hits

Hei fra en nybakt mamma

  • 01.10.2016 kl.00:59

Hei fra en litt sliten, men veldig fornøyd nybakt mamma. Jeg har nå vært mamma i snart 7 uker og jeg elsker det selv om hverdagen er ganske annerledes og at det dukker opp utfordringer nå og da. Jeg hadde sett for meg mange tunge våken netter og at lite søvn skulle bli vanskelig, men det har gått overraskende greit. Jeg har en rolig gutt som liker å sove om natta så om jeg ikke får den lengste søvnene, så får jeg i hvertfall nok sammenhengende søvn til å klare meg gjennom dagen. I går var vi på seks ukers kontroll og alt var fint og når man får beskjed om at barnet ditt vokser og utvikler seg som det skal er det ingenting som er bedre en det, så livet smiler til meg akkurat nå på alle måter.

William er virkelig noe av det beste som har skjedd meg og noe av det vakreste som finnes. Til tross for en ganske intens fødsel på 20 timer, hvor deler var så vondt at jeg trodde jeg skulle svime av (serierier er ikke kos), så var det så verdt det da jeg fikk han på brystet. Jeg har aldri vært så lykkelig og forvirret på en og samme gang. Han som vi har ventet på i ni måneder lå plutselig i armene mine, så liten og nydelig. Jeg hadde virkelig problemer med å forstå at han noen minutter før hadde vært i magen min. Man hører sin egen mor og andre mødre fortelle om hvor stort det er å få barn og man kan se det for seg men ikke helt forstå hva det innebærer, men nå kan jeg si at jeg forstår. Det å få barn og det å føde er stort og virkelig ikke likt noe annet man opplever i livet. Jeg er kjempe glad, heldig og takknemlig som får oppleve det. Jordmoren vi hadde på fødselsforberedende kurs fortalte at hun hadde snakket med damer godt over 80 og hvis det var noe de husket så var det sin egen fødsel og det sier litt. 

Jeg har vært borte fra bloggen lenge, prøvde igjen og ble borte igjen, men under en graviditet kan man ha masse energi den ene dagen eller uken og plutselig orker man nesten ikke å stå opp på grunn av smerter og så er man rett og slett dritt lei i tillegg. Jeg håper derfor at jeg denne gangen skal klare å holde det gående og finne gleden i å blogge igjen. Selv om timene med søvnen i døgnet ikke er like mange som før, så føler jeg at kroppen er tilbake og energien likeså. Dessuten har jeg lyst til å dele hverdagen min som mamma,kone og ikke minst meg selv. Innholdet blir kanskje bedre også, nå som hverdagen er litt rikere med en liten en i hus og bekkenløsningen er historie. Jeg gleder meg hverfall til å prøve igjen og dele mer av verdens skjønneste gutt:)

 

  • 01.10.2016 kl.00:59
  • Hverdag
  • 0 kommentarer
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no