alarmen gikk!

 • 04.11.2016 kl.20:13

Yay! Da har endelig snøen kommet til Oslo. Altså høsten er favoritt årstiden min, men når bladene har falt fra trærne og det egentlig bare er grått og trist, synes jeg det er veldig deilig med snø. Julestemningen kommer med en gang:)

I dag har jeg vært å tatt en kaffe med bestevenninnen min. Veldig koselig å komme seg ut å skravle litt og selv om det ikke går lang tid mellom hver gang vi møtes har vi alltid masse å prate om. Jeg kjenner at jeg har fått er tettere forhold med venninnen mine etter at jeg ble gravid og fikk barn, føler jeg i hvertfall. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hvorfor, men det er nå sånn jeg føler det. Kanskje vi begynner å få litt mer voksne venninneforhold hvis det er noe som heter det. Tenkere litt på det som at "nyforelskelsen" er over og at man går inn i det stabile på en ikke romantisk måte, selv om vi har vært venninner i mange år. Nei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, uansett så er det veldig positivt. Det som kanskje var litt mindre positivt, var da Martin ringte og sa at alarmen hjemme hadde gått. Ble først ganske redd da vi har hatt alarmen en stund og aldri opplevd feil som kan utløse den, men heldigvis var det bare det som hadde skjedd. Sensoren som sitter på døra hadde blitt utløst fordi utgangsdøra vår er litt slarkete. Tror vi må vurdere å gjøre noe med det, for er ikke noe særlig når alarmen går og hunden er hjemme alene.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på film. Den skal jeg se ferdig og så rydde litt. Vet det er fredag kveld, men denne uka har jeg vært så slapp og sliten på rydde fronten, så føler for å ta det Igjen før helgen kommer skikkelig i gang. Har ikke lyst til å bruke helgen på å rydde^^

Legger ved et bilde av far og sønn, jeg synes er så koselig 

 • 04.11.2016 kl.20:13
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • ut på tur

  • 03.11.2016 kl.14:47

  Bedre sent enn aldri som det heter. Jeg var på tur rundt Sognsvann, pluss litt til med en venninne i går, så når jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen. Etter det hadde jeg noen ærend og så trøtt som jeg var falt innlegget i går litt bort. Men i natt har jeg fått en god natts søvn, så nå er jeg klar for en ny dag...eller sånn halvveis i hvertfall. 

  Formen er ikke helt på topp i dag så tenkte jeg skulle legge ved et bildedryss fra gårsdagens tur og så kommer jeg sterkere tilbake i morgen:)

   

   

   

   

   

 • 03.11.2016 kl.14:47
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • julen er viktig for meg

  • 01.11.2016 kl.12:11

  Jeg klør i fingrene! Har så lyst til å pynte til jul allerede nå. Jeg vet at det er en måned til desember, men jeg elsker jul, julestemning og alle tradisjoner, eller den ene vi har som innebærer brente pepperkaker og melis søl^^ jeg gleder meg til å feirer jul med William, er så lenge siden vi feiret jul med små barn til stedet og nå som vi skal ha vår første jul med vårt eget, er det litt spesielt:)

  Jul for meg har vært redningen i mange tunge tider. Jeg har nemlig hatt perioder hvor livet ikke har vært så lett og da har julestemningen vært en god støtte, selv om det kan høres rart ut. Julepynt og alt med jul har alltid gjort meg glad og positiv, så jo fortere den kommer jo bedre. Martin er kanskje ikke så gira som meg så når han også mener at det er på tide med pynt (når jeg sier det) våkner den lille jenta i meg til liv og turen går ned i boden for å hente opp stasjet, nisser, lys og alt som er. Med en gang kalenderen viser 1 desember er det pyntebonaza her hjemme^^

  I år blir det jul i Harstad, hjembyen til Martin. Vet at svigerfamilien gleder seg veldig, da de ikke får sett lille William så ofte. Gleder meg jeg også! Er alltid koselig å komme dit til jul og så blir jeg alltid så godt tatt i mot, det er jeg evig takknemlig for. Blir spennende å se om vi voksne får noen gaver i år eller om alt går til den lille, og skulle det gjøre det, så gjør det ingen verdens ting:) Blir nesten mer begeistret for gaver til han enn meg selv, hihi! Gjør godt for mammahjertet at det er så mange som bryr seg og har blitt glad i han. Mangel på kjærlighet skal han ikke ha.

  I dag blir det en halveis rolig dag hvor jeg må prøve å duppe en eller annen gang, da jeg nesten ikke har sovet noen ting. Skulle egentlig ha trent litt med lillesøsteren min, men når jeg må stå opp tidlig, er det som om en bryter går på og jeg kan vinke søvnene farvel. Jeg begynner å tenke og tanker som "nå må jeg sove så jeg får så og så mange timer med søvn" frarøver meg søvnene i stedet for å gi meg ro til å sove. Flere som har det sånn? Vet det høres ut som en dårlig unnskyldning for å slippe unna trening, men selv om jeg ikke fikk blitt med nå på morgenen, så skal jeg trene nå som jeg har litt mer energi. Forskjellen er da at det blir hjemmetrening. Jeg lar meg ikke slippe unna^^ 

  Etter treningen skal jeg sette meg ned med min nye hobby som jeg testet ut i går. Det var gøy å male og være kreativ, så det tror jeg at jeg skal fortsette med. Kanskje det kan hjelpe meg å senke skuldrene slik at jeg får en god dupp etterhvert, når William har sovnet. Håper det ikke blir sååå lenge til^^ 

   

   

 • 01.11.2016 kl.12:11
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no