To timer er bedre enn ingenting

 • 12.06.2016 kl.11:56

Hei fra trøttetrynet!^^ Vi har som sagt stesøsteren min på besøk og i går ble det kortspilling til kl halv tre på natten, så kjenner jeg er ganske så trøtt. Men det å få sove lenger, kan jeg bare glemme. Vet ikke hva det kommer av, men uansett når jeg legger meg så våkner jeg ikke senere enn elleve. Noen dager kunne jeg tenke meg å bare sove ut, men det lar seg bare ikke gjøre. Jaja, da får jeg mer ut av dagen.

Jeg har rett og slett ikke hatt energi til å blogge de siste dagene. Jeg har ikke så mye energi fra før og når vi får besøk, velger jeg å bruke det på stesøsteren istedefor å blogge. Nå er det ikke veldig tungt å blogge, men bilderedigering, ta bilder og lage et innlegg som er av interesse, kan faktisk ta litt tid. Uansett, så er det søndag i dag, så planen er å gjøre ingenting og da kommer nok energien tilbake:)

Deler av gårsdagen ble brukt på Songsvann, noe jeg kjenner i dag^^ Heldigvis har jeg verdens snilleste pappa som kjørte oss opp og ned igjen. Er stygt redd jeg måtte ha blitt hjemme hvis ikke han hadde trådd til som en reddende engel, da jeg rett og slett ikke hadde kommer meg dit, jeg hadde hvertfall ikke hatt en så koselig tur som det faktisk ble om jeg måtte kommet dit for egen maskin. Når vi først har stesøsteren min på besøk, følte jeg at vi måtte gjøre noe, ikke bare sitte hjemme hele dagen, så da fikk jeg bare take one for the team eller hva det nå heter. Martin fikk badet, stesøster fikk spilt badminton og Luna svømte for første gang. Når hun kjønte at det faktisk ikke var så skumelt å svømme, så ville hun plutselig ingenting annet enn at vi skulle kaste ballen ut i vannet og hun skulle løpe etter å hente den. Søtnos<3

Det var deilig å komme seg litt ut, selv om det var for kun to timer. To timer er bedre en ingenting, og nå har jeg ladet opp og klar for tilbringe tiden hjemme igjen. Bare en liten tur ut kan hjelpe på humøret og frustrasjonen av det er å ikke komme noe plass og nesten være grodd fast i leiligheten. Ja, det er bare å ta beina fatt å gå seg en tur, eller dra på cafe, eller hva man måtte ønske, men smertene det medbringer er akkurat nå ikke verdt det, så da får jeg bare innse at jeg må kjede meg hjemme. Uansett så er det ikke lenge igjen til verken bryllup eller fødsel og jeg gleder meg veldig til begge to. Jeg får bare bite tenna sammen og nyte familien, venner og alt det hyggelige vi skal gjøre nå fremover:) Desutten så skjer det litt denne uka av typen som må gjennomføres. Først vaksine på Luna, så møte med presten og så ultralyd. Så jeg har i hvertfall noe å fylle dagene med:)

 

 

Mobilen min ble brukt til å høre på musikk i går, så glemte rett og slett å ta bilder av gårsdagen. Men et bilde av bolla skal dere får^^
 

Ha en fin søndag videre

 

 • 12.06.2016 kl.11:56
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • skremmende start på dagen

  • 08.06.2016 kl.15:25

  I dag ble jeg vekket av det jeg vil kalle en skremmende opplevelse. Martin gikk på jobb som vanlig og Luna lå ved siden av meg og sov helt rolig som hun alltid gjør. En halv time senere våkner jeg av at det er en hund som piper og vil opp i sengen. Hun er veldig kontaktsøkende og hun legge seg ikke ned ved siden av meg og fortsette søvnen som hun pleier, men presser seg inntil meg, skjelver og peser. Jeg blir jo først veldig redd for at hun har fått tak i og spist noe hun absolutt ikke burde, men etter å ha tenkt etter så kommer jeg frem til at det ikke står noe fremme eller har noe som er farlig for hunder å få i seg. Men peser og skjelver gjør hun. Tenker så at hun kanskje har blitt skremt, men synes dette var en veldig kraftig reaksjon og kunne ikke helt forstå hvorfor hun skulle være redd. Så kom teori nr tre, smerte. Stod derfor opp i en hast og fikk henne ut. Sannelig måtte hun akutt på do og etter en liten tur ga kjelvingen og pesingen seg helt. Stakkars lille Luna hadde nok vondt i magen. Det som er rart, er at hun pleier å pipe og stelle seg ved døren, når hun må på do, men kanskje hun hadde skikkelig mageknip og visste ikke helt hvordan hun skulle si ifra. Nå er alt heldgvis fint og hun slapper av på sofaen.

   

   

  Det er lenge siden jeg har blitt så redd og når hun ikke kan fortelle meg konkret hva det er, så blir jeg hvertfall stresset. Var like før jeg måtte ringe dyresykehuset, noe jeg hadde gjort hvis en tur ut ikke hadde hjulpet. Hun må ha fått akutte smerter eller kramper, for en halvtime tidligere var jo alt helt fint. Bra det nå er over og nå vet jeg hva det kan være om det skulle skje igjen.

   

 • 08.06.2016 kl.15:25
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • middagstips - søtpotetsuppe med bacon

  • 06.06.2016 kl.16:26   

  Som jeg sikkert har nevnt mange ganger, er både jeg og Martin glad i å lage mat og i går lagde Martin suppe. En gul og smakfull søtpotetsuppe med bacon. Søtpotet er undervudert og smaker kjempegodt både i suppe, mos og som chips faktisk. Vi gikk, eller Martin gikk inn for den førstnevnte og det ble jo godt, som alt annet han lager.

   

   

  Jeg var jo desverre ganske mett av en merkelig grunn, så var ikke så mye av suppa jeg fikk ned. I tillegg, så er ikke varm suppe akkurat det en har lyst på når man føler at magen allerede er full, men man må jo bare smake litt når mannen er så snill å lager i stand og suppa er god. Jeg vil absolutt anbefale denne på de litt kjølige sommer kveldene hvor man til tross for årstiden trenger litt varme i kroppen. Martin satte i sammen den gule fornøyelsen på veldig kort tid, så er ikke en tidkrevende rett, og det er kanskje greit når man helst vil tilbringe mye av tiden på andre ting enn å lage middag nå på sommeren.

   

   

  Vet det ikke er mange som tenker på å lage suppe nå på sommeren og at det hører til høst og vinter. Jeg derimot mener at suppe funker hele året, det handler bare om hvordan man lager den og hva man har oppi. En kremet fiskesuppe som forrett til skaldyrsaftenen på verandaen, er ikke en dum ide. Litt å varme seg på, gjør at man kan sitte litt lenger med gode venner og vin i glasset. Dessuten er suppe en fin måte å bli kvitt litt restegrønnsaker om man har det. Isteden for å kaste, man kan få til mye med litt fløte, buljong og ja det man måtte ha av grønnsaker i kjøleskapet.   

 • 06.06.2016 kl.16:26
 • mat
 • 2 kommentarer
 • monday

  • 06.06.2016 kl.14:11   

  Ja, da er det mandag igjen og en ganske rolig uke venter meg. Det passer meg fint, for trenger å ta det med ro. Kjenner at lillegutt begynner å bli tyngre og hva det vil si for bekkenet mitt. Er ikke mye som skal til, så nå må jeg være flink til å begrense meg. Vi var å så på lokalet vi skal ha bryllupsfesten i, i går og kjenner det i dag for å si det sånn. Men nok om det, det at vi får en sønn ut av det til slutt veier ganske greit opp for situasjonen min nå, så holder ut. Skal fokusere på det jeg gleder meg til og det er jo bryllupet og møte med lille William ganske så raskt etterpå:)

  Selv om denne uken blir rolig, så er det jo fortsatt ting som skjer. Til helgen kommer stesøsteren min og skal sove hos oss fra fredag til søndag. Planen er at vi skal en tur på et kjøpesenter i næreheten slik at hun kan velge seg en liten bursdagsgave. Hun har nylig blitt 13 år og hvis jeg ikke husker helt feil så er 13 åringer veldig klare på hva de ønsker seg^^ Derfor tenkte jeg at hun kunne velge litt selv. Da slippet jeg å kjøpe noe hun ikke blir fornøyd med. Utover det har jeg store planer om at vi skal bake, da det er noe jeg og hun pleier å gjøre sammen. Går alt etter planen blir det hvetekrans med villblåbærmarmelade...mmmm! Flaks at vi har blåbær fra blåbærturen i fjor:)

  Jeg får vel komme i gang å gjøre litt husarbeidet. Det er ikke så mye som skal gjøres og da er det greit å få det gjort før det blir mer^^  Så må jeg opp å hente en pakke på posten. Kjøleteppet til Luna har kommet og det tror jeg kommer godt med nå som sommeren har kommet. Er ikke fult så varmt i dag, men regner med at det ikke blir siste gangen vi får en runde med skikkelig varme. Håper i hvertfall ikke det:)

   


  //bildet ble tatt siste dagen med det gamle håret, men det får duge i dag. Har ikke orket å ta maska på enda^^
   

   

   

 • 06.06.2016 kl.14:11
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • passer du på huden i solen?

  • 05.06.2016 kl.22:28   

  Som tidligere nevnt så er ikke huden min og sol akkurat bestvenner. Jeg blir faktisk ikke så lett solbrent, men har en lys hud med litt føflekker og da har jeg fått beskjed om å være litt forsiktig i solen med tanke på hudkreft. Jeg har absolutt lyst til å prøve å unngå dette, derfor jukser jeg meg brun med selvbruning. Synes at med produktene man får tak i dag, så er det fult mulig å få en fin og naturlig brunfarge uten sol, men nok om det. Selv om jeg velger å jukse meg brun, betyr ikke det at jeg ikke liker å tilbringe en solskinnsadag ut i parken, eller på stranden med gode venner eller kjæreste. Nå orker jeg ikke så mye av dette denne sommeren dersverre og skulle gjerne vært litt mer ute og ikke bare rett utenfor døren. Men selv om jeg ikke er på en strand eller i en park i år, så beskytter jeg huden min forde.

   

   

  Jeg bruker 50 i ansiktet og på de stedene hvor huden er litt tynn. 30 bruker jeg på resten av kroppen. Mange vil si at det er en høy faktor her i Norge, men når temperaturen ligger på 25 grader så er UV stråler UV stråler i Norge akkurat som i spania, man blir solbrent. Jeg har vært med på de som sier at de ikke trenger solkrem her til lands og endt opp som en rød tomat. Man skal ta vare på huden sin, da du skal leve med den resten av livet.

      

  Det er også mange som tror at man ikke blir brun, når man bruker så høy faktor, men dette er feil. Som regel holder brunfargen lenger med høyere faktor, da man unngår og bli solbrent og deretter flasse det av. Jeg har jo selv vært der hvor jeg har blitt solbrent og tenkt at det blir brunt til slutt, men når det nesten med en gang flasser av igjen, så var det jo ikke noe stas. Jeg velger derfor å smøre meg med høy faktor, ta vare på huden min og samtidig kan nyte brunfargen lenge.

  Hvilken faktor bruker du?

   

   

 • 05.06.2016 kl.22:28
 • Hudpleie
 • 0 kommentarer
 • Note to self

  • 05.06.2016 kl.14:15   

  Er det mulig? selbruningstabbe nr 1, ikke smør hendene med selvbruning før man har smurt dem med fuktighetskrem. Bestemte meg for å teste brunfargen til bryllupet og fargen på resten av kroppen ble kjempefin, men hendene...huff^^ Jeg har verdens styggeste skille og dagen startet med å prøve å skrubbe det av uten hell dessverre. Jeg får bare bite det i meg og gå frem som et godt eksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Note no self! Fuktighetskrem først, ALLTID!

   


  // nei, nei og nei en gang til!

   

  Jeg er en av de som har en hud som ikke er så glad i sola. Jeg kan helt fint være ute i solen, men jeg må være litt forsiktig med for mye. Nå som jeg er gravid i tillegg og pigmentflekker kommer lettere en vanelig, så velger jeg å bruke selvbruning, for å få den fargen jeg ønsker meg. Har prøvd St. Tropez sin express mousse og er veldig fornøyd. Har prøvd Vita liberata sin tidligere og er også vedlig fornøyd med den, men det at jeg kun trenger å gå med selvbruningen i tre timer før jeg kan vaske den av, gjør at St.Tropez express mousse, er en vinner hos meg. Takler ikke helt å ha det på kroppen i opptil 8 timer, eller sove med det. 

  Utover å dra meg litt i håret over de veldig lite velykkede hendene mine, skal jeg og Martin gjøre noe vi burde gjort for lenge siden. Vi skal opp å se på lokalet vi har leid, slik at vi får planlagt litt i forhold til hvordan det skal se ut til bryllpet. Hvor blomstene skal stå, hvor bordene skal plasseres og ja driverse andre ting. Er greit å ha en klar plan på hvordan vi vil ha det når dekkedagen kommer. Det kommer også til å være plenty med hjelpere som vil ha en oppgave og er jo veldig fint å ha en ide om hvem som skal gjøre hva også. Dagene flyr unna til tross for at jeg ikke orker så mye mer enn å være hjemme, men det er nok fordi jeg begynner å kjenne på dette med å være nervøs. Det er en god nervøsitet selvfølgelig, og det er heller ikke en liten ting vi skal inn i, så litt nervøsitet hører med. Jeg har også blitt fortalt at om alt ikke blir som det skal, eller man gjøre en liten klipp er det bare sjarmerende og morsomt. Så da velger jeg å stole på dette:)

 • 05.06.2016 kl.14:15
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • new hair

  • 04.06.2016 kl.21:28


   

  Jeg kom meg til frisøren og til tross for tre timer i frisørstolen og nokså vondt i ryggen nå, så er jeg kjempefornøyd:) Det ble virkelig akkurat slik jeg ønsket det og føler håret er klar for sommeren og bryllupet. Jeg har lenge hatt lyst på ombre higlights som jeg kaller det, da etterveksten min ikke blir så fort tydelig. Da slipper jeg å farge håret for ofte, noe som sliter noe enormt på håret. Men med tanke på hvor lang tid det tar å farge håret mitt, så gjøre jeg det bare en gang i året. Har tidligere bare klippet det en gang i året hos frisør også, og så har Martin stusset litt nå og da, men det er en løsning som funker, men ikke blir helt som jeg ønsker. Derfor har jeg store planer om å klippe det litt oftere hos frisør fremover, nå som det har blitt akkurat slik jeg har sett det for meg i mange år og da må jeg nesten ta vare på det på den ordentlige måten.

   


  Slik ble det til slutt og kan ikke si det nok, men er så fornøyd! Men det har vært en lang vei å få håret mitt slik og tilbake til det, det en gang var. Jeg hadde nemlig tykte, mykt og mørkt hår en gang i tiden. Det var selvfølgelig hjemmefarge og noen av den mørkeste fargen uten å være svart. Det begynner å bli noen år siden jeg bestemte meg for å bli blond igjen, rett og slett fordi jeg måtte farge håret mitt hver tredje og noen ganger hver andre uke for å holde etterveksten unna. Jeg hadde veldig sunt hår og det vokste som ugress. Mitt naturlige kommunebrune hår ble nesten grått mot det svarte, så var ikke noen ettervekts jeg kunne la vokse litt. Jeg ble lei av å farge håret og dyrt ble det også. Blond eller blonde striper var løsningen, da litt ettervekts og blonde striper ikke nødevendgigvis er så stygt.

   

  // Et bilde fra 2009 sier sitt, ikke lett å få det der blondt.

  Å få dette blondt var ikke bare, bare! Husker jeg var gjennom først en avfargning og så to på rad en annen gang. Frisøren som skulle ta den andre og siste avfargingen på samme dag måtte spørre meg om jeg var sikker på at jeg jeg ville at hun skulle forsette, da avfarging er noe av det som sliter mest på håret. Hun var rett og slett redd for at håret skulle brekke rett av. Overraskelsen var stor, da jeg nesten ikke minstet et hårstråd, hun kunne ikke helt forstå hvordan det kunne gå ann. Men selv om jeg fortsatt stod igjen med mye hår, så var det knall oransj og det var ikke noe særlig. Derfor ble det en periode med en mørkere rødfarge, slik at håret mitt kunne hvile før vi gjorde noe mer.

  Etter dette var det frem og tilbake med avfarging og striping. Til slutt endte det med at jeg gikk over til hjemmebleking, da frisørtimene ble for dyre og i tilegg måtte skje så hyppig for å komme dit jeg ville. Du kan tro håret mitt fikk gjennomgå og ble forferdelig slitt, så for to år siden tok jeg valget om å bare la håret gro ut og la være å gjøre noe som helst. Tok striper i håret i fjor sommer, men etter det har jeg latt det gro igjen og i dag føler jeg endelig at det er der jeg ønsker at det skal være. Sommerfresht med flere nyanser og ikke minst sterkt og sunt:)

   

 • 04.06.2016 kl.21:28
 • skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • Voksen

  • 03.06.2016 kl.21:05  Hva vil det si å være voksen, eller når kan man kalle seg voksen? Jeg er 26 år, snart gift og venter mitt første barn, men vil påstå at jeg var voksen allered før alt dette skulle skje. Jeg følte meg i hvertfall voksen. Jeg har snakket med en god venninne av meg om dette og man føler seg litt mer voksen når man foreksempel blir samboer med kjæresten, eller kjøper sin første leilighet. Det er jo en del materiele ting som er med på å få en til å føle seg eldre. Men jeg tror vel til syvende og sist at det er valgene man tar, hvordan man takler situasjoner og hvorvidt man er uavhenging eller ikke.

  Jeg er 26 år og eier egen leilighet sammen med samboeren min og er veldig fornøyd med å være så godt etablert. Veldig mange på min alder har som regel bodd hjemmefra i flere år, eller er på vei ut nå. Jeg synes det er helt naturlig at man på min alder har eller holder på å forlate rede. Er du student, eller har havnet i en situasjon hvor man ikke har mulighet til å tjene nok, eller noe som helst for livets opphold alene, så skjønner jeg godt at man bor hjemme. Dette er voksne mennesker som rett og slett tar et bevist og klokt valg på å bli hjemme. Så lenge økonomien ikke strekker til og med prisene som er i dag, så er det ikke lett å forlate rede på noen som helst måte. Heller vent, en å stå med gjeld og nuddelsuppe hver dag til middag. Men det er de voksne over en viss alder som tjener godt, men forsetter å bo hjemme. Ikke betaler de til husholdningen og ikke hjelper de særlig til. Jeg har hørt om tilfeller, hvor jeg som mor rett og slett hadde sagt at nok er nok, nå må du ut. Det jeg vil frem til er at det å bli eller være voksen ikke nødevndigvis har med alder å gjøre, men med valgene man tar. At noen blir hjemme til tross for en økonomi som holder til å kjøpe seg en bolig eller leie, fordi de liker at mamma lager middag hver dag og at noen vasker klærne dems og ikke gidder å gjøre noe av dette selv ,det synes ikke jeg vitner om et voksent menneske. Det er vel heldigvis ikke så mange av dem, men de finnes. En ung mor eller far, selv for sin tidlige alder som flytter hjemmefra og starter "voksen" livet litt tidligere enn andre kanskje, blir fort veldig voksne. De har et kjempe stort ansvar og må gjøre valg som andre på dems alder ikke trenger å ta stillling til. De er voksne til tross for sin unge alder. Alder er derfor bare et tall og avgjør ikke om du er moden eller ikke mener jeg.

  En annen ting som jeg mener gjør oss til voksne, er erfaring og  jeg kan jo holde meg til det å bo hjemmefra her også. Når man forlater det trygge hos mamma og pappa, er det mye som skal læres. Penger vokser ikke på trær, og toalettpapir og alt som tidligere bare dukket opp på toalettet for eksempel må man nå kjøpe selv. Man må vaske sine egne klær ( selv om jeg tror mange allerde gjør dette før man flytter hjemmefra) og lage sin egen middag. Husarbeidet gjøres heller ikke av seg selv. Ikke minst må man feile, for man lærer masse av å feile. Med en gang jeg flyttet ut, tok det litt tid før jeg forsto hvor mye ting kostet, hvor mye jeg ca brukte på mat i måneden og hvordan jeg skulle disponere pengene min. Jeg gjorde masse feil, men av disse lærte jeg og kan i dag si at jeg har ganske god kontroll økonomisk, selv om jeg fortsatt kan gjøre feil.. Altså jeg blir nok aldri helt "utlært" men det går i hvertfall fremover. Tror derfor at en del av det å bli voksen handler om å feile og så lære av dem. Det er sånn man finner ut hva som funker og hva som absolutt ikke funker. Både jeg og Martin vil nok få enda mer erfaring nå som vi skal bli foreldre. Det er ikke lenger bare middag, husleie, husarbeide, fest og moro lenger. Vi skal ha ansvar for et barn og dette barne skal ha bleier, klær,utstyr og ikke minst vår tid og kjærlighet. Vi kommer sikkert til å gjøre noen feil og i noen situasjoner ikke vite hva vi skal gjøre, men vi skal finne ut av det sammen og lære av det. Jeg mener ikke at man må ha hund, hus og barn før man er voksen, absolutt ikke! Som tidligere nevnt, følte jeg meg voksen lenge før noe av dette stod på plane.  Det jeg mener er at når man får det, tar man skrittet inn i den nesten delen av å være voksen. Den delen hvor man har ansvar for å lære barnet sitt om sine erfaringer og etterhvert hjelpe og veilede han eller hun inn i voksenlivet.

  Tror vel ikke man blir helt voksen noen gang sånn egentlig, men man kommer seg dit hvor man har feilet, lært og erfart nok til at man kan kalle seg det, føle det og ta modne og voksne avgjørelser der det trengs . Det jeg mener med at vi aldri blir helt voksne, er at til tross for at man kommer over en viss alder med en viss erfaring, så slutter man ikke å leke og være banslige. Tror det er sunt og ikke ta livet grav alvorlig hele tiden, men la barnet i seg få lufte seg i ny og ned. Man skal ikke glemme hvem man er og hva man synes er gøy i alle forventingen som stilles til en. Tror en stor del av det å være voksen også er å finne en fin balanse mellom alvor og det å ha det moro. Jeg håper og tror i hvertfall at jeg vil forsette å være litt barnslig, til og med den dagen jeg bikker 60:)

   


  // bildet er hentet fra Weheartit
   

 • 03.06.2016 kl.21:05
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • En rolig dag hjemme

  • 03.06.2016 kl.12:26


   

  Syk hund er ikke noe moro! Nå er det ikke noe alvorlig og virker som formen er bedre i dag, men i går var det oppkast og en ulykkelig hund her hjemme. Ørene hang og blikket hennes sa sitt. I dag blir det hvile her hjemme og desverre havregryn til mat. Var ikke så populært med havregrynen, men vanlig hundemat er ikke så lurt akkurat i dag. Stakkars Luna min<3

   


  //Luna i en litt friskere form. skulle heller vært en tur i skogen enn syk her hjemme<3

  Jeg er jo ikke helt på topp jeg heller, da jeg går på antibiotika. Jeg blir så trøtt av en sånn kur, så det er ikke bare Luna som trenger å ligge på sofaen, men matmor også^^ Så i dag skal jeg rydde litt, vaske noen klær og så bare slappe av. I morgen er det frisørtime, noe jeg både gleder og gruer meg til. Med tanke på bekkenet mitt, vet jeg at det blir en utfordring å komme seg dit og å sitte i stolen så lenge, men føler at håret mitt trenger en oppfriskning før bryllupet. Jeg har allerede avbestilt timer til både det ene og det andre, da jeg rett og slett ikke orker sånn som situasjonen er nå, men frisøren bestemte jeg meg for å gjennomføre. Håret er jo noe jeg bruker penger på å få oppsatt, så er greit at det ser litt fresht ut.

  Gleder meg veldig til den store dagen og i går fikk vi melding om at ringene våres var ferdig gravert, så må kanskje få hentet de i dag når jeg tenker etter. Vi får se etter ettermiddagsluren min, om vi kommer oss avgårde. Det begynner å gå opp for meg at om under en måned, så heter jeg ikke lenger Oda Davidsen, men Oda Davidsen Nyggard og det skal bli fint. Jeg vet det er mange som gir slipp på sitt etternavn når de gifter seg, men jeg klarer ikke helt la det gå, så da vil jeg beholde Davidsen som mellomnavn. Når man har hatt et navn i 26 år, så er det ikke så lett å bare ta det bort.

   


  //Dette er mannen jeg skal gifte meg med!:) Vi har det moro sammen kan du si. Gleder meg til vi kan dra på skogstur igjen og da sammen som en familie:)

  Mannen jeg skal gifte meg med er like barnslig som meg^^ Det er viktig å ikke gi slipp på barne i seg heter det og det tror jeg ikke er mulig for våres del. Vi kommer nok til å ha det mye moro sammen og nå som man får barn og man etterhvert skal reise til badeland og andre litt barnslige aktiviteter, når William blir litt eldre, så er det jo en fin mulighet for oss foreldre å kamuflere at vi synes vannsklia er minst like morsom som William synes^^ Man skal ta livet på alvor, men der man kan ta frem sin barnslige side og ønsker det, så synes jeg at man skal gjøre det:)
   

 • 03.06.2016 kl.12:26
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Frukt og bær i sommervarmen

  • 02.06.2016 kl.21:09   

  Nå skal ikke jeg klage på varmen, fordi jeg synes ingenting er bedre en det fine være vi har nå, men kan ikke la være å bli litt daff og tiltaksløs. Det kan kanskje ha noe med at man ikke vil noe annet enn å nyte finværet fremfor å gjøre husarbeide som jeg så absolutt burde ha gjort. Men nå er det ikke sånn at vi har så fint vær som nå gjennom hele sommeren her til lands, så det gjelder vel å nyte det når det er her. Jeg håper selvfølgelig på en super sommer og spesielt på bryllupsdagen selvfølgelig:)

  Luna derimot er ikke så glad i varmen stakkars. Turene ut må foregå tidlig på mornigen og etter solnedgang, da det er altfor varmt for henne. Prøvde oss en tur ut på lekeplassen for å leke litt tidligere i dag og det endte med at hun bare ble liggende under en benk og pese. Da gikk vi heller inn i den litt mer svale leiligheten og så får jeg prøve igjen nå snart. God jeg har bestilt kjøleteppe til henne, får bare håpe det kommer så fort som mulig. Stakkars lille <3

  I dag kom samboeren hjem med en av mine største kravings, nemlig jordbær. Vil du se et smil på denne jenta, er jordbær løsningen^^ Vil i den sammenheng komme med et lite tips i sommervarmen. Jeg er en av de som mister litt matlysten når det blir så varmt, til gjengjeld så kaster jeg meg over kjøleskapet når det har blitt kveld og det er mye svalere. Da våkner den sulte ulven i meg^^ Men selv om det er varmt, så må man jo spise og da er bær og frukt et godt alternativ.


  Jeg er jo personlig veldig glad i melon og jordbær og nå på sommeren er jo melon ekstra god, eller jeg forbinder melon med sommeren. Det er lett å få i seg, sundt og søtt. Fint hvis man har litt søtsug som jeg har om dagen^^
  Dette er selvfølgelig veldig godt med fløte, men om man ønsker en litt sunnere variant, så er kan melk være løsningen. Uansett hvordan du liker det, er det ingenting som sol, varme og friske fristelser:)

  Hva liker du å spise i sommervarmen?

   

 • 02.06.2016 kl.21:09
 • inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • To forlovere

  • 02.06.2016 kl.14:30   

  Det vanligste er å ha en forlover, men til mitt bryllup har jeg valgt å ha to. Har skjønt at selv om det er litt utradisjonelt, så er det flere som velger å ha to nå i dag. For min del falt valget på grunnlag av at de to jeg valgte var begge like naturlig for meg at skulle være forloveren min, så i stede for å velge bare en av dem, så lot jeg være å velge i det hele tatt, men gi begge to det ærefulle oppdraget å følge meg gjennom dagen. Desutten er det en stor oppgave og jeg vet at hvis jeg en dag blir valgt som forlover, så håper jeg at jeg har en medforlover å planlegge og gjennomføre dagen med. To hoder tenker bedre enn et i min verden:)

   


  //bildet er hentet fra Pinterest
   

  De to som har fått den store æren, er min bestevenninne og lillesøsteren min. Besteveninne min skal også være fotograf under bryllupet og ta bryllupsbildene av meg og Martin, så sånn sett er det også en fordel å være to. Det er en del oppgave de skal ha og derfor tenkte jeg at det var greit å fordele dem på to. Er viktig for meg at det ikke blir for mye stress på selve dagen, da jeg ønsker at alle skal kose seg. Det at de er to, kan jo være med på avlaste litt slik at ikke det blir veldig mye for en. Nå krever jeg ikke så mye som brud vil jeg si, annet en at vi skal ha det gøy sammen og at jeg kan be om hjelp til forbredelser og evt det jeg trenger hjelp til under bryllupet. Men hvis man er av den typen som har en klar plan på hva en forlover skal gjøre og ønsker at skal gjøre, så kan jo to forlovere være lurt, da den ene kan ha ansvar for en ting og den andre for noe annet.

  Hva tenker dere om to forlovere?

 • 02.06.2016 kl.14:30
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Prøvetime og kvalitetstid med lillesøster

  • 01.06.2016 kl.23:14   

  I dag har det vært en innholdsrik dag for min del, kanskje ikke så innholdsrik for andre, men for en som sitter mye hjemme, så vil jeg si det har skjedd litt. I Tillegg så har jeg og lillesøsteren min hatt litt kvalitetstid noe jeg synes var veldig koselig. Det er ikke så ofte vi har det, og synes det er noe vi kan begynne å gøre litt mer gjevnlig, for vi har det jo så hyggelig sammen. Vi Bestilte mat hjem fra spice og jeg spiste en tikka masala av den bedre sorten, og nanbrødet var vi begge enig om at var sinnsykt godt, så godt at vi kunne spist bare det til middag. Lett at jeg skal bestille det igjen ved en senere anledning. Men vi har ikke bare kost oss med god mat, jeg har hatt prøvetime på håret mitt også. Siden lillesøster er en av foloverene mine var det en selvfølge at hun skulle være med. Hun er veldig grei og ha, da hun ikke er redd for å si hva hun mener og har et ganske klart bilde på hva som passer meg og ikke. Veldog fint å ha noen som ser det fra utsiden også.

   


  //bildet er hentet fra pinterest

  Jeg ønsket meg en oppsatts med flette, lik bildet over, og etter litt fram og tilbake fant vi den perfekte looken. Vi fikk satt på sløret og litt blomster og jeg må si jeg ble veldig fornøyd. Da jeg prøvde kjolen i tillegg og til tross for at det må gjøres noen endringer på den, så følte jeg at jeg begynner å komme i mål. Nå gleder jeg meg veldig til selve dagen, hvor vi får sette det hele med sminke og bukett:)

   

 • 01.06.2016 kl.23:14
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no