Happy Halloween

 • 31.10.2016 kl.12:42

Happy Halloween til dere! Her er det verken kostyme eller gresskar, men jeg liker tradisjonen allikevel og alle små hekser, trollmenn og det som er populært å kle seg ut som, er velkommen. Jeg har ikke noe gi da vel og merke så jeg får håpe de ikke finner på noe knep hihi^^

Jeg feirer ikke Halloween slik jeg gjorde før, men jeg synes fortsatt det er moro og jeg kan tenke meg at jeg kommer til å kose meg dem dagen William vil kle seg ut. Ikke så glad i å sy, så det får mamma gjøre, men sminke er jeg god på. Husker da jeg var liten og malte ansiktet til lillesøsteren min med ansiktsmaling hele tiden. Det var artig, men det hadde nok sett litt bedre ut om jeg hadde gjort det i dag^^ uansett så synes jeg det å kle seg ut og virkelig gjøre det gjennomført er veldig gøy, så jeg krysser fingrene før at William synes det samme. Nå blir det nærmeste han har kostyme, en liten lue med ører han har^^

I kveld blir jeg alene da Martin er på jobb! Deilig med en kveld alene i ny og ne, men det kan også være kjedelig. Jeg har tenkt å benytte anledningen til å teste ut male sakene jeg kjøpte på fredagen. Kanskje det blir min nye hobby:)

 
 

 

 

 • 31.10.2016 kl.12:42
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • drømmer om å reise

  • 30.10.2016 kl.12:26

  Søndag og Martin må jobbe! Det er litt kjipt, men det er jo bra at han stiller opp og så får han jo igjen for det. Jeg skal derfor jobbe, eller rydde her hjemme som det heter, men først skal jeg kose med lille Willy gutten.

  Synes han var så skjønn å ha med på tur i går, det var virkelig lite lyd fra ham. Sover, smiler og spiser. Det er jo alltid litt syting, men det er da helt naturlig å si ifra når man blir for varm, eller kanskje ikke sitter helt som han vil i bilstolen. Han skal i hvertfall få være med til Sverige neste gang og når han blir litt eldre for vi se om vi kommer oss enda lenger en Sverige^^

  Ble snakkende med venneparet av oss om at jeg og Martin aldri har vært på noen kjæreste ferie. Planen var jo at vi skulle på bryllupsreise, men fordi jeg var høygravid lot ikke det seg gjøre. Jeg klager ikke, for fikk noe tusen ganger bedre enn en ferie, men drømmer jo om å reise en gang i framtiden for det. Og hvis jeg skulle velge, vil jeg veldig gjerne til Maldivene eller noe lignende. 

  Jeg har jo vært i Thailand på en av de fantastiske øyene der og kunne godt tenke meg å reise til et sånt sted igjen. Vet ikke om Martin er helt med på det, da han veldig gjerne vil til Italia, men er jo mulig å få til begge to med tiden:) Sol og strand på Maldivene, vin og god mat i Italia.

  Nå må jeg komme i gang før jeg drømmer meg helt bort her^^ Vil bli fort ferdig så jeg kan nyte søndagskvelden med min kjære når han kommer hjem. 

  bildet: reiseguiden.no

   

  Hvordan er deres søndag?:)

   

 • 30.10.2016 kl.12:26
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • William sin første utenlandstur

  • 29.10.2016 kl.18:37

  Da har jeg akkurat vært å hente lille Luna hos pappa. Selv hun er vandt til å være alene når vi er på jobb, så foretrekker jeg at hun kan være hos noen når vi er borte som i dag. Synes turen til Sverige gikk fort, men allikevel er det godt å vite at hun blir tatt hånd om. Hun er jo tross alt våre lille "baby" hun også:)

  Føler vi har fått handlet ganske greit med varer i dag og jeg merker at det er mindre begeistring for godteri og mer jubel for to store flasker med skyllemiddel til 50 kr. Selv om det ble litt brus, snop, øl og noen flasker vin, så er det litt mer praktiske tilbud og varer vi eller jeg er ute etter. Før var det store poser med godis som ikke ble spist opp og altfor mye sukkerholdig drikke. Om det er en del av det å bli voksen eller om jeg er mer bevist på hva vi kjøper, sparer og putter i oss en før vet jeg ikke, men gjør meg absolutt ingenting å tenkte litt fornuftig. Koselig har det hvertfall vært idag og William har fått sin første utenlandstur.

  Nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg slappe av resten av kvelden og kose meg med mann, barn og hund!

   


  Hva skal dere bruke kvelden på?

   

 • 29.10.2016 kl.18:37
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Det var jo ingenting å grue seg til

  • 29.10.2016 kl.09:30

  Hei på dere! kom meg ikke inn på bloggen i går av en merkelig grunn, så ble derfor ikke noe innlegg heller, så da får jeg fortelle litt om gårsdagen i dag. I går var jeg å møtte barselgruppa. Gruppa består av meg og to andre noe som passer veldig bra, da jeg er ganske sjenert. Det er litt lettere å komme i prat når det ikke er så mange. Jeg gruet meg litt som sagt, men som jeg trodde var det ingenting å grue seg til i det hele tatt. Jeg føler vi fikk god kontakt og at vi ikke var så altfor forskjellig, så tror dette skal bli veldig bra. Jeg gleder meg til neste gang vi skal møtes:)

  Etter det veldig koselig møte på helsestasjonen tok jeg en tur innom Linderud senteret og hadde store planer om å spandere lunsj eller for han hadde det blitt frokost på Martin, men telefonen hans var død så fikk ikke tak i han, så da ble det til at jeg kjøpte med frokost hjem i stedet. Det ble en deilig focaccia med olivenpate og salami picante. Noen ganger er det godt med noen annet en grovbrød og pålegg. 

  Siden det var så fint vær i dag, gikk jeg til helsestasjonen. Nå som det er høst og ikke altfor varmt er det deilig å gå seg en tur. Selv om jeg har begynt å trene igjen, skal jeg ærlig innrømme at det blir mye sofasitting på meg og det må jeg prøve å unngå. Nå har det ikke vært vær til å gå ut i de siste dagene, men når sola titter frem, benytter jeg sjansen. Jeg er fornøyd for all den aktivitet jeg klarer å utføre:)

  Akkurat nå er jeg på vei til Sverige med en vennepar av oss, hvor vi skal shoppe og kose oss:) Koselig å komme seg på tur, selv om det bare er over grensa^^ Blir jo William sin første tur utenlands også!:) 

   

   

   
  Hva skal dere i dag?

      

 • 29.10.2016 kl.09:30
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • sosialisering av mor og barn!

  • 27.10.2016 kl.17:42

  Jeg finner ikke laderen til kameraet mitt og det er ganske irriterende! Bilder med mobilen er ikke det beste, men det får duge til jeg finner dem. Skjønner ikke hvor jeg kan ha lagt den, men kjenner jeg meg rett så ligger den nok rett foran nesa på meg^^

  Jeg har enda ikke fått gjort så mye i dag. Jeg vasket håret og så ble jeg sittende på sofaen. Planen var å trene i dag også, men siden jeg trente i går og på tirsdag som jeg glemte å nevne i gårsdagens innlegg , så kjente jeg at jeg måtte stå over i dag. I morgen begynner helgen så da er det treningsfri, så får heller gjøre en innsats fra mandag av. I morgen skal jeg uansett møte barselgruppa, noe jeg både ser frem til og gruer meg litt til. Er ganske sjenert, så er greit å få utfordret seg litt, selv om det kan være skummelt. Blir hyggelig for William også å sosialisere med andre små etterhvert som har forstår mer. Tror nok jeg kan vinne på det den dagen han begynner i barnehagen, at han er vandt til å ha andre rundt selv. Ikke misforstå, han har andre rundt seg i dag også, bare ikke så mange barn, da jeg er den første i gjengen med en familieforøkelse. Uansett så er ikke sosialisering av hverken mor eller barn noen dum ide:) 

  Akkurat nå sitter jeg på sofaen og tenkte jeg skulle nyte sofaen litt til før jeg skal rydde litt og forhåpentligvis sette en bolle deig. Vi har endelig fått ordnet oss en ordentlig kjøkkenmaskin som jeg så gjerne vil teste ut. Har store planer om å lage horn fylt med spinat og fetaost i løpet av helgen også, så håper laderen til kamera dukker opp slik at jeg får dokumentert det og delt det her inne:)

   

   

   

 • 27.10.2016 kl.17:42
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • hjemmetrening

  • 26.10.2016 kl.17:16

  I dag har jeg faktisk trent! Hjemmetrening vel og merke, men med alle mulige fancy treningsapper som finnes i dag så funker det ganske greit. Kjenner det er lenge siden sist jeg har trent og burde vel ha vært innom Sats for å friske opp noen øvelser, men siden William enda er så liten, så blir det vanskelig. Tenker å ta meg en tur, eller flere turer, når han begynner med fast føde. Da blir det lettere for mamma og passe han og jeg kan trene uten å bekymre meg for om det er nok melk til han. 

  Det er deilig å trene igjen! Kjenner at jeg har savnet den følelsen man får etterpå. Man kjenne at kroppen har vært i aktivitet. Sist jeg trente var uka før jeg fant ut at jeg var gravid, da slo nemlig den tidlige bekkenløsningen inn og jeg ble tvunget til å ta det med ro. Nå føler jeg meg bedre enn noen gang, så da var det på tide med litt aktivitet igjen! 

   
   

 • 26.10.2016 kl.17:16
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • skulle egentlig bare ha en kaffe

  • 25.10.2016 kl.16:20

  De hybelkaninene jeg skulle ta meg av i går, lever i beste velgående. Jeg fikk ryddet, men støvsugeren så aldri dagens lys, så jeg får gjøre et nytt forsøk i dag. Kan ha noe med at jeg var usedvanlig trøtt og ut av meg i går, så trøtt at jeg rett og slett måtte litt bort fra rot å styr her hjemme. Hadde kanskje hjulpet om jeg hadde sovet natten før, men når hodet ikke vil samarbeider og begynner å planlegge julegaver kl 03:00, da må man bare gjøre det beste ut av det^^

  Det beste for meg ble en tur på Storo senteret. Skulle egentlig bare ha en kaffe, men endte opp med masse fint og unødvendig som vanlig^^ Neida...joda, men det var tilbud og ja dere vet. Jeg er heldigvis god på å finne små skatter til en billig penge og er det noe jeg ønsker meg så gjør jeg nøye resesrch før jeg kjøper det. Her skal det ikke brukes mer penger en nødvendig^^

  En av skattene jeg fant var en sinnsykt god  fuktighetskrem fra the body shop. Japanese camellia cream som lukter helt fantastisk! Noen andre som har prøvd den? Hvis ikke så anbefaler jeg den på det sterkeste. Smurte den på etter morgendusjen i dag og vet det høres rart ut, men klarer ikke slutte å lukte på meg selv, hehe^^ 

  Nå skal jeg faktisk ta litt pedikyr her hjemme. Må jo ta vare på seg selv:)

   

 • 25.10.2016 kl.16:20
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • det har gått så fort

  • 24.10.2016 kl.13:12

  Mandag og ikke noe bedre vær, så jeg begynner uka med gjøremål innendørs. Synes ikke det er lenge siden det var sol og 20 grader ute, nå er det grått og kaldt. Gjør egentlig ikke noe for meg, liker jo sånn vær, men på lørdag da det til min store overraskelse snødde når jeg skulle hjem fra min lille shopping runde så var jeg kanskje ikke så fornøyd. Hjalp ikke akkurat at jeg hadde tatt på meg sneakers, når vinterskoene kanskje hadde vært et bedre valg. Jaja, man lærer noe hver dag^^

  Det er ikke bare årstiden som utvikler seg fort, men William også! Han smiler og her om dagen, da Martin tullet med han kom noen lyder som minnet mye om fnising. Han er jo så søt og det varmer mammahjertet når han kan respondere og virkelig vise hva han føler. Prate er også noe han har begynt med i det siste. Ligger å pludrer for selv og prøver å kommuniserer med oss når vi snakker med han. Kjenner at jeg virkelig elsker han ut til fingerspissen når jeg prater om han og det er en fantastisk deilig følelse! 

  En annen følelse som er fantastisk er når Martin disker opp med digg mat. I går var det elg stek med grønnsaker og verdens beste saus til søndagsmiddag og jeg var fornøyd kan du si. Elsker når han slår på stortromma og virkelig lager noe godt. 

  Nå skal jeg sette i gang her hjemme! Ser at  det er noen hybelkaniner jeg må ta meg av og så skal jeg legge bena høyt og kose med min kjære lille gutt! 

   

   

   

   

 • 24.10.2016 kl.13:12
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • en god mor

  • 23.10.2016 kl.16:49

  Jeg vil si jeg er en god mor, jeg føler meg hvertfall som en, selv om jeg kan bli usikker på meg selv noen ganger. Moren min sier at jeg er en rolig, fornuftig og flott mamma og det betyr litt når det kommer fra henne. Jeg føler ikke bare at jeg gjør det jeg skal gjøre sånn rent praktisk, men at jeg observerer William, lærer han å kjenne og hva slags behov han har. Jeg vet hva han liker og ikke liker. Han er for eksempel veldig nysgjerrig og vil helst bli båret slik at han kan se verden. Lille søtingen  Uansett! Jeg setter i hvertfall han først og gjør mitt ytterste for at han skal være fornøyd, noe jeg tror alle mammaer med kjærlighet for barnet sitt gjør. 

  Jeg har enda ikke fått høre at jeg gjør noe feil eller at jeg er dårlig på noen måte og jeg håper virkelig jeg slipper det. Men jeg har lest min share av forum hvor litt usikre førstegangs mødre spør andre litt mer erfarne mødre om råd. De fleste er hyggelig, men noen er rett og slett slemme, nedlatende og frekke.  Jeg er ganske sikker på at de en gang har stått i samme situasjon og kanskje lurte på hva man skal gjøre når ungen ikke roet seg. Jeg vil heller se på det som å gjøre noe riktig, spørre om hjelp og råd. De spør jo fordi de er glad i barna sine og ønsker dem vel. Tror vel også at mammaer, ikke alle, men noen er veldig flinke til å kritisere andre mødre og skal mene noe om oppdragelsen av andres barn.

  Det er ingen av oss som er like og det tror jeg ikke oppdragelsen av barn heller er. Barn er jo også forskjellige og lærer på forskjellig måte. Jeg vet i hvertfall med meg selv at så lenge William er lykkelig, lærer hva som er galt og riktig, har det bra og blir en snill og god gutt, så har det ikke så mye å si hvordan man kom seg dit. Så lenge jeg gir masse kjærlighet og tid så tror jeg han får den oppdragelsen han skal ha. 

  Jeg velger å tro på det jeg hører om at jeg er en flink mamma, men tørr også innrømme at jeg ber om hjelp. Selv om man har instinkter, så er det ikke alt man vet og man ønsker jo ikke å feile når det kommer til barna sine. Jeg kommer nok til å komme til situasjoner hvor jeg ikke helt vet hvor jeg skal trå, men jeg er ganske sikker på at det kommer til å ordne seg. Så lenge jeg har riktig fokus så kommer vel ganske mye i livet til å ordne seg og akkurat nå er fokuset mitt på å være en god mor! 

   
   

 • 23.10.2016 kl.16:49
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • produktiv søndag

  • 23.10.2016 kl.13:55

  Søndag igjen! Uka går altfor fort, selv for en som tilbringer mye av tiden hjemme. Når jeg gikk gravid synes jeg alt ting gikk så sakte og spesielt på slutten. Nå har jeg verdens beste gutt å kose og leke med, så da går tiden. 

  Dette er første søndag på en stund hvor jeg ikke har planer føles det som og det er ganske deilig. Jeg liker å bruke søndagene til noe produktivt, men mest til å slappe av med den lille familien min. Jeg skal allikevel prøve å få Martin med på å henge opp noen bilder og hyller som må opp, men jeg vet ikke om han er helt gira, søndagene er jo tross alt hellige. Det hadde vært veldig fint å få opp noe i hvertfall, for begynner å bli litt lei av å se de fine bildene og de nye hyllene bare ligge der. Jeg vil ha de på plass og det helst med en gang^^

  Jeg kom meg ut i går og fikk handlet inn litt av det jeg trengte. Lillemann er så tørr på bena så måtte på apoteket og få tak i noe som funket for han og så ble det litt smånips på meg. Kjøpte noen hyller på 70% som skal henge i gangen. Gleder meg til å se hvordan det ferdig resultatet blir. Skal prøve å legge det ut når vi har fått det sånn som vi vill:) Legger ved noen bilder fra i går.

   

   

 • 23.10.2016 kl.13:55
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Jeg skal bli flinkere

  • 22.10.2016 kl.13:05

  Nå har det blitt dårlig med innlegg her på bloggen i det siste. Det har blitt en oppdatering om dagen, men jeg får aldri publisert det før altfor sent. Jeg skal bli flinkere. Jeg skal ta meg tiden til å oppdatere litt gjennom dagen når jeg har mulighet. Jeg elsker jo å skrive, det er bare det at prioriteringene mine må ligge hos William nå. Nå som han er mer våken og faktisk begynner å gi ganske god respons så vil jeg bruke tiden min med han, så får jeg sette meg ned å skrive når han tar en av sine mange blunder i løpet av dagen. 

  I dag skal jeg opp til pappa en tur og jeg ender vel opp med å se en av mine filmer fra barndommen. Det pleier å gå i Harry Potter, noe jeg tror pappa synes er artig å se på også. Kall meg barnslig, men nå som jeg har blitt mamma så har jeg blitt enda mer voksen og da er det litt deilig å se tilbake på det litt mindre ansvarsfulle livet med en film fra den tiden, jeg var jo superfan^^. Husker jeg og bestevenninnen min kunne prate om Harry Potter i timesvis og den sommeren vi møtes og oppdaget vår felles interesse, vil jeg sette på lista over de beste somrene ever. 

  Nå skal jeg ordne meg litt og så skal jeg en liten tur innom kjøpesenteret som ligger i nærheten og bare se litt. Vet ikke om jeg skal ha noe, men er deilig å bare komme seg litt ut, samtidig være for seg selv. Fikk melding om at det var 3 for 2 på alle barneklær på Lindex også, så skal vel en tur innom å titte litt. Jeg og William på tur.   

  Hva skal dere bedrive dagen med?

   

 • 22.10.2016 kl.13:05
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • kos hos mor

  • 22.10.2016 kl.00:13

  Det ble med mat innlegget i går. Jeg hadde en del å gjøre og jeg var rett og slett helt utslitt i går. Når jeg endelig satte meg ned så kjente jeg at om jeg skulle ha skrevet noe hadde det bare blitt rot og tull, så jeg lot heller være.

  I dag har det vært enda en grå dag og det passet  meg egentlig helt fint. Jeg klarer å slappe ordentlig av når det ikke finnes noen forventning om at jeg må ut å nyte det fine været. Det er love å se film og bare kose seg. Jeg må jo en liten tur ut så lille Luna får løpt fra seg, men ellers er det sofalivet som gjelder på sånne dager. 

  I dag har jeg kost meg i sofaen til mamma og bare slappet av, skravlet og spist middag med henne. Koselig å være hjemme hjemme noen ganger for både store og små:)   

  Hva har dere gjort i dag?   

 • 22.10.2016 kl.00:13
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • ostescones

  • 20.10.2016 kl.14:06

  Hva gjør man når man ikke har brød og man ikke gidder å gå på butikken, jo da baker man. Jeg befant meg i denne situasjonen her om dagen og bestemte meg for å lage ostescones. Scones er godt i seg selv, men jeg synes at med litt ost så blir de enda bedre. Oppskriften på vanlige fine scones fant jeg på matprat. Jeg tok utgangspunkt i den men blandet inn revet ost til slutt. Denne gangen hadde jeg ikke parmesan så det ble kun vanlig ost, men ellers så foretrekker jeg en blanding av de to, da det blir ekstra god smak. Oppskriften finner der HER og så er det bare å ha i den mengden med ost og type ost som dere ønsker. Det kan også være greit at det er en type ost som tåler litt varme. 

   
  Håper det smaker:)

   

 • 20.10.2016 kl.14:06
 • baking
 • 0 kommentarer
 • trøtt og enda mer trøtt!

  • 18.10.2016 kl.19:48

  I går så var en av de få dagene hvor jeg virkelig kjente at det har blitt litt lite søvn i det siste. William vil som regel ha mat mellom seks og sju og igjen ti, halv elleve. Etter det siste måltidet står jeg som regel opp, men i går så gikk det rett og slett ikke. Jeg var så usedvanlig trøtt og jeg er evig takknemlig for at William også ville sove litt til. Det gikk greit på morgenen, men når trøttheten snek seg innpå igjen, var ikke William like gira på å sove dessverre^^ Når jeg kjente at jeg nesten ikke klarte å holde øynene åpne la vi oss i sengen, sånn at han var trygg hvis jeg skulle sovne. Jeg sang noen sanger og strøk han over panna og heldigvis sovnet han før meg, sånn at jeg kunne duppe i ro og fred. Selv om ingenting hadde skjedd han om jeg skulle sovne først føler jeg at når han er våken så må han få min fulle oppmerksomhet, ikke en mor som sover bort verdifull tid. Men det er rart med det! Han kan sove tungt og godt, men med en gang jeg tar i en brødskive, prøver å duppe eller gjøre husarbeid så våkner han. Flere mødre som føler eller har følt det sånn? 

  Uansett i dag har han sovet godt og mye, så i morgen kommer nok klumpen til å være mer våken. Da gjelder det å få seg en god natt søvn og i dag tror jeg ikke det skal bli noe problem. Jeg er nemlig fortsatt ganske trøtt og sliter litt med å finne energien igjen, men den kommer vel:) 

  Jeg og Luna har i hvertfall kost oss sammen i dag på en stor slette i nærheten, mens lillemann har sovet i vognen sin. Luna elsker å løpe etter ballen og kunne sikkert ha gjort det...ja så og si hele tiden, så vi får se om vi ikke kommer oss bort dit i morgen også:)   

 • 18.10.2016 kl.19:48
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • trygghet

  • 17.10.2016 kl.20:42

  Jeg husker som liten at verden utenfor området jeg var vandt til var stor og skummel. Den er stor og skummel i dag også, men nå har jeg litt mer erfaring å leve etter som gjør at jeg føler meg trygg. Som liten er det foreldrene som gir denne tryggheten , det er de som tar deg under vingen og passer på deg. Jeg husker at jeg følte at i ingenting kunne skje meg så lenge jeg var sammen med foreldrene mine. Det er veldig rart at jeg og Martin nå skal være den tryggheten for William som vi selv har levd under i mange år. Men selv om vi selv har fått barn, betyr ikke det at vi ikke trenger foreldrene våre lenger. Man forlater vel aldri det gode og trygge hos mamma og pappa sånn egentlig. Det er godt å komme til foreldrene sine når det er noe som er vanskelig eller man bare trenger å føle seg litt tatt vare som voksen også, det synes i hvertfall jeg. 

      

  Det er dessverre sånn at William kommer til å slå seg eller oppleve ting han kanskje ikke synes er like moro og da vil jeg være den han kan komme til for å finne trøst, akkurat som jeg gjorde da jeg var mindre og fortsatt gjør, selv om jeg kanskje ikke slår meg så mye lenger. Jeg vil være den han kan være trygg på at vil sørge for at han har det bra og har det han trenger. Jeg vil vel egentlig være det som forventes av en mor og jeg vil gjøre det godt. 

      

  En annen ting jeg kan huske fra da jeg var liten, var troen på at mamma og pappa ikke var redd noe som helst. De var superhelter i forkledning og kunne vinne enhver kamp med monsteret under senga eller andre skumle ting jeg med livlig fantasi kunne forestille meg at bodde i et skap eller snek seg utenfor vinduet. Hjelp! Tenker jeg da, for jeg er redd for en hel del, men for William kommer jeg kanskje til å være supermamma som kan skremme bort enhver fiende og vond følelse. Jeg kommer nok ikke til å være 100% trygg på alt og uredd, men jeg skal være den tryggheten William trenger og fortjener, så får jeg bare late som at jeg har en superhelt drakt hengende i skapet. 

   

 • 17.10.2016 kl.20:42
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • marmorert brownies med blåbær og mascarponekrem

  • 17.10.2016 kl.16:51

  I går feiret vi min lillesøster med god mat, kaker og gaver. Det er helt utrolig at hun har blitt 21, tiden flyr så fort. 

  Synes ikke det er lenge siden jeg selv var 21 og farta ute på byen annenhver helg og levde livet som de fleste på den alderen gjør. Nå fem år senere sitter jeg her 26 år gammel og har blitt mamma til verdens beste gutt. Livet kan forandre seg ganske mye på fem år og takk Gud for det. Tror ikke jeg hadde holdt ut festingen i dag. Ikke misforstå, jeg liker en fest i ny og ne, men ikke på den måten. Nå som jeg har en liten en å ta vare på blir det enda mindre, men jeg unner meg likevel noen få kvelder med gode venner og noe godt i glasset. Livet stopper ikke når man blir foreldre som noen tror, det bare tar en litt annen vei. 

  Men over til det jeg faktisk ønsket å dele med dere. Til min lillesøster store dag bakte jeg en kake som jeg ble ganske fornøyd med og etter min mening veldig god. Oppskriften fant jeg i et av mine gamle bake magasin. Jeg har lenge lurt på om jeg skulle kaste dem, men i går fikk jeg faktisk bruk for dem igjen så da blir de i magasin kurven litt til. Here we go!   

  Marmorert brownie med mascarponekrem og brownie!

  Kaken er egentlig en langpanne kake, men siden jeg kun hadde en vanlig rund kakeform så halverte jeg oppskriften. Skulle man ønske å lage en langpanne er det bare å doble ingrediensene. Husk å ta ut eggene litt før, slik at de blir romtemperert. 

  Browniebunn

  300 g mørk sjokolade
  200 g smør
  170 g sukker
  4 egg
  1 ts vaniljesukker

  Ostekrem
  300 g kremost
  1 egg
  1 ss hvetemel
  1 ts vaniljesukker 
  Ca 4 dl ferske blåbær, eller tinte frosne

  Mascarponekrem
  2,5 dl fløte
  En boks mascarpone
  Sukker
  Vaniljeessens    

  begynne med å smelte smør og sjokolade i vannbad på svak varme. Deretter pisk egg og sukker til eggedosis. ved inn sjokoladen i eggedosisen og sikt hvetemel og vaniljesukker oppi røren og vend inn. Ha røren i en rundt form med bakepapir og begynn på ostekremen. pisk sammen alle ingrediensene til ostekremen til det blir en glatt røre. Ha ostekremen i formen sammen med browniebunnen. Bruk en kniv og dra den gjennom røren noen ganger, slik at den blir marmorert. legg blåbærene opp på kaken og press dem forsiktig litt ned i røren. Hvis du bruker frossne bær, la saften renne av før de legges på kaken. stek kaken på 175 grader i 30-35 minutter. La kaken kjøle seg ned og del den opp i biter eller la den forbli rund. Pisk kremfløte til krem og ha i mascarpone. Når du har en smidig krem tilsetter du sukker og vaniljeessens etter ønske. Server de marmorerte browniene med mascarponekrem og ferske blåbær.   

   

   

 • 17.10.2016 kl.16:51
 • baking
 • 1 kommentar
 • Elsker mitt nye deksel!

  • 15.10.2016 kl.17:41

  Det er ikke bare garderoben som får seg en oppgradering i disse dager. Martin har skaffet seg IPhone 7 og i den anledning så pantet han den gamle. Det ble det penger av og et nytt deksel til meg. Jeg vet at disse dekslene fra Richmond&Finch har eksistert lenge, men jeg har alltid ønsket meg det så du kan tro jeg er fornøyd.    

  Det er så fint og favoritten er lys marmor, men skal ikke se bort ifra at jeg ikke kjøper en i grønn og en i svart også, så kan jeg bytte litt på.   

  I dag er det også kaldt og grått ute, så her blir det innedag. Er i gang med å rydde litt her hjemme og når det er vel gjennomført skal jeg bake en kake til min lillesøsters bursdagsselskap, sette meg i sofaen og se en god film med min kjære. Kanskje det blir litt kake til overs vi kan kose oss med, vi får se:) 

 • 15.10.2016 kl.17:41
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • stearinlys i mørket

  • 14.10.2016 kl.22:15

  Huff nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute og i går da jeg og Martin var på en liten  kveldstur kjente jeg at det snart er på tide å finne frem vinterjakken. Heldige William som kan ligge i den deilige og varme vognen sin. 

  Det som er deilig med at det begynner å bli kaldere ute, er at man kan pakke seg inn i pledd å nyte en film på sofaen uten dårlig samvittighet. En annen fin ting med den litt kaldere tiden, er mørket. Vet det ikke er alle som er enige med meg, men jeg elsker å tenne stearinlys og det er mye koseligere om det er mørkt ute. Kjæreste kveldene blir ekstra romantiske med stearinlys også, synes ikke dere?:)

  I dag har jeg og Martin fått gjort noen ærend og handlet inn litt småting vi trengte og ikke trengte^^ vi har vært Storo senteret og IKEA. Elsker de helgene Martin har langhelg, da får vi mye og god tid sammen, selv om det ikke blir med den store daten 

  Hva har dere gjort i dag?


   

   

 • 14.10.2016 kl.22:15
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • Jeg må ta mer plass!

  • 13.10.2016 kl.15:25

  Jeg må lære meg å ta mer plass. Jeg har vært klar over det før, men nå som jeg har fått barn og må komme meg frem med barnevogn både i butikker og på buss, kommer det tydeligere frem. Der jeg helt rettferdig kan si ifra velger jeg å ikke si noen ting og står igjen og føler meg liten og ubetydelig. 

  For ikke så lenge siden skulle jeg på bussen med barnevogn. Jeg skulle rekke et bursdagsselskap og var allerede litt sent ute, så det var uaktuelt å vente på neste. Jeg så når bussen kom kjørende at den var ganske full, men til min fryd, var det bare en barnevogn på fra før og siden det er plass til tre så trodde jeg dette skulle gå greit. Vel det hadde gått greit hvis hun som hadde barnevognen sin på langs hadde reist seg fra sete hun satt på, tatt bort varene sine fra fra det andre sete og satt barnevognen sin på tvers. Det er i hvertfall det jeg hadde gjort om jeg så at flere med barnevogn skulle på. Denne damen så meg rett inn i øynene og ga et klart utrykk om at hun ikke kom til å flytte seg, så der sto jeg med rompa inn i døra og en stor barnevogn halvveis inn i midtgangen. Vet dere hva jeg gjorde? INGENTING! Jeg fant meg i denne damens dårlig oppførsel som okkuperte en plass hvor det er beregnet at det skal kunne stå tre barnevogner, til og med fire om man legger godviljen til. Jeg sa ingenting og ble stående i veien for alle de andre passasjerene. Jeg ble hun irriterende med barnevogna på bussen og følte meg innmari i veien. Heldigvis skulle jeg bare et stopp.   Her er vi i bursdagsselskapet og som dere ser var det karneval temaet. William skulle egentlig være klovn, men siden det var så varmt måtte han være en liten Tarzan i stedet:)

  Jeg skulle ønske jeg sa ifra, for i ettertid gikk jeg jo bare å irriterte meg over henne og det gikk ut over MIN dag, ikke hennes. Jeg kan jo trøste meg med at det er hun som var problemet, men allikevel så sitter jeg med følelsen av å være taperen i hele situasjonen. Jeg må begynne å si ifra og kreve min plass,om det er på bussen eller i andre sammenhenger. Jeg må kreve det jeg har rett på og tro på at jeg også er verdt noe, for det er jeg! Jeg skal ikke finne meg i mennesker som kun ser seg selv og sitt behov, den ene plassen på bussen var min! 

 • 13.10.2016 kl.15:25
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • Har jeg en avtale?

  • 13.10.2016 kl.11:16

  Jeg har en sterk følelse på at jeg har en avtale i dag. Jeg kan ikke huske hva det var i såfall og det gjør meg litt stressa. Det er så kjipt og få en telefon eller melding hvor det står"Er du langt unna?:)" og man sitter i morgenkåpen hjemme og fortsatt spiser frokost. Det er ikke ofte det skjer, så og si aldri, men det har skjedd. Jeg har ikke kjent så mye til ammetåka, bortsett fra at jeg kan holde på med noe å tro at det bare har gått en halv time, men egentlig så har det gått tre. Eller at jeg tro klokka er ti på kvelden, men så viser det seg at den er ett på natten. Jeg har hørt om verre tilfeller, så jeg er ganske fornøyd med min milde ammetåke.

  I dag har jeg ikke store planene, annet enn at jeg skal vaske håret. Har funnet noen produkter som virkelig er fantastiske. Skal skrive litt om dem i et senere innlegg. For har du langt, uregjerlig og frizzy hår, så er de små skattene jeg har funnet virkelig å anbefale. 

  Nå skal jeg spise frokosten min og drikke litt kaffe og så får vi håpe ingen ringer å spør etter meg^^      

   


   

  Hva skal dere i dag? 

 • 13.10.2016 kl.11:16
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Nå som det blir kjøligere

  • 12.10.2016 kl.15:05

  Nå som det faktisk begynner å bli ganske kaldt er det greit å ha yttertøyet på plass. I fjor så var det en oppdatering på jakke og kåpe fronten, så i år gikk jeg får nye votter, skjerf og lue. Jeg selv mener jeg har funnet noen fine skatter og selv om jeg ikke har brukt dem så mye enda er jeg super fornøyd. Hvis jeg fryser i vinter så gir jeg offisielt opp. 

   
  Skjerfet som er så stort, godt, varmt og ikke minst med verdens fineste farge er fra H&M, det samme er lua med den søte dusken. Vottene med ull utenpå og en fantastisk deilig fleece på innsiden er fra Lindex. Lindex har ofte ganske mye fint og babyklærne deres er bare så fine. Elsker å ta turen innom å bare se noen ganger. H&M også har masse fine babyklær og mye nytt til årstiden. Nå som jeg trenger litt mer ull og varmere klær til den lille så passer det jo veldig fint:)

   
  Selv om vi i Norge må kle oss godt og varmt store deler av året betyr ikke det at vi ikke kan se bra ut samtidig og da er det jo greit at det finnes så mye fint der ute.

  Har dere oppgradert vintergarderoben i år?:)

      

 • 12.10.2016 kl.15:05
 • Mote
 • 0 kommentarer
 • har klart å snu døgnet

  • 12.10.2016 kl.12:06

  Jeg har klart å snu døgnet og hvor irriterende er ikke det? Jeg vet at det er helt og holdet meg selv som har satt meg i den situasjonen, men allikevel. William er flink til å sove på natten og derfor så benytter jeg sjansen til å ha litt meg tid før jeg skal legge meg, men nå i det siste har denne meg tiden dratt litt ut. Jeg legger meg ikke før to og selv om det funker akkurat nå, så funker det ikke i lengden. Jeg må begynne å ta meg litt i nakkeskinnet, for kommer til å gå på en smell any day soon hvis jeg ikke gjør noe med det. Uansett så er jeg i overraskende godt humør til tross for noen timer for lite på puta. Jeg får som sikkert veldig mange andre energi av godt humør og den energien vil jeg bruke på noe fornuftig. I dag er derfor planen litt frisk luft.

  Luna, William og jeg skal på en liten trilletur til en plass som ligger like ved der vi bor og løpe fra oss...eller Luna skal løpe, vi skal bare se på^^Jeg elsker å ha henne løs og se på en henne spurte rundt i ring av lykke. Etter det må jeg vel ta meg en dupp, ikke fordi jeg føler jeg er så forferdelig trøtt, men fordi jeg tror jeg trenger det. 

  bilder: Weheartit

  Legger ved et bilde med litt høstinspirasjon. Flere en meg som fikk lyst til å ta en tur på fjellet?
   

 • 12.10.2016 kl.12:06
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Jeg elsker ordne, men hater å rydde!

  • 11.10.2016 kl.21:50

  Jeg elsker orden, men hater å rydde! Flere som er som meg? Det er en forferdelig dårlig kombinasjon og med en liten en i hus, ikke noe enkel sak. Jeg må ha rutine på hva jeg skal gjøre og hvilken dag jeg skal gjøre det på for at det skal bli gjort. Det funker det altså, men hadde vært deilig om det bare lå hos meg naturlig, da hadde nok leiligheten sett ut som et magasin til enhver tid. 

  Bestemoren min er jeg sikker på at var et menneske det falt naturlig for. Hun holdt på med husarbeidet hele tiden og jeg husker som liten at jeg lurte på hvordan deg var mulig at det alltid var noe å gjøre. Nå, når jeg har mitt eget hjem å ta meg av lurer jeg på hvordan det er mulig at det ikke alltid er noe å ta tak i. Man kan jo vaske over skapene på kjøkkenet eller finne noe å sortere, så hvis man vil så finner man noe å sette fingrene i. 

  Hvis det er en ting som er sikkert så er det, det at det alltid går en vaskemaskin når man får barn. Om det ikke er babyklær, så er det sine egne klær og er det ikke kluter og stelleunderlag, så er det håndklær og undertøy. Takk gud for at vi har vaskemaskin og tørketrommel i et ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Det minner meg på at vi må kjøpe mer vaskemiddel. 

  original bilde: we heart it. Redigert: Oda D. Nygaard

   

 • 11.10.2016 kl.21:50
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • på tide!

  • 11.10.2016 kl.12:47

  I dag kommer svigerfar på besøk og hørte rykter i går om at vi skulle ha sushi til middag. En ting er sikkert og det er at det funker for meg! Kjenner jeg gleder meg allerede:) En annen ting som funker er mannen min som tar med jordbær (elsker jordbær) med seg hjem til sin litt slitne kone etter jobb. Dere skal tro jeg ble glad i går kveld, da jeg så kurven med røde herligheter og hele kurven var til meg, Fryd!

  I dag har jeg litt vondt i magen( litt mye jordbær mon tro), men skal allikevel komme meg ut en tur. Jeg trenger en ny toner og rens, William trenger litt mer ull generelt og pyjamaser. Sånn som babyklærne er i dag, er lillemann nesten mer trendy en meg, men for en jente som er interessert i klær, så er det bare moro. 

  Jeg skal også ha noe som jeg kaller for bod dag, noe som er på tide. Det går veldig greit ut på at vi har et lass med ting som skal ned i boden og i dag skal det ned. Jeg er så lei av å ha et gjesterom full av ting bare fordi vi er eksperter på utsette å sette det ned i boden. Vi sier hver gang vi rydde gjesterommet at det, denne gangen ikke skal brukes som en innvendig bod, men av en merkelig grunn så ender alt skrot og rot det inne. Jeg har en teori om at fordi vi ikke har noe utbytte av det annet en gjesterom, så blir det til at vi bruker det som et oppbevaringsrom. Vi har et lite hjemmekontor der inne også, men på grunn av dårlig plass så brukes det ikke. Så til sommeren skal rommet få seg en frisk start med en litt mer praktisk sove løsning og ikke minst plass, men først må vi gjennomfør denne bod dagen og håpe vi slipper en sånn dag igjen^^

  Hva skal dere i dag?      

 • 11.10.2016 kl.12:47
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • alenetid

  • 10.10.2016 kl.17:10

  Jeg har alltid hatt behov for litt alenetid, både nå og før vi fikk William. Det å få litt tid til å tenkte på det jeg måtte ha behov for å tenke på har alltid vært viktig for meg. Alenetiden nytes som regel utenfor hjemme, borte fra husarbeid og gjøremål. 

  Nå som lille William har ankommet så er det ikke så mye alenetid lenger og det var jeg forberedt på. Men uansett hvor forberedt jeg var eller er, så trenger jeg litt tid for meg selv, bare ikke like mye. Jeg trenger noen timer i uka hvor jeg tar med meg Luna på tur med musikk på ørene og bare er litt for meg selv. Jeg trenger ikke mer enn en halvtime tre kvarter av gangen før jeg har fått ny energi og den energien kan jeg bruke på å være en god mor og i tillegg takler jeg lite søvn mye bedre, bare jeg får puste litt. De rundt meg og jeg har godt av min lille time alene. Så når Martin jobber tidlig å kan ta William litt, går jeg og Luna en kveldstur. 

  Jeg kjenner at jeg har blitt veldig glad i turne våres og jeg tror hun også nyter selskapet til "mamma" uten at fokuset er så mye på William. Luna elsker William, men er tydelig at noen ganger så trenger hun litt kos og oppmerksomhet også og med en liten baby er ikke det alltid like lett. Jeg er flink til å ta henne med på det meste og holder henne ikke utenfor. Det er absolutt ikke sånn at jeg ikke setter av tid til henne, men hun vil veldig gjerne ha oppmerksomhet samtidig som William (lille raringen) og det har jeg rett og slett ikke armer og ben til. Derfor synes jeg turene våres er så koselig! Da får hun min fulle tilstedeværelse isteden for halvveis kos mens jeg samtidig vipper William i vippestolen. Det synes jeg hun fortjener så snill og god som hun er med William. 

   

  trenger dere alenetid?

   

 • 10.10.2016 kl.17:10
 • Tanker
 • 1 kommentar
 • En litt ukoselig avslutning på en hyggelig kveld.

  • 10.10.2016 kl.14:21

  Det var to fornøyde foreldre som dro hjem fra middag i går. Maten var kjempegod og vi var begge enige om at dette hadde vært en veldig hyggelig kveld. Siden vi hadde blitt sittende å skravle en god stund etter middagen var det på tide med litt påfyll og jeg og Martin bestemte oss for å dele en pølse på bensinstasjonen. Det skulle vi ikke gjort!

  Under kveldsstellet til William ble jeg plutselig forferdelig uvel, kvalm og kaldsvettet. Gikk ut i stua og det første Martin sier er "ble plutselig så kvalm, er du kvalm?". Det hele endte med at vi begge kastet opp og heldigvis følte oss veldig mye bedre og konkluderte med at det må ha vært pølsa. Omgangssyke nå, kjenner jeg er ganske uaktuelt, så når jeg våknet i dag og formen fortsatt var fin, så ble jeg lettet. Så her er we good to go og klar for en ny uke:) 

  Nå som jeg ikke lenger har bekkenløsning og kan dele hverdagen med verdens beste familie, og være med på alt som er moro, så er mandager hjertelig velkommen igjen. Jeg føler ikke lenger at verden utenfor løper i fra meg, mens jeg sitter inne å ikke kommer meg noen vei. Nå er jeg aktiv og selv om jeg ikke jobber, så er jeg fortsatt på jobb på en måte, verdens beste jobb da vel og merke:)

  I dag skal jeg rydde litt her hjemme, det er i hvertfall planen og så opp til mamma en tur og hjelpe henne å sette sammen en del til sofaen henne. Blir vel en kopp med te og litt skravling også. Hyggelig blir det i uansett. 


  Jeg elsker å følge med på utviklingen til William. På bare en måned har det kommet enda flere nusselig ansiktsutrykk!
   

  Hva er planene deres i dag?:)   

 • 10.10.2016 kl.14:21
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • sunday

  • 09.10.2016 kl.13:25

  Søndaaag! Søndag er digg! Selv om dagene for meg er ganske like så er det en vesentlig forskjell på søndager. Martin er hjemme og det hele dagen. Det er deilig å ha en hel dag hvor vi kan gjøre som vi vil, om det er å se film hele dagen, gå tur med Luna eller noe annet moro. Poenget er at det bare skal være oss to, William  og Luna, så søndagene er hellige her hjemme,... eller hvertfall de fleste. 

  I dag har vi brutt med tradisjonen litt, da verdens skjønneste vennepar har invitert oss på middag. Det er ikke alltid like lett i en hektisk hverdag å finne tid til sånt og når det å jobbe på en lørdag også inngår, må den hellige søndagen noen ganger vike. Men når jeg får være med to veldig hyggelig mennesker så gjør det meg ingenting.

  Jeg har alltid følt meg hjemme hos dem og vil jeg møte opp i joggebukse (ikke at jeg gjør det^^) så kan jeg det. Formålet når vi møtes er at vi skal le og kose oss, og føler man for å gjøre det i joggebukse, så gjør man det. 

  Nå må jeg få vekket Martin og sette frokosten på bordet. En annen ting som også er så hyggelig på en søndag, er den lange og gode frokosten:)

  Hva gjør dere på en søndag?    

 • 09.10.2016 kl.13:25
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • kaffekos

  • 09.10.2016 kl.01:14

  Nydusjet og med en sen, men veldig god middag, er jeg ganske fornøyd. Jeg føler jeg har fått gjort mye i dag og har nesten ikke vært hjemme, derfor dette enormt sene innlegget, men som det sies, bedre sent en aldri. Det er dessverre sånn at Martin jobber sent noen lørdager og da blir det ikke lørdagskos her hjemme før natten sniker seg på,men etter en uke med jobb for hans del og mye alene for min, må vi liksom ha kjærestekveld på lørdager uansett tid 

  I dag våknet jeg før både William og vekkerklokken, noe som skjer sjeldent for tiden^^ Det er så deilig å våkne først, for da slipper jeg å bruke en halvtime på å dra meg opp av senga og starte dagen. Dessuten så får jeg bedre tid på morgenen og det er noe jeg verdsetter høyt i disse dager. Det er jo ikke lenger jeg som er sjefen, så når jeg skal noe, så er litt ekstra tid hjertelig velkommen. Man vet aldri når en bæjsebombe melder sin ankomst eller William vil ha mat og uansett så er det han som kommer først. Bæsjer han to minutter før jeg skal gå, så er det ikke noe som heter å ta det senere, da må bleien skiftes.

  Hvis vi går litt bort ifra fulle bleier og liten tid, så har jeg i dag truffet min bestevenninne og vi har kost oss med en kopp kaffe og rett og slett skravlet som vi jenter er så flinke til. Det er deilig å få prate litt om både det ene og det andre. Det er hyggelig å være i Martin sitt selskap, men noen ganger så trenger vi jenter bare å være sammen med en venninne eller venninner, slik gutter trenger å være med gutta. Det er hyggelig å prate med Martin, men noen ting er det bare vi jenter kan skravle om og da helst med en bestevenninne. Det er virkelig de gode samtalene hvor vi ler og tar opp ting vi har behov for å prate om, jeg kjenner hvor glad jeg er i henne og hvor like vi er. Det er litt som jeg føler for Martin, bare på en ikke romantisk måte, nemlig at vi skal bli gamle sammen.

  Etter en kjempe fin dag med min gode venninne, så tok jeg turen til pappa. Fikk pappa til å hente meg hos oss, da Luna og barnevogn ikke er helt på plass enda. Må ta meg i nakken og jobbe med det, hun trekker jo vogna som Rudolf trekker sleden på julaften. Uansett så synes jeg det er bedre at han tar Luna og så triller jeg, da tar det ikke så enormt lang tid å komme seg frem, selv om pappa bare bor ti minutter unna. I tillegg fikk jo jeg og pappa en koselig kveldstur:)

  Nå skal jeg kose meg med et glass brus, litt lørdagsgodt og så sier jeg natta.

   

   

   

 • 09.10.2016 kl.01:14
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • gjør som mamma

  • 07.10.2016 kl.20:22

  Vi har vel alle hørt "gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør" vel William forstår ikke hva jeg sier enda, men har lest og hørt at de hermer etter grimaser vi foreldre gjør. Veldig interessant med de små hvordan de lærer og utvikler seg. Her om dagen prøvde jeg meg på en grimase i håp om at William skulle herme, det jeg fikk tilbake var derimot noe helt annet enn et hermende fjes.

     Han nøs med rett ansiktet! Så etter en uforberedt dusj, innså jeg at de verken gjør som vi sier eller som vi gjøre^^ Neida, det kommer etterhvert og så lenge han respondere på smil er jeg meget fornøyd. Ingenting er bedre en å se han smile, er så godt å se at han har det bra.

  Etter en dag på sofaen, film og kos med både Luna og William, så begynner jeg å få litt mer maur i rompa og jeg tror jeg skal benytte anledningen til å få gjort litt her hjemme mens William sover. Men skal ikke lyve å si at det ikke er deilig med en dag eller to hvor jeg får slappe av, selv om Martin må få meg til å ta han i hånda på at jeg skal ta dagen i sofaen. Jaja, det er godt jeg har noen som passer på meg! 

   

 • 07.10.2016 kl.20:22
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • nå skal mor kose seg!

  • 07.10.2016 kl.16:15

  Jeg har fått streng beskjed av Martin min om å slappe av i dag og prøve å hente inn litt energi. Skal ærlig innrømme at jeg trenger det og at det da er deilig med en mann som minner meg på det. Jeg er ikke alltid like flink til å se selv at jeg må ta livet med ro, så Martin må si ifra både titt og ofte. Det er heller ikke alltid jeg hører på han vel og merke og det ender som regel med at jeg blir en smule grumpy, så i dag skal jeg ta han på ordet^^ Så her blir det et glass med iskald iste og film. Valget falt på mothersday og i det jeg valgte den slo det meg at neste gang det er morsdag så er jeg selv mamma, det blir stas. 

  Nå skal jeg varme opp litt lasagne til lunsj også, så da blir det bra! Nå skal mor kose seg:)!   

 • 07.10.2016 kl.16:15
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • minidate

  • 06.10.2016 kl.22:43

  Minidaten til meg og Martin endte som vanlig opp med å bli litt mer enn en kaffe. Pizza på mamma pizza og shopping etterpå. Det ble ikke shoppet inne så mye til oss selv, men lille William trengte litt flere sokker, smokker og så en kuldekrem nå som det begynner å bli ganske kaldt. Det er utrolig hvor fort det går, er sikker på at den dagen snøen daler ned, så lurer jeg på hvor høsten ble av. Veldig synd at høsten har en tendens til å være så kort, men igjen så er vinteren vakker og når det er jul må det være snø. Grønn jul er krise i min verden og jeg glemmer ikke julen for tre år siden da man nesten skulle tro det var vår. I år skal vi opp til Harstad og der blir det garantert hvit jul. Selv om det enda er noen måneder til så begynner jeg å glede meg til jul, glede meg til å pynte her hjemme.

  Minidaten endte ikke bare med pizza og shopping, men vi tok med oss litt sushi hjem til kvelds også. Selv om det ansees å være trygt å spise sushi som gravid holdt jeg meg unna, så nå er jo sushi så sinnsykt godt. Må ærlig innrømme at jeg var ganske lei før jeg ble gravid, men med en pause på ni måneder har jeg fått sanse for det igjen. God og mett er jeg nå klar for å vaske håret og siden det ikke skjer for ofte, så gleder jeg meg til litt pampering i dusjen.

   

   
   

 • 06.10.2016 kl.22:43
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • parforholdet i den nye hverdagen!

  • 06.10.2016 kl.16:10

  Det er ingen hemmelighet at parforholdet blir satt litt på prøve når man får barn. Lite søvn og litt mindre intimitet en vanlig kan gjøre lunta til den mest tålmodige litt kortere. Det er fantastisk koselig å få barn, men det er også krevende og jeg skal ærlig innrømme at lite søvn kan påvirke humøret mitt til tider og ikke den positive retningen. Nå er det foreløpig jeg som er oppe med William på natten også, siden jeg ammer, så det er jeg som får minst søvn. Men igjen er jeg hjemme og kan ta meg en dupp på dagen samtidig med William. Uansett, på grunn av dette kan det bli litt mer irritasjon mellom meg og Martin en vanlig. Det er da det er viktig å tenke seg om to ganger. 

  Da helsesøster var på hjemmebesøk etter fødselen snakket vi ikke bare om William, men hvor viktig det var at vi også var kjærester selv om vi har blitt foreldre. Hun oppfordret oss til å la andre passe ham noen ganger så vi kunne gå ut å spise, gå på kino eller noe annet koselig. Det beste for William er at han har foreldre som kan samarbeide og skape en god stemning her hjemme og jeg tror ved å ha litt kjæreste tid noen ganger så blir det lettere. Man blir da ikke sittende i en hverdag hvor man føler at man mangler noe, for selv om man er uendelig glad i barnet/barna sine og vil være sammen med dem så tror jeg alle foreldre har behov for å pleie kjærligheten og bare være alene de to noen ganger. Nå har ikke vi vært foreldre så lenge, bare to måneder faktisk, men jeg tenker at vi like gjerne kan begynne med å være flinke til å sette av tid til hverandre og å være kjærester slik at vi ikke ender opp med å våkne en dag og ikke huske sist vi bare var oss to. Dessuten er det jo en fin mulighet for William til å ta seg en tur opp til mormor og bli enda bedre kjent med henne. Hvis han blir lik meg, blir det aldri noe problem å reise bort fra foreldrene en kveld. Jeg elsket å være hos bestemoren min og kunne lett være hos henne en uke uten behov for å reise hjem. Nå sier ikke jeg at William skal være hos mormor i en uke, begynner jo å savne han etter en time, men jeg kommer til å takke ja og be om barnepass i ny og ne. Det er viktig at han sosialiseres med andre en bare mamma og pappa også. 

  For å gå litt tilbake på det jeg nevnte tidligere, så tror jeg det er viktig å tenke seg om to ganger når man først er irritert på hverandre. Man kan ikke lenger heve stemmen og være høylytt frustrert fordi den lille ikke har godt av det. Det er ikke alltid like lett, men man må prøve å endre måten å håndtere ting. Jeg skal ikke lyve, jeg og Martin har våre uenigheter og før vi fikk William så var det nok lettere å bruse litt ekstra med fjæra, men nå som vi har lillemann i hus må vi takle det litt annerledes. Vi må faktisk settes oss ned å prate når vi er uenige og det er faktisk det beste for oss og ingen tvil om at det er det beste for William. Vi løser som regel problemet på fem minutter og på en rolig, ordentlig og fin måte. Ingen sitter igjen og føler at noe er usagt og man slipper dårlig stemning. Jeg tenker sånn at det er viktig å gjøre endringer på dårlig uvaner i forholdet som kan påvirke barnet negativ og passe på å sette av tid til hverandre.
  Jeg skal begynne med å invitere min kjære Martin med ut å spise en kveld om ikke lenge, slik at vi kan få litt tid til å snakke sammen om oss og hvordan den siste tiden som nybakte foreldre har vært, og ikke minst være nære. Uansett hvor irritert jeg blir på han så elsker jeg han fra topp til tå og det må man få tid til å vise noen ganger. Jeg har nemlig lært at vi vet ikke alltid hva den andre føler, så å si at man elsker hverandre og vise kjærlighet til hverandre, blir ikke noe mindre viktig selv om man kanskje ikke er nyforelsket lenger og har vært sammen i mange år, eller i vårt tilfelle er gift. Det at man er glad i hverandre blir plutselig en selvfølge, men man trenger faktisk en bekreftelse nå og da. Man må huske å si det når ting ikke er rosenrødt også, for det er som regel da de ordene trengs mest.   

  Til dere foreldre der ute! Har dere noen gode råd?:) 

 • 06.10.2016 kl.16:10
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • future plans

  • 06.10.2016 kl.13:37

  Dagene her hjemme er egentlig ganske like. Morgenkos med William og Luna. Morgenstellet til William og en sjapp dusj på mor. Skal jeg ut tar jeg på meg noe litt finere og sminker meg litt. Deretter er det ut med Luna en tur og så frokost. Under frokosten sovner som regel minstemann så da benytter jeg sjansen til å rydde litt rundt i leiligheten. En typisk morgen hos familien Nygaard.

  Selv om livet ikke inneholder så mange planer har jeg da noen. Kaffedates og turer i marka med venninner. Kontrollene på helsestasjonen med William og de små hverdagsdatene til meg og Martin. Uansett hvor liten planen er liker jeg å skrive dem ned og det gjør jeg i min freshe planleggings bok. I denne skriver jeg også ned budsjett fra måned til måned, hva vi skal ha til middag og hva jeg må huske på. 
  Jeg elsker planleggings boken min og å ha orden, selv om jeg ikke er noen verdens mester på akkurat den fronten^^

  verdens fineste day planner

  Det skal være gøy å planlegge og da er det viktig for min del at jeg får lyst til å skrive dem ned og med en stilig day planner, som det også heter, så er det mye lettere. Min er kjøpt på Lagerhaus (de har så mye fint) og kommer nok til å kjøpe min neste der også^^

  kjempe god oversikt


  I dag skal jeg og Martin på en liten kaffedate, så det må jo noteres ned det også. Er koselig med de små litt mer hverdagslige datene våre, da har jeg det så bra. Men nå må jeg få i meg litt sen frokost og sminke meg litt. Viktig å være litt pyntet når man skal på date om det så bare er en kopp kaffe 

  Hva er planen deres i dag?

 • 06.10.2016 kl.13:37
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • nytt i høstgarderoben!

  • 05.10.2016 kl.17:29

  reklame

  Jeg er vel som alle andre, glad i å shoppe! Selv om mye av pengene går til den lille nå, så unner jeg meg litt allikevel. Etter en graviditet og egentlig ganske kjedelige mammaklær, så trenger jeg å friske opp litt. Jeg hadde ønskelisten klar før jeg fødte på hva jeg kunne tenke meg når magen forsvant. men selv om jeg har lyst på alt jeg ønsker meg, kan jeg virkelig ikke kjøpe alt på listen, så valget falt på en genser fra Filippa K som jeg har siklet på lenge og et smykke jeg rett og slett elsker. Hadde det på meg i 30 årslaget på lørdag som var.

   

   

   

   

   

  smykke får du kjøpt her og genseren her

   

 • 05.10.2016 kl.17:29
 • Mote
 • 3 kommentarer
 • tom agenda

  • 05.10.2016 kl.14:37  I dag er agendaen tom og det passer meg egentlig helt fint. William har vært oppe et par ganger i natt så, så innmari mye søvn har jeg ikke fått. I natt var det bare en liten gutt som ville være nære mammaen sin, så hjalp ikke med pupp eller noe annet. Sovnet sekundet han kom ved siden av meg og våknet med en gang jeg prøvde å legge han i sengen sin. Fikk lurt han oppi sengen til slutt, men sov ikke så altfor lenge før han skjønte at han ikke lå ved siden av meg. Litt trøtt i dag for å si det sånn, men det er jo bare deilig å føle at William trenger meg og vil være nære meg, så litt lite søvn er absolutt verdt det. 

  Mamma har akkurat hentet Luna og skal gå en liten tur. Er nok godt å få den hele og fulle oppmerksomheten noen ganger, selv for hunder, så det tror jeg blir bra for henne. Luna er en kjempe flink "storesøster" og oppfører seg nesten moderlig rundt William. Hun kommer løpende hvis han gråter og får hun love til å ligge litt ved siden av han så gjør hun gjerne det. Hun vil også vaske han og selv om det er godt ment, faller ikke det i så god jord hos oss foreldre. Litt vondt å si nei til noe hun mener som godt, men små barn og bakterier skal man være forsiktig med. 

  William har sovnet og da skal jeg benytte sjansen til en god ettermiddagslunsj og en film før jeg må få vasket og brettet litt klær. Selv om dagen starter med en tom agenda forblir den sjelden det^^ 
  Hva er planene deres for dagen?

 • 05.10.2016 kl.14:37
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Jeg elsker høsten

  • 04.10.2016 kl.20:51


  Hvis jeg skal velge en favoritt årstid må det være høsten. Jeg elsker fargene, lukten og fårikål^^ Jeg kan ta frem ullgenserne mine og kjøpe inn nye. Jeg har jo mange av dem fra før, men det er jo så mye nytt og fint nå så jeg må nesten klikke hjem noe. Hihi!

   

  En annen ting jeg liker å gjøre på høsten annet en å shoppe inn en ny garderobe, er å gå tur i skogen. Det er så friskt og deilig å få litt fri fra bylivet og den konstante lyden av biler som kjører på hovedveien utenfor hos oss. Heldig som vi er, så er Oslo omringet av skog og fine turmuligheter så det er aldri langt til nærmeste eventyr, noe Luna også setter stor pris på. Moren min som bor ti minutter unna oss er så heldig at hun så og si kan se rett inn i skogen, så er ikke så sjeldent det blir en liten tur og en kopp te hos henne etterpå. I går ble det derfor en liten tur hvor både mor, barn, mormor og Luna fikk seg litt frisk luft.      

  Jeg er virkelig glad for at vi har den naturen vi har så nærme og at jeg tror og håper vi kommer til å bruke den mer en det vi gjør i dag. Jeg er nemlig ikke noe flink til å dra meg opp av sofaen og det er ikke noe jeg vil overføre til William og evt fremtidige barn. Martin har vokste opp med fjellet rett utenfor døren i Harstad og har gått en god del turer i barndommen enn meg, han er derfor mye flinkere til å komme seg ut. I tillegg har han mye mer kunnskap og erfaring på hvordan man kler seg og hva som må være med, selv på de små turene.

  Mannen min er flink og jobber mye så det siste året at helgene velfortjent, men også dessverre gått med til mye sofasitting. Jeg er redd mine levemåte kanskje har smittet litt over på han, så føler det er jeg som må begynne å dra lasset igjen. Nå som vi har fått barn har jeg funnet litt motivasjon til faktisk å gjennomføre dette, ni måneder innenfor husets fire vegger hjelper også på. Det kan nok tenkes at det dukker opp flere bilder av skog og mark fremover, jeg håper i hvertfall det. 
  ha en fin kveld! 

 • 04.10.2016 kl.20:51
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • late night soup!

  • 04.10.2016 kl.16:21

     Det første Martin sa da han kom inn døren i går kveld  var" F.... så kaldt det er!" Og da passet det jo perfekt at jeg var snill kone og lage hjemmelagd tomat suppe. Det slo meg ikke før jeg var godt i gang, at kl nærmet seg halv ett om natten. Jeg følte meg plutselig nesten litt for snill kone,men siden jeg hadde begynt måtte jeg jo fullføre og suppen ble ganske god om jeg får si det selv. Litt late night soup!

  Jeg liker en litt spicy utgave og nå som det virkelig begynner å bli kjøligere ute så er jo det midt i blinken. Suppe varmer godt, så hvis du er lei av fårikål, hvis det i det hele tatt går an, så kan jo det være et middagstips. Må jo ikke være tomatsuppe heller, løksuppe, potetsuppe, rett og slett suppe av sesongens grønnsaker er også sinnsykt godt. Hvis du velger å gå for det samme som meg så skal jeg mer en gjerne dele oppskriften.   

  Denne oppskriften gir ganske mye suppe, men da har du jo også to middager om dere er to eller nok til en familie. Jeg foretrekker at ingrediensene er økologiske, men det er ikke et must når det ikke alltid er like lett å få tak i.

   2 små bokser tomatpuré 

  2 bokser med hakkede tomater

  4 ferske tomater

  Timian

  1 chili (kan sløyfes hvis du ikke liker for sterk mat)

  4 ss hvetemel

  1 gul løk

  4 fedd hvitløk

  Okse, kylling eller grønnsakskraft eller buljong etter behov

  Salt

  Pepper 

  Fløte (kan sløyfes hvis du vil ha den ekstra spicy)

  Ha olje i en stor kasserolle og stek tomatpuréen litt før du har i hvetemelet. Deretter ha i kraft/buljong til du får den konsistensen du vil ha på suppen din og kok vekk smaken av hvetemelet. Når det er gjort har du i hakkede tomater, ferske tomater, tynne skiver med løk og finhakket hvitløk. Ha i tørket eller fersk timian og smak til med salt og pepper. Suppen kan godt småputre litt. Ha i egg, ost eller krutonger og server.    

  Over til noe helt annet! Jeg skulle jo egentlig ha shinet leiligheten i går...vel det skjedde ikke så i dag må jeg ta meg selv i nakken og få det gjort. Men før jeg drar frem støvsuger og mopp skal jeg møte to venninner å gå en liten tur i marka, noe jeg gleder meg til. Hun ene har jeg ikke sett på veldig lenge så dette blir koselig:) Er deilig med de venninne jeg ikke får sett så ofte, men når vi møtes er det som om tiden har stått stille og skravla går som den alltid har  gjort. Hun ene har hund i tillegg, så her er det ikke bare jeg som får sosialisert^^

  Nå kom Martin akkurat inn døra, så da blir det vel litt middag her hjemme og mon tro om det blir suppe fra i går^^ 

  Ha en fortsatt fin ettermiddag:)

 • 04.10.2016 kl.16:21
 • mat
 • 0 kommentarer
 • syv uker som mamma

  • 03.10.2016 kl.22:03   

  Nå har jeg vært mamma i 7 uker og i en blanding av litt mindre søvn, bæsjebleier og amming så har jeg det ganske greit. Jeg føler jeg begynner å få god rutine på ting og den nye hverdagen er plutselig ikke så ny lenger. Det føles nesten som at det alltid har vært sånn. I starten kjentes alt veldig nytt og den beste måten å beskrive det på må være som å balansere på en line. Jeg hadde kontroll, men det føltes ut som jeg kunne falle ned fra denne linene når som helst. Heldigvis så har jeg kommet meg trygt over denne linen og føler at livet som nattevakt og bleieskiftarbeider faller på plass og det er ganske deilig.


  Lille Luna og verden beste William 
   

  Jeg er en person som lett kan vippe av pinnen hvis jeg blir usikker og selvfølgelig kommer man ikke unna det å være litt usikker når man får barn for første gang. Med vippe av pinnen mener jeg at jeg lett kan føle meg mislykket hvis jeg ikke føler at jeg mestrer noe og da helst med en gang. Jeg må derfor virkelig ha jobbet med å overbevise meg selv om at jeg må gi meg selv tid til å lære og det føler jeg at jeg har klart ganske fint. Jeg har sluppet unna å føle meg mislykket og isteden for å stå der med bleien i hånda og ikke være hundre prosent sikker på hvordan jeg skal gjøre det har jeg hoppet ut i det og fulgt instinktene mine. Jeg har isteden for å se på ting som feil, valgt å tenke at da gjør jeg det ikke sånn neste gang og finne en bedre løsning. Nå er ikke bleieskift verdens vanskeligste ting å gjennomfør, men jeg velger likevel å bruke det som eksempel. Lærte veldig fort at om man ikke strammer bleien nok, tyter bæsjebomba  lillemann slipper på morgenen ut av bleia og oppover ryggen. Bodyen bli full av bæsj og når du prøver å ta bodyen av kommer du på hvorfor man har fått gode råd om å kjøpe omslagsbodyer. Med håret full av bæsj, blir det som skulle være et enkelt morgenstell til oljebad og hårvask. Fint for William som synes det å bade er gøy, litt mindre gøy for mor som har fulle ammeinnlegg og plutselig må noe forferdelig tisse. Men i istedenfor å føle meg ekkel og mislykket med litt bæsj her og der, så tenkte jeg: omslagsbody og litt strammere bleie neste gang kanskje, så blir det så bra.

   


  High five fordi jeg er verdens kuleste baby!
   

  Jeg har fortsatt masse å lære og jeg kommer vel egentlig aldri til å bli helt utlært. Det viktigste nå er at jeg lar meg nyte det å være mamma for første gang og at jeg føler meg mer og mer sikker på rollen som mor for hver dag som går. Jeg vil si at jeg er en god mor selv om det dukker opp en bæsjebombe smell i ny og ne og andre små ting en førstegangs mamma må erfare. Men hvis det er en ting som aldri blir feil uansett hva, er det kjærlighet til den lille og der har jeg topp karakter. 

   

 • 03.10.2016 kl.22:03
 • Tanker
 • 0 kommentarer
 • poopexplosion!

  • 03.10.2016 kl.14:37

      

  I dag starte dagen med en litt mindre fornøyd baby. Men med tanke på at det ikke gikk mange minuttene etter at William hadde begynt å uttrykke sin misnøye, før den velkjente lyden av full bleie fylte meg med begeistring, forstår jeg godt at han ikke var i topp humør. En skikkelig poopexplosion måtte til og etter en liten runde med gulp, så kom det gode og varme smilet frem igjen. Jeg kan ikke annet en å smile tilbake og le selv om det tyter ut av bleia og bodyen er full av det nylige inntatte måltidet, han er jo så nydelig uansett. 

  Vel en ordentlig bombe i bleia krever visse tiltak så i dag ble det en liten dusj i vasken. Med godgutten på stellebordet klar for ny bleie og rene klær, tror jeg at faren er over. Kan bare si med en gang at man aldri må senke skuldrene før bleien er godt plassert, spesielt på gutter. I det jeg tror at morgenene er reddet så setter William i et stort glis og tisser meg ned. Jeg kan jo like gjerne ta det med et smil denne gangen også, toppet min er full av bæsj, gulp og vann uansett så hvorfor ikke slå til med litt tiss i samme slengen. Etter at William med ny bleie, rene klær og verdens største glis er levert hos Martin for litt pappatid hopper jeg i dusjen og etter en sånn morgen er ikke det noe annet en digg. 

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen og nyter synet av en fornøyd og sovende gutt. Frokosten er inntatt og Martin har dratt på jobb. Akkurat i dag synes jeg det er deilig å være alene. Jeg har et par programmer på TV jeg skal se som Martin ikke er noe fan av og så må jeg få litt orden på leiligheten og da synes jeg det kan være greit å surre litt for meg selv. En tur ut med hund og barn blir det også etterhvert og jeg gleder meg til å nyte den deilige høstsolen. Høsten er virkelig vakker.
   

 • 03.10.2016 kl.14:37
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • en bursdagsfest for de voksne

  • 02.10.2016 kl.13:20

     Ååå så koselig det var i går og så godt det var å komme seg litt ut. Det gjorde godt for både kropp og sjel som man sier. Er lenge siden jeg har pyntet meg som sagt så det å få lov til å ta på seg noe annet et hverdagsmasken og en gulpevennlig bukse var deilig. Skulle egentlig tatt bilder av looken i går, men plutselig ble kl mer en jeg trodde og tiden strakk ikke til. Skulle vel egentlig tatt bilder av festen også, men det glemte jeg rett og slett, hadde det så bra at jeg ikke tenkte så mye på å dokumentere.

  Jeg merker at vi begynner å bli voksne...eller det har jeg lagt merke til lenge, men i går kom det fram igjen. Bursdagsfester er ikke lenger som de var og det er egentlig helt greit for min del. Man er ikke lenger full kl ni og drita kl tolv, men man tar seg tid til å nyte det man har i glasset og faktisk ha gode samtaler med de rundt seg. Det var en bursdagsfest for de voksne. Jeg ammer jo i tillegg og kan ikke drikke så altfor mye og da er det deilig at de andre rundt meg heller ikke heller innpå, men gjør det mulig for en som meg i min situasjon og også være med på festen. Det setter jeg veldig pris på 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er deilig med barnefri noen timer, selv om jeg bare har vært mamma i syv uker. Kan kanskje ha noe med bekkenet mitt under svangerskapet å gjøre som har hindret meg i å være så sosial som jeg har ønsket de ni siste månedene, så det føltes som en liten evighet siden jeg var ute  å sosialiserte som i går og derfor trengte det. Nå snakker jeg ikke om den lille alkoholen jeg unnet meg i går, men det å være sammen med andre ute og å ha muligheten til, som tidligere nevnt, å være litt mer med på festlighetene. Men skal også si at jeg ba om å bli hentet en halvtime tidligere enn planlagt, da savnet etter den lille begynte å melde seg. Det er nemlig også en fest å få se gutten sin igjen etter noen timer uten.

  I dag er det søndag og siden far har fri så unner jeg meg en spadag her hjemme. Viktig å ta vare på seg selv, så man kan ta vare på andre. Sitter derfor her med en peel off mask som er klar til tas av og en hund som må luftes. Det sistnevte inngår ikke i spadagen vel og merke, men det må gjøres det også^^ Vi får se om det dukker opp et innlegg til i dag, om tiden strekker til. I utgangspunktet er jeg fornøyd med å få skrevet ett med tanke på at jeg har lille William å stelle med, men vi får se nå som Martin også kan ta han litt om det ikke blir et til.


  Elsker virkelig dette bildet! Far og sønn tar en rolig søndag 

  Kose dere videre på denne deilige søndagen!

   

   

 • 02.10.2016 kl.13:20
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Kosestund

  • 01.10.2016 kl.16:05

  Ingenting er som å våkne til en solstråle av en gutt, eller han er vel ikke noen solstråle før frokosten er inntatt, men etter det smiler han fra øre til øre og pludrer i vei. Han er virkelig verdens søteste!  Jeg elsker å starte dagen rolige og bare nyte det å være mamma og kose med William, enten han sover ved siden av meg eller han ligger på fanget mitt og gliser og prøver å småprate. Noen ganger kan jeg bare ligge å se på han å kjenne at jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går, ikke minst stolt av hvor skjønn han er. Det er virkelig stas å være mamma!

  Selv om jeg elsker å være sammen med sønnen min skal jeg faktisk i 30 årslag i dag og jeg har bestemt meg for å kose meg litt og ta et glass vin. Det blir ikke mye og ikke mange timene, men en liten tur ut føler jeg kan gjøre godt for en som har tilbragt nesten ni måneder hjemme, så William skal opp til mormoren sin i dag. Der skal han kose seg med henne og tantene sine  Jeg gleder meg til å kjenne på det å kunne være med på selve festen igjen og ikke stå på sidelinjen å se på eller melde avslag fordi kroppen ikke vil. 

  Nå må jeg nesten begynne å gjøre meg klar slik at jeg rekker alt som skal pakkes og gjøres i stand til at William kan ha en koselig kveld hos mormor, dessuten er det en stund siden jeg virkelig pyntet meg så vil ha litt god til på å føle meg fresh for kvelden:)

  Ha en fin dag og kveld videre 

 • 01.10.2016 kl.16:05
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no