måtte aksepter situsjonen min og trøste meg med at det mest sannsynlig går over når jeg har født. Jeg kommer nok ikke til å falle helt i ro med det å føle meg hjelpeløs, men jeg har funnet ro i at det er ingenting jeg får gjort. Jeg må bare høre på kroppen min, det er det best jeg kan gjøre for meg selv om lille William.

  //bilde er hentet fra weheart it

 • 25.05.2016 kl.16:01
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • New shoes

  • 24.05.2016 kl.14:33

  I dag våknet jeg av at noen var inne i leiligheten og romsterte på badet. Fikk med en gang panikk og kunne ikke skjønne hvem det skulle være. Forsto raskt at det var elektrikeren fra baderomsrenoveringen. For å gjøre en lang historie kort, så har de fri tilgang til leiligheten, da det må gjøres litt etterarbeid og diverse. Det var bare det at i dag hadde jeg ingen anelse at de kom. Fikk raskt forklart at det var noe feil med jordingen i dusjen, som måtte rettes på med en gang. Det at jeg ikke hadde hørt noe på forhånd, ga raskt mening, da det kan stå mellom liv og død hvis det er en jordingsfeil og at dette nylig var oppdaget. Jeg er bare glad for at det nå er i orden og at jeg vi kan dusje trygt:)

  utover det  har jeg akkurat kommet hjem etter en liten tur på shopping med mamma. Vi fant en kjempe fin kjole hun kan ha på seg i bryllupet, i tillegg kjøpte hun nye sko til både seg selv om meg. Jeg er så heldig som har en så snill mamma, og i tillegg så er de sååå fine! Kanskje ikke alles stil, men jeg elsker de. Etter en runde med prøving av sko og diverse kjoler, fikk vi hentet logreposten til Luna på posten også. Hun vet med en gang at det som er inni eksen er til henne, for hun blir helt hysterisk. Nå har hun fått seg en ny pipeleke, så stille er det ikke akkurat^^

  Elsker forresten logrepost også. Man får tilsendt en goodiebag til hunden hver måned med snacks, leker og hygiene produkter for bare 298 kr. Det som kommer i pakken er heller ikke tull, men ordentlig kvalitet. We love:)

  Nå skal jeg ta en lur før jeg tenkte meg på en liten tur med Lunamor. Blir lite av det for tiden på grunn av smerter, men i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve meg. Blir ikke lenger enn til en liten plass som ligger 5 minutter unna, men der er det en bekk Luna elsker å leke i, så hun får brukt energien sin alikevel. Etter det skal jeg tilbringe kvelden alene...eller bare deler av den, siden Martin skal spille kanonball. Jeg har ikke tenkt tanken på å være med selv, men husker fra barneskolen at jeg synes det var veldig gøy. Nå er det jo voksne som spiller i denne sammenheng, så vill vel tro at det spilles litt mer røft og seriøst. Martin er i hvetrfall veldig fornøyd, når han kommer hjem så at det er gøy er det ingen tvil om.

   


  // er jeg ikke heldig?

 • 24.05.2016 kl.14:33
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk!

  • 23.05.2016 kl.21:33

  Ukens høydepunkt

  Må jo ha vært 17 mai. Jeg elsker virkelig den dagen!:) Alle er blide, fornøyde og i feststemmning. I tillegg er det lov til å spise så mye is, eller i mitt tilfelle, kake som man bare vil. Familien sammles og alle er up for en koselig dag sammen. Da kan man ikke la være å kjenne på lykkefølelsen. En anne ting som er et høydepunkt og er et høydepunkt hver dag, er sparkene fra William. Ingenting gjør meg mer munter en det:D   

  Ukens nedtur

  Må jo være den dårlige nattesøvnen som påvirker meg så innmari. En ting er en natt, men når det kommer fler, da blir jeg litt frustrert. Usj, å ikke få sov er bare irriterende! Kanskje jeg skal begynne å ta en varm dusj før jeg legger meg. Husker i hvertfall at et bad hjalp veldig på smertene, men siden badekaret nå er byttet ut med dusj og vaskemaskin, får den varme massasjestrålen gjøre susen. Savner badekaret, men vaskemaskin stod og står fortsatt høyere^^

   

  Ukens innkjøp

  ...Er en liten ansiktsvamp som jeg kjøpte på H&M! De har fått inn The original konjac puff sponge, noe som gledet mitt hjerte og kolonihagen av urenheter jeg hadde på haken. Merk dere ordet, HADDE^^ Yes, for svampen fikset det!:D Jeg har fortsatt en del arr (usj) men gikk opp for meg i går, at det var så og si det jeg hadde. Det var ingen nye urenheter å se og da tørr jeg påstå at svampen er en av mine reddende engler. Har også byttet rens, så den skal få litt av æren den også, men har testet konjacsponge før og har aldri hatt så fin hud. Hvorfor jeg ikke har tenkt på å kjøpe en sånn før, vet jeg ikke, men nå er den i hvertfall på plass. Jeg kjøpt den grønne for fet og uren hud. Men vet også at det finnes en for tørr hud og en for alle hudtyper. Det som er det fine med disse, er hvis du for eksempel opplever urenheter og talg i T sonene, men resten av huden er sart, så fungerer alle svampene på sensitiv hud. Så du får orden på problemomerådene uten å irritere de omerådene som er litt mer sansible. Den ser ikke så grønn ut på bildet, men den lysegrønne fargen synes ikke så godt.   

  Ukens tanke

  Jeg tenker jo mye på dette med å bli mamma og hvordan livet kommer til å forandre seg. At det aldri skal bli som det en gang var og at om snart bare 10 uker så skal vi ha ansvar for et lite barn. Enda mer facinerende er at dette lille barnet lever inni meg. Klarer ikke helt forstå at på innsiden av bolla på magen så lever det et litt mennesker, et menneske med sine egne tanker og følelser. Det er veldig fint og facinerende.

  Ukens bilde

  Det må jo bli av denne herlige snuppa her som alltid får meg i godt humør. Nå har jeg hatt henne i to år og alikevel får jeg sånne overveldene øyeblikk hvor jeg kjenner hvor glad jeg er i henne og hvor nydelig jeg synes hun er. Jeg er så uendelig glad i henne og lurer på hvordan jeg kommer til å føle det ovenfor William. Vil ikke tro det blir noe mindre kjærlighet, så gleder meg veldig til å kjenne på det. Må være godt å elske noen på den måten, samtidig som man blir veldig redd for det man holder kjært. En kollega av meg sa at når du får barn, så forstår du hva kjærlighet er. Gleder meg veldig til å få oppleve det!:)

  Tror det var det jeg hadde fra forrige uke, så få vi se hva denne uken bringer:)
   

 • 23.05.2016 kl.21:33
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • En litt sliten utgave av meg selv

  • 23.05.2016 kl.16:49

  I dag visste jeg ikke om jeg maktet å gjøre det jeg skulle, for natten har vært tung. Det tok to timer å sovne og når jeg først sovnet, så sov jeg dårlig. I går natt var vel den eneste gode natten med søvn virker det som, og at flere netter med mindre god søvnkvalitet blir realiteten nå fremover. Jeg kjenner at jeg ikke takler det helt. Jeg blir ikke jo ikke bare trøtt som tidligere nevnt, men humøret påvirkes. Ikke bare for de rundt meg, men for min egen del også. Jeg blir mye lettere lei meg og det er nesten ingenting som skal til før jeg føler meg tråkket på. Ting jeg kanskje ikke enser sånn til vanlig, legger jeg veldig godt merke til nå. Jeg tar meg mye lettere nær av ting og ser ikke løsninger men problemer. Jeg er et menneske som trenger mye hvile og uten det blir jeg helt ødelagt og jeg ødelegger som regel for meg selv, ved å la negative tanker få surre fritt. Jeg har rett og slett ikke energi til å holde de dumme tankene unna. Nå som jeg skal bli mamma, er dette noe jeg absolutt må ta tak i. Det blir jo ikke akkurat mer søvn når William kommer, men igjen så kommer jeg nok til å være så oppslukt i han og alt som handler om han, at mine dumme, negative tanker holder seg på avstand. Da har jeg verken tid eller lyst til gruble over mine små problemer.

  Jeg prøver å tenke positiv, og klapper meg selv på skulderen for å ha kommet meg en tur på jobben i dag. Ikke for å jobbe, men for å ordne permisjonspapirer og hilse på. Savner virkelig kollegane min og synes det er synd at ting er som de er, men igjen, så er de jo der når jeg kommer tilbake, så jeg får bare se på det på den måten. Nå har jeg i hvertfall fått ordnet papirene og enda en ting jeg skulle ha gjort er taken care of. Da kan man jo ikke la være å bli litt glad. Det er godt med alt som er gjort, eller hva?

  En annen ting som gjør meg glad er å dra frem de små klærne til William. Drømmer meg bort til den tiden som ikke er om så altfor lenge, hvor en liten gutt skal fylle alt det søte vi har kjøpt. Gleder meg til å holde han i armene mine og se og bli kjent med krabaten som sparker mamma i blæra og er våken konstant virker det som^^ Selv om jeg til tider må akutt på do, så synes jeg det er veldig koselig å kjennet at William har det bra. Ingenting er bedre enn det:)

  Mitt trøtte tryne er ikke kameravennlig i dag, så jeg har bestemt meg for at i stede for å dele den litt slitne utgaven av meg selv, så deler jeg de fine blomstene jeg har kjøpt. Disse skal senere bli til en prøve utgave av hodepynten min til bryllupet. Må bare bare få kjøpt inn det siste så jeg får begynt. De er i hvertfall ikke like trøtte som meg, enn så lenge^^

   

  Har dere en fin dag?:)
   

 • 23.05.2016 kl.16:49
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Søndager som denne!

  • 22.05.2016 kl.14:24  I dag ble det en sen start på dagen. Etter noen netter uten så altfor mye søvn, fikk jeg endelig sove i natt. Det resulterte i at jeg ikke våknet før halv tolv. Jeg er jo vanligvis lys våken kl åtte, så var deilig å få sove ut. Vet at gravide sover mindre og dårligere og for min del er det ganske dumt. Ikke fordi jeg bare blir jeg trøtt, men jeg blir også ganske gretten når jeg ikke får den søvnene jeg føler jeg trenger. Og når dette skjer flere netter på rad, ja da er lunta kort^^ Det hjelper heller ikke at drømmene er så livlige og nesten slitsomme å komme seg igjennom. Her en natt drømte jeg at jeg, Martin og Luna var på tur i fjellet, noe som i seg selv er ganske koselig. Det som ikke var fult så koselig var at jeg hadde smerter i ryggen hele turen og jeg det var jo ikke så rart. Når jeg våknet klarte jeg nesten ikke å bevege meg og det føltes som jeg hadde løpt maraton. Jeg hadde klart å sparke bort gravidputen min og den er essensiel for at jeg skal ha en god natt søvn. Bekkenet mitt verker med den, men uten den blir jeg rett og slett kvalm og uvel. I natt holdt den seg på plass vel og merke, så i natt var ikke så ille.

  Til tross for en sen start, begynte jeg dagen med en god fokost sammen med Martin. Ingenting er som søndager hvor vi har hele dagen fri og vi kan nyte morgentimene sammen. Martin jobber jo som regel tidlig i ukedagene, så noen frokost da lar seg ikke gjøre, søndagene har derfor blitt litt hellige. Planen i dag er å gjøre minst mulig, men nå som vi har fått vaskemaskin, klarte jeg ikke la være å vaske klær. Når man er vandt til å forholde seg til vaskekjeller, så setter jeg på en vask her i leiligheten med glede. Utrolig deilig å kunne vaske når jeg vil og når det trengs, uten å ta stilling til vasketid og vaskekort. 

  Nå skal jeg hoppe i dusjen og ha det som jeg kaller spasøndag. Da bruker jeg litt ekstra tid på meg selv, skrubber smører og ja alt som hører med:)

  Ha en fin søndag!

 • 22.05.2016 kl.14:24
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Drømmer om å reise

  • 21.05.2016 kl.18:00

  Jeg og Martin har enda ikke vært på kjæresteferie, til tross for at vi snart har vært sammen i 4 år, skal gifte oss og venter barn. Vi har hatt hodene våre fokusert på å etablere oss og gjøre leiligheten vi kjøpte for 3 år siden om til det hjemmet vi ønsket oss. Gifte oss var noe som også var viktig, så vi valgte å legge dette inn i prioriteringene våre. Det sies at man ikke kan få i pose og sekk og det er det en sannhet i vil jeg si. Alt koster penger og noen ganger må man velge hva man vil legge pengene i. Nå som vi ser resultatene av prioriteringene våre så er jeg veldig glad for de valgene vi tok. Jeg er 26 og Martin er bare 22, så vi har jo et helt liv å reise på, både med og uten barn, selv om det nå blir noen år til. Men selv om det er uaktuelt å reise nå, så er det lov å drømme seg bort.

  Planen var å reise til Thailand på bryllupsreise, så drømmenreisen for min del vil jo være dit. Jeg og Pappa var på far og datter tur dit og besøkte en øy som het Koh samet og bodde på Ao Prao resort og jeg har aldri vært på et mer vakkert sted. Hotellrommene var små hus bygd oppi høyden inn i naturen, så man følte virkelig at man bodde inni jungelen. Rett ved siden av lå en helt fantastisk strand, med helt klart vann og en rolig atmosfære. Utrolig lett å slappe helt av. Thailands mat er også noe som er et pluss ved Thailand, det er jo så sinnsykt godt.

  Jeg håper vi i fremtiden kan komme oss tilbake dit eller et annet sted som lingner. Vil veldig gjerne vise både Martin og Willam de vakre plassen som finnes rundt om i verden. Jeg håper vi også kan reise på eventyr sammen og se land og kulturer ingen av oss har sett før også, men enn så lenge for det bli med en drøm:)

   


  //Bildet er hentet fra Ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no

   

  Dette er bilder fra Ao Prao og beach og resort. Et helt fantastisk sted, som jeg gjerne kunne dratt tilbake til:)

   

   

 • 21.05.2016 kl.18:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • No mascara

  • 21.05.2016 kl.14:14  Jupp! Maskaren var tørrere enn en kjeks i dag, så den havnet i søppelkassen. Husker ikke hva den heter, men skal ikke kjøpe den igjen. Når den blir tørr etter så kort tid, til tross for at jeg er nøye på å skru den ordentlig igjen, da var det ikke håp i utgangspunktet^^ Har bestilt meg en ny en fra Inglot som jeg er spent på å prøve. Jeg har alltid levd i den tro at jo dyrere maskaren er, jo bedre er den, men i det siste så begynner jeg å tvile. Jeg har ikke økonomi akkurat nå, til å bruke masse penger på sminke, så jeg har snust litt på de billigere variantene og jeg må si at jeg er positiv...bortsett fra den siste vel og merke^^ Jeg har heller ikke energi til å ta på full maske hver dag lenger, bortsett fra når jeg skal ut, eller har gjester. Så har lett og funnet en god BB cream og litt andre produkter som gir meg det jeg vil ha på kortes mulig tid. Jeg liker nemlig å freshe meg litt opp, men som sagt har jeg ikke energi til full pakke og da er det greit med produkter som gir resultater på under ti minutter. Når William kommer, blir det nok enda mindre tid, så jeg forebreder meg litt til det også.

  I dag har jeg et par ærend. Jeg skal innom blomster butikken og handle med meg litt friske blomster, som kan erstatte de litt slitne her hjemme. En annen grunn til friske blomster, er at jeg om en uke skal på prøvetime på bryllups håret. Siden jeg har store planer om å lage min egen hårpynt, vil jeg prøve å se om jeg får det til, slik at jeg har planen klar til prøvetimen og vi kan få best mulig inntrykk av hvordan det faktisk kommer til å se ut. Heldig meg! Så er hun som skal ordne håret, så snill at hun kommer hjem til meg, slik at jeg trenger å anstrenge meg minst mulig. På selve dagen skal jeg ordne meg hos mamma og da kommer både makupartist og frisøren hjem til henne for å ordne meg. Deilig å bli dullet med, når nerver, bekken og tusen tanker sikkert kommer til å påvirke meg.

  Apropo frisør, så har jeg gitt Martin klar beskjed om at han skal unne seg en tur og få tatt seg en ordenltig frisering av både hår og skjegg. Vanligvis er det jeg som tar meg av hårklippen når håret blir for langt, men siden man gifter seg en gang, så fortjener han også bli dullet litt med. Er ikke bare viktig at bruden føler seg fin, brudgommen skal også skinne på den store dagen. Som jeg sa til han, det skal ikke være noen tvil om hvem som er hovedpersonene, og akkurat den 2 juli, så er det meg og han:) Dressen hans har vi ordnet og jeg fikk lov til å være med å velge ut og den er så fiiiiiiiin. Gleder meg til å se han i hele stasen, med sko, sløyfe og knappehulsblomst ( som vi også skal lage selv). Skoene var jeg også med å velge ut og det gledet meg å se at han følte seg vel i valgene jeg har tatt. Ingenting er bedre enn når Martin kom hjem etter siste prøving av dressen og sa at den satt perfekt. Da vet jeg at han også kommer til å føle seg fantastisk på den bryllupsdagen:)

     //no mascara


  Nei, jeg får vel komme meg av gårde hvis jeg skal få noe gjort i dag. Ha en fantastisk dag!:)

 • 21.05.2016 kl.14:14
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Kroppspleie for gravide

  • 20.05.2016 kl.15:17

  Kroppspleie under gravididteten mener jeg er viktig. Ikke bare for å holde strekkmerkene unna og huden fuktet, men også for å pleie seg selv. Jeg vet i hvertfall at jeg nyter den lille halvtimen jeg har på badet hver dag, hvor jeg smører, pleier og bare sapper av. Når william kommer, så blir det nok mindre tid til sånt, så jeg må nyte det mens jeg kan. Men har likevel en plan om å få til en gang i uka, hvor jeg kan få litt ekstra tid for meg selv og kremene mine. Om det lar seg gjøre vet jeg ikke enda, men håper det. Tror ikke man må glemme seg selv, selv om man får barn og det tar opp mye av tiden. Dessuten så kan jo lillegutt henge med pappa litt også.

  Jeg har funnet noen produkter som jeg liker veldig godt og føler gir gode resultater. De lukter ikke for mye og trekker raskt inn i huden, noe jeg som gravid ser etter. Lukt generelt er forsterket under graviditeten, så sterke lukter orker jeg ikke og en olje eller krem som ligger utenpå huden hele dagen er bare ikke deilig. De produktene jeg har valgt er rettet mot gravide, men er sikker på at det finnes andre gode produkter der ute som gjør samme nytten. Det man bare skal være litt obs på er hva produktene man velger å bruke inneholder. A vitaminer, parabener og salisylsyre er noe man skal unngå som gravid. Noen produkter og oljer inneholder castor oil, noe som i ren form, IKKE skal brukes av gravide, så jeg holder meg unna kremer og hudpleie med dette også, selv om det ikke er like konsentrert som ren castor oil. VIKTIG!!! Er man under noen som helst tvil om ingredienser og hva man kan bruke, snakk med lege eller jordmor. Det er de som vet best og man alltid skal henvende seg til ved usikkerhet. De produktene jeg bruker er vel og merke sikre, da de er godkjent for bruk av gravide:)

   

   

  Mama mio The Tummy Rub Oil

  The Tummy Rub Oil fra Mama mio er en fantastisk olje. Den lukter svakt sitrus og trekker raskt inn. Vil alikevel anbefale å vente litt med å ta på seg toppen, da det tar litt lenger tid for en olje og trekke inn, enn en krem, men synes likevel at dette tar minimalt med tid. Jeg opplever at den holder huden på magen fuktet hele dagen og om du er plaget med kløe på magen, lindrer denne veldig. Nå har jeg akkurat gått inn i tredje trimester (tiden bare flyr) så om det dukker opp strekkmerker fremover nå vet jeg jo ikke, men frem til nå er det ingen antydning en gang. Jeg velger å tro at The Tummy Rub Oil, har en stor del av æren for det. Uansette så anbefaler jeg denne. Fikk også en olje av en venninne fra Weleda som også er like god og fokuserer på naturlige ingredienser. Grunnen til at Mama mio sin ble min favoritt, er rett og slett lukten og at jeg liker den så godt.

   

   

  Love Boo mummy Body smoother

  Dette er en ganske tykk og fet bodybutter, men til tross for dette, trekker den raskt inn i huden. Den holder hunden fuktig hele dagen og så lukter den deilig kanel i tillegg. Er du ikke glad i lukten av kanel, er ikke dette kremen for deg. Vet at ikke alle er enige i at lukten av kanelbolle og hudpleie hører sammen^^ Jeg derimot har ingenting i mot det. Jeg har lest at gravide kan oppleve at huden blir mer tørr en vanelig og da er det jo supert at denne kremen eksisterer. Hvis du blir tørr etter å ha brukt denne, så vet ikke jeg. Anbefaler denne om du vil skjemme deg bort litt ekstra:)

      

  Mama bee leg & foot cream

  Denne er en reddende engel for slitne og hovne ben. Under graviditeten begynner man jo å bære på litt ekstra vekt etterhvert og det kan bli en belasning på bena. Støttestrømper anbefales, da det holder blodsirkulasjonene i gang og man unngår åreknuter, men denne kremen er heller ikke så dum. Den inneholder pepermynte olje og rosmarin ekstrakt som gir en svalende følelse for vonde ben, samtidlig som denne også får fart på blodegjennomstrømingen. Jeg elsker den og smører den på hver kveld før jeg skal legge meg, eller når jeg setter meg i sofaen for kvelden. Denne kan jo brukes av flere en gravide også. Har det vært en tung dag på jobb og bena kjennes vonde og tunge, så er det bare å smøre på å lene seg tilbake:)

      

  Love boo mummy perineum massage oil

  Denne er egentlig ment for der nede 6 uker før fødsel for å gjøre det litt mer elastisk om dere kjønner hva jeg mener. Selv om jeg er i uke 29 og denne skal kun brukes der nede fra uke 34, har jeg likevel sikret meg en, tilbud, er tilbud^^ Men denne trenger ikke bare brukes der nede, det står på flasken at den passer perfekt som massageolje hvis din bedre halvdel har lyst til å gjøre ekstra stas på deg en dag og det er det denne har blitt brukt på hittil. Skulle det være litt igjen etter fødsel, passer den også til babymassage, da den er helt uten parfyme og farlige stoffer. Vil alikevel anbefale å vaske den av etter massagen, da den har en tendens til å gi en merkelig lukt på klær, ikke vet jeg hvorfor. Er du en av de som har arr etter et keisesnitt, eller noe annet som man ønsker å redusere, fungere denne oljen til det også. 

  Sånn helt på tampen finnes det en showergel fra Love boo mommy jeg også gjerne vil anbefale. Den lukter godt og tørker ikke ut huden. Den er drøy i bruk og tror nok at jeg kommer til å bestille denne igjen. Kanskje etter jeg har født til og med.

  ...

   

  Disse produktene er jeg strålende fornøyd med og bytter mellom Love boo mommy og mamma bee. Jeg synes alle gjør det de lover og luktene faller i god jord hos meg. Jeg er veldig var på lukt, så er det noe som lukter for mye eller kvalmt, så holder jeg meg unna. Disse produktene derimot, har milde dufter som jeg klarer helt fint. Thumbs up!

  Hvilke produkter bruker du?:)

 • 20.05.2016 kl.15:17
 • skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • Min nye blogspot

  • 20.05.2016 kl.12:30  Da er stolene til den selvlagde kjøkkenøyen på plass og vi kan endelig ta den i bruk. Ved hjelp av min kreativitet og Martin sin handlingskraft så synes jeg vi har fått et godt resultat som dekker våres behov. Vi har fått mere benkeplass, spisebord på kjøkkenet og enda mer skapplass. Vi er glad i å lage mat og skulle gjerne lagd mer mat sammen, men når benkeplassen vi har hatt tidligere har vært begrenset, har det som regel endt med at kun den ene lager mat. Nå derimot, kan vi kokkelere sammen uten knuffing og diskusjon på hvem som skal stå hvor^^ Det som er enda bedre, er muligheten for at hele familien kan stå å bake og lage mat sammen, noe jag alltid har hatt lyst til. Nå er det nok plass til at lille William ( når han blir stor nok) kan være med mamma og pappa på det som skjer på kjøkkenet. Ikke nok med det, men vinduet på kjøkkene har absolutt den fineste utsikte, så det å blogge og spise frokost her, er bare supert. Har nok funnet meg en ny blogspot her i leiligheten:)

  I dag morges tikket det inn to meldinger fra posten om at pakken med produktene mine og brudekjole nr 2 var ankommet, så må vel få hentet dette i løpet av dagen. Jeg har som dere sikkert skjønner valgt å gå for to brudekjoler på bryllupsdagen og det av en veldig enkel grunn. Kjolen jeg skal ha under vielsen og middagen har et nokså langt slep og jeg ser for meg at dette kan bli problematisk under dans og moro som ikke innebærer å sitte på en stol. Som høygravid med bekkeløsning på tidspuktet for bryllupet, så ser jeg ikke bort ifra at krykkene må frem etterhvert og da er ikke en kjole med slep noe særlig. Derfor fant jeg meg et billig alternativ, for er det en ting jeg ikke vil være på den store dagen, så er det begrenset.

  Produktene jeg skal hente er fra EmerginC og som jeg gleder meg til å ta i bruk. Fant ut at hudpleieproduktene jeg bruker i ansiktet, testes på dyr og da sier det stopp for meg. Jeg har desverre ikke penger til å bytte ut alt, men et sted må jeg jo begynne, så derfor venter det en spennende pakke på posten i dag. Ikke noe med at EmerginC ikke tester på dyr, men har også hørt at de fører gode hudpleie produkter og som den hudpleiejunkien jeg er så passer det jo meg perfekt. Har allerede et serum fra merket og den er jeg stor fornøyd med. Skal komme tilbake med et innlegg om produktene om jeg synes de gjør nytten. Noe jeg tror og håper på:)

  Er flere en meg som liker den nye kjøkkenøyen^^ Tror den falt i smak hos Luna også. Nå får hun jo full oversikt over hva som skjer utenfor vinduet vårt. Uansett, så får jeg vel ordne meg litt å komme meg opp på posten. Brudekjolen skal helst være prøvd før Martin kommer hjem i dag og jeg håper inderlig at den passer. Hvis ikke har jeg en brudekjole ekstra om noen av venninne mine skulle få ånden over seg i nærmeste fremtid:)

  Håper dere nyter dagen til det fulle!
   

   

 • 20.05.2016 kl.12:30
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Snart er barnevognen i hus

  • 19.05.2016 kl.16:34

  Da har jeg akkurat vært ute på lekeplassen rett utenfor der jeg bor. Det er ikke sånn at jeg liker å henge på lekeplassen alene, men Luna elsker å grave litt i sandkassen. Hvis det er noe hun elsker så er det  å grave, grave grave. Nå som det er deilig tempratur synes jeg det er deilig å bare sitte å se på henne kose seg. I tillegg får hun brukt energien hennes og jeg står igjen med en blid og fornøyd hund. Akkurat nå har hun lagt seg ved siden av meg for å slappe av etter en ihverdig jobb i sandkassen^^

  I dag har endelig barnevognene kommet frem og jeg skal få Martin til å hente den på posten. Gleder meg veldig til å sjekke den ut og faktisk kunne si at barnevognene er i boks og i hus. Har tidligere fortalt at det tok litt tid før vi helt klarte å bestemme oss for hvilken vogn vi ville ha med tanke på hvor mange varianter og merker som finnes der ute. Da vi endelig følte at valget var tatt, så bestilte vi med en gang, så nå gleder jeg meg til den står her i stua. Føler det blir mer og mer virkelig at vi snart er foreldre, for hver ting på listen vi kan krysse av:) Jeg håper vi kommer oss på Ikea i løpet av neste uke og får kjøpt inn det siste.

  Vet at vi fortsatt har tid til ordne det meste før august, men siden neste måned blir bryllup, bryllup og enda mer bryllup vil jeg ha det meste på plass så fort som mulig. Jeg vil bli ferdig med å innrede rommet til William, selv om han de første månedne kommer til å sove inne hos oss. Jeg vil bare føle at alt er under kontroll, for nå er det mye å tenke på. Baby og bryllup på samme tid tar litt på, men det viktigste er tanken på at begge ting blir bra og begge ting er noe jeg gleder meg veldig til:)

      

   

 • 19.05.2016 kl.16:34
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Red velvet cake

  • 19.05.2016 kl.12:00

  Nå er det to dager siden 17 mai, men vil alikevel dele kaken jeg bakte til den store dagen. Valget falt på en red velvet cake og den er god hele året, så må jo ikke være en 17 maikake heller. Man kan bytte ut den røde, hvite og blå pynten med sommerlig pastell farger, eller lage en høstkake med gule farger og plommer fra hagen. Man kan pynte den akkurat som man vill:)

  Jeg har stjålet oppskriften fra SOMETHINGSWEET og oppskriften finner du HER. Selv om dennne dama er mye flinkere en meg, så synes jeg ikke at kaken min ble så ille. Den ble saftig og god på smak. Det jeg kanskje kunne gjort bedre var pikekyssene, marengsen kunne nok vært litt stivere før jeg puttet de i ovnene. Men når kjøkkenmaskinen min begynte å lukte brent, mente jeg det var på tide på slutte og heller gjøre det beste ut av det^^ Flaks at jeg har hørt rykter om at vi skal få en ordentlig kjøkkenmaskin i bryllupsgave. Da skal jeg virkelig bake, noe jeg egentlig liker veldig godt, og skulle ha gjort mye mer av. Men med en maskin som ikke er helt up to date og jeg verken har rygg eller ork til å piske og kna for hånd, så blir det ikke så mye desverre.

  Men uansett back to the cake! Jeg valgte å bytte ut frostingen inni kaken med vaniljekrem, da jeg rett og slett hadde lyst på vaniljekrem, og bringebærene med jordbær, siden jeg ikke er så glad i bringebær. I tillegg hadde jeg ikke nok frosting til å lage mønsteret på toppen, så det måtte jeg droppe. Men til tross for dette ble den velykket vil jeg si og rosen jeg fikk for den, tilsa at det var flere som var fornøyd:)

   

  //kjempe fin til alle annledninger

   

  Falt veldig for somthingsweet, da det er fine og spennende oppskrifter der. Blir nok ikke siste gangen jeg stikker innom for inspirasjon og tips:) Så er du glad i å bake og vil utfordre deg litt med noe nytt og spennende, så anbefaller jeg deg å ta en titt innom:)

   

 • 19.05.2016 kl.12:00
 • baking
 • 1 kommentar
 • Clean Blossom

  • 18.05.2016 kl.15:00

  Det nærmer seg sommer med lange og solfylte dager og mye av klærne kan pakkes ned og glemmes for noen måneder. Jeg synes alt blir så mye lettere med en gang det blir varmere i været. Det er så deilig at alt som kreves for å gå ut av døra er en sommerkjole, ballerina og kanskje en tynn cardegan hvis det skulle være litt kjølig, og så er man klar. Ikke noe mas med bobblejakker og tunge sko. Det er ikke bare klær og sko jeg foretrekker at er lette på sommeren, men parfymen min vil jeg også skal dufte friskt og lett.

  Jeg er vel ikke den eneste som har litt å velge i fra baderomshylla?^^ Jeg er nemlig sånn at jeg har en som jeg bruker på fest eller hvis jeg skal noe spesielt, to som jeg bytter på om vinteren og to jeg bytter mellom på sommeren. Jeg har vel til sammen 5 dufter jeg bytter på igjennom året og kan vel si at jeg er en av de som blir fort lei. Men å skaffe meg nye favoritter er ikke noe problem. Jeg finner sjeldent dufter jeg er 100% fornøyd med, så når jeg først gjør det, så sørger jeg for å skaffe meg en utgave. Desutten varer jo parfymer i en evighet, så gjør ikke så mye at det er litt igjen i den gamle. Det er vel en av unskyldningene som går igjen når det kommer til å kjøpe enda en ny duft.

  Men som sagt så nærmer det seg sommer og jeg har allerede rukket å finne en ny favoritt. Denne fant jeg da jeg var på utskikk etter noe helt annet og det er som regel da jeg kommer over nye dufter. Jeg visste med en gang at denne måtte jeg ha og denne skulle jeg ha. Clean Blossom heter den og jeg bare elsker den. Den er liten og lett å ha med seg om man føler for å friske opp duften i løpet av dagen og den dufter ikke for mye, noe jeg synes er viktig når det kommer til hverdagsparfymer på sommeren. Desutten er den rosa og søt^^ Jeg skal ikke lyve, jeg liker at parfymene mine er pene å se på. Kall meg teit, men sånn er det nå bare. Uansett så dufter den fantastisk og jeg får sommerfølelse hver gang jeg spruter på meg denne.

   

  Clean sine parfymer er noe jeg egentlig ikke har snust noe særlig på tidligere, men var flere av dem som vekket min interesse. Var også en som het rain og den også hadde denne lette lukten jeg ser etter på sommeren. Kan nok tenkes at jeg prøver den etterhvert også, men for nå er jeg forelsket i denne rosa lille flasken.

  Hvilken parfyme bruker dere?

   

   

 • 18.05.2016 kl.15:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • En litt treg morgen

  • 18.05.2016 kl.11:08

  God morgen!:) Jeg sitter fortsatt i sengen. Selv om dagen i går var veldig hyggelig, kjenner jeg at jeg får svi for å ha sittet i gamle hagemøbler en hel dag, i dag. Har ikke hatt verdens beste natt, da jeg har hatt problemer med å snu meg og da vekkerklokken til Martin ringte i dag, trodde jeg at jeg skulle dø. Så vondt! Men jeg får vel si det er verdt det, når jeg hadde det, det så koselig i går:)

  Jeg kjenner litt på den følelsen at verden går videre i dag og jeg ikke helt klarer å henge med. Kall meg merkelig, men en av mine metoder er å stå opp og gjøre de samme rutinene som jeg ville gjort hvis jeg skulle på jobb eller bare ut. Sminke meg, ordne håret og de tingene jeg ikke pleier å prioritere på dager jeg har fri. Da får jeg følelsen av at jeg også starter dagen, selv om den mest sannsynlig må tilbringes her hjemme. Gleder meg veldig til verandaen er på plass, da kan jeg sitte litt ute også. Akkurat nå ser den ikke ut etter en lang vinter og oppussing.

  Vi har store planer for verandaen i år. Jeg har blandt annet begynt å male utemøblene våre, da vi fant ut at de hadde vi glemt å ta inn for vinteren. Utemøbler i tre som har stått i snø og fukt i mange måneder, er ikke noe særlig stas å se på, men siden de fortsatt var i fin stand bestemte vi oss for å male dem og friske litt opp. Hvit blir fargen og så har vi allrede kjøpt nye puter ( de glemt vi også å ta inn), som kommer til å passe perfekt!:D. Gleder meg til å se det endelig resultatet, men det kan nok ta litt tid. Møblene krever flere lag med maling og det tar mellom 8-12 timer for hvert lag man kan male, så har en liten oppgave for å si det sånn^^ Men er jo igjen fint for meg å ha noe å pussle med, når jeg føler jeg orker.

  Plantene kommer til å bestå av lavendel i blomsterkassene og hortenisa i melkespannene. Ja jeg har planene veldig klar^^ Siden jeg og Martin er to matglade mennesker, som trives på kjøkkene, blir det grønnsaker og urter også. Det blir agurk, paprika, tomater og chili som skal plantes. Egendyrkede tomater smaker utrolig godt og chilien pleier vi å fryse ned og bruke gjennom året. Agurker og paprika har vi ikke prøvd oss på før, så blir spennede å se hvordan det går. Urtene har jeg allerede plantet i vinduskarmen, så får vi se om jeg finner en passende plass til dem på verandaen når det blir varmt nok. Jordbær er også en ide vi har hatt og ingenting kan slå smaken av jordbær fra hagen, eller verandane i vårt tilffelle.

   

   


  //bildet er hentet fra pinterest

   

  Legger ved et bilde av urter som er fine å ha ute på sommeren. Som for eksempel rosmarin, timian og basilikum. Basilikumen får en helt annen smak enn de man kjøper på butikken, når den står ute (smaker enda bedre) og har den de rette forholdene vokser den seg kjempestor og man kan høste sommeren igejnnom. Timian og rosmarin er robuste urter som ståler regnvær og de litt kjølige sommerdagene, desutten passer de jo så fantastisk bra til grillmaten.

  Nå må jeg komme meg opp og i butikken! Etter mange røde dager begynner det å minke i kjøleskapet og jeg kjenner jeg begynner å bli sulten. Må bare finne en måte å komme meg opp av senga på, men er vel bare å hoppe i det.


  Ha en stråeldende dag

 • 18.05.2016 kl.11:08
 • mat
 • 0 kommentarer
 • Sen inspirasjon

  • 17.05.2016 kl.21:09

  //dagens servietter

   

  Nå nærmer 17 mai feiringen seg slutten hos de fleste og uansett om den fortsetter, så er var vel 17 maibordet klart i dag morges, om ikke allerede i går. Dette blir en litt sen inspirasjon av hvordan man kan gjøre det litt kreativ med serviettene under en slik feiring. Selv om akkurat denne varianten ikke trengs igjen før om et år, så må det jo ikke være bånd med rødt, hvitt og blått, det kan jo like gjerne være et nøytralt i hvitt og noen helt andre servietter. Med andre ord, kan man leke seg med farger utifra hvilken anledning de skal brukes i. Jeg synes disse er fine alene, men fungere også å plassere bestikk i dem eller feste bordkort om man ønsker det. De var i hvertfall fine på bordet i dag og kommer sikkert til å bruke ideen flere ganger:)

  Flere gode ideer til dekorasjon til bord?

   

 • 17.05.2016 kl.21:09
 • inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • 17 mai og fremtidige tradisjoner

  • 17.05.2016 kl.20:38

  Gratulerer med dagen!:D Vet det kommer litt sent, men bedre sent en aldri, ikke sant?^^ Uansett er jeg godt plassert i soafen og 17 mai feiringen fortsetter med en rolig kveld. Vi har hatt en veldig koselig dag hos min mor med masse god mat, kaker og latter. Jeg kjenner at jeg liker den litt rolige versonene av 17 mai, den hvor familien er i fokus. Jeg sier ikke at jeg ikke synes det er gøy med fest og moro, hvor en flaske champis er drukket før kl to og dagen tilbringes med gode venner, men nå som jeg er gravid og en flaske til frokost eller noen tid på døgnet er uaktuelt, så ligger prioriteringen på et litt annet sted og jeg har det helt topp med å feire alkoholfritt med familien. Mange har spurt meg om hvordan det er å ikke kunne drikke, eller være på fest hvor andre drikker, og jeg kan med hånda på hjerte si at det ikke er noe problem. Alkohol savner jeg ikke noe særlig, om det har med hormoner å gjøre eller om jeg bare har skrudd av lysten på grunn av den lille i magen, vet jeg ikke, men å holde meg unna har jeg null vanskligheter med. Det er også fullt mulig å dra på fest uten alkohol, man må bare vite når det er på tide å dra. Når gjengen har fått i seg en viss mengde og byen står for tur, så drar jeg bare hjem, så selv om jeg avslutter kvelden der, har jeg fått skravlet fra meg og hørt hvordan de andre har det. Jeg har fått vært sosial, ledd, fått det siste sladderet og kost meg uten en dråpe alkohol i blodet:) Desutten vet jeg at vennegjengen min er interessert i høre hvordan jeg har det også, hvordan det går med William, om han rører på seg, hvor langt jeg har kommet og kanskje å få kjenne litt på magen, noe jeg bare synes er kos:) Alle er veldig nyskjerrige og selv om jeg sitter å drikker vann, så føler jeg meg aldri utelatt. De er veldig flinke til å invitere meg, selv om det er vors eller fest. I tillegg passer jeg på å høre hva som skjer med dem og hva de driver med, spesielt nå som mange studerer i utlandet og vi ikke treffes så ofte lenger. En fin balanse er viktig og selv om det å være gravid tar stor plass i tankene og jeg til tider kan være litt i min egen bobble, må det være rom for andres liv også.

  Etter en dag som dette merker jeg at jeg er mer bevisst på tradisjoner og hva slags tradisjoner vi vill skape for lille William. I dag var en av de dagene jeg ønsker å gjenta og lage en tradisjon av. At familien møtes til sang, dans, kaker og god mat i hagen på 17 mai er noe jeg vill at William skal oppleve. Enten det er med min familie eller Martin sin, så vil jeg at familie skal bli en prioritering på fremtidige feiringer. Jeg har ikke vokst opp med så mange tradisjoner og de tradisjonene  vi hadde forsvant litt da bestemoren min døde, så nå er det viktig at vi lager våre egne. Jeg synes i hvertfall det er hyggelig å forbinde høytider og feiringer med forventninger og minner fra tidligere år. Som i fjor da jeg inviterte familien til juleverksted, definitiv noe vi skal gjøre igjen og jeg ønsker å gjøre til en tradisjon. De småtingene man gjør igjen og igjen hvert år, er med på å gjøre feiringer personlig og noen man kan tenke tilbake pål. Det at jeg og Martin bygger pepperkakehus hvert år, har blitt en tradisjon hos oss og jeg håper det kommer fler med årene, spesielt nå som William kommer:) Jeg gleder meg hvertfall til utallige familiesammenkomster, tradisjoner og feiringer med lille gutten vår.

  En annen tradisjon som jeg har sånn halveis innført er å lage 17 maikake. Den ble vellykket og tror ikke jeg var den eneste som mente det. Jeg ble i hvetrfall fortalt at den var god og når noen forsyner seg to ganger så pleier det å være positivt. Jeg skal ikke skriver for mye om den nå, skal komme tilbake til den senere, men skal legge ved et lite bilde som en smakebit .Hadde tenkt til å få martin til å ta litt bilder av meg med den nye sommerkjolen min i dag også, men vond rygg og litt mye å gjøre de sist dagene gjorde at jeg glemt hele greia. Jaja, kakebildet blir det i hvertfall^^

      

   

  Ha en fortsatt fin feiring!:)

 • 17.05.2016 kl.20:38
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ønskeliste til lille William

  • 16.05.2016 kl.14:00

  Det er jo et hav av utstyr til baby man kan velge mellom og jeg blir ikke helt klok på hva man trenger og ikke. Har funnet noen gode lister på nettet, så tror vel at jeg skal komme i mål til slutt, men om noen har noen gode råd på hva som var et must og hva som viste seg å være unødvendig, tar jeg det i mot med glede:)

  Babyklærne tror jeg vel nærmer seg i boks, da min kjære svigermor ga klar beskjed om at nå måtte jeg slutte å kjøpe inn mer klær til William, for det kunne hende det kom litt fra både dem og andre etterhvert^^ Nå har jeg jo kjøpt inn alt jeg synes var søtt på Lindex, H&M og Zalando, så skal nok klare å la være å kjøpe inn så veldig mye mer, men litt kan nok hende. Klarer jo ikke gå forbi alle de søte klærne som dukker opp i butikkene nå^^

  Vogn og bilstol er på plass og der hadde vi... eller jeg litt problemer med å finne ut hva vi skulle kjøpe, men valget falt på Stokke trailz noe som jeg nå er veldig fornøyd med. Den er like fin på kjøpesenteren som i skogen, hvis jeg skal tro på det jeg har lest. Og siden jeg og Martin liker å komme oss ut i naturen i ny og ne, følte vi at Stokke trailz var det rette valget. Så nå gjenstår bare resten^^

   

  //bildene er hentet på minikids.no

   

  Jeg har jo en liten ønskeliste da, hvilken vordene mor har vel ikke det?^^ Har funnet en søt butikk ved navnet Minikids og der har de så mye fint og veldig etter min smak. Selv om noen av det er litt vel dyrt for min lommebok akkurat nå og vi nettopp har brukt en del på vogn og bilstol, så får det bli med en ønskeliste en så lenge. Men kan nok tenkes at jeg unner men noe, vi får se:) Favorittene på ønskelisten er i hvertfall det utrolig søte bamseteppet, uroen, og det tykke stelleunderlaget.

  Vi har store planer om å komme oss på IKEA etterhvert også. Handle inn litt til babyen og litt til verandaen. Siden det blir litt besøk hos oss i sommer og jeg har store planer om at Martin skal feire bursdagen sin for en gangs skyld, så er det greit å ha en innbydene veranda hvor man kan slappe av å nyte solen. Det er mye som skal ordnes i sommer, men det er mest bare moro og koselig. Desutten kommer jo familien til Martin, så da blir det enda fler som kan hjelpe til med bryllup og andre ting vi trenger hjelp til, så tror dette skal bli bra:)

 • 16.05.2016 kl.14:00
 • inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • pikekyss på agendaen

  • 16.05.2016 kl.12:14

  Det er så deilig å våkne til fint vær! Selv om det ikke er den store varmen, så gjør det ikke noe når sola titter frem. Det er litt lettere å nye morgenturene med Luna når soltrålene treffer ansiktet og ikke kaldt regn. Det som er enda bedre er at det ser ut til å bli en solfylt 17 mai og da er det større sannsynlighet for at man kan nyte feiringen ute. Jeg har funnet 17 maikjolen allerede og har store planer om å gå med den, men ser ut som jeg muligens må ha med et skift, siden temperaturen ikke skulle være noe særlig men sol blir det. Uansett så elsker jeg 17 mai, så moro koselig blir det:)

  Jeg blir litt forvirret av alle disse fridagene. Tok meg selv i å våkne i dag å tro at Martin hadde dratt på jobb, da det to sekunder etterpå slo meg at han hadde sluknet på sofaen i går og fortsatt lå der og sov. Når han først har sovnet på sofaen, så nytter det ikke å få han i seng, tro meg jeg har prøvd^^ Men så lenge han sover godt, er det jo greit, vil bare ikke at han skal våkne opp med vond rygg eller nakke. Det er bare ikke godt!

  Det er deilig at han har fri og det er deilig at alle andre har fri. Mandager pleier å være en dag hvor jeg blir påmint at verden går fremover der ute og jeg blir sittende hjemme. Alstå jeg kommer meg ut, men kanskje ikke like mye som jeg skulle ønske og da synes jeg det er deilig med de dagene hvor "livet utenfor" om man kan si det, stopper litt opp. Da er det ikke bare jeg som sitter hjemme og jeg har det litt bedre med at jeg må ta det litt med ro.

  Planen i dag er å få lagd pynten til 17 mai kaken og selve kaken. Pikekyss skal lages og kan vel si at marengs ikke er min sterke side. Jeg klarer å lage det, men når jeg ser marengsen til svigermor, så vet jeg at jeg ikke er helt der enda^^ Meeen man blir jo ikke noe bedre av å ikke prøve, så jeg skal nå gi det en sjanse og så får vi se hvordan det går. Hvis ikke så fikk Martin 6 i baking på kokkeskolen, så jeg kan alltid hendevnde meg til han om det skulle gå helt skeis. Jeg vil påstå at jeg kan bake, men det er noen ting som er verre å få til en andre, og da er Martin veldig grei å ha. Sånn utenom det er jeg veldig sånn "skal klare alt selv" men det har hendt at jeg må se slaget tapt. Greit å ha en ved min side som har fått det svart på hvitt at baking det kan han. Jeg fikk 6 i kunst og håndtverk eller formgivingsfag som det kanskje heter nå da, så  jeg har mine kvaliteter jeg også^^

   


  //Foto: Mia Tåsåsen

   

  Ha en fin dag!

   

   

 • 16.05.2016 kl.12:14
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Mor for første gang

  • 15.05.2016 kl.15:00

  Jeg gleder meg til å bli mamma og siden jeg blir mor for første gang, så vet jeg jo ikke helt hva jeg har i vente. Jeg vet at det innbærer mindre søvn, amming, gråting, bleieskift og gulp, samtdig som det også innebærer koselige trilleturer, kos og mange fine øyeblikk med den lille. Men selv om man har en ide om hvordan det kommer til å bli, så har jeg det litt i bakhodet at ikke ting alltid blir som man har tenkt. Jeg er sikkert ikke den enste gravide som har en plan om hvordan ting skal være når babyen kommer og det tenker jeg bare er en bra ting, selv om kansje ikke planene blir helt som man skisserte på forhånd. Da har  man i hvertfall forebredt seg så godt man kan.

   

  Processed with VSCO with b6 preset
  // Bildet er for en stund siden, så er nok litt større nå. Vokser fort^^
   

  Jeg fikk smake litt på ansvarsfølelsen her om dagen på helsesatsjonen. Jeg var inne til en diabetes kontroll, noe som tar tid for de som ikke vet det. Først blodprøve, så drikke et helt forferdelig søtt sukkervann, vente i to timer og så inn igjen for ny blodprøve. Prøvene mine var fine, så ikke noe diabetes hos meg heldigvis, men nok om det. Under de to timene jeg måtte hvile på helsestasjonene, kom det en mor med en ganske nyfødt sønn. Hun måtte så veldig på do og siden det ikke var noe stellebord inne på selve toalettet, så lurte hun på om hun kunne legge den lille sønnen sin hos meg. Litt motvillig sa jeg ja, da jeg er livredd for at jeg skal miste han i gulvet. Kall meg merkelig, men sånn er jeg. Kanskje derfor jeg er redd for å øvelseskjører også, tenk om det kommer et barn ut i veien og jeg bommer på gass og brems, da kan jeg ikke tilgi meg selv. Men mannet meg opp i et halvt sekund og sa til slutt ja, jeg skal tross alt ha ansvar for en liten en selv om noen måneder. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Selv om det ikke var mitt barn, så smilte jeg fra øre fra øre og kjente jeg ble varm i skinnene. Det var en blanding av forståelsen for hvor liten og hjelpeløs han var, hvor god han var og at jeg snart skal sitte med mitt eget barn på denne måten. Jeg strøk han litt på magen og tror han likte det, da han ble veldig rolig. Selv om han ikke lå der lenge, så fikk jeg kjent på følelsen av hvor mye William kommer til å trenge meg og ikke minst så ble jeg utolmodig. Ser utrolig frem til august, da jeg endelig skal få møte han og bli kjent med han.

  Siden dette er første gangen jeg blir mamma og man ikke helt sikkert vet hva man går til, så dukker det jo opp bekymringer også. Hvordan kommer jeg til å takle lite søvn, kommer jeg til å klare å amme, hva gjør jeg når han gråter og hverken kos, skifting av bleie eller pupp hjelper? Hva gjør jeg når han har vondt i magen? og hvordan takler jeg det å engste meg for at han har det bra hele tiden? ( er 100% sikker på at dette er en bekymring jeg kommer til å ha). Det er godt det finnes jordmødre og at jeg har min egen mor og Martin sin mor å gå til for gode råd. Og så har jeg en teori og et håp om at mye kommer på instinkt. At man bare vet hva man skal gjøre. Instinktet setter jo i gang med en gang man venter barn. Kosthold, trening og tilrettelegging for at barne i magen skal ha det best mulig vil jeg si er instinktiv, da det nesten er noe alle gravide tenker på og ikke bare noen. Og dette med å få på plass barnerommet og ha alt utstyre i orden før babyen kommer, blir jo nesten som at fuglene bygger reir på våren. Uansett så vet jeg i hvertfall at jeg ønsker å bli en god mor og det beste for mitt barn, så finner vel ut av det den dagen han kommer:)

   

 • 15.05.2016 kl.15:00
 • Tanker
 • 2 kommentarer
 • verdens beste hårserum

  • 15.05.2016 kl.12:00

  Dere har sikkert fått med dere at det er noen blogger som har testet ut The incredible face gel fra MayBeauty. Jeg har desverres i sammenheng med graviditeten og hormonene som hører med der, en kolonihage av urenheter på haken. Jeg skal jo gifte meg i sommer og er nå på randen til å være desperat etter å bli kvitt urenhetene. Har lest at det å peele huden er en av måtene å forbygge kviser og arrene som følger med, så jeg klikket meg inn på Maybeauty og bestilte disse små eskene med vidunder middel. Og de FUNKER. Den døde huden bare preller av og du ser synelig resultat, kanskje ikke på kolonihagen, men resten av anisktet får en fantastisk glød og ser rett og slett ren ut. Thumbs up!

  Meeen det var ikke helt det jeg hadde tenk å anbefalle i dag. Det er nemlig mer å snuse på inne på MayBeauty og da sikter jeg til Morccan Miracle Hair Serum . Om det finnes mirakler her i verden, så er det denne og det er bare etter å ha brukt den en gang. Jeg har veldig mye og tykt hår og nå under gravididteten har det også blitt veldig stritt. Jeg får ofte høre hvor heldig jeg er som har det håret jeg har og det skal jeg ikke si noe på, da jeg vet at ikke alle er like heldig. Men selv om jeg har det håret jeg har, betyr ikke det at det ikke krever god produkter og vedlikehold for å holde det under kontroll.

   

  //Me love

   

  Håret mitt har en tendens til å bli veldig frizzy og bustete, så om jeg ikke går med en børste i veska og kan børste det flere ganger i løpet av dagen, ser det ut som et kråkereir. Kan hende det bare er meg, men synes også det nesten ser slitt ut til tross for at jeg akkurat har klippet meg. Jeg hører om de som har en bad hair day, og jeg skal ikke si at jeg har det hver dag, men føler ikke at jeg blir fornøyd noen gang. I tilegg er jeg glad i å få håret vekk fra ansiktete og hestehale har alltid vært et problem da jeg føler at tuppene ikke samler seg og hestehalen får en slags "slitt" klump neders. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men irriterende er det uansett^^ Men denne uken etter å ha tatt i bruk Moroccan Miracle Hair Serum, så kan jeg si at jeg verken må gre håret flere ganger om dagen eller at hestehale ser stygg ut. Håret er ikke lenger livløst, men ser sunt ut og det bare etter en gang. Så fornøyd!:D

   

  //ny favoritt

  Det jeg også må rose Maybeauty for, er at man raskt kan finne ut om gravide kan bruke et produkt eller ikke. De har samlet de mest stilte spørsmålene under produktene og en av dem er om gravide kan bruke produktet. Der får man vite om det er trygt eller om de anbefaler å rådføre seg med lege. Veldig greit i jungelen av produkter og ingredienser vi skal unngå, å vite at dette kan bruks med god samvittighet:)
   

 • 15.05.2016 kl.12:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • 17 mai i boks

  • 14.05.2016 kl.22:27

  Da er den litt sene middagen etter en travel dag inntatt og pastasausen som Martin lager er aldri feil. Alt som skulle handles inn til 17 mai er i boks og vi er klare for å feire hos min mor med god mat og forhåpentligvis en velykket red velvet kake^^ Jeg har alltid vært på champangefrokost, men i år er jo ting litt annerledes og jeg ser frem til en rolig feiring. Selv om jeg synes det er hyggelig med en tur i byen også, har jeg de siste årene funnet ut at jeg synes det kan bli litt masete og med vond rygg i tilegg, så tror jeg at jeg lar være i år. For heller se barnetoget hjemme fra sofaen:)

  I dag har vi flydd fra det ene til det andre. Da det ble litt sent i natt, mildt sagt,ble det en rask frokost før vi måtte ut å handle. Jeg har aldri sett så mange mennesker i en butikk før til tross for at vi ikke var sååå sent ute. Man merker tydelig at det er et par røde dager i vente, for nesten alle handlekurvene var stapp fulle og det var tydelig at folk var klare for å kose seg. Etter dette måtte vi en tur på Chlas Olson og handle inn litt knagger og stasj til det nye badet. Var plutselig ikke noe sted å henge verken hånd eller dusjhåndkle og så det måtte jo ordnes.

  Ellers har jeg vært en liten tur oppe hos moren min og lillesøsteren min for å skravlet, noe jeg alltid synes er koselig. Luna var med og er alltid glad for å se "mormor" og "tante". Den grønne tennisballen hun har der er også noe hun ser frem til, er i hvertfall helt vill etter den^^

  Kjenner nå at det har vært en dag, mye på farten, men når ting skal handles og ordnes før kl fire, så får det bare bli sånn. Får igjen nå, men mat til de neste dagene må vi jo ha, så måtte bare bite tennene sammen.  Nå ser jeg frem til å ha noen fridager sammed med Martin og lille Luna hvor jeg og kroppen min skal ta det helt med ro. Selv om jeg uansett hadde hatt fri, så har absolutt ikke Martin alltid det, så blir deilig å ha noen fridager sammen med han og ikke alene:)

  // trutemunn på en lørdagskveld^^

   

  Hva skal dere på 17 mai?

 • 14.05.2016 kl.22:27
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Mine cravings

  • 13.05.2016 kl.14:00

  Nå blir det mye graviditet her på bloggen, men siden jeg ikke gjør så mye annet enn å sitte hjemme og forundre meg over at et lille menneske vokser inni meg, så er mye av fokuset mitt akkurat på det å være gravid. Jeg synes det er facinerende at det bor en liten gutt i magen min, som romsterer, sparker og allerede nå har en egen identitet. Når han blir født, har han sine egne tanker, følelser og personlighet, og alt det har skjedd i min kropp. Klarer ikke helt å forstå det, men så er det vel ikke alt som er meningen at vi skal forstå heller:)

  En av de tingene jeg forstår veldig, er hva jeg har lyst på. Jeg har alltid trodd at cravings var sære sammensettninger av forskjellige matvarere eller i værste fall ikke spiselige ting, men der tok jeg feil. Cravingsene jeg har er nokså vanelig for gravide å ha, som frukt, bær og junkfood. Tenkte uansett at  det kunne være morsomt å dele mine cravings og hva jeg tidligere har likt, men nå bare ikke orker. og se om det er noen i samme båt, eller om noen har opplevd å bli sugen på noen av de sære sammensettningene jeg har hørt om^^

   

  Jordbær

  Dette er nok den største vil jeg si. Har alltid lyst på jordbær og når vi er i butikken må jeg jobbe hardt for å ikke ta med meg en kurv hver gang. Det er nok også den jeg snakker mest om og som kommer tydligst frem, for venninne mine har av en merkelig grunn alltid disket opp med jordbær når jeg er hos dem, eller tatt med når de er hos meg^^. Etter å ha spist min del av jordbær som noen ville mene, har jeg god peilig på hvilke som er gode og ikke, så hvis noen lurer på hvor de skal kjøpe jordbær, vil jeg si at jeg er rette person å spørre. Man skulle tro jeg ble lei av jordbær etterhvert også, men nei keep them comming sier jeg bare, og det jeg ser frem til nå, er de norske. Da blir det jordbærfest hos oss for å si det sånn^^

   

  Frukt

  Jeg har også fått dilla på frukt og da er det annanas, mango og melon som tilfredstiller ganen min mest. Kommer Martin hjem med en av disse, så er det litt lettere å legge til siden hormonene som kan få meg til å bjeffe på småting. Er ikke lett å holde styr på humøret, men å gi meg en av disse gir meg...eller Martin en pause fra hissigproppen som bor i meg for tiden^^

   

  Salami og Brie

  Så er det jo disse tingene man ikke kan spise, men har så sinnsykt lyst på. Et nystekt rundtstykke med majones og salami er noe jeg skulle gitt mye for, men med tanke på risikoen for listeria og toksoplasma gjør at jeg holder meg langt unna. Han lille i magen kommer før alt annet. Det jeg kan unne meg er grillchoritzo, da denne varmebehandles og er så god. Dumt det bare gir så innmari halsbrann, ellers hadde jeg spist dette mye mer enn jeg har gjort. Det som også passer veldig fint sammen med salami, er brie og av samme årsak som salami kan jeg ikke spise dette heller. Men når jeg kan, skal jeg røske med meg alle typer sorter av salami og mykoster.

   

  Kjøttkaker

  Dette må selvfølgelig være hjemmelagde og siden det tar sin tid med kålstuing og diverse jeg liker til , så blir det desverre ikke så ofte. Men husker da svangerskapkvalmen sto på for fullt, da var kjøttkaker livreddende. Er ikke lett å få i seg mat, når man er kvalm og alt er uapettitelig, men kjøttkaker det synes jeg var godt og kunne spise masse av. Husker når vi var invitert til besteforeldrene til Martin i Harstad og de hadde lagd kjøttkaker. Hvis jeg ikke husker helt feil, så endte det med at all maten ble plassert borte til  meg, etter at alle var forsynte, for jeg syntes det var så godt. Siden jeg ikke lenger har noen bestemor som kan lage kjøttkaker til meg, setter jeg stor pris på mors sine kjøttkaker og det tror jeg hun vet sånn som jeg spiser^^

   

  Junkfood

  Jeg prøver å spise sunt, men noen ganger må jeg bare innom Mc Donalds og kjøpe burger. Jeg har alltid likt Mc Donalds, men før jeg ble gravid kunne det gå flere måneder mellom hver gang jeg tok turen innom, nå...ja, nå er en annen historie. Jeg prøver å gå forbi, men ender som regel opp med å gå tilbake. Jeg pleier å finne på en god grunn til å unne meg litt junk og de grunnene er jo bare vås. Skal vel ikke ha belønning for at man klarte å komme seg ut av døra vel? noe de fleste gjør hver dag og hele tiden. Men akkurat der og da er det en god nok grunn for meg^^

   

  Tran

  Her kommer vel den litt sære^^ Tran er jo ikke kjent for å være godt , men jo jeg synes det. Har alltid likt tran, men etter at jeg ble gravid har jeg tatt meg selv i si "mmmm" når jeg får min daglige spiseskje. Jeg har tatt vitaminer og trankapsler tidligere i svangerskapet, men piller og meg får jeg ikke helt til. Jordmor minte meg da på at det finnes flytende og at det også inneholder de vitaminenen jeg trenger, så trenger egentlig ikke ta noe i tillegg til en skje med tran. Da jeg tok min første skje, skjønte jeg ikke helt hvorfor jeg ikke hadde tenkt på dette før. Skulle bare ønske man kunne ta to skjeer og ikke bare en.

  ...

  Så er det disse tingene som jeg har likt veldig godt, likt eller synes har vært greit tidligere, men nå ikke er like begeistret for.

   

  Taco

  Hold taco unna meg! Er det noe jeg ikke takler nå så er det smaken og lukten av taco. Kan klare Martin sin ekte taco, hvor han lager alt fra bånn, men den tradisjonelle norske, kan bare gå å hjemme seg. De gangene Martin har kommet hjem med taco under graviditete, så har han fått alt fra ilsint til, til lei seg, til rett og slett mutt. Taco vil jeg absolutt ikke ha. Det er ikke sånn at det ikke blir spist taco, det må bare avtales med meg først, så jeg mentalt kan forberede meg eller finne på noe annet å spise^^.

   

  Sjokoladepudding

  Det er sinnsykt godt, eller det var det før jeg ble gravid. Synes det fortsatt er godt og får jeg det servert, så går det ned uten problem for å si det sånn. Det merkelige er bare det at det gikk fra å være noe jeg cravet ganske ofte, til å ikke være så spennende. Jeg får fortsatt lyst på sjokoladepudding, sånn som nå for eksempel, men det er bare påfallende hvor sjeldent jeg har lyst på det nå enn før jeg ble gravid. Til gjenngjeld så blir jeg veldig sugen på det når jeg først vil ha det, så skal ikke se bort ifra at jeg må kjøpe inn en kartong.

   

  Fisk

  Dette er ikke bra! Det anbefales å spise rikelig med fisk under graviditeten, da fettstoffene i fisken hjelper til med å bygge opp hjernene til barnet, samt motvirker depresjon som noen får under graviditeten eller etter at de har født. Men neida, det jeg alltid har vært glad i virker plutselig så kjedelig. Jeg spiser fisk for lille William sin skyld, men det er ikke like stas som før. Merkelig!

  ...

  Det er rart hvordan kroppen påvirkes under et svangerskap og som jeg har skjønt er det ingen som helt har klart å finne ut hvorfor. Og luktesansen forsterkes jo også. Ting jeg ikke har hatt problemer med før, lukter jo nå helt forferdelig. Vi er skrudd sammen på en måte jeg ikke helt forstår. Men det viktigste er jo at babisen har det bra, så får man heller bare fortsette å undres til det uendelige.

 • 13.05.2016 kl.14:00
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Tilbakeflytting

  • 13.05.2016 kl.10:31

  I dag er den store innflyttningsdagen, tilbakeflyttingsdagen eller hva jeg nå skal kalle det. I dag skal badet ferdigstilles og badet skal være klart til bruk innen kl 17. Jeg gleder meg noe enormt til å flytte hjem. Det skal bli godt å få orden på ting der nede og få litt mer plass rundt seg.

  Jeg trives veldig godt hos pappa, men jeg skal ikke legge skjul på at leiligheten hans er altfor liten til at tre stykker og en hund kan bo der i lengden. Det er så trangt og man lever oppi hverandre hele tiden, og det tror jeg ikke noen egenltig orker sånn over langen. Men jeg setter veldig stor pris på at han har latt oss bo her den tiden det har tatt, har nemlig hørt om flere som må ha bod på hotell under badreomsrenoveringen i borettslaget og det må vært kostbart. Jeg har en utrolig snill pappa som stiller opp uansett hva, så jeg og Martin har tenkt til å overraske han med en ny komfyr, noe han sårt trenger. Som dere sikkert forstår, så leser ikke pappa blogger, eller henger noe særlig på internett, så føler meg ganske trygg på at overraskelsen blir her inne^^

  Dagen i dag kommer til å bli travel. Det er mye som skal gjøres i dag, pakke, rydde og vaske. Synes det er på sin plass at vi "vasker oss ut" hos pappa, når vi har okkupert stua hans i noen uker. Det blir fort mye støv når man bor så tette, og støv og det som er enda verre, nemlig hybelkaniner, tåler jeg ganske dårlig. Uansett så skal det bli bra å komme hjem igjen og jeg vet at det er en liten frøken på fire ben som også savner sofaen "sin" hjemme^^ Vi har jo vært der nede en del for å følge med på at alt blir riktig gjort og for å male, og da har hun lagt seg på soafen og sovet, sovet og sovet enda litt til. Tydelig at det er der hun føler seg hjemme og virkelig kan slappe av:)

  Sånn for øyeblikket ligger jeg foreløpig i sengen og kjenner på dunkene fra lille William, han har til informasjon vært våken en stund. Den som derimot fortsatt ligger å sover, er faren hans. Selv om det i mine øyne er helt normalt å stå opp rundt ti og veldig gjerne skulle ønske Martin ville gjøre det samme, så lar jeg han sove. Han jobber lange dager og i går tror jeg det ble nærmere 12 timer på arbeidsplassen før han kunne ta langhelg. Det er ikke bare, bare å jobbe i matbutikk, når det nærmer seg 17 mai. Selv om jeg ikke kommer meg på jobb nå, har jeg vært med på mine runder med pre 17 mai i fiskedisken tidligere år og det er fult kjør fra dørene åpner til vi stenger. Da kan jeg ikke la være å sende en liten tanke til de som nå forbreder seg på en hektisk helg. Med andre ord lar jeg Martin sove ut. Dessuten holder det med en som er grumpy under flyttingen^^ (meg og mine hormoner).

  Sånn over til noe helt annet, så fant jeg mitt kjære speilreflekskamera i går...eller Martin fant det^^ Som vanelig lå det rett foran snuten min og kan derfor meddele at å lete, ikke er en av mine sterkeste sider. Hvor ofte får jeg ikke høre "Så hvis jeg leter nå Oda, så finner jeg det ikke? har du i det hele tatt lett?" Jaja, man skal jo utfylle hverandre i et forhold, skal man ikke? Uansett, så skal jeg få tatt litt bilder igjen, så denne bloggen ikke bare blir ord og tekst. Nå skal jeg hoppe i dusjen og siden det er spafredag, skal jeg unne meg ansiktsmaske og litt annet godis, før jeg må vekke både hund (hun er en liten syvsover) og mann.

  Ønsker alle en fin dag og håper dere nyter den til tross for at det virker som sola tok en liten ferie, i hvertfall her i Oslo. Får krysse fingrene for at den ikke blir så altfor lenge borte:)

   

 • 13.05.2016 kl.10:31
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • early morning

  • 12.05.2016 kl.12:13

  I dag er en av de dagene jeg våknet tidlig og ikke fikk sove igjen. Martin drar på jobb tidlig og det innebærer at en viss vekkerklokke vekker meg hver morgen, men pleier som regel og sovne etter har Martin har dratt. I dag kom ikke Jon blund tilbake, så da var jeg lys våken da. Hjalp ikke akkurat at naboehunden her hos pappa uler som en ulv når eieren har dratt på jobb og det hjelper heller ikke at Luna ønsker å kommunisere med denne "ulven"^^ Må jo le litt av det hele også, der jeg lå å rev meg i håret. Luna i full "prat" med naboehunden og jeg som ikke får sove. Men man kan vel ikke alltid forvente en god start på dagen, kan man vel? Jeg fikk heldigvis et par timer til på øye, når konserten fra frøkna mi og ulern som er navnet han nå har fått, var slutt. Deilig å ikke være supertrøtt innen kl to, legge seg til å sove og snu om på døgnet. For selv om jeg så og si bare er hjemme for tiden, så ønsker jeg å holde på døgnrytmen. Søvn er viktig for både meg og barnet.

  Siden jeg var så heldig og fikk disse timene på øye, lurer jeg på om jeg skal driste meg ut å få gjort et ærend. Det er ikke mer spennende en at jeg skal ned på blomsterbutikken og se hva slags blomster de har fått inn. La meg inspirere og planlegge hvilke blomster vi skal ha til bryllupet. Jeg skal jo lage min egen hodepynt av ekte blomster og så skal jeg stå for min egen brudebukett, samt bordekorasjonene ordner vi også selv. Jeg elsker jo å være kreativ, så når kroppen ikke orker å være aktiv, lar jeg den kreative siden av meg blomstre^^ Kan nok tenkes at jeg er på utskikk etter noen småting til badet også, men vi får se hva det blir til.

  Vet det blir lite bilder her inne nå, men har ikke helt oversikten på hvor speilreflekskameraet mitt er for øyeblikket. Martin mener han har tatt det med hit til faren min, så jeg får bare se om jeg finner det. Hvis ikke så ligger det nede i leiligheten. Selv om mobilen min er relativ ny, synes jeg ikke bildene blir noe særlig, får de liksom ikke slik som jeg vill og da velger jeg heller å la vær. Men med en gang kameraet er på plass, så vil det dukke opp litt mer farger i innleggene min:)

  Ha en super dag videre!:D

 • 12.05.2016 kl.12:13
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Mammakropp

  • 12.05.2016 kl.11:36

  Mammakroppen er ikke noe jeg har tenkt så mye på for min del. Jeg har ingen planer om å se ut som en modell fire måneder etter fødselen og har ingen planer om stress med det heller. Fokuset mitt når jeg har født er på lille William og tilpasse meg den nye hverdagen. Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å trene, men det er for å holde meg i aktivitet og holde den skjeve ryggen min under kontroll, ikke for å oppnå en veltrent kropp. Det målet kan jeg snuse på litt senere. Men selv om jeg ikke tenker så mye på det i forhold til meg selv, kan jeg ikke la være å legge merke til at det er noen mammakropper som hedres og noen som rakkes ned på som et dårlig forbilde.

  Det spørsmålet jeg stiller meg da, er hva er en mammakropp? Trodde det var kroppen til en som har båret og født et barn, uavhenging om den er stor, liten, lav, tynn eller frodig. Alikevel ser jeg ofte i media at kvinnene som legger ut bilder av kropper med litt former og fett etter en fødsel hedres som eksempler på den "ekte" mammakroppen. Men de som har flat mage etter to uker og vil vise dette frem, får kritikk på at de gir ut feil signaler og at virkelighetens mammakropp ikke ser sånn ut. Men hallo, dama med flat mage etter to uker har da like mye båret frem og født et barn, altså så har hun en like ekte mammakropp som noe andre. Og er du stolt av kroppen din, uanhenging av fasong og størrelse så er det vel lov å vise den frem. Skal vi pakke oss inn og la andre få bestemme hva som er lov å være stolt av. Det er ikke stygt å være frodig, det er ikke stygt å være tynn og det er ikke stygt å ha noen kilo mer enn andre. Din mamma kropp er vakker akkurat som den er, fordi den er bevis på den utrolige jobben du har gjort. Tror det er på tide å se mennesker i øynene og se personen og ikke analysere alt fra skuldrene og ned. Vi er forskjellige og det må vi bare akseptere.

  Kan vi ikke slutte å vri hodene våres rundt om hva en ekte mammakropp er eller ikke. Kan ikke du som ser deg selv i speilet og føler deg utilpass der det henger og slenger litt, eller du som som står der å føler du må skjule en kropp du er stolt av, klappe deg selv på skulderen. Du har akkurat gjort verden mest fantastiske jobb! Du har båret rundt på et barn i ni måneder, med kvalme, halsbrann, bekkenløsning, hovne og vonde ben, oppblåst mage, ligamentsmerter, kynnere og alt som hører en graviditet til. Du har kommet deg opp på morningen og ut i aktivitet, tatt vitaminer, massert magen med olje, passet på å spise sunt og variert og alt mulig for at den lille i magen skal ha det bra. Du har kanskje vært gjennom, hormonkviser, humørsvingninger og alt det innebærer. På målstreken har du jobbet og gitt 100% av deg selv. Du har svettet, vært gjennom smerte, kanskje oppkast, ubehag, redsel. Du har jobbet hardt for å bringe et nytt liv til verden. Så klapp deg selv på skulderen og se på premien din for strevet. Han eller hun forguder deg uansett om du har vaskebrettmage eller noen kilo mer. Er ikke det mer viktig enn hva som er den "ekte" mammakroppen?

 • 12.05.2016 kl.11:36
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Tilbake nok en gang!

  • 11.05.2016 kl.13:12

  Da er jeg tilbake etter nok et langt opphold fra blogging. Jeg har rett og slett ikke hatt energi til å sett meg ned å skrive, ta bilder og redigere. Jeg har rett og slett hatt nok med å tenke på meg selv og finne ut hva jeg orker og ikke orker. Det er ikke lett med dette bekkenet, som gjør at jeg til tider føler meg litt fanget i hjemmet, det er verken godt for kroppen eller det mentale. Men nå har jeg fått tid til å finne mine begrensninger og jeg vet når det er på tide å sette seg ned og ta livet med ro. Selv om det som regel kun blir en tur til butikken, en tur med hunden, eller en tur på cafe med en venninne pr dag, så kommer jeg meg hverfall litt ut. Jeg må bare lære meg og også å forstå at jeg må proritere. Går jeg en tur med hunden, så blir det ingen tur på butikken, eller venninnetid på cafe. Heldigvis, har jeg en mor som hjelper meg med å kjøre meg dit jeg skal, eller går tur med Luna når jeg ikke makter det. Martin er veldig flink til å fikse og holde orden på ting jeg ikke lenger orker å gjøre. I tillegg er han flink til å se meg og vet når det er på tide at jeg bare ligger rett ut på sofaen. Jeg er nemlig i fin form utenom smertene, så hodet mitt har jo lyst til å gjøre alt, men kroppen orker ikke. Venninne tid får jeg også, fordi venninne mine er flinke til å komme hjem til meg, så vi får skravlet og drukket kaffe alikevel, selv om jeg er veldig fornøyd når jeg kommer meg ut også. Jeg kjenner også at lillegutt i magen blir større, så det at han blir litt tyngere å bære på, påvirker jo også, men da er det litt lettere å tenke at han vokser og er frisk, enn at bekkenet verker.

  Kanskje greit å komme med en liten oppdatering. Sånn i forhold til graviditeten har det vært noen uker med bekymring, men det er heldigvis over. Jeg hadde i en periode høyt blodtrykk og proteiner, noe som kan indikere svangerskapforgiftning. Et annet ord for det er morkakesvikt, og kan være veldig farlig for både mor og barn, hvis man utvikler en alvorlig svangerskapsforgiftning. Misforstå meg rett, svangerkspaforgiftning er alvorlig nok i seg selv, men har skjønt at det også kan gå helt fint om man finner det ut tidlig og tar det med ro.

  Jeg fant jo heldigvis ut at jeg ikke hadde dette og fikk bekfreftet av jordmor på ultralyd at jeg hadde en velfungerende morkake, så var ingen tegn til noe utenom det vanlige. Selv om jeg er heldig og kan legge bort denne bekymringen nå, så kjenner jeg at jeg føler med de som ikke får en god beskjed i sammenheng med dette. Det er en bekymring jeg ikke unner noen. Det er kansje bare de som er gravide eller har vært gravide som helt og holdet forstår dette, samt de nærmeste rundt, men når noe kan gå galt med barnet i magen, så er det ingenting annet som får plass i hodet. Nå går det jo bra med meg og har fått bekreftet at han vokser som han skal og utifra sparkene og tegnene jeg får fra lille William, så vokser han seg sterkere og sterkere for hver uke. Her er det liv for å si det sånn:)

  Utover dette, så bor jeg og Martin hos faren min, da de pusser opp badet hos oss, og det blir så fiiiiiiiiint!:D Gleder meg til å vise dere hva vi har satt sammen. Vi har et knøtt lite bad, så er viktig at det er fint synes jeg, kompenserer for at det er lite. Det som er enda bedre er at det blir mulig å ha vaskemaskin der inne og den er selvfølgelig allerede bestilt^^ Har brukt vaskekjeller når i tre år og kjenner jeg er lei av å bære klær opp og ned, betale 15 kr for en vask, og ikke kunne vaske når jeg vill. Nå har jeg ikke hatt behov for å vaske uniformene fra jobb på en stund, men du kan tenke deg når du jobber i en fiskedisk og de helst skulle vært vasket, men det ikke er ledig vasktid før om tre dager, æsj! Så nå gleder jeg meg til badet er ferdig og det er det allered på fredag! Weee:D Da skal jeg med glede vaske klær i den nye vaskemaskinen^^

  Pusset opp litt i leiligheten har vi også gjort. Tenkte at når det først skulle se ut som en anleggsomerådet, kunne vi benytte sjangsen til å male og freshe litt opp. Dessutten skal jeg som gravid passe litt på hva jeg puster inn, så da passet det jo fint å få det gjort når vi uansett ikke bor hjemme. Skal ta bilder etterhvert og vise dere, men må nesten få litt orden på leiligheten først, akkurat nå er det støv og rot etter oppussing av bad og leilighet over alt^^

  Bryllupet er jo vi også snart i mål med. Det som skal bestilles, er bestilt og nå må vi bare få orden på småtingene før den store dagen. Det er under to måneder til, så begynner å kjenne litt på stresset, men tror vi har ganske grei kontroll. Glede meg gjør jeg i hvertfall:D

  Tror det var det jeg hadde av oppdateringer fra min siden. Hvordan er det med dere? Flere som er strålende fornøyd med det fine været?:)

   

  Foto: Mia Tåsåsen
   

  Bildet er tatt av Mia Tåsåsen, min kjære venninne og en dyktig fotograf. Det er fra en tid tilbake, men siden sminke er ikke akkurat noe jeg proritere i dag, så får dette duge:)

 • 11.05.2016 kl.13:12
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no