hits

oppskrift // Instant iskaffe

 • 06.10.2017 kl.19:00

// Reklame

Instant iskaffe med vaniljesmak høres vel ikke så feil ut? For det er det ikke heller! Det er faktisk supergodt og sååå enkelt at til og med jeg får det til^^ Uansett så er dette enklere enn vanlig iskaffe og mye raskere, da mye kan gjøres dagen før.

Dette trenger du:

En form til å fryse isbiter

Favorittkaffen din

En scoop med Forever Ultra med vaniljesmak

Et glass med melk

Begynn med å trakte din favorittkaffe og kjøl den deretter ned. Hell kaffen over i formen og legge den i fryseren over natten.Neste morgen tar du isbitene av kaffe (jo fler jo sterkere) og har over i et glass. Bland en scoop med Forever Ultra med vaniljesmak sammen med et glass melk og hell over isbitene. 

På en 123 har du en god og sunn iskaffe hvor du kan styre styrken, i tillegg kan du lage opp noen ekstra isbiter, slik at du har over flere dager. Et lite tips er å variere på hvilken kaffe du bruker, slik at det blir noe nytt hver dag:) Du kan selvfølgelig bruke Forever Ultra med sjokoladesmak også:)

Forever Ultra Vanilje får du kjøpt HER

Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 06.10.2017 kl.19:00
 • inspirasjon
 • 3 kommentarer
 • Dette har jeg lyst til å gjøre i høst!

  • 03.10.2017 kl.20:23

  // Gå turer //

  Ingenting er bedre enn å komme seg litt ut i frisk høstluft. For det er virkelig noe med luften på høsten som er så sinnsykt digg. Blir så motivert til å jobbe mot en sunnere livsstil og et litt nyere meg.

   // Ta lappen //

  Ja, jeg rekker nok ikke å ta lappen før høsten er omme, men jeg skal hvertfall begynne. På grunn av litt småting sist gang, måtte jeg sette kjøretimene litt på hylle, men nå som William er i barnehagen er det ingen unnskyldning. Nu kjør vi^^

  // Trene //

  Nå har jeg fått restriksjoner når det kommer til dette og min rygg, men jeg føler jeg har funnet en fysioterapeut som kan gi meg konkrete råd. Nå har jeg fått øvelser og beskjed om at yoga er bra, så da blir det yoga matte og downward dog dere! Flere som liker yoga?:)

  // Romantiske kvelder //

  Det å jobbe med smerter og et visst inntak av smertestillende ( går ikke over dosen min altså) påvirker livet her hjemme. Jeg er som regel totalt utslitt etter jobben i fiskedisken og da blir det ikke mye overskudd til romantiske kvelder. Vi har prøvd, men jeg har som regel sovnet før det hele har begynt. Nå ønsker jeg at den dårlige samvittigheten pakker tingene sine og stikker og at jeg og Martin får litt mer tid sammen.

  // Jentekvelder //

  Ooooh! Det skal jeg sørge for at det blir flere av. Sene kvelder med noe godt i glasset, fnisete venninner og jenteprat er jo noe av det beste som finnes. 

  Nettbutikk: HER // Facebookside Forever Living: HER // Facebookside blogg: HER

 • 03.10.2017 kl.20:23
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no