hits

Oda

  • 13.08.2015 kl.23:40

Jeg synes alltid det er veldig vanskelig å skrive om meg selv. Av en eller annen grunn så kommer jeg til navnet mitt, alder og hvor jeg bor og så stopper fantasien der, men jeg har bestemt meg for å prøve. 

Jeg har ganske vanlige interesser, som mat, baking, sminke, mote osv. Ganske mange har disse interessene, men jeg er kanskje over gjennomsnittlig begeistret for noen av dem. Mat er en av dem og det er derfor jeg har valgt et yrke innenfor akkurat dette. Jeg er i full gang med å utdanne meg til fiskehandler, et fag jeg trives veldig med og ikke minst er veldig stolt av. Det er et fag som handler om mer enn å filetere fisk, ekspedere kunder og holde orden på en fiskedisk. Det handler om å dele kunnskap å lære andre noe de kanskje ikke visste fra før av, det handler om å være kreativ med farger, former og ideer som kan videreutvikle deg selv og kanskje de rundt deg. Det beste med faget er at man aldri blir helt utlært, det er hele tiden noe nytt å sette tankene eller fingrene på. 

Sånn utenom yrkesvalget mitt, lever jeg sammen med verdens kuleste, mest morsomme og beste type. Han har jeg vært sammen med i 3 år ,og jeg er så heldig at til sommeren kan jeg kalle meg hans kone. Jepp, jeg skal gifte meg og det gleder jeg meg veldig til:) Sammen eier vi en leilighet i Oslo og verden vakreste Jack Russel ved navn Luna. Veldig stolt av å ha begge i livet mitt og føler meg egentlig ganske heldig. Enda mer heldig følte jeg med da jeg fant ut at vi skal ha en liten en i August, det gleder jeg meg til. Jeg har en super samboer, fantastisk familie og herlige venner. Og med det den gode tanken runder jeg foreløpig av. Gleder meg til å bli kjent med dere:)

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

  • 13.08.2015 kl.23:40
  • Oda
  • 2 kommentarer
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no