New in // Mary-Lou Manizer

 • 18.04.2017 kl.19:47

Hvis det er noe jeg alltid har med meg i sminkepungen, så er det en highlighter. Ikke en hvilken som helst highlighter heller. Mary loue mainizer har blitt en favoritt og jeg kjøper den igjen og igjen. Ikke er den dyr heller. 

Om du skal sette siste finish på kveldens festsminke eller ønsker å gjøre hverdagssminken litt mer spennende, så er en higlighter det som kan få frem det lille ekstra. Jeg virkelig elsker effekten og så tar det seg veldig godt ut på bilder. Et must i min verden. 

Jeg har prøvd en del merker og funnet mye bra, men ingen bedre enn Mary lou. Den er lett å jobbe med og kan gi alt fra kraftig skimmer til en diskret look. Passer like fint til en kveld på danskegulvet som en tur på kafé med venninner. 

 • 18.04.2017 kl.19:47
 • skjønnhet
 • 7 kommentarer
 • hudpleie // dagen derpå

  • 05.03.2017 kl.16:21  I går var gøy! Så mange hyggelig mennesker og ikke minst fine gaver. Alt fra deilige kremer, vin, blomster og en yoga time. Lykke! Jeg hadde egentlig glemt at når man inviterer til bursdagsfest så dukker gjestene opp med gaver. Jeg klager absolutt ikke, for gaver er alltid moro, og så er det hyggelig å føle seg påtenkt. Alt i alt så var det en kjempe koselig kveld.

  Men etter en fuktig og koselig kveld kommer dessverre, dagen derpå. Selv om formen min ikke er så aller verst i dag, så kjenner jeg at jeg hadde det moro i går. Det er vel bare et tegn på en vellykket kveld, men det fjerner ikke følelsen av å ha gårsdagen klistret til ansikt og kropp. Det er nemlig ikke bare det innvendige som får gjennomgå på en slik kveld, huden må også tåle sitt. Litt mer sminke en vanlig og lite fuktighet på grunn av alkohol,er noen av faktorene som påvirker huden. Så i tillegg til å drikke masse vann, spise mat og ta en dusj, inngår et lite hudpleierituale i veien til en bedre form.


  Jeg begynner alltid med å skrubbe ansiktet. Det fjerner døde hudrester og gjør huden klar for masker og rens. Man kan bruke hvilken som helst skrubb, men min favoritt er face gel fra Maybeauty. Den er mild og passer min sensitive  hud perfekt. Den påføres i tørt ansikt og ved å massere i sirkulære bevegelser, ser man den døde huden løsne. Deretter skylder man ansiktet og står igjen med et friskt utseende, klar til å legge den første masken.  Etter skrubben er det klart for en rensende maske som fjerne gårsdagens smuss fra porene ,deretter lukker og gjør dem mindre. Her bruker jeg også et produkt fra maybeauty. Pore mask er også mild og jeg med sensitiv hud kan fint bruke denne. Denne legger jeg i t sonen og lar virke i 20-30 minutter før jeg skylder den av.  Etter skrubb og en rensende maske er det viktig at huden får fuktighet, da mye vask og alkoholen fra dagen før gjør huden tørr. Her bruker jeg Elemis sin fuktmaske. Den påfører jeg i hele ansiktet og lar virker i femten minutter før jeg den skylder av. Etter det påfører toner på en bomullspad og vasker hele ansiktet fri for maskerester. 

  Helt til slutt gir jeg huden en ekstra boost med en deilig og lett hudolje fra Marina miracle. Herbal face oil passer alle hudtyper og gir masse næring og fukt. Denne er super deilig på slutten av en rensende hudpleierutine og spesielt til en tørst hud dagen derpå.

  Jeg synes det er deilig og ikke minst viktig å ta vare på huden etter en fuktig kveld, da huden som regel trenger litt ekstra pleie. Det finnes selvfølgelig mange andre gode produkter der ute, men etter å ha prøvd både det ene og det andre, er dette mine favoritter. 

  Ønsker dere en fantastisk søndag videre!

  Facebook: HER // Instagram: HER // Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 05.03.2017 kl.16:21
 • skjønnhet
 • 12 kommentarer
 • Ikke bare for kvinner!

  • 24.02.2017 kl.18:26

  God ettermiddag/kveld kjære dere!


  Jeg elsker at Martin er med på spakvelder. Jeg elsker at Martin tar vare på huden sin og bryr seg om hva han putter på den. Han har vel og merke ikke like mye kunnskap om hudpleie som meg, så det er som regel jeg som bestiller produktene til han. Men de er flittig i bruk, når de først er på plass^^ 

  Jeg er glad for at Martin har skjønt at hudpleie og hudpleieprodukter ikke bare er for kvinner, men like mye beregnet for menn. At ikke dusjsåpen skal brukes i ansiktet og at det er forskjell på dag og nattkrem. Jeg kan dele min interesse med han, og jeg kjenner jeg blir oppriktig glad, når han spør om råd og tips!

  Jeg synes det er viktig å ta vare på huden og jeg er kanskje over gjennomsnittet interessert. Det er derfor både fint og godt å ha en mann som også bruker den ekstra tiden på badet. Og så kan vi bruke den sammen. Romantisk hjemmespa for to! Høres ikke det koselig ut?

  Det var kanskje ikke så romantisk her om dagen, da vi testet ut noen produkter på han, men det var i hvert fall kvalitetstid sammen og veldig hyggelig . Det frister til gjentakelse, og håper det ikke blir så altfor lenge til neste gang.

  Jeg skal komme nærmere tilbake til produktene jeg bruker, når jeg har hjemmespa for meg selv, eller sammen med Martin, en annen gang. Så vet du ikke helt hvilke produkter du skal gå for, eller du har lyst til å prøve noe nytt. Følg med!

  hva tenker dere om menn og hudpleie?

  #skjønnhet #hudpleie #hudpleiemann #familie #blogg #mamma

  Facebook: odadavidsen.blogg.no 

  Instagram: odadnygaard

  Kontakt: oda_davidsen@hotmail.com

 • 24.02.2017 kl.18:26
 • skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • Hudpleie // The fantastic foot mask

  • 22.02.2017 kl.17:26

  Heisann

  Tenkte jeg skulle komme med et lite hudpleietips og hvis dere liker det, er dette noe jeg kan fortsette med, har masse på lager som jeg kan tenke meg å anbefale!:)  Som mamma, tidligere gravid, og generelt en som står mye på bena, får man fort erfare at bena er noe man må ta vare på. Belastning under svangerskapet og tunge løft som mamma og i jobb, sliter på føttene som skal holde en oppe.  Det er derfor viktig og godt å gi litt ekstra oppmerksomhet til den delen av kroppen som hvert fall jeg har en tendens til å glemme. 


  Nå er det sånn at det er ikke alt man kan putte på huden, verken som gravid eller ammende. Heldigvis kan produktene til MayBeauty helt fint brukes. Jeg elsker produktene deres og de var en reddende engel under graviditeten min. Selv om mye av min urene hud kom av hormoner, og ikke var noe å gjøre med, holdt produktene fra MayBeauty huden så fri for urenheter som mulig. Etter graviditeten fortsatte jeg å bruke produktene fast en gang i uka og nå har jeg ikke så mye som en kvise. Jeg skal komme tilbake til produktene jeg bruker i ansiktet en annen gang. Nå vil jeg fokusere på føttene.   The fantastic foot mask er masken som skjemmer bort føttene dine, og fjerner hard og død hud. Og selv om de som regel gjemmes bort i sko og sokker, er det deilig å føle seg vel, også på føttene. Spesielt når man er en sliten mamma, lei gravid, eller rett og slett har hatt en lang og tung dag. Ikke bare er det forfriskende med en fotmaske, men det er også veldig enkelt.

  Start med et deilig fotbad på 10 til 15 minutter.

  klipp fotmaskene fra hverandre og åpne dem ved hjelp av en saks.

  Putt en fotmaske på hver fot og fest dem med teipen som sitter på sokkene.

  Putt vanlige sokker utenpå, for å hjelpe føttene å absorbere masken.

  Etter to timer tar du av masken og skyller føttene.

  Etter 4-7 dager vil den døde huden begynne å peele av og etter 7-10 dager er behandlingen ferdig. Hvis man ønsker å øke maskens effekt, anbefales det å ta et daglig fotbad.

  Skulle det være noen tvil og fremgangsmåte, så står det en detaljert beskrivelse med bilder og alt man trenger på baksiden av pakken. Ønsker du å prøve kan du bestille den HER.

  Nå skal jeg snart ha besøk av to venninner, men etter det er det ingen tvil om at jeg skal unne føttene mine litt pleie.

  Facebook: odadavidsen.blogg.no

  Instagram: odadnygaard

 • 22.02.2017 kl.17:26
 • skjønnhet
 • 8 kommentarer
 • Tradisjoner

  • 20.12.2016 kl.07:56

  Tradisjoner har det vært lite av i min familie. Vi feirer jul og koser oss som alle andre, men vi har aldri hatt noen faste førjulstradisjoner eller tradisjoner på hva vi skal spise i jula. På julaften serveres det både ribbe, pinnekjøtt, medisterpølser og julepølser og så spiser man det man ønsker. Første og andre juledag kan være alt fra middagsrester fra dagen før til burger. Jeg vet at det er mange som har inngrodde tradisjon på hva som skal stå på bordet disse dagene, men hos oss har det aldri vært sånn. Jeg synes det er helt greit, men det er noe med det å enten ha eller skape tradisjoner jeg synes er hyggelig. Det jeg synes er så fint, er at man som regel samles rundt en tradisjon. Om det er at man spiser kveite på annen dag eller har juleverksted andre søndag i advent, eller andre tradisjoner gjør ikke så mye, men at man samles rundt noe fast en gang i året, noe man kan se frem til. 

  Lille William er bare fire måneder så han forstår jo ikke hva jeg driver med enda, men i år har jeg dratt i gang tradisjoner som å bake lussekatter og å bake pepperkaker en gang i løpet av desember. Jeg gleder meg til neste år når han skjønner litt mer og kan være med litt mer. Jeg drømmer jo om at vi kan gjenta dette mange år fremover. Er jo spesielt koselig nå som vi har fått barn.

  Min sviger familie har mange mat tradisjoner i jula og jeg gleder meg alltid til pinnekjøtt på julaften, rype på første dag og middag hos mor andre dag. Det eneste jeg kanskje ikke er så glad i er lutefisk lille julaften, så i år blir det middag hos tanten til Martin^^ Jeg synes egentlig ikke lutefisk er helt ille, men første gangen jeg spiste det gikk det ikke mange timene før alt kom opp igjen. Hvorfor vet jeg ikke, men etter det holder jeg meg unna. Orker ikke å kaste opp natten gjennom før julaften, hvis det er sånn at jeg ikke tåler det. 

  Jul blir det uansett, med eller uten lurefisk^^ Jeg gleder meg!

   

 • 20.12.2016 kl.07:56
 • skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • new hair

  • 04.06.2016 kl.21:28


   

  Jeg kom meg til frisøren og til tross for tre timer i frisørstolen og nokså vondt i ryggen nå, så er jeg kjempefornøyd:) Det ble virkelig akkurat slik jeg ønsket det og føler håret er klar for sommeren og bryllupet. Jeg har lenge hatt lyst på ombre higlights som jeg kaller det, da etterveksten min ikke blir så fort tydelig. Da slipper jeg å farge håret for ofte, noe som sliter noe enormt på håret. Men med tanke på hvor lang tid det tar å farge håret mitt, så gjøre jeg det bare en gang i året. Har tidligere bare klippet det en gang i året hos frisør også, og så har Martin stusset litt nå og da, men det er en løsning som funker, men ikke blir helt som jeg ønsker. Derfor har jeg store planer om å klippe det litt oftere hos frisør fremover, nå som det har blitt akkurat slik jeg har sett det for meg i mange år og da må jeg nesten ta vare på det på den ordentlige måten.

   


  Slik ble det til slutt og kan ikke si det nok, men er så fornøyd! Men det har vært en lang vei å få håret mitt slik og tilbake til det, det en gang var. Jeg hadde nemlig tykte, mykt og mørkt hår en gang i tiden. Det var selvfølgelig hjemmefarge og noen av den mørkeste fargen uten å være svart. Det begynner å bli noen år siden jeg bestemte meg for å bli blond igjen, rett og slett fordi jeg måtte farge håret mitt hver tredje og noen ganger hver andre uke for å holde etterveksten unna. Jeg hadde veldig sunt hår og det vokste som ugress. Mitt naturlige kommunebrune hår ble nesten grått mot det svarte, så var ikke noen ettervekts jeg kunne la vokse litt. Jeg ble lei av å farge håret og dyrt ble det også. Blond eller blonde striper var løsningen, da litt ettervekts og blonde striper ikke nødevendgigvis er så stygt.

   

  // Et bilde fra 2009 sier sitt, ikke lett å få det der blondt.

  Å få dette blondt var ikke bare, bare! Husker jeg var gjennom først en avfargning og så to på rad en annen gang. Frisøren som skulle ta den andre og siste avfargingen på samme dag måtte spørre meg om jeg var sikker på at jeg jeg ville at hun skulle forsette, da avfarging er noe av det som sliter mest på håret. Hun var rett og slett redd for at håret skulle brekke rett av. Overraskelsen var stor, da jeg nesten ikke minstet et hårstråd, hun kunne ikke helt forstå hvordan det kunne gå ann. Men selv om jeg fortsatt stod igjen med mye hår, så var det knall oransj og det var ikke noe særlig. Derfor ble det en periode med en mørkere rødfarge, slik at håret mitt kunne hvile før vi gjorde noe mer.

  Etter dette var det frem og tilbake med avfarging og striping. Til slutt endte det med at jeg gikk over til hjemmebleking, da frisørtimene ble for dyre og i tilegg måtte skje så hyppig for å komme dit jeg ville. Du kan tro håret mitt fikk gjennomgå og ble forferdelig slitt, så for to år siden tok jeg valget om å bare la håret gro ut og la være å gjøre noe som helst. Tok striper i håret i fjor sommer, men etter det har jeg latt det gro igjen og i dag føler jeg endelig at det er der jeg ønsker at det skal være. Sommerfresht med flere nyanser og ikke minst sterkt og sunt:)

   

 • 04.06.2016 kl.21:28
 • skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • favoritter i sminkepungen - Evagarden grønn concelaer

  • 01.06.2016 kl.00:14
  Da er det på tide med en favorritt fra sminkepungen min igjen. Jeg har funnet en liten, veldig effektiv concelaer. Den lille grønne fra Evagarden er virkelig fantastisk og er den beste grønne concelaren jeg har prøvd. Har vært innom mange og synes ingen av de har dekket rødheten og acnearrene mine noe særlig. Det en grønn concelear skal gjøre er jo akkurat å dekke og dempe de røde omerådene eller arrene i ansiktet, og gjør den ikke det, er den ikke verdt pengene. Denne er verdt hver krone og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

  Jeg har vært en av de uheldige og blitt plaget med en del urenheter under graviditeten og det har ført til at jeg har en del arr. Dette gjør at jeg drar meg litt i håret siden jeg skal gifte meg om en måned og jeg ønsker virkelig å ha fin hud på den store dagen, vil i hvertfall at det skal se sånn ut. Dette grønne miraklet fra Evagarden, er min reddende engel og jeg kommer definitivt til å be makupartisten som skal sminke meg om å bruke denne.

  Man ser kanskje ut som et grønt troll med en gang den er påført, men det gjevner seg kjemfint ut under BB cream eller foundation. Det som også er fint med denne er at den sitter godt, så effekten forsvinner ikke når man påfører neste steg av sminkerutinen. Vil uansett anbefale å påføre BB cream eller foundation med en beautyblender, men det er noe jeg vil anbefale uansett om du trenger en grønn concelear eller ikke, da jeg mener det er det beste å påføre med. Ulempen er at en beautyblender suger til seg mye produkt, men hvis du sprayer den med en settingspray først, forhindrer du dette.

  Jeg har kjøpt min reddende engel på MAKESTYLE og er har de også fler produkter fra Evagarden om du finner merke interessant:)
   

 • 01.06.2016 kl.00:14
 • skjønnhet
 • 1 kommentar
 • favoritter i sminkepungen - Jane iredale GlowTime Full Coverage Mineral BB Cream

  • 26.05.2016 kl.23:02

  Jeg er en sminke og hudpleietjunkie og elsker å prøve nye ting. Nå som jeg skal bli mamma ønsker jeg å tenke litt annerledes økonomisk. Jeg kan ikke lenger bruke masse penger på ting jeg har lyst til å prøve, men må finne produkter jeg er 100 % fornøyd med og som jeg kan bruke nå fremover over lenger tid. Jeg er nemlig veldig flink til å bestille hjem både det ene og det andre bare fordi jeg er nyskjerrig, og det har ikke vært noe problem før, men nå som budsjettet må gå til bleier, salve til stumpen og ja alt annet en liten baby trenger, så kan jeg ikke det lenger. De produktene jeg har funnet nå, er produkter jeg elsker og helt fint kan kjøpe igjen, og derfor spare penger. Da bestiller jeg ikke masse nytt og ting som kanskje ikke funker i det hele tatt. I tillegg vet jeg at jeg liker det som kommer i posten og selv om jeg ikke får tilfredstilt nyskjerrigheten min, så tror jeg det "tomrommet" fylles raskt av kjærligheten til en liten gutt som snart melder sin ankomst:)

  Jeg vil jo veldig gjerne dele det jeg bruker fordi jeg synes de er så bra og fordi det kanskje er flere der ute som er på utskikk etter det samme som meg. Jeg orker ikke lage mildelange innlegg, så har bestemt meg for å skrive om et produkt av gangen. Blir det for mange, detter i hvetrfall jeg fort ut. So here it goes!

  Jeg har som tidligere nevnt, ikke så mye energi til å ta på full maske på morgene for tiden, så bruker sminke som kan gi meg gode resultater på kort tid. Sminke rutinen min kan ta 10 minutter om jeg vil, eller lenger om jeg ønsker å ta livet med ro. Når babyen i magen kommer, er det nok ikke tid til noe særlig mer en 10 minutter, så da passer jo sminke rutinen min perfekt. Jeg har en rutine med full pakke også, men den brukes når jeg får gjester, skal ut på cafe, eller det er en annledning man har lyst til å føle seg litt ekstra fin. Skal dra dere gjennom den også, ikke være redd for det^^ Men begynner med sminken jeg bruker til daglig, når jeg ikke skal noe speielt.   

  Jeg begynner med den fantastiske BB creamen fra Jane Iredale. Det er ikke av den billige sorten, men har som teori at om basen er god, så trenger ikke det andre være super dyrt og eksklusivt. Denne er kjempefin da den dekker godt og i tillegg dekker rødhet. Jeg har jo arr etter urenheter og denne demper det røde og gjør at jeg på kort tid, får det resultaten jeg vil ha. I tillegg så er BB crem generelt mer pleiende enn en foundation.

  BB cream

  tilfører fukt

  lysner arr og pigmentflekker

  over lenger tid gir gjevnere hudtone

  anti aging

  minimerer store porer

  hindrer overproduksjon av talg

  fungere som primer under sminke

  virker oppstrammende

  forbedrer huden tekstur


   

   

  Ikke dum den der BB creamen altså^^ Men det er jo selvfølgelig de som ikke gjør nytta i det hele tatt og bare ligger utenpå huden som kliss. Jeg har vært borti mange av de også og det har endt med at jeg ser ut som en dalmatiner etter to timer. Den setter seg ikke til tross for pudder og hele pakka og da er det nytteløst. Jane Iredale sin derimot, sitter hele dagen og jeg trenger ikke engste meg for at den sklir ut på varme dager. Det er jo også noe som er viktig med en BB cream, da jeg vet det er mange som foretrekker det nå på sommeren istede for en foundation som er litt tyngere på huden. Til tross for en pris på over 600 kr vil jeg anbefale denne, da du ikke trenger så mye og derfor har produktet lenger. Kjempegod!:)

  Hva bruker dere?

   

 • 26.05.2016 kl.23:02
 • skjønnhet
 • 1 kommentar
 • Drømmer om å reise

  • 21.05.2016 kl.18:00

  Jeg og Martin har enda ikke vært på kjæresteferie, til tross for at vi snart har vært sammen i 4 år, skal gifte oss og venter barn. Vi har hatt hodene våre fokusert på å etablere oss og gjøre leiligheten vi kjøpte for 3 år siden om til det hjemmet vi ønsket oss. Gifte oss var noe som også var viktig, så vi valgte å legge dette inn i prioriteringene våre. Det sies at man ikke kan få i pose og sekk og det er det en sannhet i vil jeg si. Alt koster penger og noen ganger må man velge hva man vil legge pengene i. Nå som vi ser resultatene av prioriteringene våre så er jeg veldig glad for de valgene vi tok. Jeg er 26 og Martin er bare 22, så vi har jo et helt liv å reise på, både med og uten barn, selv om det nå blir noen år til. Men selv om det er uaktuelt å reise nå, så er det lov å drømme seg bort.

  Planen var å reise til Thailand på bryllupsreise, så drømmenreisen for min del vil jo være dit. Jeg og Pappa var på far og datter tur dit og besøkte en øy som het Koh samet og bodde på Ao Prao resort og jeg har aldri vært på et mer vakkert sted. Hotellrommene var små hus bygd oppi høyden inn i naturen, så man følte virkelig at man bodde inni jungelen. Rett ved siden av lå en helt fantastisk strand, med helt klart vann og en rolig atmosfære. Utrolig lett å slappe helt av. Thailands mat er også noe som er et pluss ved Thailand, det er jo så sinnsykt godt.

  Jeg håper vi i fremtiden kan komme oss tilbake dit eller et annet sted som lingner. Vil veldig gjerne vise både Martin og Willam de vakre plassen som finnes rundt om i verden. Jeg håper vi også kan reise på eventyr sammen og se land og kulturer ingen av oss har sett før også, men enn så lenge for det bli med en drøm:)

   


  //Bildet er hentet fra Ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no


  //Bildet er hentet fra ving.no

   

  Dette er bilder fra Ao Prao og beach og resort. Et helt fantastisk sted, som jeg gjerne kunne dratt tilbake til:)

   

   

 • 21.05.2016 kl.18:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Kroppspleie for gravide

  • 20.05.2016 kl.15:17

  Kroppspleie under gravididteten mener jeg er viktig. Ikke bare for å holde strekkmerkene unna og huden fuktet, men også for å pleie seg selv. Jeg vet i hvertfall at jeg nyter den lille halvtimen jeg har på badet hver dag, hvor jeg smører, pleier og bare sapper av. Når william kommer, så blir det nok mindre tid til sånt, så jeg må nyte det mens jeg kan. Men har likevel en plan om å få til en gang i uka, hvor jeg kan få litt ekstra tid for meg selv og kremene mine. Om det lar seg gjøre vet jeg ikke enda, men håper det. Tror ikke man må glemme seg selv, selv om man får barn og det tar opp mye av tiden. Dessuten så kan jo lillegutt henge med pappa litt også.

  Jeg har funnet noen produkter som jeg liker veldig godt og føler gir gode resultater. De lukter ikke for mye og trekker raskt inn i huden, noe jeg som gravid ser etter. Lukt generelt er forsterket under graviditeten, så sterke lukter orker jeg ikke og en olje eller krem som ligger utenpå huden hele dagen er bare ikke deilig. De produktene jeg har valgt er rettet mot gravide, men er sikker på at det finnes andre gode produkter der ute som gjør samme nytten. Det man bare skal være litt obs på er hva produktene man velger å bruke inneholder. A vitaminer, parabener og salisylsyre er noe man skal unngå som gravid. Noen produkter og oljer inneholder castor oil, noe som i ren form, IKKE skal brukes av gravide, så jeg holder meg unna kremer og hudpleie med dette også, selv om det ikke er like konsentrert som ren castor oil. VIKTIG!!! Er man under noen som helst tvil om ingredienser og hva man kan bruke, snakk med lege eller jordmor. Det er de som vet best og man alltid skal henvende seg til ved usikkerhet. De produktene jeg bruker er vel og merke sikre, da de er godkjent for bruk av gravide:)

   

   

  Mama mio The Tummy Rub Oil

  The Tummy Rub Oil fra Mama mio er en fantastisk olje. Den lukter svakt sitrus og trekker raskt inn. Vil alikevel anbefale å vente litt med å ta på seg toppen, da det tar litt lenger tid for en olje og trekke inn, enn en krem, men synes likevel at dette tar minimalt med tid. Jeg opplever at den holder huden på magen fuktet hele dagen og om du er plaget med kløe på magen, lindrer denne veldig. Nå har jeg akkurat gått inn i tredje trimester (tiden bare flyr) så om det dukker opp strekkmerker fremover nå vet jeg jo ikke, men frem til nå er det ingen antydning en gang. Jeg velger å tro at The Tummy Rub Oil, har en stor del av æren for det. Uansette så anbefaler jeg denne. Fikk også en olje av en venninne fra Weleda som også er like god og fokuserer på naturlige ingredienser. Grunnen til at Mama mio sin ble min favoritt, er rett og slett lukten og at jeg liker den så godt.

   

   

  Love Boo mummy Body smoother

  Dette er en ganske tykk og fet bodybutter, men til tross for dette, trekker den raskt inn i huden. Den holder hunden fuktig hele dagen og så lukter den deilig kanel i tillegg. Er du ikke glad i lukten av kanel, er ikke dette kremen for deg. Vet at ikke alle er enige i at lukten av kanelbolle og hudpleie hører sammen^^ Jeg derimot har ingenting i mot det. Jeg har lest at gravide kan oppleve at huden blir mer tørr en vanelig og da er det jo supert at denne kremen eksisterer. Hvis du blir tørr etter å ha brukt denne, så vet ikke jeg. Anbefaler denne om du vil skjemme deg bort litt ekstra:)

      

  Mama bee leg & foot cream

  Denne er en reddende engel for slitne og hovne ben. Under graviditeten begynner man jo å bære på litt ekstra vekt etterhvert og det kan bli en belasning på bena. Støttestrømper anbefales, da det holder blodsirkulasjonene i gang og man unngår åreknuter, men denne kremen er heller ikke så dum. Den inneholder pepermynte olje og rosmarin ekstrakt som gir en svalende følelse for vonde ben, samtidlig som denne også får fart på blodegjennomstrømingen. Jeg elsker den og smører den på hver kveld før jeg skal legge meg, eller når jeg setter meg i sofaen for kvelden. Denne kan jo brukes av flere en gravide også. Har det vært en tung dag på jobb og bena kjennes vonde og tunge, så er det bare å smøre på å lene seg tilbake:)

      

  Love boo mummy perineum massage oil

  Denne er egentlig ment for der nede 6 uker før fødsel for å gjøre det litt mer elastisk om dere kjønner hva jeg mener. Selv om jeg er i uke 29 og denne skal kun brukes der nede fra uke 34, har jeg likevel sikret meg en, tilbud, er tilbud^^ Men denne trenger ikke bare brukes der nede, det står på flasken at den passer perfekt som massageolje hvis din bedre halvdel har lyst til å gjøre ekstra stas på deg en dag og det er det denne har blitt brukt på hittil. Skulle det være litt igjen etter fødsel, passer den også til babymassage, da den er helt uten parfyme og farlige stoffer. Vil alikevel anbefale å vaske den av etter massagen, da den har en tendens til å gi en merkelig lukt på klær, ikke vet jeg hvorfor. Er du en av de som har arr etter et keisesnitt, eller noe annet som man ønsker å redusere, fungere denne oljen til det også. 

  Sånn helt på tampen finnes det en showergel fra Love boo mommy jeg også gjerne vil anbefale. Den lukter godt og tørker ikke ut huden. Den er drøy i bruk og tror nok at jeg kommer til å bestille denne igjen. Kanskje etter jeg har født til og med.

  ...

   

  Disse produktene er jeg strålende fornøyd med og bytter mellom Love boo mommy og mamma bee. Jeg synes alle gjør det de lover og luktene faller i god jord hos meg. Jeg er veldig var på lukt, så er det noe som lukter for mye eller kvalmt, så holder jeg meg unna. Disse produktene derimot, har milde dufter som jeg klarer helt fint. Thumbs up!

  Hvilke produkter bruker du?:)

 • 20.05.2016 kl.15:17
 • skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • Clean Blossom

  • 18.05.2016 kl.15:00

  Det nærmer seg sommer med lange og solfylte dager og mye av klærne kan pakkes ned og glemmes for noen måneder. Jeg synes alt blir så mye lettere med en gang det blir varmere i været. Det er så deilig at alt som kreves for å gå ut av døra er en sommerkjole, ballerina og kanskje en tynn cardegan hvis det skulle være litt kjølig, og så er man klar. Ikke noe mas med bobblejakker og tunge sko. Det er ikke bare klær og sko jeg foretrekker at er lette på sommeren, men parfymen min vil jeg også skal dufte friskt og lett.

  Jeg er vel ikke den eneste som har litt å velge i fra baderomshylla?^^ Jeg er nemlig sånn at jeg har en som jeg bruker på fest eller hvis jeg skal noe spesielt, to som jeg bytter på om vinteren og to jeg bytter mellom på sommeren. Jeg har vel til sammen 5 dufter jeg bytter på igjennom året og kan vel si at jeg er en av de som blir fort lei. Men å skaffe meg nye favoritter er ikke noe problem. Jeg finner sjeldent dufter jeg er 100% fornøyd med, så når jeg først gjør det, så sørger jeg for å skaffe meg en utgave. Desutten varer jo parfymer i en evighet, så gjør ikke så mye at det er litt igjen i den gamle. Det er vel en av unskyldningene som går igjen når det kommer til å kjøpe enda en ny duft.

  Men som sagt så nærmer det seg sommer og jeg har allerede rukket å finne en ny favoritt. Denne fant jeg da jeg var på utskikk etter noe helt annet og det er som regel da jeg kommer over nye dufter. Jeg visste med en gang at denne måtte jeg ha og denne skulle jeg ha. Clean Blossom heter den og jeg bare elsker den. Den er liten og lett å ha med seg om man føler for å friske opp duften i løpet av dagen og den dufter ikke for mye, noe jeg synes er viktig når det kommer til hverdagsparfymer på sommeren. Desutten er den rosa og søt^^ Jeg skal ikke lyve, jeg liker at parfymene mine er pene å se på. Kall meg teit, men sånn er det nå bare. Uansett så dufter den fantastisk og jeg får sommerfølelse hver gang jeg spruter på meg denne.

   

  Clean sine parfymer er noe jeg egentlig ikke har snust noe særlig på tidligere, men var flere av dem som vekket min interesse. Var også en som het rain og den også hadde denne lette lukten jeg ser etter på sommeren. Kan nok tenkes at jeg prøver den etterhvert også, men for nå er jeg forelsket i denne rosa lille flasken.

  Hvilken parfyme bruker dere?

   

   

 • 18.05.2016 kl.15:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • verdens beste hårserum

  • 15.05.2016 kl.12:00

  Dere har sikkert fått med dere at det er noen blogger som har testet ut The incredible face gel fra MayBeauty. Jeg har desverres i sammenheng med graviditeten og hormonene som hører med der, en kolonihage av urenheter på haken. Jeg skal jo gifte meg i sommer og er nå på randen til å være desperat etter å bli kvitt urenhetene. Har lest at det å peele huden er en av måtene å forbygge kviser og arrene som følger med, så jeg klikket meg inn på Maybeauty og bestilte disse små eskene med vidunder middel. Og de FUNKER. Den døde huden bare preller av og du ser synelig resultat, kanskje ikke på kolonihagen, men resten av anisktet får en fantastisk glød og ser rett og slett ren ut. Thumbs up!

  Meeen det var ikke helt det jeg hadde tenk å anbefalle i dag. Det er nemlig mer å snuse på inne på MayBeauty og da sikter jeg til Morccan Miracle Hair Serum . Om det finnes mirakler her i verden, så er det denne og det er bare etter å ha brukt den en gang. Jeg har veldig mye og tykt hår og nå under gravididteten har det også blitt veldig stritt. Jeg får ofte høre hvor heldig jeg er som har det håret jeg har og det skal jeg ikke si noe på, da jeg vet at ikke alle er like heldig. Men selv om jeg har det håret jeg har, betyr ikke det at det ikke krever god produkter og vedlikehold for å holde det under kontroll.

   

  //Me love

   

  Håret mitt har en tendens til å bli veldig frizzy og bustete, så om jeg ikke går med en børste i veska og kan børste det flere ganger i løpet av dagen, ser det ut som et kråkereir. Kan hende det bare er meg, men synes også det nesten ser slitt ut til tross for at jeg akkurat har klippet meg. Jeg hører om de som har en bad hair day, og jeg skal ikke si at jeg har det hver dag, men føler ikke at jeg blir fornøyd noen gang. I tilegg er jeg glad i å få håret vekk fra ansiktete og hestehale har alltid vært et problem da jeg føler at tuppene ikke samler seg og hestehalen får en slags "slitt" klump neders. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men irriterende er det uansett^^ Men denne uken etter å ha tatt i bruk Moroccan Miracle Hair Serum, så kan jeg si at jeg verken må gre håret flere ganger om dagen eller at hestehale ser stygg ut. Håret er ikke lenger livløst, men ser sunt ut og det bare etter en gang. Så fornøyd!:D

   

  //ny favoritt

  Det jeg også må rose Maybeauty for, er at man raskt kan finne ut om gravide kan bruke et produkt eller ikke. De har samlet de mest stilte spørsmålene under produktene og en av dem er om gravide kan bruke produktet. Der får man vite om det er trygt eller om de anbefaler å rådføre seg med lege. Veldig greit i jungelen av produkter og ingredienser vi skal unngå, å vite at dette kan bruks med god samvittighet:)
   

 • 15.05.2016 kl.12:00
 • skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no