motivert

  • 12.03.2017 kl.11:56

// innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no //


Hei fin dere! Første uke på jobb er unnagjort og jeg kjenner at kroppen ikke er helt den samme som den var. Jeg må nok sette i gang med treningen igjen og nå som våren er her kjenner jeg en god motivasjon. Jeg har lyst til å få kroppen tilbake, men mest av alt har jeg lyst til å få tilbake styrken og kondisjonen jeg en gang hadde. 

Jeg har store planer om å komme meg i aktivitet igjen. Etter et stillesittende år på grunn av graviditet og fødsel, og nå tilbake på jobb, er jeg klar til å ta fatt på treningen igjen. Planen er å begynne med yoga, da en god venninne av meg ga meg en yoga time i bursdagsgave. Jeg gleder meg veldig og håper dette er noe jeg kan drive med lenge fremover sammen med annen trening. Yoga er like bra for kropp som sjel, så tror dette skal bli bra. Det er bare et problem. Treningsgarderoben trenger en seriøs oppfriskning. Selv om fokuset på trening er å være i aktivitet, gir det en ekstra boost å føle seg bra. Jeg er derfor klar for å bytte ut noen av mine kjedelig treningsklær med freshe og nye. Her er noen av mine favoritter fra Zalando.


Rød treningstopp: HER // Treningstopp fra nike:HER // Rosa tights: HER // Blå tights: HER

Treningsklærne mine skal jeg, som dere skjønner, handle på Zalando, da dette er en nettbutikk jeg handler mye i og har det jeg ser etter . Enda bedre er det, at gjennom rabble.no kan jeg finne rabattkoder og kampanjer som jeg kan bruke på Zalando og alt er samlet på et sted. Enkelt og oversiktlig. Alt fra 70% på en mengede klær og billige favoritter ! Hvor supert er ikke det? For meg passer det perfekt og jeg har tenkt til å benytte meg av rabble.no, når jeg klikker hjem nye treningsklær! Og generelt når jeg skal handle på nett. Da er jeg sikker på å ikke gå glipp av gode tilbud på det jeg ønsker meg eller trenger. 

Rabble er et nettsted/app hvor alle online kampanjer og rabatter til mange, og gode nettbutikker er samlet på et sted. Alt fra Zalando, Nelly, Room 21, Bubblerorom og mange fler.  Er ikke det smart? Da kan man få full oversikt over hvilke tilbud hver enkelt butikk har. Jeg er glad i handle på nett, så for meg er dette genialt! Jeg vil anbefale på det sterkeste å sjekke ut rabble.no neste gang du skal klikke noe hjem. Sjekk dem ut enten på nett eller laste ned appen deres:) God søndag videre!

 

  • 12.03.2017 kl.11:56
  • Rabble
  • 10 kommentarer
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no