hits

Seriøst?

 • 30.09.2017 kl.19:57

"Seriøst? Kunne du ikke sagt noe da Martin!" 

Altså når du trasker av gårde til bensinstasjonene på en søndagskveld, når alle de fyllesjuke menneskene endelig orker å dra seg ut for å kjøpe litt mat, og du ser at buksene du har på deg er super gjennomsiktige ETTER at du har kommet hjem.... Jada! Det var nå det som skjedde forrige søndagen og jeg var jo ganske fortvilet over at Martin ikke hadde sagt noe som helst. Ikke nok med det hadde jeg på meg en batman hipster... flaut! Jeg kunne jo sikkert ha registeret det selv, men nå går jeg ikke rundt å sjekker ut min egen rumpe hele tiden, så jeg hadde satt veldig pris på en heads up av min bedre halvedel som jeg vet ganske sikkert følger nøye med på stumpen min. Jaja, da var det noen heldige på bensinstasjonen den dagen i hvertfall! Gjennomsiktig joggebukse og batmanlogo på en syk og sliten småbarnsmor er ikke ofte man ser. Det ble vel og merke første og siste gangen, for jeg skal tenke meg om to ganger neste gang jeg bare skal opp på bensinstasjonen for å kjøpe smør^^

Ha en god lørdagskveld flotte dere:)

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 30.09.2017 kl.19:57
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Vil du jobbe sammen med meg?

  • 30.09.2017 kl.12:00

  Vil du jobbe sammen med meg?:D

  Jeg er på utkikk etter tre personer som ønsker å jobbe sammen med meg!:)

  Om du ønsker deg mer tid i hverdagen, ønsker deg en ekstra inntekt, eller ønsker å jobbe deg opp og frem til ditt eget foretak, kan jeg hjelpe deg med å nå disse målene. Store deler av jobben skjer over nett, så det er fult mulig å kombinere med fulltidsjobb, deltidsjobb, eller hjemmeværende situasjon. Du legger oppe arbeidsdagen og tilpasser den din hverdag slik DU ønsker det! Ta kontakt med meg, eller legg igjen en kommentar så kontakter jeg deg!:)

  Veiledning og oppfølging får du av meg! Gleder meg til å høre fra deg!:D

  Aldersgrense 18+

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 30.09.2017 kl.12:00
 • Hverdag
 • 12 kommentarer
 • Nå gir jeg snart opp!

  • 29.09.2017 kl.20:24

  Nå gir jeg snart opp!^^ Det er over et år siden William kom til verden så ammetåka kan jeg ikke skylde på lenger. Det er nemlig sånn at hukommelsen ikke er helt som den pleide å være. Jeg husker ting fra tenårene og nedover, men sånne dagligdagse ting som å følge en ukeplan fra barnehagen er neimen ikke lett å arkivere i topplokket. Jeg husker jeg kom for å hente William en dag og i det jeg var på vei ut igjen fortalte den ene barnehagetanten at de hadde vært på tur og grillet. "Ja...grilltur ja" Det var da det slo meg at jeg hadde glemt å sende med grillmat og lille William hadde måttet nøye seg med en litt kjedelig brødskive med leverpostei. Selv om William mest sannsynlig ikke brydde seg noe særlig om det, var det for meg helt ulikt å glemme noe sånt. 

  Det er ikke bare ukeplanen fra barnehagen som ikke sitter. Det å bake boller har plutselig vist seg som en utfordring. Altså jeg kunne bake store og luftige boller som var saftige i flere dager, men nå ser de mer ut som små brente rosiner. Neida, det er ikke så ille, men jeg må ty til 123 boller fra Toro for at det skal bli spiselige boller her hus. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd og savner den Oda som nesten husket alt og alltid hadde kontroll. Det hadde vært hyggelig å kunne bake boller igjen og ikke minst slutte å putte tørkepapir i kjøleskapet, for ja det er noe jeg også gjør. Er det noe jeg ikke finner, så ligger det som regel på et helt ulogisk sted. Skjønner dere at jeg snart gir opp eller?^^

  Jeg husker heldigvis de viktigste tingene, men jeg har aldri hatt behov for å skrive ned avtaler eller legge inn planer med varsler på mobilen. Nå! Hvis jeg ikke gjør det, kan du banne på at det er glemt fem minutter etter det er avtalt^^ Jaja, hukommelsen kommer vel tilbake...eller?

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

  Foto: Martin Nygaard

 • 29.09.2017 kl.20:24
 • William
 • 0 kommentarer
 • Å sove alene

  • 27.09.2017 kl.19:00

  Morgenstund har gull i munn...sies det.

  Etter å ha vært sammen i fem og gift i ett år er det ganske deilig å få sove alene. Altså jeg er veldig glad i Martin og det er veldig hyggelig å sovne sammen ( Les: ligge tett inntil hverandre), men det å sovne sammen og sove i samme seng er to forskjellige ting. Vi er begge glad i å ta plass og det er ikke sjeldent jeg våkner av at han er faretruende nære min side av sengen (han vil nok påstå det motsatte^^). Jeg vet at noen par liker å sove tett inntil hverandre natten lang, men jeg er dessverre ikke noe fan av det. Om det er fordi jeg er sikkert på at Martin er to grader varmere enn normalt ( i tillegg liker han ikke å ha vinduet opp), eller fordi jeg rett og slett sover best for meg selv på min side er jeg ikke sikker på. Uansett så er jeg glad i min personal space og mener at når vi skal sove, så skal vi sove og da trenger vi ikke ligge klistret til hverandre. 

  Selv om jeg ser på det å få sove alene en natt som en god ting, så trenger det i være noe mer enn en natt. Det har nemlig blitt sånn at jeg sover dårligere hvis han ikke sover i samme seng. Dette har jeg merker, da han har sovnet på sofaen noen ganger og jeg har våknet forvirret med en sterk følelse av at noe mangler.  Selv om vi liker å ligge på hver vår side, er det veldig betryggende at den andre er der. Veldig greit om jeg har hatt en mindre koselig drøm og bare trenger å vite at jeg ikke er alene. Dessuten så er det de få gangene hvor behov for å være nære overmanner altfor høy kroppstemperatur og ønsket om å ligge på hver vår side.  

  Jeg vet det kan høres ut som om det ikke er så mye romantikk eller nærhet mellom oss, men vi holder ofte hender når vi skal sove. Jeg synes nesten det er mer romantisk og nære enn å ligge tett inntil hverandre. Det er noe med å holde hender som er så fint, koselig og kjærlig. 

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 27.09.2017 kl.19:00
 • Tanker
 • 2 kommentarer
 • Ny header!

  • 27.09.2017 kl.11:34

  Ny header er på plass!:D Hva synes dere?

   

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 27.09.2017 kl.11:34
 • Blogg
 • 13 kommentarer
 • Pink is my color!

  • 26.09.2017 kl.18:00

  Hvem hadde trodd at rosa var min farge? Ikke jeg i hvertfall^^ Nå er det vel og merke denne rosafargen som kler meg, da alt annet av rosa jeg har kjøpt ikke er like kledelig. Denne fant jeg på Bik bok og falt pladask! Jeg fikk jo streng beskjed for litt siden om at jeg måtte slutte å bare kjøpe grått og spe på med litt farger. Denne vil jeg si er godkjent og gleder meg til å ta denne i bruk nå utover høsten.

  Genser: HER // Bukse: HER

  I dag skal jeg til venninnen min Mia og hilse på hennes nye lille valp Linus. Luna skal også være med og jeg gleder meg til å se de to i action. Jeg har hørt rykter om at Linus elsker å leke med andre hunder, så dette kan ikke bli annet en bra. At det kommer til å være mye energi er det hvertfall ikke tvil om^^

  Ønsker dere en strålende tirsdag!:D

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 26.09.2017 kl.18:00
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Når jeg er alene

  • 25.09.2017 kl.11:24

  Når jeg er alene liker jeg å sitte på kjøkkenet med en god kopp kaffe og bare stirre ut. Det er ikke så mye som skjer utenfor kjøkkenvinduet vårt og det er helt greit. Jeg liker nemlig å sitte der å tenke og kjenne på at jeg er helt for meg selv og fri til å gjøre som jeg vil og nyte det stille øyeblikket. Jeg er veldig glad i familien min og trives best sammen med dem, men å få litt tid for seg selv er jeg avhengig av. Da lader jeg opp og får hentet frem litt overskudd til William skal hentes i barnehagen, Martin kommer hjem fra jobb og gjøremålene for ettermiddag og kvelden skal gjøres. 

  Jeg får ofte høre at jeg burde sove når jeg først får litt tid for meg selv, men må innrømme at det sitter langt inne. Det er noe med at jeg må kose meg med tiden alene mens jeg kan. Det sies i en sang at man ikke skal sove bort sommernatten, vel man skal ikke sove bort tiden alene heller^^ Neida det er nok sant at jeg burde ta meg en time på øyet og det har jeg tenkt til å bli flinkere til. Jeg har jo så mye igjen med litt søvn, selv om jeg helst vil sitte med kaffekoppen og utsikten til verden utenfor. 

  Når jeg er alene benytter jeg også sjansen rydde. Høres skikkelig kjipt ut, men når jeg ikke har noe annet å fokusere på er jeg mye mer effektiv og får gjort så mye mer. Jeg hater nemlig en rotete leilighet til tross for at jeg ikke er så flink til å rydde. Jeg har nok litt lett for å dra "jeg tar det i morgen". Det resulterer jo bare i at jeg står opp til rot og motivasjonen faller til bunn. Nei, der må jeg gjøre en endring kjenner jeg^^

  Uansett hvordan jeg velger å bruke tiden alene, så er det utrolig viktig for meg. Jeg tror jeg hadde blitt sprø hvis jeg ikke hadde fått noe som helst tid til å sortere tanker og bare surre rundt i mitt eget tempo.

  Jeg er evig takknemlig for familien min, men litt tid til bare meg er også noe jeg setter pris på. 

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 25.09.2017 kl.11:24
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Stay positive!

  • 23.09.2017 kl.12:00

  Ja, nå høres det ut som jeg skal dele mine tanker om å være positiv, det å ikke gi opp og finne motivasjon. Det skal jeg altså ikke, jeg skal dele mine tanker om det stikk motsatte. De gangene man er potte sur og det stygge "trollet" vi alle innehaver dypt inne et sted og som overvinner alle positive tanker til tider. For det er ikke til å komme unna at det titter innom nå og da, og for noen litt oftere enn andre^^

  Første vil jeg begynne med å si at det å være positiv er noe av det deiligste som fins. Jeg har vært gjennom mine ting og har fortsatt mye å jobbe med, men det å finne en måte å være positiv på i vanskelige situasjoner gjør jo alt så mye bedre. Det å være positiv er absolutt den beste løsningen, men det må da være lov å være litt sur også? For det å være irritert, sinna, lei seg og negativ er jo følelser vi bærer på, like mye som å være glad, lykkelig og da positiv. Er det ikke lov å la "trollet" vårt ta litt plass noen ganger? Ha litt kontakt med de følelsen som ikke alltid er like gode å kjenne på?

  Jeg har ofte hørt at det hjelper ikke å være negativ og det kan jeg til dels være enig i. Hvis jeg har en dårlig dag, er det på ingen måte greit at det går utover noen andre, men jeg personlig føler at jeg blir fortere ferdig med det som plager meg, eller irriterer meg hvis jeg kjenner litt på de mindre koselige følelsene. Jeg jobber meg igjennom dem og finner mye fortere tilbake til en positiv vei enn om jeg skal ta på meg et smil jeg ikke føler er der. Jeg tror også på dette å være ærlig og ikke minst med meg selv. Er jeg ikke happy, så trenger jeg ikke overbevise meg selv om at jeg må være det heller. Velger heller å jobb med følelsene mine og når jeg da er glad og blid, så er det helt ektefølt.

  Det må selvfølgelig settes en begrensning på "trollet" vårt, det kan ikke få regjere som det vil. Men det må ikke pakkes vekk og glemmes heller. Litt luft må det jo få, og det må være lov å vise den siden av seg selv. Det er jo like naturlig å være litt negativ som positiv, uten den ene, eksisterer ikke den andre. 

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 23.09.2017 kl.12:00
 • Tanker
 • 6 kommentarer
 • Luftet puppene!

  • 22.09.2017 kl.13:43

  Ja i går kledde jeg av meg med for en vilt fremmed mann! Ja, jeg er fortsatt trofast mot min kjære Martin og hadde jeg kunnet beholdt klærne på, hadde jeg gjort det. Men når røntgen av ryggen skal taes og man ikke har med singlet (noe man tydeligvis burde ha, men jeg ikke fikk beskjed om) må man bare rive av seg og få det unnagjort. Jeg vet ikke om det var verst for meg som ikke er sånn 100% sikker på meg selv, eller for den unge, veldig mye yngre mannen som nå må sykemelde seg på grunn av mareritt og søvnmangel. Neida, nå setter jeg det litt på spissen, for jeg vet jo at han mest sannsynlig har sett pupper i alle mulig fasonger, størrelser, før og etter amming. Jeg ble bare tatt så innmari på senga da jeg virkelig trodde jeg kunne ha på meg BH. 

  Det er rart hvordan det har blitt. For jeg kan virkelig ikke huske at jeg har vært noe særlig usikker eller sjenert når det kommer til å kle av meg foran helsepersonell. Det er jo bare noe man må noen ganger og jeg er ganske sikker på at de har sette verre enn meg. Men i går så følte jeg meg plutselig så ukomfortabel. Teorien er at jeg ikke fikk forberedt meg og at jeg følte meg litt dum som ikke visste at en singlet var noe man hadde med seg, når man skulle ta røntgen. Noen andre som visste dette? Uansett så er dette en usikkerhet jeg ikke er noe særlig fan av. Jeg ønsker meg flere barn og under en fødsel så må man tørre å vise frem sider av seg selv man ikke viste eksisterte. For ikke snakke om "der nede" som virkelig får lufte seg når babyen melder sin ankomst. 

  Jaja, bildene er tatt og enda en fødsel skal jeg igjennom når vi finner ut at vi er klare for nr to, uavhenging om jeg føler meg usikker eller ikke. Jeg skal også huske å ta med meg en singlet neste gang, eller om jeg skal ta røntgen igjen, så slipper radiografen så altfor mye varige men^^

  God fredag!

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

   

 • 22.09.2017 kl.13:43
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Mine to vakre!

  • 21.09.2017 kl.08:29

   

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 21.09.2017 kl.08:29
 • foto
 • 2 kommentarer
 • I love details

  • 20.09.2017 kl.18:07

  Nå er det lenge siden jeg har hatt et ordentlig interiør innlegg her på bloggen. Jeg er jo veldig glad i interiør og det jeg kanskje liker best er jo alle detaljene. Det er jo detaljene som gjør rommet til slutt og så er det så greit å bytte ut når man går lei. Her er detaljene fra rommet jeg kanskje har mest fokus på, nemlig stua.


  Det er ingen tvil om at grønne planter frisker opp og sette prikker over I'en. Skulle bare ønske at jeg hadde grønne fingre. Av en eller annen grunn har jeg mistet den egenskapen. Før kunne jeg dyrke frem tomater og store basilikum på verandaen, nå er det så vidt en liten ildtopp overlever^^

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 20.09.2017 kl.18:07
 • Interiør
 • 4 kommentarer
 • Jeg ser etter nye blogger å lese!

  • 20.09.2017 kl.14:06

  Enkelt og greit ser jeg etter nye blogger å lese. Har du en blogg du mener inspirer, har gode bilder eller gode tekster. Legg igjen en kommentar med link til bloggen din. Kanskje du får en ny fast følger:D

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 20.09.2017 kl.14:06
 • William
 • 27 kommentarer
 • Håper det blir lenge til neste gang!

  • 19.09.2017 kl.19:03

  Da er jeg tilbake og for en glede. Jeg har virkelig savnet det å blogge, men når hverdagen ikke er like enkel å komme igjennom til tider, så er det ting som må settes litt på vent. Dessverre ble det denne bloggen denne gangen og jeg håper det blir lenge til neste gang. Det å skrive er jo nesten terapi, så det skal bli godt å få satt ord på ting igjen.

  Siden sist så har det skjedd mye! Ikke så mye utad, men med meg selv og planen for fremtiden. Jeg jobber jo som Independent Forever Business Owner og for de som ikke vet hva det er så selger jeg enkelt og greit Forever Living sine utrolig gode produkter, samt jobber med å bygge mitt eget team. Jeg har funnet ut at jeg trives så godt og at dette er noe jeg har bestemte meg for å satse på. Jeg har en fantastisk sponsor som alltid er der og selv om mye av jobben foregår over nett så er det mye sosialt. Det er også så mange som ønsker å se meg lykkes og da sier det seg selv at dette er en utrolig god "arbeidsplass". Hvis du er nyskjerrig på produktene, min historie, eller lurer på hva Forever Living er? Sjekk ut nettbutikken min HER!

  Jeg jobber fortsatt i fiskedisk selv om jeg har bestemt meg for å satse på Forever, og det er jobben i fiskedisken som har gjort at bloggingen har vært litt satt til side. Det er nemlig ikke så lett å jobbe med ryggsmerter og det tapper meg ganske greit for energi. Nå har jeg endelig funnet en fysioterapeut som kan gi meg konkrete råd og på torsdag skal jeg endelig på røntgen. Jeg føler at jeg kommer noe vei med ryggen og det har jeg ikke følt på lenge. Jeg har nemlig null peiling på rygg og trening, så det er godt å ha noen som kan fortelle meg hva jeg skal gjøre og ikke gjøre, fremfor å kjenne på det selv. Jeg tror endelig at jeg skal knekke koden og finne en løsning som gjør at jeg kan fungere best mulig og uten smertestillende. Jeg gleder meg generelt til høsten og tror den bringer med seg mye bra!

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living:HER // Facebookside blogg:HER

 • 19.09.2017 kl.19:03
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no